Afgelopen weken doken de verhalen op over een comeback van Christophe Haddad als Nick Sanders en vorige week sloeg de bom in wanneer een voorbijganger een foto maakt van Haddad tijdens opnames. Maar vandaag is officieel het hoge woord eruit en heeft Haddad officieel bekend gemaakt dat hij vanaf 24 november weer te zien is als Nick Sanders. Haddad wou niet vertellen of het om een vaste rol gaat of dat hij tijdelijk in Meerdijk verblijft. Wel liet Haddad doorschemeren dat hij nog steeds opnames heeft en dat hij dus zeker voor enkele maanden blijft.

116 comments on “Christophe Haddad definitief terug in Goede Tijden, Slechte Tijden

 1. Mooi iedergeval een paar maanden kunnen we genieten van nick!.. Apart met alles wat die geflikt heeft.. dat hij niet zomaar wordt vermoord binnen een maand of 2. Ik hoop at hij minimaal tot aan de zomerstop blijft.. maar het liefst natuurlijk voor weer een paar jaartjes.

 2. Yes!! Blij dat het nu echt bevestigd is. Had al wel zo’n donkerbruin vermoeden, maar is altijd fijn als het echt door rtl bevestigd wordt..
  Ben benieuwd!!

  1. Een vaste rol is het niet. Hij zei in het telefoongesprek bij RTL Boulevard duidelijk dat hij was teruggevraagd vanwege een verhaallijn. Maar hij is nog wel aan het draaien.

   Dat is ook logisch want: Ik woon op de grens met Belgie en daar (in Belgie) heeft Christophe als sinds 2013 een vaste ondersteunende rol in de soapserie Familie bij de commerciele zender VTM. En die rol is niet te combineren met een vaste rol in GTST. Qua verhaal lijkt een vaste rol ook niet mogelijk, het lijkt me niet dat hij wegkomt met de dingen die hij nu heeft gedaan. Dus hij zal of de bak in draaien, sterven of opnieuw vluchten.

   1. En daar heb ik dus echt geen zin in. Maxime heeft Nick altijd getreiterd en heeft uiteindelijk altijd gewonnen. Ik wil niet dat Nick weer verpulverd wordt door de Sanders. Dan is het niks meer aan.

    Was het Martine maar… Als Nick terugkomt, doe het dan alsjeblieft voor vast.

   2. Achterlijk dat ze hem weer er in hebben gedaan, waneer blijft hij nou eens dood? hij ging al eens dood in een vuurzee en zoiets dat overleeft niemand! Nick wordt nu wel ééntonig. Ze hadden beter Martine Hafkamp weer een rol in de serie moeten laten spelen, door Inge of een andere actrice gespeeld.

    1. Heb je wel opgelet of volg je gtst pas sinds kort ? Nick is vorige keer verdwenen met een vals paspoort. Hij zag er inderdaad verbrand uit en als je goed kijkt zie je nog littekens in zijn gezicht. Dus ik weet niet precies waar je op doelt.

 3. Ik heb een sterk voorgevoel dat Aysen, ivm haar bemoeienis, een slachtoffer wordt in deze verhaallijn. Dat zou passen, aangezien het contract van Dilan deze maand afloopt. En ze dus nog maar tot in januari te zien zal zijn. Benieuwd of ze daarna nog terug zal komen. Wat denken jullie?

  Lucas zal in de loop van december weer te zien zijn. Waarschijnlijk eerst nog in gevangenschap.

  En Nina zal in februari weer terugkomen. Tegen die tijd is Nick dus geen gevaar meer.

  Ik hoop trouwens dat Nick ook een leuke scene met Sjors gaat hebben, maar laat het aub geen seks of liefde zijn.

 4. Heb net de promo gezien. Het lijkt er op of die Leon het pistool op Ludo richt in plaats van op Nick. En aangezien Ludo niet in de spoilers voor komt zou het me niks verbazen als Ludo wordt vast gehouden in dat huis. We wachten af…..

   1. Ik moet wel zeggen dat Ludo er gevaarlijk tussen in staat. En waarom komt hij niet voor in de spoilers van volgende week? Misschien heeft Maxime gelijk en wordt hij gegijzeld.

    1. Ik neem aan dat dat niet gebeurt, Leon is bij hem gewapend, en hij verdient er vast pittig wat aan, het zou raar zijn. Maar wie weet. Ik vind hem er in de promo in ieder geval niet op richten

 5. Ludo hoeft natuurlijk niet steeds in de spoilers voor te komen.
  Als Janine in een aflevering zit, Ludo meestal ook(afgelopen weken (alleen maar ook volgens mij))

  Maandag “Janine is ongerust wanneer ze niets van Ludo hoort terwijl ze weet dat hij bezig is met een riskante actie.”
  Dinsdag “Janine krijgt te horen wie er verantwoordelijk is voor Lucas’ ontvoering.”
  Vrijdag “Janine krijgt een pakketje binnen.. En is geschokt en verbijsterd als ze ziet wat erin zit.”

