Maandag 1 december
Rikki wil weten of Wiet echt wel klaar is voor een liefdesexperiment. Wiet wil zichzelf niet voor schut zetten. Ludo en Janine doen een ontdekking op een ontvoeringsfoto van Lucas. Nick wordt stevig aangepakt door Aysen.

Dinsdag 2 december
Er is geweldig nieuws voor Bianca. Sjoerd maakt zich zorgen als Tim denkt dat hij Daryl in de boksring aankan. Anna zorgt onbedoeld voor een teleurstelling bij Wiet. Sacha ergert zich als Thijs zich met haar vriendje bemoeit.

Woensdag 3 december
Aysen moet komen opdraven; er is een lijk gevonden in het bos. Sacha zoekt opnieuw contact met Noud, ook al wil Daryl dat niet. Sjors heeft een verrassende ontmoeting. Bij Maxime slaan de zenuwen toe als ze van Jef hoort dat Nick in de stad is.

Donderdag 4 december
Ludo en Aysen staan lijnrecht tegenover elkaar. Nick probeert Vincent in te palmen en Vincent lijkt daar gevoelig voor. Bianca heeft een enorme kluslijst voor Anton, terwijl hij juist weer aan het werk wil. Janine reageert haar onmacht af op Maxime.

Vrijdag 5 december
Er wordt met een grote groep Sinterklaas gevierd in Boks. Wiet doet er alles aan om bij Anna in een goed daglicht te komen. Sjoerd wil dat de bokswedstrijd tussen Tim en Daryl niet doorgaat. Janine probeert Nick te bespelen, maar het blijkt dat ze met een heel ander plan bezig is…

4 comments on “Spoilers 1 t/m 5 december

  1. Grappig, deze spoilers wijken een beetje af van de spoilers op andere websites. Zou de fanclub toch liever iets unieker willen blijven in haar spoilers?

Geef een reactie