Morgen 13 november valt na zeven en een half jaar, 1.641 afleveringen en vooral grappige verhaallijnen het doek voor Lorena Gonzalez. Er gingen al een tijdje geruchten dat Gigi Ravelli ging stoppen, maar gisteren heeft Ravelli haar vertrek officieel aangekondigd in RTL Boulevard. Ravelli is na eigen zeggen klaar en is opzoek naar een nieuw avontuur.

20 comments on “Gigi Ravelli verlaat Goede Tijden, Slechte Tijden

 1. Shit. Ze was een leuk personage. Soms irritant, maar dit maakte ze altijd weer goed! In tegenstelling tot mensen zoals heks Maxime en politieoppermacht Aysen kreeg Lorena flink op haar donder als ze fouten maakte. En dat is juist wat Lorena zo sympathiek maakt.

 2. Jammer dat ze weggaat. Vond haar één van de leukste personages. En dat zegt ook heel wat over Gigi, in haar eerste jaren kreeg ze bakken met kritiek over zich heen over haar acteerprestaties. Maar ze is echt gegroeid in haar rol. In het begin, in de periode met Nick en Dian was ze irritant. Maar toen ze een relatie kreeg met Bing en vervolgens Jack is ze een stuk sympathieker geworden. En de vriendschap met Lucas was af en toe hilarisch. De rol van golddigger was Gigi op haar lijf geschreven. Met haar stiekeme plannetjes wist ze zich telkens weer in de nesten te werken. Maar net zo makkelijk wist ze iedereen in te palmen. Had stiekem gehoopt dat Jack haar kwam ophalen, was een mooi einde geweest. Haar vertrek betekent jammer genoeg ook dat Jef en Laura nog minder scenes zullen hebben.

 3. Jammer dat ze Meerdijk verlaat. Had ook gehoopt dat ze met Jack alsnog op wereldreis zou gaan, dat einde had ze wel verdiend. Ook was het leuk geweest als Jack voor deze speciale gelegenheid nog even terug was gekomen

 4. jammer dat ze de serie verlaat,want het was toch een goed actrice.
  en ze bracht altijd wel wat spanning in de serie.
  en dat zullen we missen jammer dat gigii verdwijnt in de serie en ik wens haar veel succes in haar nieuw avontuur.
  ik hoop voor haar tot het lukt en tot ze geen spijt krijgt tot ze uit de serie gaat.

 5. Jammer dat ze weggaat. Vond het wel een mooie vrouw en een goed personage. Ik hoop voor haar dat ze ergens anders een nieuw en leuk avontuur aan kan gaan.

 6. Oh wat jammer nou. Ik weet nog dat ik in het begin haar heel onduidelijk vond spreken, maar gaandeweg de afleveringen werd dit steeds meer beter.
  He, ze was op een prettige manier een golddigger, een intrigante en altijd maar belust op geld, maar ze had ook momenten van echte emotie en dan zag je wie de ware Lorena was, Jef kon haar meesterlijk de les lezen en Laura stond altijd klaar met goede raad. Haar relatie met Jack vond ik één van de leukste die gtst ooit had.
  Ik hoop haar nog eens terug te zien te zijner tijd……het ga je goed Gigi.

 7. Misschien gaat sjors wel met wiet in lorenas huis wonen.. omdat het jack zn huis is toch.. zou wel leuk zijn sjors dr eigen plekje..

 8. Dit is de eerste keer dat ik het echt heel erg jammer vind dat iemand gtst echt verlaat op bowien galema na dan.
  Zij was een hele goede aanwinst voor gtst,7 jaar speelde zij lorena en 7 jaar heeft ze het erg goed gedaan,en werd ze het gezicht van gtst.

  Dit is echt heel jammer,ze mag terug,stiekum hoop ik dat ze dat nog doet!

Geef een reactie