  Maandag is hij waarschijnlijk nog bezig met de confrontatie met Nick, en aangezien de vrijdag cliff met Ludo eindigt, in ieder geval die aflevering, zal hij er met die ontdekking ook nog maandag inzitten, en Boulevard zei dat Nick maandag te zien is.
  Dinsdag krijgt Janine de dader te horen, de enigste die het weten zijn dan Ludo en Leon, en IK DENK dat ze het van Ludo te horen krijgt.
  En vrijdag denk ik dat Janine home alone is en dan een pakketje krijgt en dat later aan Ludo laat zien.

  Voor mij zegt het in ieder geval niets dat hij niet in de spoilers staat.

  En Maxime krijgt de schrik van haar leven, en ik denk dat we het allemaal eens zijn dat dat met Nick te maken heeft, ze ziet hem ofzoiets en dinsdag weet Janine dus de dader, dus als Ludo verdwijnt, zal het niet zo moeilijk te raden zijn denk ik.
  We merken het snel.

 6. Ik ben benieuwd hoe Aysen in deze verhaallijn past. De laatste tijd als ze in beeld is, gaat het alleen maar over de sanders(of ze is even in Boks).

  Het zou mij wel leuk lijken als ze inderdaad op de een of andere manier slachtoffer van Nick wordt.

  1. Ik hoop dat Dilan gewoon blijft zij past perfect tegenover Ludo en ook Nick straks. Zij is de leukste actrice en als zij weg zou gaan zou ik echt veel minder kijken

   1. @dre, ben ik ook wel benieuwd na. Hoe de rol van Dilan/Aysen zal zijn in deze verhaallijn.
    Maar tegen deze 2 karakters (Ludo en Nick) te moeten opboksen lijkt mij erg moeilijk worden.

    Maar ik denk toch dat Dilan (Aysen) er over een tijdje uit moet i.v.m. de flexwet.

 7. Eigenlijk is het indirect Wiet er schuld van Lucas’ ontvoering. Zij schoot op hun bruiloft > Janine gewond > Nick vervangt de placebo’s, Maxime krijgt de schuld > Janine ontdekt Maxime’s onschuld > Ludo en de rest is woest op Nick > Maxime en Nick gevecht in de stallen, die ontploft > iedereen denkt dat Nick dood is > Nick chanteert Ludo > …

  1. Uhh.. Wiet schoot op Nina & Noud zijn bruiloft… niet op die van lucas.. ’t is een beetje erg vergezocht om wiet er indirect de schuld van te geven.

   1. Ik weet dat het op Nina en noud bruiloft was, ik had die eerste zin op het laatst veranderd, sorry hoor.
    En ik geef haar niet de schuld, ik zeg dit alleen maar.
    Naja, bij jou komt t er nogal lullig uit, ik weet niet of je het ook zo bedoelde maar maakt niet uit

 8. Nick heeft denk ik een gastrol en Anna en Sacha een vaste rol aangezien Nick geen castfoto heeft en Anna en Sacha wel. De leader zal wel volgende week woensdag of donderdag of 1 december een update krijgen.

 9. Ik ben echt zo blij dat Nick terugkomt 🙂 , het worden weer spannende tijden 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
  Kan echt niet wachte, morgen is hij er eindelijk weer…. 🙂

 10. Op de gtst site staat bij uitgelicht gast backstage bij beau monde en dan een foto, maar er staat bij: “GTST acteurs Ferry Doedens, Beau Schneider, Ruud Feltkamp, Barbara Sloesen, Gaby Blaaser en Marjolein Keuning zijn al helemaal in de kerstsfeer!”
  Ik zie ze er allemaal wel op staan op marjolein keuning, wel een onbekend meisje. weet iemand wie dat is.

 11. Geen nick in de aflevering van vrijdag.. De scene waar leon het geweer richt op nick is de eind scene van de aflevering van vrijdag.. dus nick zien we pas maandag (of vanavond.. als we gaan vooruitkijken 😛 )

  1. Jammer, had wel verwacht dat we een laaaang weekend moesten wachten op wat Ludo gaat zeggen tegen Nick en alles wat er daarna gebeurt. En het is nog maar donderdag 🙁 Ik kan echt niet zo lang wachten hahaha

   1. als je na half 8 naar de RTLXL website gaat, kan je die van maandag vooruit kijken, dan weten we de reactie, zal ook wel op twitter verschijnen.

