Christophe Haddad is binnenkort waarschijnlijk opnieuw te zien als Nick Sanders in Goede Tijden, Slechte Tijden. Op internet circuleren er foto’s en bewijzen dat Christophe snel opduikt in Meerdijk. Aanstaande maandag is namelijk te zien hoe Leon achterhaalt op welke naam de auto van de chanteur staat, dit blijkt op naam te zijn van Ron Verkerk, de schuilnaam van Nick.

Naast deze bron is er ook een foto opgedoken waarin opnames te zien zijn van de soap met hierop Oscar Aerts (Vincent) en Christophe Haddad (Nick).

Zou Nick écht terugkeren? Blijf dan kijken!

58 comments on “Christophe Haddad terug in Goede Tijden, Slechte Tijden?

 1. lachen dit ik zal nog eens een foto delen …hij gaat gelijk viraal over het internet ..al ben ik niet degene die hem daar als eerst opzette dat was in een forum voor zwangere diegene had de foto gekregen van een vader van een vriendin die rondliep en dit tegen kwam en dus de foto maakte ..

  1. Ja ik vind wel dat De groep Voor-tijdens- en na de zomerstop op Facebook waarvan Gemma beheerster is de credits hoort te krijgen van dit nieuws……

  2. Beste @Gemma Vellekoop, GTST Fan,

   Ik zag inderdaad gisteren jouw post/reactie met foto op GTST Facebook site. Jouw reactie op FB, was voor mij de 1ste keer dat ik de betreffende foto zag. Dus jij krijgt van mij alle credits en de primeur met deze foto.

   Ondanks dat je veel commentaar kreeg (trek je dat niet aan ajb), was ik er erg blij mee. Dank je wel, voor de foto.

   Dat alles erg snel gaat als je iets op internet zet is bekend. (met name iets bijzonders, zoals deze foto op fansite/FB).

   In het algemeen wil ik daar graag iets over zeggen:
   Men moet altijd voorzichtig zijn met wat men op (het openbare) internet plaatst. Deze foto is weliswaar vrij onschuldig, maar we kennen ook de verhalen van foto’s en filmpjes met gevolgen die niet echt leuk zijn en waren. Helaas zelfs enkele met dramatische afloop.

 2. YES!!!!!!!!!!!!! Hoop dat ie weer voor vast in de serie komt, maar ben bang dat dit zn laatste comeback zal zijn. Als Ludo erachter komt dat het Nick is.., en Maxime later ook.. Dan loopt het niet zo goed voor ‘m af denk ik.
  Ben ook heel blij dat Christophe Haddad hem weer speelt!! Hij is zó leuk 😀

 3. ALS het Nick is en ALS zijn terugkomst tijdelijk is. Dan hoop ik, en verwacht ik ook, dat er op een spectaculaire manier een definitief einde komt aan deze rol. Ze kunnen hem niet keer op keer terug laten komen.

 4. Leuk dat hij terugkomt 😀

  Alleen had ik het logischer gevonden als het Martine was. Ik bedoel, wat heeft Nick eraan als Ludo in de gevangenis zit? Als hij zo graag wraak wilt, waarom pakt hij Ludo dan aan en niet Maxime? En waarom liet hij iemand op Nina afsturen, echt niks voor Nick…

 5. Als het echt Nick is die achter deze chantage en alles zit vind ik het nog vreemd, de bedoeling was dat Nina ontvoerd zou worden maar omdat het leek dat ze dood was hebben ze Lucas meegenomen. Maar Nick zou dit (als je naar zijn verleden kijkt) toch nooit Nina zo aftuigen en dan foto van maken en opsturen zoals dan eigenlijk de bedoeling zou zijn geweest mocht Nina wel degene zijn die ontvoerd zou zijn.

  Ik denk nog steeds dat er iemand anders achter zit, maar dat Nick weer voor diegene werkt.. We zullen het wel zien.

