• 17 november 2014
 • Roos
 • 185

Maandag 24 november
Janine is ongerust wanneer ze niets van Ludo hoort terwijl ze weet dat hij bezig is met een riskante actie. Wiet en Anna spelen een verleidelijk spel. Aysen krijgt een bruikbare tip over de ontvoerder en gaat op onderzoek uit.

Dinsdag 25 november
Janine krijgt te horen wie er verantwoordelijk is voor Lucas’ ontvoering. Wiet voelt zich voor het blok gezet wanneer Anna naar haar gevoelens vraagt. Bianca is zo vol van haar overnameplannen dat ze niet doorheeft dat ze een dure fout maakt. Maxime krijgt de schrik van haar leven.

Woensdag 26 november
Wanneer Noud een meisje helpt en haar in de ogen kijkt, is het meteen raak. Wanneer Tim zijn liefdesverdriet in de boksschool van zich afslaat, is hij gemakkelijk uit te dagen. Maxime is bang dat zij en Vincent gevaar lopen. Thijs is blij met de komst van zijn zusje, maar minder blij met haar vriend.

Donderdag 27 november
Wiet wordt onrustig na een voorstel van Anna en is bang dat Rikki haar zal veroordelen. Bing laat zich overhalen tot een heftige weddenschap. Bianca schrikt als ze haar bankrekening ziet. Sjoerd vindt dat ze Anton hier beter niet over kan inlichten.

Vrijdag 28 november
Janine krijgt een pakketje binnen.. En is geschokt en verbijsterd als ze ziet wat erin zit. Bianca moet bekennen dat ze slachtoffer is van phishing. Het onderzoek van Aysen komt uitgerekend door Laura in een stroomversnelling. Maxime en Vincent zitten op een verschillend spoor wat betreft hun veiligheid .

185 comments on “GTST Spoilers 24 t/m 28 november

 1. “Janine krijgt een pakketje binnen.. En is geschokt en verbijsterd als ze ziet wat erin zit” Het is een vinger of een hand van Ludo 🙂

  1. Wahahahaah ik dacht precies hetzelfde toen ik het las, de vinger van Lucas of Ludo dan.
   Maar misschien eerder een teen, dat is later beter te verbergen 😛
   Bij RTL Boulevard zeiden ze net dat Nick maandag te zien is.

   1. Jeroen, beetje flauwe reactie, vindt je zelf ook niet.

    kijk eens naar het tijdstip van de reactie van @GTSTAnoniem.

    Toen was nog niets definitief van de terugkeer van Nick. Dus terechte reactie met link van @GTSTAnoniem.

 2. De verhaallijn met Nick vs. de familie Sanders zal in januari wel tot een hoogtepunt en einde komen. Ik heb een sterk voorgevoel dat Aysen, ivm haar bemoeienis, een slachtoffer wordt in deze verhaallijn. Dat zou passen, aangezien het contract van Dilan deze maand (november) afloopt. En Aysen dus nog maar tot in januari te zien zal zijn.

  Lucas zal in de loop van december weer te zien zijn. Waarschijnlijk eerst nog in gevangenschap.

  Ik hoop dat Vincent in januari of februari een keer met een vrouw het bed in duikt. Leuk voor zijn relatie met Nina. Zij zal in februari weer terugkomen, omdat Nick tegen die tijd geen gevaar meer is.

  Voor Noud en Sacha zal wel een grote verhaallijn komen, eindelijk. Haar vriend (toekomstige ex…) verwacht ik vanaf januari in een gastrol.

  Ik verwacht voor Sjoerd en Rikki in de winter en het voorjaar geen spectaculaire grote verhaallijnen, vooral veel ondersteunend scenes. Is ook logisch, ze hebben de afgelopen jaren zoveel verhaallijnen gehad en zoveel meegemaakt. Plus, daarbij komt dat Guido van begin januari tot half mei dagelijks in de musical Hartsvrienden zal staan. Het zou me niets verbazen als ze weer voorzichtig naar elkaar groeien en dan tegen het einde van dit seizoen Sil of halfbroer Job voor de deur staat.

  De verhaallijn van Sjors met Tim en Bing is zo verschrikkelijk saai. Het beste zou zijn als een van de beide heren binnenkort iets met een andere vrouw krijgt (bijv. Tim en Anna…leuk voor de familie Bouwhuis) waardoor de keuze van Sjors automatisch wordt gemaakt. Hopelijk maken de schrijvers niet de fout om Sjors binnenkort zwanger te schrijven (….in een soap kan alles).

  Samenvatting verhaallijnen:
  – Nick (tot januari/februari) vs. de familie Sanders inclusief Vincent en Aysen.
  – Liefde Noud en Sacha (gastrol voor Derryl) met scenes met Laura en Thijs
  – Spel van Anna en Wiet met scenes met Thijs
  – Driehoek Tim, Sjors, Bing met scenes met Thijs

  1. Ik denk dat Derryl best snel erachter aankomt. Je wilt kerst denk ik ook wel samen met je vriend, dus dat denk ik volgende maand al.