     1. nee je kan twee dagen vooruitkijken op de dag van de uitzending
      dus vandaag na de uitzending kan je, twee afleveringen vooruit kijken. (morgen en maandag).. Vrijdag na de uitzending kan je die van dinsdag kijken. Maandag die van woensdag. en zo maar door. er komt in princiepe iedere keer 1tje bij.

 12. Het decor dat vanavond te zien is (Huis – Nick), lijkt veel op het oude huis van Janine 2003-2005 en Barbara 2009-2010. Dat betekend dus dat Nick wel een tijdje in de serie blijft. Want gast-rollen hebben geen eigen
  huis.

 13. Whoohoo! Welcome back Nick!!

  Ik hoop echt dat hij een tijdje blijft om de Sandertjes een flink te laten zweten. Wat zal Maxime zweten, zeker nu ze een kind te beschermen heeft.

  Trouwens, die collega van Aysen, die was leuk! Waarom kunnen ze hem er niet inschrijven en Vincent eruit? Zoveel vlotter, spontaner en leuker.

 14. Het decor zal wel even blijven denk ik, om de volgende reden. ALs het een eenmalige scene was geweest dan hadden ze het wel in een werkelijk huis gedaan, zoals die woning waas Janine rondneusde. Juist omdat ze gekozen hebben voor een decor en de moeite hebben genomen dat op te bouwen, is de kans groot dat het voorlopig Nick’s huis blijft.

 15. Wat een anticlimax zeg.. Want zeg eerlijk, Martine was leuker geweest. Ze hebben nick al 2 x eerder teruggehaald dus ze kunnen blijkbaar niks beter regelen. Eerst was het nog spannend toen het nog niet bekend was maar nu nick er weer is is de spanning er voor een deel toch wel af. Ik had er in ieder geval meer van verwacht.

  Wie is het met me eens?

  1. Ik ben het niet met je eens. Als het Martine was geweest had Ludo haar bijna meteen vermoord.
   Ludo zal Nick niet vermoorden, omdat het zijn zoon is, maar hij zal hem er ook niet zo maar mee weg laten komen.
   Martine zou een rolletje voor een week geweest zijn, maar ik vind wel dat ze ooit nog terug moet komen

  2. Neen Martijn, ben het NIET met je eens. Sorry.

   Maar ik hoop dat ook Maxime nog even aan de beurt komt. Want Nick heeft ook nog een behoorlijk appeltje met Maxime te schillen. Dacht ik zo.

   Wat ik mij nou eigenlijk afvraag, Nick komt terug en zit Ludo behoorlijk dwars. Snap ik wel, is genoeg gebeurd tussen die 2, maar van de andere kant had ik toch eerder verwacht dat hij terug gekomen was om wraak te nemen op Maxime. Ik “hoop” dus dat deze verhaallijn tussen Nick en Ludo, uiteindelijk ook nog gevolgen krijgt voor Maxime.

   1. Ja dat hoop ik ook, maar dat zal ook wel, daar kunnen de schrijvers niet omheen en dat maakt het ook veel spannender. In de spoilers staat al dat Maxime de schrik van haar leven krijgt en dat ze haar en Vincent wilt beschermen.
    Maar ik snapte in het begin ook niet echt waarom Nick de Sanders (behalve dus Maxime) pakte en niet Maxime, maar ik zag de 4500e terug en toen snapte ik het wel. Want daarna kan hij Maxime altijd nog terugpakken.

    1. Yippie @Frank, blij dat jij er ook zo over denkt.

     Ik heb dit al eens eerder geopperd op een forum en toen kreeg ik me toch een lading kritiek ver me heen.

     Blijkbaar vinden velen dat Maxime niets overkomen mag. (ze speelt blijkbaar haar rol zo goed, klopt ook wel), maar dat wilt natuurlijk ook niet zeggen, dat ze met alles weg kan komen. Een lekker poepie laten ruiken, dat ze niet met alles weg komt, daar heb ik totaal geen problemen mee.

 16. Ik vind het ook super dat hij terug is, en hoop ook dat hij even blijft. Ik heb ergens gelezen dat iemand dacht dat het Nick niet was vanwege die stemvormer. Je hoorde er geen Belgisch accent in. Zal wel aan mij liggen ofzo maar zo Belgisch is zijn accent niet meer. Dat vind ik eigenlijk al jaren zo.

 17. Ik weet niet hoeveel afleveringen GTST op een dag maakt, maar Nick was van 29 augustus tot 15 oktober niet te zien in Familie op de Vlaamse tv. Waarschijnlijk had hij in die tijd opnames voor GTST, aangezien dat DENK ik moeilijk te combineren is.

 18. Christophe Haddad is een topper, in het echt zo aardig en hij speelt de rol van Nick super……..blij dat hij terug is en ja hij mag blijven.

