De ene vertrekt, de ander komt. Zo werd eerder deze week bekend dat Gigi Ravelli de serie verlaat, is vandaag bekend gemaakt dat Gaby Blaaser als Sasha Kramer, zusje van Thijs, de serie in komt. Sasha zit midden in een verbouwing en komt een tijdje logeren bij haar grote broer. In Meerdijk heeft Noud meteen een oogje op deze blonde vrouw, alleen één probleem Sasha is namelijk al bezet.

Blaaser was voorheen te zien als Jolé in SpangaS en speelde gastrollen in Onderweg Naar Morgen en Flikken Maastricht.

17 comments on “Gaby Blaaser in Goede Tijden, Slechte Tijden

 1. Er staat wel tijdje maar misschien wel veel langer. Gaat gtst weer naar 21 personages toe? Sacha en Anna erbij. Sacha samen met Thijs op de foto in het intro? En Anna op de plek van Lorena?

 2. Dus gaby wordt een vast personage? Want sr staat wel dat ze voor een tijdje komt logeren in meerdijk, maar ze heeft wel zo’n castfoto met als alle andere vaste rollen in gtst, zie hier boven de foto! Want dat wordt toch niet gedaan bij een gastrol?

 3. Ik heb liever dat Sil of Job, de broer van Rikkie terug komt. Rikkie heeft praktisch geen familie meer. Zou wel leuk zijn als haar grote broer terug kwam.

 4. Ik vind het heel leuk die nieuwe personen in GTST, er komen natuurlijk weer nieuwe verhalen. Als ze nu al foto,s
  van hun maken vind ik niet gepast. Menno Kuiper (Dave Mantel) speelt al een hele lange tijd een gastrol.
  Hij heeft het verhaal heel goed gespeeld, heeft emotioneel in GTST gebracht. Zelf wil, zoals hij zegt, nog graag de
  rol spelen. Persoonlijk vind ik het verhaal tussen Lucas en Menno de zomercliffhanger van 2014.
  Komt hij toch nog terug in GTST ????? Het zou wel leuk zijn. Laat een huwelijk toch wat langer duren in GTST.

 5. Eindelijk weer eens vers bloed in de serie, Gaby Blasser is een heel goede actrice en tevens ook de enige die het verder geschopt heeft dan de rest uit Spangas. Er wordt nu al gezegt dus dat Noud een oogjeop haar heeft in de serie, dus kan je er nu al vanuit gaan dat ze iets met elkaar gaan krijgen over een tijdje.

  Ik vindt dat die Rikkie maar een zeikwijf en dan laten ze haar ook nog zingen, wat een klote stem heb die meid zeg. Ze mogen die drama queen van mij wel uit de serie schrijven, dat ze bijvoorbeeld naar Job toe gaat en daar een nieuw leven gaat opbouwen.

  1. Vergeet Beau Schneider niet hij heeft dacht ik in de eerste 2 seizoenen van Spangas gezeten. En die ene die Raaf speelt had ook nog een gastrol in gtst gespeeld is ook een goede acteur.

   Als ik Brugklas zag ik maar een paar die konden acteren dat waren alleen de hoofdrolspelers.

 6. dinsdag 27 januari 2015 patrick heeft dinsdag ochtend lekker gewerkt in de toekomst
  woensdag 28 januari 2015 patrick vind je een leuke jongen en ik kijk elke dag naar jouw gezicht
  en heb jij al lekker gezoent met noud

 7. Jemig wat een slechte actrice Gaby Blaaser, het is net of ze haar tekst opleest, Barbara Sloesen daar een tegen speelt wel goed.

Geef een reactie