   Ik vind Tim toch zo’n raar personage, vervelend en irritant ook. Sjors verdient een betere man als dat rare jongetje.
   Ik zou het ook leuk vinden als Sjors weer zwanger word, ik denk dat zij uiteindelijk met Thijs gaat.
   Lijkt me dan een leuke familie, familie Kramer: Thijs & Sjors, Sascha & Noud.
   Alleen denk ik dat Sjors niet met haar vriend samen wilt werken, dus dat ze weer werkloos word, maarja

 3. Een vinger van Ludo?? Ik sluit het niet uit maar ik vind het wel ver gaan, ik bedoel het is geen horror film 😛

  Ik denk dat ludo gegijzeld wordt omdat die Leon het pistool op Ludo richt in de promo.

 4. Maandag 1 december:

  Rikki wil weten of Wiet echt wel klaar is voor een liefdesexperiment. Wiet wil zichzelf niet voor schut zetten. Ludo en Janine doen een ontdekking op een ontvoeringsfoto van Lucas.

  Bron: TV gids app

  1. Wat ik al dacht, Daryl komt er ook heel snel achteraan. Ze gaan natuurlijk samen een tijdje naar Meerdijk. Ik heb eigenlijk wel al zin in Sascha erbij. Ik zit wel te wachten op een liefdeslijn met Noud, en niet voor erbij maar natuurlijk een verliefde Noud.

 5. Woensdag 3 december

  Bianca is in de wolken na overname lorena’s. Nick houdt ludo onder schot en ludo is machteloos. Er duikt schokkende informatie op van Lucas.

  Meer volgt.

  Bron: tv gids

 6. hey ik vind de karakter leon echt heel vet.
  zou mij leuk lijken als hij een vast karakter word hij zal vast een heel geheimzinnig verleden heben

 7. nou Pamla…ik ook! Zou willen dat hij een vaste rol krijgt! Aangenaam om naar te kijken 🙂 Leuk dat Nick weer terug komt, ik hoop dat Ludo&Janine door deze situatie weer bij elkaar komen en nu voor eens en voor altijd! En laat het nu eindelijk eens uitkomen dat Maxime en Maarten de schuldige waren van hun laatste stukgelopen relatie! Ik ben alleen bang dat het nooit uit gaat komen…niet alles komt altijd uit 🙁

 8. Donderdag 4 december

  Sasha is gevleid van Nouds begrip. Ondertussen heeft Daryl ook iemand op het oog. Sjoerd en Rikki komen dichter tot elkaar. Ludo ziet het allemaal niet meer zitten, een drastische beslissing.

  Bron:tv gids

   1. 3 dec, er licht een lijk in het bos, wie o wie zal daar liggen, neem aan dat het Nick nog niet is, dus kan het niet anders dan Veltman zijn, of Nick moet Ludo vermoord hebben , maar ook dat lijkt me sterk. Het kan natuurlijk ook Lucas zijn, dat zou sneu zijn voor Janine

  1. Ik hoop dat Ludo zelfmoord pleegt! Dat zou leuk zijn en ik denk dat daryl met sjors gaaa, maar dan vast niet lang want hij is een gastrolletje. Sjoerd en rikki zijn zo leukkie samen! Ik hou van deze snoezebolletjes 😉

  1. kees heeft niets gezegd over een neppe spoiler. alleen kai heeft gezegd dat de spoiler van saartje nep is, wat ook zo is, maar jij bent chantal

  1. Ik heb de afleveringen van maandag en dinsdag vooruit gekeken en Leon werkt gewoon voor Ludo.
   Ik zou graag zien dat Leon een vaste(re) rol krijgt en Thijs mag ook wel een sensationelere rol krijgen wat mij betreft.

  1. Waarom zo agressief? Ooit gehoord van een andere mening hebben? Of moet iedereen het met jou eens zijn, anders zijn het kneuzen?

   Dat zegt in de geval veel over jouw denkvermogen.

   IK denk dat Leon van Nick is. Het is mij te toevallig allemaal.

   IK vind Ludo niet de beste badguy. Herman hogendoorn, Onno p Wassenaar en Frits van Houten vind ik veel beter, harder en qua charisma gewoon veel leuker.

   Maar nogmaals, dat is MIJN mening. Dat lijkt me geen reden om me uit te maken voor “kneus”

   1. Ludo is softer gemaakt, moet je seizoen 10,11 en 12 maar eens kijken, dan spreek je wel anders. Ludo is de badgay en dat was Stefano ook in het begin.

    1. Mee eens dat Ludo softer is gemaakt, maar ook in zijn begintijd kon hij naar mijn mening niet tippen aan Frits van Houten, Onno P Wassenaar en Herman Hogendoorn. Dat is een kwestie van smaak misschien, maar ik vond hun net iets sterker overkomen.

     Stefano is nooit een badguy geweest. En Nick heb ik altijd de loser van de familie gevonden, naat als ik Rien de loser van de familie Hogendoorn/van Houten vond. Al vind ik dat beide wel mooie personages.

     1. jaa lekker visstick, doe mij ook maar 3..en chantal stomme kut hou eens op met dat geschel.Viswijf

 9. gtst, als het goed is was Ludo vroeger meer badguy, kijk jij al lang gtst. ik was namelijk nog niet geboren dus het begin van Ludo weet ik niet echt, pas vanaf 2008/09 ofzo.
  Maar Ludo moet ook niet perse een badguy zijn.