 19. Exclusieve GTST nieuws, Nick werkte niet alleen maar met een oude bekende samen. Er komt dus zeer waarschijnlijk nog een oude bekende terug.

 20. dinsdag 2 december 2014:

  Er is geweldig nieuws voor Bianca. Sjoerd maakt zich zorgen wanneer Tim denkt dat hij Daryl in de boksring aankan. Anna zorgt onbedoeld voor een teleurstelling bij Wiet. Sacha ergert zich wanneer Thijs zich met haar vriendje bemoeit.

  woensdag 3 december 2014:

  Aysen moet komen opdraven. Er is een lijk gevonden in het bos. Sacha zoekt opnieuw contact met Noud, ook al wil Daryl dat niet. Sjors heeft een verrassende ontmoeting. Bij Maxime slaan de zenuwen toe wanneer ze van Jef belangrijk nieuws te horen krijgt.

  donderdag 4 december 2014:

  Ludo en Aysen staan lijnrecht tegenover elkaar. Bianca heeft een enorme kluslijst voor Anton, terwijl hij juist weer aan het werk wil. Janine reageert haar onmacht af op Maxime.

  vrijdag 5 december 2014:

  Er wordt met een grote groep Sinterklaas gevierd in Boks. Wiet doet er alles aan om bij Anna in een goed daglicht te komen. Sjoerd wil dat de bokswedstrijd tussen Tim en Daryl niet doorgaat.

  bron:tvgids.tv

 21. o ja

  maandag 8 december 2014:

  Vincent zoekt op zijn eigen manier een spoor van Lucas. Leidt zijn aanpak tot een doorbraak of maakt hij de situatie alleen maar erger? Voor Anna belandt Wiet op het slechte pad. Wanneer het Aysen niet lukt om Ludo te breken, richt ze haar pijlen op Janine.

  bron:tvgids.tv

  ziet er spannend uit..

 22. dinsdag 9 december 2014:

  Bing krijgt te horen dat zijn café door Tim gevaar loopt. Wiet doet een belofte aan Rikki, maar kan ze die wel nakomen? Wanneer Sacha afhoudt, probeert Noud erachter te komen wat het probleem is. Vincent moet voorkomen dat Maxime zijn dekmantel onthult.

  bron:tvgids.tv

 23. woensdag 10 december 2014:

  Bing en Thijs hebben een gewaagd plan, wat meteen tot spanningen leidt. Bianca beseft dat ze afhankelijk is van Antons hulp. Noud twijfelt of Sacha wel gelukkig is met Daryl. Sjoerd probeert eigenwijze Tim in te laten zien dat hij een professionele bokstrainer nodig heeft.

  bron:tvgids.tv

 24. Hieronder volgt een overzicht, waarin te zien is in hoeveel afleveringen een bepaald personage te zien is geweest in november 2014.
  Het getal wat achter de naam staat, is het aantal afleveringen waarin hij/zij te zien is geweest.

  Episode Count November 2014 – 20
  1. Janine Elschot (Caroline de Bruijn) – 14
  2. Anna Brandt (Barbara Sloesen) – 13
  3. Aysen Baydar (Dilan Yurdakul) – 13
  4. Ludo Sanders (Erik de Vogel) – 13
  5. Wiet van Houten (Pip Pellens) – 13
  6. Sjoerd Bouwhuis (Guido Spek) – 12
  7. Sjors Langeveld (Inge Schrama) – 12
  8. Vincent Muller (Oscar Aerts) – 12
  9. Anton Bouwhuis (Joep Sertons) – 11
  10. Bianca Bouwhuis (Elvira Out) – 11
  11. Bing Mauricius (Everon Jackson Hooi) – 11
  12. Jef Alberts (Bartho Braat) – 11
  13. Tim Loderus (Beau Schneider) – 11
  14. Maxime Sanders (Marjolein Keuning) – 10
  15. Noud Alberts (Ruud Feltkamp) – 10
  16. Rikki de Jong (Robin Martens) – 10
  17. Thijs Kramer (Miro Kloosterman) – 10
  18. Laura Selmhorst (Jette van der Meij) – 8
  19. Lorena Gonzalez (Gigi Ravelli) – 7
  20. Leon (Luca Savazzi) – 6
  21. Barman Marcel (Bart Peereboom) – 5
  22. Nick Sanders (Christophe Haddad) – 3
  23. Sacha Kramer (Gaby Blaaser) – 2
  24. Daryl (Poal Cairo) – 2
  25. Bram Bouwhuis (?) – 1
  26. Lucas Sanders (Ferry Doedens) – 0
  27. Nina Sanders (Marly van der Velden) – 0
  ——

  Opvallende feitjes:

  De acteurs die op dit moment in de meeste afleveringen van dit seizoen meegespeeld hebben zijn;
  Caroline de Bruijn (Janine) en Everon Jackson Hooi (Bing ) met 38 afleveringen, Oscar Aerts (Vincent) met 40 afleveringen en Guido Spek (Sjoerd) met 42 afleveringen. Erik de Vogel (Ludo) staat op één. Hij is in 43 afleveringen van 65 afleveringen te zien geweest.