  1. @FPS, het was ook helemaal niet de bedoeling dat Nina iets overkomen zou. “Alleen ontvoeren”. Maar omdat Nina van die rots viel, lukte dat niet en daarom werd Lucas meegenomen, uitsluitend en alleen als afpersmiddel. Ook Lucas zal heus niets overkomen.

   Als je opgelet had, dan had je destijds in een aflevering (5000ste) gezien dat, toen Veltman de mobiel met Sms’je aan die persoon in de stoel liet zien, deze persoon de mobiel boos weggooide. Dus dat Nina iets was overkomen, was absoluut niet de bedoeling.

 6. Listen very carefully i shall say this only once, voor degene die het vergeten zijn. Nick is Back his face also nadat de explosie in afl. 4500 was. Ron’ Ronald Verkerk BAM! Het kan niet enders….

  Nick’s lastste gtst optreden was

  Juli 2011 t/m Januari 2012 +

  Juni 2012

 7. Zooo jammer. Ik had echt op Martine gehoopt. Dat Nick dit in elkaar zet is een beetje ongeloofwaardig. De grootste loser van de familie Sanders. En waarom pakt hij Ludo en niet zn grote rivaal Maxime?

  Maar misschien werkt Nick wel voor iemand anders, voor Martine, dat zou echt geweldig zijn! Maar die kans Is 0,1% helaas.

  Nogmaals dat Nick hier achter zit is erg ongeloofwaardig. Dan kan je beter Frits van Houten weer tot leven wekken.

 8. Waarom is het ongeloofwaardig dat het Nick is? Ludo heeft hem nooit echt geaccepteerd als zijn zoon Stefano heeft altijd voorrang bij Ludo gekregen. Nick is doorgedraaid door Maxime en moest het gesticht in. Zijn vader geloofde eerder zijn zus als zijn zoon. En liet hem gewoon in dat gesticht. Wat ik me ook nog kan herinneren is dat toen hij vertrok na de brand helemaal een super slechte band had met zijn vader door dat placebo verhaal. Logisch natuurlijk Nick is er te ver ingegaan.

  Ik vermoed 2 dingen: Nick speelde een bluf spelletje om Nina te ontvoeren omdat hij wel bijna zeker wist dat Ludo akkoord zou gaan met de voorwaarden wat Veltman stelde. Ludo wilt niet dat er iets gebeurt met zijn oogappeltje. Of hij was inderdaad van plan om Nina te ontvoeren. Het was nooit zijn bedoeling geweest dat Nina zwaar gewond zou raken. Daarom gooide hij ook die telefoon weg.

  Zijn plan B is dan wel gelukt hij heeft Lucas. Ik lees dat sommige zeggen dat hij nooit Nina of Lucas iets aan zou willen doen. Nina heb ik uitgelegd. Lucas is niet de zoon van Ludo maar van Stefano. Stefano en Nick was ook haat en nijd. Lucas boeit hem niet zoveel daarom takelt hij hem zo toe.

  Tenminste dat is wat ik denk. Het is nu logisch dat het Nick is ik denk dat hij beter weet hoe zij vader met zaken omgaat als Martine. Daarom ook VMG. Ik heb nu wel zo’n vermoeden dat Christophe niet voorgoed blijft en inderdaad nog 1x zijn comeback maakt om definitief afscheid te kunnen nemen van zijn personage Nick Sanders.

  1. Ik denk dat Nick’s plan uit de hand gelopen is. De ontvoering van Lucas is zijn laatste strohalm om Ludo te pakken. Ik hoop wel dat Ludo eindelijk doorkrijgt dat het dankzij hem is dat Nick zover is afgegleden. Nick is altijd mijn favoriet geweest. Ik ben blij dat hij terug is en het einde krijgt dat hij verdiend. Spectaculair.