  1. Ja ik kijk al vanaf seizoen 1. Vroeger was Ludo inderdaad meer een badguy maar hij is het nog steeds wel hoor. Het is een persoon waar Meerdijk bang voor is of tegenop kijkt en hij blijft zn streken houden, dan ben je al snel een badguy.

   Maar wat de jaren 90 zo mooi maakte is dat er toen meerdere badguys waren. Er is overigens nog nooit een grotere badguy in gtst geweest dan Herman Hogendoorn, die ging letterlijk over lijken.

 10. Kan de redactie zulke trieste reacties van ene Chantal niet gewoon verwijderen?! Tjongejonge…blijkbaar heb jij nog minder verstand als het parkietje van m’n buurman! Wat een niveau!

 11. Piet jensen was ook een echte bad Guy die deed als of ie jefs zoon was mooi verhaal was dat.En vond Veltman ook zeer goed spelen jammer dat het maar voor kort was.

  1. Klopt! Top verhaallijn was dat! En Veltman vond ik ook geweldig, jammer dat hij er maar kort was. Vond hem ook sterker overkomen dan Ludo.

   1. Ik denk dat het er vooral mee te maken heeft dat buiten het feit dat Ludo softer is geworden, hij ook te boek staat als een echte familieman en vader. Het is een vrij groot contrast maar maakt hem een meer humaan karakter. Ludo gaat ver, maar gaat alleen over lijken als je hem ook daadwerkelijk dwarsboomt of aan zijn familie komt. Dit vind ik heel mooi aan dit karakter omdat hij wel een badguy is, maar tegelijkertijd een charismatische man met een hele soft spot voor zijn familie. Daarom krijgt hij mijn voorkeur boven alle door jou reeds eerder genoemden. 🙂

    1. We zullen het niet eens worden, maar dat geeft niet 😉

     Ik vond het in de jaren 90 gewoon net iets spannender, meer onderwereld praktijken. De huidige verhaallijn met Ludo, Leon, Nick, Veltman komt wel echt enorm in de buurt van het niveau Frits, Onno en Herman…

   1. Is ook nog niet bekend de spoiler van 5 december. Ook niet in TVGids online.

    Wat je nog meer met een pistool kunt??? Zoals Ludo doet er een klap meegeven. En natuurlijk schieten hahahaha 🙂

    Ik vind het overigens niet zo verstandig wat Ludo daar doet (klap). Probeer eerst Lucas vrij te krijgen en reken dan af met Nick. Maar ja, dat gaat voorlopig niet gebeuren, want dan is de verhaallijn van Nick wel erg kort en natuurlijk door mij te “simpel” bedacht. 🙂 🙂

 12. Effe voor de duidelijkheid @ gtst jij bent waarschijnlijk mike tuinstra of zo die loser. Zo niet voel je niet aangesproken 😉

  Maar goed je hebt het over een badguy en dat ludo softer is en die andere personages niet bla bla bla.

  Ludo is geen badguy hij pakt mensen gwn op zijn manier aan die hem wat flikken. Hij is een de zwarte ridder van gtst. En frits etc hadden het niet van ludo gewonnen. Juist hierom. En je kan personages niet vergelijken met elkaar die en die is beter. Deal with it die personages zijn weg. En je denkt toch niet echt dat herman door zou kunnen gaan met die praktijken tm nu haha.

  1. Mike wie?

   Nee, ik heb gewoon een mening.

   Het gaat me ook niet om wie een grotere badguy is, maar de manier van kijken, charisme, sarcasme. Daarin vind ik die andere 3 gewoon sterker.

   Ik vind verhaallijnen als die er nu in gtst loopt echt geweldig, dat gebeurd veel te weinig de laatste jaren.

 13. Weet iemand voor hoelang Nick maximaal terug is in de serie? Met hem erbij is GTST in ieder geval nooit saai! we hebben een paar van dit soort personages nodig in een vaste rol! Veel te weinig nietszeggende rollen op dit moment.

  1. fijn dat nick terug is alhoewel ik het leuker had gevonden dat Mike hier achter had gezeten. Die vond ik een fantastische badguy…was leuker gewees mike in de kreukels die wraak neemt op de sanders en misschien werkt nick wel voor Mike..

 14. Vrijdag 5 december 2014:

  Er wordt met een grote groep Sinterklaas gevierd in Boks. Wiet doet er alles aan om bij Anna in een goed daglicht te komen. Sjoerd wil dat de bokswedstrijd tussen Tim en Daryl niet doorgaat.

  Bron: tv gids app

  Het lijk kan ook nog van Leon zijn hij heeft een gastrol.

  1. Dat is knap Aysen wordt gebeld om haar eigen lijk te vinden. De fleks wet veranderd pas na dit seizoen. En we weten ook niet wat voor contract Dilan heeft

   1. Met de oude flexwet moet Dilan/Aysen t.z.t. toch echt 3 maanden er uit. (In 2015 wordt dit een half jaar, maar geldt niet voor oude, reeds verleende contracten, maar wel voor nieuw afgegeven/afgesloten contracten).
    Ze heeft sowieso geen vast contract, want die worden al jaren niet meer gegeven bij GTST.