  Dit is de eerste keer sinds januari 2013 dat Caroline de Bruijn (Janine) in de meeste afleveringen in een maand heeft meegespeeld. Destijds was ze in 15 afleveringen te bewonderen.

  Sinds deze maand is Pip Pellens (Wiet) in meer afleveringen te zien geweest dan Cas Jansen, die van 1996 tot 1999 de rol van Julian Verduyn speelde. Hij was in die periode in 349 afleveringen te zien, terwijl Pip nu in 351 afleveringen meegespeeld heeft.
  Daarnaast is Dilan Yurdakul (Aysen) in precies evenveel afleveringen als Jan Kooijman (Danny) te zien geweest. Beiden hebben ze in 329 afleveringen meegespeeld.

 25. Kijk de oude inwoners eens: Agnes, Albert en Titia, Alex, Alexandra, Alice, Amber, Anita, Anne, Annette, Anouk, Arie, Arnie, Arthur seizoen 20, Arthur, Augusta, Barbara, Bas, Bebe en familie, Benjamin, Bert, Betty, Bilal, Bob, Bowien, Carel, Casper, Cerille, Charlie, Che, Chris, Claire, Cleo, Cynthia, Daantje, Familie Dalstra, Daniël, Danny, David H, David T, Dennis, Desi, Dex, Dian, Donald, Dorothea, Edwin, Emile, Emma D, Emma S, Eric, Esther, Eva, Eveline, Fatima, Fay, Florien, Floris, Fos, Frank, Frederik, Frits, Gaby, Geesje, George, Gerard, Gijs, Gladys, Govert, Guus, Gwen, Hannie, Hans (man), Hans (vrouw), Hedwig, Helen, Hennie, Herman, Huib, Irene, Isabella, Ivo, Jan, Jan en Petra, Jan Henk, Jeanne, Jessica, Job, Johan, John, Josephine, Julian, Julie, Justus, Karin, Kim, Koen, Koossie, Leendert, Lieve, Lidwien, Linda, Lorena, Louise, Luigi, Maarten (leider), Maarten (ex van Janine), Madeleine, Manon, Marc, Marco (oude seizoen), Marco (seizoen 20), Marcus, Maria, Marieke, Mark, Martijn H, Martijn W, Martin, Martine, Mary, Mathilde, Matthijs, Maurice, Maximiliaan, Meike, Melvin, Menno, Menno (seizoen 24), Meta, Mickey, Mies, Milan, Mimi, Mira, Mohammed, Morris, Myriam, Nanda, Nick, Nico, Nikki, Nuran, Onno, Oscar, Pascale, Patricia, Peer, Pete, Peter, Philip, Rafael, Ray, Remco, Rene, Rien, Rob, Robert, Robin, Rolf, Ron, Ronja, Roos, Roxy, Rosa, Rutger, Sair, Samantha, Sandra, Saskia, Sebastiaan, Sil, Simon, Skip, Skylar, Sophia, Sonja, Stan, Stanley, Stef, Stefanie, Stefano, Stella, Suzanne B, Suzanne J, Sydney, Sylvester, Sylvia, Tanya, Terra, Tessel, Theo en Carla, Tim, Tony, Tracey, Trix, Trudy, Vadim, Valentijn, Valerie, Vera, Vincenza, Victor Vicky, Vito, Wies, Wiet, Wil, Willem, Wout, Yasmin, Yolanda.

 26. Hey Tom mijn ene reactie was veel langer maar ja ik weet niet wat er misging. Ik wilde je nog bedanken en vragen als het niet teveel moeite kost of je misschien episode counts van S12 of S18 ofzo?

  1. Graag gedaan.

   Op dit moment heb ik alleen de episode count van seizoen 1 t/m 9 en seizoen 19 t/m heden. Ik ben nu druk bezig om de episode count t/m seizoen 12 compleet te krijgen. Zodra seizoen 13 t/m 18 op dvd uitgebracht zijn zal ik ook deze bij gaan uiteraard. Dat wordt nog even geduld dus haha.

  1. De episode count van seizoen 9 heb ik bijna klaar. Daar moet ik nog 20 afleveringen van kijken. Van seizoen 22 heb ik uiteraard wel. Nog andere seizoenen waar je de episode count van wil zien?