  1. Ik denk en hoop het niet! Zou betekenen dat Ludo er uitgaat of dat Nick in de bak komt ( waardoor hij ook weer van de buis verdwijnt ).

   Het zou wel gaaf zijn als hij een maandje terug komt op de buis, dan heel Meerdijk overhoopt haalt en via een dramatische afloop gtst weer verlaat zonder dat Ludo en/of Janine komen te overlijden.

  1. Ik denk dat niemand daar nog opgekomen is. En het sis waarschijnlijk ook niet zo omdat Nick hem gewoon heeft gebruikt, Veltman. Nick heeft niet al jaren een groot bedrijf opgericht met zoveel geld
   En ik weet dat je het sarcastisch bedoelde, maar volgens mij was jij daar echt nog niet opgekomen.

   1. @Jan: je hebt het helemaal verkeerd begrepen hoor. Ik bedoelde precies zoals het er staat. Helemaal niet sarcastisch. Ik vond het echt goed dat Jamie daarop is gekomen. Jij trekt meteen de conclusie dat ik het sarcastisch bedoelde.

 9. Tof dat Nick waarschijnlijk terug komt! Mijn wens is om te proberen voor een recast van Valentijn te spelen. Weet iemand een castingbureau?

 10. Voor de mensen die zo zeker wisten dat het Martine (Inge) was en mijn commentaar maar naïef vonden. :: Hate to say I told you, but I told ya!

  Ik zelf dacht ook Nick, maar ik kan die actie met Nina niet begrijpen. Dat zou Nick nooit goedkeuren toch?!

  1. Dat met Nina heeft Nick ook nooit goedgekeurd. Hij gooide toch zijn telefoon weg toen hij dat kreeg te horen. Hij zou nooit zijn eigen zusje echt iets aan willen doen.

  2. Ik dacht dat het Martine was, en ik vond je commentaar niet naïef, ik vind dat nog steeds zo. Maar misschien is naïef niet het goede woord maargoed.
   Het is Nick en dat is natuurlijk ook geweldig, niet dat ik er van baal dat hij het is, juist niet.

 11. @Farah: daar liep ik ook over na te denken. Het zou goed kunnen want iedereen denkt dat Nick omgekomen is bij die brand. Ook Charlie en Valentijn.

 12. Ik hoop echt dat het NIET Nick is! Begrijp mij niet verkeerd ik ben fan van gtst,en absoluut van deze verhaallijn. Maar ik vind het ongeloofwaardig dat ‘sulletje’ Nick zo’n groot bedrijf als VMG kan runnen zonder dat Ludo hier vanaf weet. Daarbij vind ik het ook nog eens extra jammer dat zo vroeg tijdig al uitgelekt is dat hij de dader is voor dat wij het als kijker te zien krijgen. Nu is de spanning er vanaf en zit je maar te kijken wanneer het dan nog gaat gebeuren.

   1. Toch kan het ook een valstrik zijn van gtst zelf. Belangrijke verhaallijnen lekken normaal gesproken niet uit. Ik zou het geniaal vinden als het iemand anders blijkt te zijn en daardoor iedereen verrast is.

  1. Maar waar heb jij gehoord dat VMG van Nick is. Nergens. En dat is denk ik ook niet zo, hij heeft Veltman gebruikt, met zijn bedrijf. Maar het zou ook raar zijn als het wel zijn bedrijf is, veel te veel moeite. En dan zou er een foto van de directeur en weet ik veel van alles zijn.
   Het lijkt me in ieder geval onwaarschijnlijk als VMG van Nick is

 13. Er staat een nieuwe promo op gtst.nl en rtlxl “onverwacht weerzien voor Ludo”. In ieder geval dus een oude bekende, maar dat wisten we al 🙂 behalve dan diegene die nog steeds Bodil Brouwer dachten 😛
  Hij draagt in ieder geval een pak, net als Nick en zwart haar, net als Nick. Het is ook gewoon Nick 😛

Geef een reactie