 15. Ik kon mijn ogen niet geloven toen ik het las. Lucas wordt dood in het bos gevonden! Ik dacht dat het weer zon grap was want er wordt tenslotte wel vaker gezegd dat Ferry Doedens uit GTST gaat, maar nu moeten we er dan toch aan gaan geloven.. Hij zal wel andere opdrachten aangeboden krijgen nu hij zijn gezicht in The Bold And The Beautiful heeft laten zien.

   1. Veltman was al dood, zal die na al die weken pas gevonden worden? Zal lekker stinken haha

    Mij hoef je trouwens niet meer te overtuigen, helaas weet ik met 100% zekerheid te zeggen dat het Lucas is die we zullen missen..

    1. Als er woensdag een lijk wordt gevonden, lijkt me dan toch dat dat bekend wordt… waarom zou Vincent dagen later nog naar Lucas gaan zoeken??? lijkt dus dat dit niet klopt!

 16. Als ik de aflevering vandaag zag kan het volgende gebeuren:

  1 Nick bluft er gebeurd niks met Lucas
  2 Lucas wordt vermoord
  3 Nick wordt op de vlucht gezet
  4 Nick wordt vermoord
  5 nog erger familie drama
  6 Ludo beland in de bak
  7 Nick beland in de bak

  ik ga voor 1 en 3

  Wat denken jullie?

 17. Even iets anders, ik heb een samsung tablet en kon altijd als ik gtst gemist had het terugkijken op RTL XL.
  De laatste tijd werkt RTL XL helemaal niet meer, je ziet wel een reclame msar dan krijg je KAN DE VIDEO NIET AFSPELEN. Ook andere ptogramma,s lukt niet, alleen een paar oudere van een jaar terug of zo.
  Ook op de officiele website van gtst lukt het niet, m,n vriendin die een Ipad heeft heeft precies hetzelfde, ik dacht n.l eerst dat het aan m,n tablet lag. Heb even gegoogled en dan lees je honderden reacties van mensen die dit ook hebben……alleen op de laptop lukt het wel.
  Heeft iemand hier ook llast van deze ongein?
  Zo jammer, ben echt fan van gtst en soms lukt het niet om te kijken.
  Hopelijk wat reacties.
  Gr. Aleiid.

   1. maar andere programma’s lukt ook niet zegt ze, dus waarom je klacht naar gtst redactie, terwijl die daarin niks met rtl xl te maken heeft. gtst gaat lijkt mij niet over rtlxl en al die andere programma’s die daarop staan. dus ik zou je klacht gewoon naar rol sturen

 18. Wat is die Daryl een engerd brrrrrr dat overleeft Noud niet als hij achter Sacha aan gaat en Tim ook niet als hij met hem wil boksen.

 19. Grote hulde voor de schrijvers voor deze spannende verhaallijn met Ludo en de ontvoerder Nick (maar hij moet nog hulp hebben gekregen toch?)! Lang geleden dat ik op het puntje van mijn stoel heb gezeten tijdens een aflevering van GTST. Nick is uit op bloed! Maar wie zal het lijk in het bos zijn? Ik gok op Lucas. Mij zou het niets verbazen als we alsnog Martine Hafkamp te zien krijgen begin 2015 😉

  1. Ik denk / vermoed dat lijk in het bos van Veltman is.

   Die is ook nog altijd spoorloos, nadat de mannetjes van Ludo, die Veltman uit de werkkamer van Ludo hebben gehaald en hem naar elders hebben gebracht.

  1. En dan is niet meer te achterhalen om wie het gaat?
   Of dacht je dat ze bij misdrijven bij elk lijk van een maand en ouder zeggen van “Nou deze is zo verrot/aangevreten, niet meer te herkennen, daar beginnen we niet aan, weg ermee. En laat die DNA test ook maar zitten.”

 20. Maandag 8 december

  Vincent zoekt op zijn eigen manier een spoor van Lucas. Leidt zijn aanpak tot een doorbraak of maakt hij de situatie alleen maar erger? Voor Anna belandt Wiet op het slechte pad. Wanneer het Aysen niet lukt om Ludo te breken, richt ze haar pijlen op Janine.

  bron: tv gids.tv

  1. Begrijp me goed hoor, ik heb niets tegen lesbiennes, maar de manier zoals dit nu gaat met Wiet en Anna stuit me behoorlijk tegen de borst. Een mens is toch geen eetwaar, niet lekker, oké dan eten we het niet meer.
   Bah, Wiet is een leuke meid, die verdient een betere verhaallijn, laat Anna maar de slet uit hangen…….
   Verder is gtst nu eindelijk weer spannend, vindt Box alleen een ongezellige uitstraling hebben, en van de culturele kant merk je nog niet veel, geen leuke combi met boxen, cultuur en gezellig even wat drinken.
   Zou Bing nu helemaal weegkomen met alles wat hij heeft gedaan? Hij heeft toch genoeg op zijn kerfstok met chantage en de brandstichting en onrechtmatig gebruik van die boot……

  1. Hmmmm….klopt, maar zoals ik het heb begrepen is Nick niet voor zo een korte periode terug. 1 volledige aflevering?! En dan is er nog de scene tussen Nick en Vincent in het park, waarvan de foto was uitgelekt.

   1. Nick heeft zelf vertelt in RTLBoulevard, dat hij ruim 2 maanden opnames heeft gehad.

    Dat zullen dus echt wel meer dan 2 afleveringen zijn.