   Hieronder volgt een overzicht, waarin te zien is in hoeveel afleveringen een bepaald personage te zien is geweest in seizoen 22 (2011 – 2012). Ook kan je zien welke contractrollen hun entree hebben gedaan, en welke contractrollen zijn vertrokken. Personages die in dit seizoen, of voorgaande seizoenen, in minder dan 5 afleveringen te zien zijn geweest, staan niet in dit overzicht vermeld.
   Het getal wat achter de naam staat, is het aantal afleveringen waarin hij/zij te zien is geweest.

   Entree/Vertrek contractrollen Seizoen 22 (2011 – 2012)

   Entree contractrollen: (4)
   25/1 – Nuran Baydar (Toprak Yalciner)
   25/1 – Aysen Baydar (Dilan Yurdakul)
   5/3 – Mike Brandt (Louis Talpe)
   25/6 – Tim Loderus (Beau Schneider)

   Vertrek contractrollen: (4)
   11/10 – Wiet van Houten (Pip Pellens)
   19/1 – Charlie Fischer (Lieke van Lexmond)
   27/1 – Edwin Bouwhuis (Raynor Arkenbout)
   1/3 – Danny de Jong (Jan Kooijman)

   Episode Count Seizoen 22 (2011-2012) – 220
   1. Nina Sanders (Marly van der Velden) – 133
   2. Rik de Jong (Ferri Somogyi) – 129
   3. Sjoerd Bouwhuis (Guido Spek) – 122
   4. Janine Elschot (Caroline de Bruijn) – 121
   5. Rikki de Jong (Robin Martens) – 120
   6. Bianca Bouwhuis (Cynthia Abma) – 119
   7. Noud Alberts (Ruud Feltkamp) – 118
   8. Maxime Sanders (Marjolein Keuning) – 117
   9. Anton Bouwhuis (Joep Sertons) – 116
   10. Ludo Sanders (Erik de Vogel) – 116
   11. Lorena Gonzalez (Gigi Ravelli) – 114
   12. Bing Mauricius (Everon Jackson Hooi) – 110
   13. Jack van Houten (Mark van Eeuwen) – 98
   14. Lucas Sanders (Ferry Doedens) – 96
   15. Sjors Langeveld (Inge Schrama) – 86
   16. Jef Alberts (Bartho Braat) – 79
   17. Laura Selmhorst (Jette van der Meij) – 79
   18. Nuran Baydar (Toprak Yalciner) – 66
   19. Aysen Baydar (Dilan Yurdakul) – 64
   20. Charlie Fischer (Lieke van Lexmond) – 59
   21. Edwin Bouwhuis (Raynor Arkenbout) – 54
   22. Barman Marcel (Bart Peereboom) – 49
   23. Mike Brandt (Louis Talpe) – 48
   24. Bram Bouwhuis (?) – 38
   25. Danny de Jong (Jan Kooijman) – 35
   26. Ron Bos (Kevin Hassing) – 29
   27. Yvon Terstal (Terence Schreurs) – 23
   28. Amy Kortenaer (Julia Batelaan) – 22
   29. Bilal Demir (Sinan Eroglu) – 19
   30. Wiet van Houten (Pip Pellens) – 14
   31. Samantha van Londen (Marian Mudder) – 14
   32. Tanya Dupont (Mary-Lou van Stenis) – 14
   33. Lana Langeveld (Djamila Aalbregt) – 13
   34. Receptioniste Kim (Dewi Bollebakker) – 11
   35. Valentijn Sanders (Ricardo Worp & Patrick Worp) – 11
   36. Niels Verpaalen (Bas van Prooijen) – 10
   37. Collega Saskia (Lisa Portengen) – 8
   38. Dokter Wijkman (Evert van der Meulen) – 7
   39. Mevrouw Been (Caya de Groot) – 7
   40. Tim Loderus (Beau Schneider) – 6
   41. Rechter Beukers (Chiara Tissen) – 6
   42. Braziliaanse verpleegster (Emily de Oliveira Pina) – 5
   43. Hugo van der Laan (Leo Alkemade) – 5
   44. Leander Toruul (Thomas Boer) – 5
   45. Mark Peters (Jeroen Bos) – 5
   46. Pamela de Jong (Ingeborg Ansing) – 4
   47. Rosa Gonzalez (Elly de Graaf) – 3
   48. Ambtenaar (Christine Byvanck) – 2
   49. Roelof Stevens (Aernout Pieket) – 1

  1. Natuurlijk! Dat is geen enkel probleem. Dit zijn de episode count van seizoen 8 en 21. Mocht je nog interesse hebben in andere seizoenen hoor ik het wel.