 21. Dat lijk is niet van Lucas volgens mij. Als je op de Twitter van de acteur kijkt dan zie je dat hij in oktober en november nog op de set van GTST is geweest (foto’s met ‘Sjoerd’ en ‘Anna’) en zelfs een kerstfotoshoot met een aantal van de andere castleden van GTST heeft gedaan.

  Denkt niemand dat het Nina kan zijn??

  En anders wed ik op die Leon.

 22. Dinsdag:
  Bianca is zo vol van haar overnameplannen dat ze niet doorheeft dat ze een dure fout maakt. Spam opengemaakt of die Telefoon die ze opnam met haar wachtwoord in de telefoon zeggen.

  Donderdag:
  Bianca schrikt als ze haar bankrekening ziet.

  @Eveline
  Nina is het niet die is pas in februari in beeld. Ik las wel is een keer in reacties dat er een begrafenis komt geen idee of dit waar is?

 23. Ik vind de rol van Tim niet meer zo leuk…. die jongen loopt alleen maar te zeiken vanaf dat hij in de serie is gekomen, jammer want ik vind hem wel een goed acteur maar als hij zo blijft mag hij van mij weg uit Meerdijk want hij draagt helemaal niets bij aan de verhaallijnen.
  Het lesbische experiment van Wiet en Anna is ook een langdradige herhaling van het Charlie en Isabella gedoe dus die vat ik ook even niet.
  Het lijkt wel alsof de schrijvers onbenullige verhaaltjes verzinnen om de tijd te doden rond de ontvoering en Nick verhaallijn….

 24. @gtstfites

  Dat van Nina dat raad ik ook maar natuurlijk.
  Het lijk hoeft natuurlijk niet in beeld te komen.
  Rustig afwachten maar.
  Dat van die begrafenis, dat weet ik niet!
  Ik zou niet alles wat je in de reacties leest al te serieus nemen hoor, ik merk dat er een hoop onzin tussen staat. 😉

 25. Dinsdag 9 december:

  Bing krijgt te horen dat zijn café door Tim gevaar loopt. Wiet doet een belofte aan Rikki, maar kan ze die wel nakomen? Wanneer Sacha afhoudt, probeert Noud erachter te komen wat het probleem is. Vincent moet voorkomen dat Maxime zijn dekmantel onthult.

  Bron:
  TV gids app

  We weten nog steeds niks over het lijk.

 26. @booboo

  Ik wilde voor je kijken maar het valt me nu pas op dat de aftiteling er niet meer bij zit. 🙂
  Echt ik heb geen flauw idee sorry.

  @gtstfites

  Straks weten we wie het lijk is en dan denk je: was dat nou alles haha.

 27. Ja hoor, alles wordt weer tot in den treure uitgemolken.
  Vond de toestand van Ludo en Veltkamp eerst heel spannend, maar nu verwaterd het weer, alles loopt nu door elkaar en er is geen touw meer aan vast te knopen……een saaie crimi zullen we maar zeggen, het wachten is nu alleen op de komst van Lukas en Nina. Lorena is er zomaar mee weggekomen en Bing loopt nog steeds vrij rond.
  Ben benieuwd of de dood van Veltkamp en Bergman nog aan het licht komen, als Nick de organisator is achter al deze praktijken draait hij toch voor zijn leven de Bajes in.
  Dan Wiet en Anna, dit hebben we al een paar keer gehad, Isbella met Charlie, Laura met Tessa, moet dit nu wéér.
  Er zijn toch rwel actuelere onderwerpen die aangehaald kunnen worden.
  Tim en Sjors met Bing daartussen wordt ook vervelend, Sjors komt alleen maar in beeld met van die grote verbaasde, dan weer bange en weer wanhopige ogen.
  Jammer alles begon spannend maar is nu alweer slaapverwekkend aan het worden.
  Laat Tim Bing eens een flink pak op zijn donder geven en hem duidelijk maken dat hij van Sjors houdt, dan moet Sjors nu maar eens een keuze maken, punt.
  Ik denk met weemoed terug aan de mooie scenes met Jef en zijn vrouw ( weet zo gauw even haar naam niet meer)
  die toen stervende was, en de tijd met Robert en Laura en Linda, en npg zoveel meer scenes, toen was er nog actie en geen lang uitgemolken verhalen, Dorothea met Jef was ook leuk, etc etc…….
  Nu door die flexwet worden alle script daar op aangepast en krijg je die eeuwig durende toestanden.
  Met een beetje fantasie moet dit toch wel anders kunnen dacht ik.

 28. Woensdag 10 december

  Bing en Thijs hebben een gewaagd plan, wat meteen tot spanningen leidt. Bianca beseft dat ze afhankelijk is van Antons hulp. Noud twijfelt of Sacha wel gelukkig is met Daryl. Sjoerd probeert eigenwijze Tim in te laten zien dat hij een professionele bokstrainer nodig heeft.

  Bron: TV gids app

  p.s. wanneer gaan ze de leader aanpassen maandag?

 29. Ben ook zeer benieuwd van wie het lijk is dat in het bos wordt aangetroffen…heb eigenlijk geen idee het lijkt me niet dat dit van die Veltman zou zijn maar kan wel.
  Heb trouwens ook gelezen dat er een begrafenis zou komen,maar goed we wachten af.