   Hieronder volgt een overzicht, waarin te zien is in hoeveel afleveringen een bepaald personage te zien is geweest in seizoen 8 (1997 – 1998). Ook kan je zien welke contractrollen hun entree hebben gedaan, en welke contractrollen zijn vertrokken. Personages die in dit seizoen, of voorgaande seizoenen, in minder dan 5 afleveringen te zien zijn geweest, staan niet in dit overzicht vermeld.
   Het getal wat achter de naam staat, is het aantal afleveringen waarin hij/zij te zien is geweest.

   Entree/Vertrek contractrollen Seizoen 8 (1997 – 1998)
   Entree contractrollen: (2)
   4/9 – Hedwig Harmsen (Georgina Verbaan)
   18/9 – Bowien Galema (Tanja Jess)

   Vertrek contractrollen: (2)
   2/1 – Linda Dekker (Babette van Veen)
   20/2 – Mira Brandts Buys (Anja Winter)

   Episode Count Seizoen 8 (1997-1998) – 195
   1. Julian Verduyn (Cas Jansen) – 154
   2. Janine Elschot (Caroline de Bruijn) – 143
   3. Dian Alberts (Chris Jolles) – 139
   4. Robert Alberts (Wilbert Gieske) – 132
   5. Ludo Sanders (Erik de Vogel) – 131
   6. Kim Verduyn (Angela Schijf) – 130
   7. Jef Alberts (Bartho Braat) – 128
   8. Hedwig Harmsen (Georgina Verbaan) – 127
   9. Jessica Harmsen (Katja Schuurman) – 126
   10. Suzanne Balk (Ingeborg Wieten) – 125
   11. Anita Dendermonde (Sabine Koning) – 115
   12. Rik de Jong (Ferri Somogyi) – 114
   13. Bowien Galema (Tanja Jess) – 109
   14. Roos Alberts (Guusje Nederhorst) – 109
   15. Daniël (Wim Zomer) – 105
   16. Mathilde Carillo (Diana Sno) – 104
   17. Govert Harmsen (Wik Jongsma) – 100
   18. Arthur Peters (Jimmy Geduld) – 99
   19. Mira Brandts Buys (Anja Winter) – 85
   20. Brian Mulder (Richard Dreise) – 56
   21. Laura Alberts (Jette van der Meij) – 47
   22. Linda Dekker (Babette van Veen) – 46
   23. Stef Willems (Raymond Contein) – 41
   24. Huib van Groeningen (Jeroen Stam) – 36
   25. Wil de Smet (Carola Gijsbers van Wijk) – 34
   26. Alexandra (Maaike Stutterheim) – 31
   27. Mickey Lammers (Martin van Steijn) – 28
   28. Lisette de Boer (Jannie Houweling) – 27
   29. Simon Dekker (Rick Engelkes) – 26
   30. Erik Hamans (Jasper Faber) – 26
   31. Oscar Brandts Buys (Detlev Pols) – 22
   32. Guusje Balk (Dennis de Jong & Ingmar de Jong) – 20
   33. Maria de Jong (Janine Veeren) – 20
   34. Rechercheur Bronkhorst (Ger Smit) – 16
   35. Dennis Carillo (Rillis Fraay) – 15
   36. John van Tongeren (Michel Sorbach) – 15
   37. Joop Zwartjes (Mark van der Laan) – 15
   38. Nina Sanders (Tessa Goté) – 15
   39. Nina Sanders (Celine Schipper) – 14
   40. Peer van Maes (Claude De Burie) – 13
   41. Ada Erens (Belinda Meuldijk) – 12
   42. Lek (Patricia Manahan) – 11
   43. Bewaker Willem (Gertjan Louwe) – 10
   44. Rover (Michiel Huisman) – 10
   45. Gerant (John Hazel) – 9
   46. Marcel (Pascal Horbach) – 9
   47. Paul (Peter van Bokhorst) – 9
   48. Bewaker (Kok-hwa A Lie) – 8
   49. Frederik Schreuder (Wim Wiertz) – 8
   50. Judith Nieland (Petra van Hartskamp) – 8
   51. Meneer Brama (Michiel Nooter) – 8
   52. Yolijn (Eva-Lise Geerlings) – 8
   53. Albert Zeeman (Hans Beijers) – 6
   54. Bob (Rodney Smidt) – 6
   55. Guusje Balk (Collin de Groot & Yannick de Groot) – 6
   56. Henk (Edward Stelder) – 6
   57. Huisarts (Joost Demmers) – 6
   58. Barman (Hans Roozen) – 5
   59. Gerard Dendermonde (Bert van den Dool) – 5
   60. Nina Sanders (Laura Beenen) – 5
   61. Hoofdverpleegkundige (Jetske van den Elsen) – 3
   62. Mevrouw Mulder (Marijke Frijlink) – 3
   63. Arts Muller (Bert Stegeman) – 2
   64. Dokter van der Wal (Jan Ad Adolfsen) – 2
   65. Gynaecoloog (Froukje van Houten) – 2
   66. Psychiater (Moniek van Male) – 2
   67. Guusje Balk (Jurre Haak) – 1
   68. Onno P. Wassenaar (Ton Pompert) – 1
   69. Rechercheur (Rob Bartels) – 1
   70. Rector Bakker (Ad Fernhout) – 1