 30. Donderdag 11 december:

  Janine en Leon staan voor een bijna onmogelijk opgave in hun zoektocht naar Lucas. Van Maxime hoort Janine dat Vincent het op een totaal andere manier aanpakt. Noud, die met een ‘liefdesprobleem’ zit, raakt vertwijfeld door Sjoerds advies. Wanneer Bing boos is op Sjors weet Jef precies te vertellen wat er werkelijk aan de hand is.

  Bron: TV gids app

  Leon is niet het lijk.

     1. Het stukje van de volgende dag dat je altijd aan het eind van een aflevering ziet. Ik heb dinsdag vooruit gekeken dus dan zie je aan het eind een paar stukjes van woensdag.

     2. Oh zo ik dacht al, je kan nu nog maar tot dinsdag kijken maar inderdaad.
      Ik ben wel blij dat het dus niet Lucas is. Had ook niet verwacht maar toch.

 31. Ik begrijp echt niet wat iedereen tegen Anna heeft. Maar goed dat zeide dezelfde mensen ook over Lorena, en die zelfde mensen balen nu dat Lorena weg is. Anna is een leuk fris en grappige personage, zeker in combinatie met Wiet is het lachen met die twee.

  Dan Nick, ik vond het een slapjanus, type Rien Hoogendoorn, maar dit pakt hij echt heel goed aan. Prachtig hoe hij Ludo onder druk zet!

  1. @gtst, je schrijft: “Ik begrijp echt niet wat iedereen tegen Anna heeft”.

   Mensen mogen toch een andere mening hebben. Smaken verschillen nou eenmaal.

   Ik persoonlijk vind haar ook best irritant. Ik prik namelijk door haar (z.g. goede) bedoelingen heen. Ze manipuleert iedereen, weet op een irritante manier telkens haar zin te krijgen. Zie maar wat gebeurd is over het wel of niet mogen inwonen bij de Bouwhuisjes, hoe ze Anton en Bianca bewerkte. Van dat soort mensen ben ik niet gecharmeerd.

   Maar weet je EN let op mijn woorden, er komen nog veel problemen met die Anna c.q. Anna gaat nog voor problemen zorgen en daar wordt o.a. Wiet een/het slachtoffer van.

   Wat Lorena betreft, vond ik wel een leuk personage, met haar kon ik WEL lachen. Door haar ondoordachtheid en onbezonnenheid kwam ze telkens in de problemen. Maar deed eigenlijk geen vlieg bewust kwaad en had een goed karakter . Dat laatste is het verschil tussen Anna en Lorena.
   En ja, ik vind het heel jammer dat Lorena GTST heeft verlaten.

 32. “Janine en Leon staan voor een bijna onmogelijk opgave in hun zoektocht naar Lucas”

  Waar is Ludo dan? zou hij opgepakt worden ivm dat ze woensdag Veltman vinden. Zou die domme Nick toch zijn zin krijgen.

 33. @gtst tja onder druk zetten met lucas ja.
  Vind het meer een zwakke actie, ludo zou eigenlijk niet eens op die eis moeten ingaan. Het is zn zoon niet eens. Meer door janine dat hij dit doet.

  Maar ergens wel begrijpelijk m.b.t de schrijvers want ludo vs nick was het al afgelopen met nick en dat weet nick dondersgoed. Lucas is zn grote troef ondanks dat het een zeer zwakke actie is van nick.

  Eigenlijk zou ludo valentijn moeten ontvoeren en hetzelfde doen. Zou je zien hoe snel nick zou zeggen waar lucas is. Maar dat is nou het toffe van ludo, hij laat kinderen altijd erbuiten het blijft bij bluf max.Pakt de mensen aan die verantwoordelijk zijn en dat maakt ludo echt 1 van de beste personages.

  En zoals ik al eerder zei. Als ludo effe vastzit kan nick zorgeloos achter maxime aan dat is wat hij wilt. Maar nu is daar Vincent zal zn ma maxime wel beschermen xd

 34. Wordt een mooi eind als lucas gwn terug is gevonden en ludo vrij hahaha

  alhoewel ludo hem sowieso niet afmaakt en andersom ook niet. Blijven toch vader en zoon.

  1. Tja @Nickos, dat zou pas echt mooi zijn. Laten we het hopen.

   Weet je wat ik ook nog graag zou willen zien gebeuren: dat ook uitkomt dat Ludo, Nick ten onrechte heeft beschuldigd, destijds met die placebo’s, die Maxime heeft verwisseld bij Janine.

   1. Nick heeft wel die placebo’s verwisselt. Maxime stopte Nick in een inrichting daar was hij boos over, toen deed hij dat en liet het lijken alsof Maxime het gedaan had, iedereen geloofde het en de Sanders pakte alles af van Maxime. Na een lange tijd kwam Janine erachter dat het eigenlijk Nick was. Ze confronteerde hem op de bruiloft van Janine en Ludo, iedereen was woest en Ludo heeft hem van alles gezegd. Toen gingen hun Nina zoeken en confronteerde Maxime Nick, dat liep uit op een gevecht in de stallen, er kwam een explosie (door Amy) en Ludo redde Maxime en niet zijn zoon, iedereen dacht dat Nick dood was. Nick was dus boos op Ludo want hij redde hem niet, dus ging Nick Ludo chanteren, daar zijn we nu.
    Maxime was weer boos op (Ludo en) Janine en ook een beetje op Nina. Zij liet zich weer opnemen in de familie, maar huurde wel Maarten in om het huwelijk van Janine en Ludo om zeep te helpen en dat is gelukt.

    Maar Nick was de echte dader dus, moet je maar is de 4500e aflevering kijken, of die shortie

 35. Hieronder volgt een overzicht, waarin te zien is in hoeveel afleveringen een bepaald personage te zien is geweest in november 2014.
  Het getal wat achter de naam staat, is het aantal afleveringen waarin hij/zij te zien is geweest.

  Episode Count November 2014 – 20
  1. Janine Elschot (Caroline de Bruijn) – 14
  2. Anna Brandt (Barbara Sloesen) – 13
  3. Aysen Baydar (Dilan Yurdakul) – 13
  4. Ludo Sanders (Erik de Vogel) – 13
  5. Wiet van Houten (Pip Pellens) – 13
  6. Sjoerd Bouwhuis (Guido Spek) – 12
  7. Sjors Langeveld (Inge Schrama) – 12
  8. Vincent Muller (Oscar Aerts) – 12
  9. Anton Bouwhuis (Joep Sertons) – 11
  10. Bianca Bouwhuis (Elvira Out) – 11
  11. Bing Mauricius (Everon Jackson Hooi) – 11
  12. Jef Alberts (Bartho Braat) – 11
  13. Tim Loderus (Beau Schneider) – 11
  14. Maxime Sanders (Marjolein Keuning) – 10
  15. Noud Alberts (Ruud Feltkamp) – 10
  16. Rikki de Jong (Robin Martens) – 10
  17. Thijs Kramer (Miro Kloosterman) – 10
  18. Laura Selmhorst (Jette van der Meij) – 8
  19. Lorena Gonzalez (Gigi Ravelli) – 7
  20. Leon (Luca Savazzi) – 6
  21. Barman Marcel (Bart Peereboom) – 5
  22. Nick Sanders (Christophe Haddad) – 3
  23. Sacha Kramer (Gaby Blaaser) – 2
  24. Daryl (Poal Cairo) – 2
  25. Bram Bouwhuis (?) – 1
  26. Lucas Sanders (Ferry Doedens) – 0
  27. Nina Sanders (Marly van der Velden) – 0
  ——

  Opvallende feitjes:

  De acteurs die op dit moment in de meeste afleveringen van dit seizoen meegespeeld hebben zijn;
  Caroline de Bruijn (Janine) en Everon Jackson Hooi (Bing ) met 38 afleveringen, Oscar Aerts (Vincent) met 40 afleveringen en Guido Spek (Sjoerd) met 42 afleveringen. Erik de Vogel (Ludo) staat op één. Hij is in 43 afleveringen van 65 afleveringen te zien geweest.

  Dit is de eerste keer sinds januari 2013 dat Caroline de Bruijn (Janine) in de meeste afleveringen in een maand heeft meegespeeld. Destijds was ze in 15 afleveringen te bewonderen.

  Sinds deze maand is Pip Pellens (Wiet) in meer afleveringen te zien geweest dan Cas Jansen, die van 1996 tot 1999 de rol van Julian Verduyn speelde. Hij was in die periode in 349 afleveringen te zien, terwijl Pip nu in 351 afleveringen meegespeeld heeft.
  Daarnaast is Dilan Yurdakul (Aysen) in precies evenveel afleveringen als Jan Kooijman (Danny) te zien geweest. Beiden hebben ze in 329 afleveringen meegespeeld.

   1. Staat gewoon op internet hoor. Niks bijzonders Hoeft dus helemaal niet veel werk te zijn. Gewoon knippen en plakken en klaar is kees. :p

 36. spoiler 12 december:

  Rikki waarschuwt Wiet dat het uit de hand loopt met Anna, maar Wiet is het daar niet mee eens. Begint Janines plan om Lucas te vinden eindelijk vruchten af te werpen? Maxime vindt dat Ludo Nick onderschat. Vincent neemt Anna in vertrouwen over zijn verleden.

  bron: tvgids.tv

  1. LOL Nice try! De ECHTE spoiler van 12 december:

   Janine en Leon staan voor een bijna onmogelijk opgave in hun zoektocht naar Lucas. Van Maxime hoort Janine dat Vincent het op een totaal andere manier aanpakt. Noud, die met een ‘liefdesprobleem’ zit, raakt vertwijfeld door Sjoerds advies. Wanneer Bing boos is op Sjors weet Jef precies te vertellen wat er werkelijk aan de hand is.

   http://goedetijden.jimdo.com/2014/11/26/gtst-spoilers-8-t-m-12-december-2014/

   1. Oeps verkeerd gekeken! de Mijne is van 11 december. Maar dat neemt niet weg dat de spoilers op de TV gids app maar tot de 10e van december gaan!

     1. Oke, mijn welgemeende excuses. Er worden alleen zo vaak fake spoilers hier gepost. Hahaha, Deze site is overigens extreem traag met het posten van nieuwe spoilers zeg.

 37. Ik heb het gevoel dat Aysen op Nick gaat vallen en dat ze hem eigenlijk een beetje gaat helpen ( dat zegt me gevoel gewoon nadat ik de shortie van ma heb gezien )

  1. Ja, nu je het zegt,dat zou inderdaad nog wel eens kunnen.
   Maar ik denk wel dat Aysen slachtoffer gaat worden in deze verhaallijn.
   Maar ik denk ook dat Lieke van Lexmond heel even terugkomt met een 10/12 jarige Valentijn.

 38. Nog even de spoilers op een rijtje van 5 t/m 12 december:
  1/12

  Rikki wil weten of Wiet echt wel klaar is voor een liefdesexperiment. Wiet wil zichzelf niet voor schut zetten. Ludo en Janine doen een ontdekking op een ontvoeringsfoto van Lucas.

  2/12

  Er is geweldig nieuws voor Bianca. Sjoerd maakt zich zorgen wanneer Tim denkt dat hij Daryl in de boksring aankan. Anna zorgt onbedoeld voor een teleurstelling bij Wiet. Sacha ergert zich wanneer Thijs zich met haar vriendje bemoeit

  3/12

  Aysen moet komen opdraven. Er is een lijk gevonden in het bos. Sacha zoekt opnieuw contact met Noud, ook al wil Daryl dat niet. Sjors heeft een verrassende ontmoeting. Bij Maxime slaan de zenuwen toe wanneer ze van Jef belangrijk nieuws te horen krijgt.

  4/12

  Ludo en Aysen staan lijnrecht tegenover elkaar. Bianca heeft een enorme kluslijst voor Anton, terwijl hij juist weer aan het werk wil. Janine reageert haar onmacht af op Maxime.

  5/12

  Er wordt met een grote groep Sinterklaas gevierd in Boks. Wiet doet er alles aan om bij Anna in een goed daglicht te komen. Sjoerd wil dat de bokswedstrijd tussen Tim en Daryl niet doorgaat.

  8/12

  Vincent zoekt op zijn eigen manier een spoor van Lucas. Leidt zijn aanpak tot een doorbraak of maakt hij de situatie alleen maar erger? Voor Anna belandt Wiet op het slechte pad. Wanneer het Aysen niet lukt om Ludo te breken, richt ze haar pijlen op Janine.

  9/12

  Bing krijgt te horen dat zijn café door Tim gevaar loopt. Wiet doet een belofte aan Rikki, maar kan ze die wel nakomen? Wanneer Sacha afhoudt, probeert Noud erachter te komen wat het probleem is. Vincent moet voorkomen dat Maxime zijn dekmantel onthult.

  10/12

  Bing en Thijs hebben een gewaagd plan, wat meteen tot spanningen leidt. Bianca beseft dat ze afhankelijk is van Antons hulp. Noud twijfelt of Sacha wel gelukkig is met Daryl. Sjoerd probeert eigenwijze Tim in te laten zien dat hij een professionele bokstrainer nodig heeft.

  11/12

  Janine en Leon staan voor een bijna onmogelijk opgave in hun zoektocht naar Lucas. Van Maxime hoort Janine dat Vincent het op een totaal andere manier aanpakt. Noud, die met een ‘liefdesprobleem’ zit, raakt vertwijfeld door Sjoerds advies. Wanneer Bing boos is op Sjors weet Jef precies te vertellen wat er werkelijk aan de hand is.

  12/12

  Rikki waarschuwt Wiet dat het uit de hand loopt met Anna, maar Wiet is het daar niet mee eens. Begint Janines plan om Lucas te vinden eindelijk vruchten af te werpen? Maxime vindt dat Ludo Nick onderschat. Vincent neemt Anna in vertrouwen over zijn verleden.

  1. 12/12: Oh god, begint Wiet weer geobsedeerd te worden, maar dit keer door Anna? Als dat zo is, valt GTST weer inspiratieloos in herhaling.

 39. Het lijk erop dat Lucas vrijkomt. Wanneer gaan ze die intro veranderen:

  Eruit:
  Lorena

  Erin:
  Anna
  Sacha
  Nick (vaste rol/gastrol?)
  Daryl (gastrol)
  Alex (gastrol)

  Leon zit er al een tijd in is ook een gastrol.

 40. Tot nu toe ben ik niet zo onder de indruk van Thijs, Anna en die rol van Sascha lijkt me ook zo voorspelbaar. Ik mis Lorena, met haar onnozele maar wel eigenzinnige karakter en zou Nick en Leon graag in de vaste cast zien. Maar dat zal vast niet gebeuren…

  1. Janine wou meer bewijs dus vroeg een mannetje en die zei dat Nick erachter zat.

   @Moi
   Van Sacha weet je nog niks misschien is het wel een leuk personage.

   1. Precies, ik had het hele verhaal uitgebreid verteld als reactie op wat Mo zei, maar dat was meer naar boven, dus ik dacht dan ziet hij het niet. 😛

    En inderdaad, Sascha weet je nog niks van. Ik zag dat interview van haar op rtlxl en daar verteld ze er wat over, en dan lijkt het me wel een leuk personage.

    Alleen Anna, ik vind er niet een vervelend personage ofzo, ik vind er wel leuk, alleen ik zou niet weten wat voor verhaallijn zij op de lange duur kan krijgen. Maar dat zien we dan wel.

Geef een reactie