   —-

   Hieronder volgt een overzicht, waarin te zien is in hoeveel afleveringen een bepaald personage te zien is geweest in seizoen 21 (2010 – 2011). Ook kan je zien welke contractrollen hun entree hebben gedaan, en welke contractrollen zijn vertrokken. Personages die in dit seizoen, of voorgaande seizoenen, in minder dan 5 afleveringen te zien zijn geweest, staan niet in dit overzicht vermeld.
   Het getal wat achter de naam staat, is het aantal afleveringen waarin hij/zij te zien is geweest.

   Entree/Vertrek contractrollen Seizoen 21 (2010 – 2011)
   Entree contractrollen: (6)
   6/9 – Wiet van Houten (Pip Pellens) (recurring sinds 12/4/10)
   18/10 – Edwin Bouwhuis (Raynor Arkenbout)
   18/10 – Sjoerd Bouwhuis (Guido Spek)
   20/10 – Bianca Bouwhuis (Cynthia Abma)
   21/10 – Anton Bouwhuis (Joep Sertons)
   28/2 – Rikki de Jong (Robin Martens) (recurring sinds 27/9/10)

   Vertrek contractrollen: (2)
   15/10 – Martijn Huygens (Peter Post)
   15/10 – Irene Huygens (Anita Donk)

   Episode Count Seizoen 21 (2010-2011) – 220
   1. Lucas Sanders (Ferry Doedens) – 139
   2. Noud Alberts (Ruud Feltkamp) – 137
   3. Rik de Jong (Ferri Somogyi) – 132
   4. Charlie Fischer (Lieke van Lexmond) – 131
   5. Danny de Jong (Jan Kooijman) – 123
   6. Janine Elschot (Caroline de Bruijn) – 122
   7. Lorena Gonzalez (Gigi Ravelli) – 121
   8. Nina Sanders (Marly van der Velden) – 119
   9. Jack van Houten (Mark van Eeuwen) – 117
   10. Maxime Sanders (Marjolein Keuning) – 116
   11. Sjors Langeveld (Inge Schrama) – 116
   12. Ludo Sanders (Erik de Vogel) – 113
   13. Edwin Bouwhuis (Raynor Arkenbout) – 107
   14. Wiet van Houten (Pip Pellens) – 105
   15. Bianca Bouwhuis (Cynthia Abma) – 104
   16. Sjoerd Bouwhuis (Guido Spek) – 100
   17. Laura Selmhorst (Jette van der Meij) – 97
   18. Anton Bouwhuis (Joep Sertons) – 93
   19. Bing Mauricius (Everon Jackson Hooi) – 88
   20. Rikki de Jong (Robin Martens) – 87
   21. Jef Alberts (Bartho Braat) – 80
   22. Barman Marcel (Bart Peereboom) – 70
   23. Rosa Gonzalez (Elly de Graaf ) – 50
   24. Sil Selmhorst (Rik Witteveen) – 39
   25. Rutger Goedhart (Edwin Rutten) – 38
   26. Receptioniste Kim (Dewi Bollebakker) – 38
   27. Frederik van Rossum (Ronald Top) – 29
   28. Tanya Dupont (Mary-Lou van Stenis) – 22
   29. Lana Langeveld (?) – 16
   30. Amy Kortenaer (Naomi van Es) – 15
   31. Amy Kortenaer (Julia Batelaan) – 14
   32. Amber de Wilde (Juliette van Ardenne) – 14
   33. Irene Huygens (Anita Donk) – 12
   34. Martijn Huygens (Peter Post) – 12
   35. Dokter Vergeer (Ton Keunen) – 11
   36. Roelof Stevens (Aernout Pieket) – 10
   37. Advocaat Torenburg (Ian Bok) – 6
   38. Maria de Jong (Joke Bruijs) – 4
   39. Rechter (Chiara Tissen) – 3
   40. Nick Sanders (Christophe Haddad) – 3
   41. Valentijn Sanders (Ricardo Worp & Patrick Worp) – 3
   42. Barbara Fischer (Charlotte Besijn) – 2
   43. Huibert Rem (Emile Jansen) – 1

 27. Dankjewel Tom. Vindt het echt geweldig dat je dit doet. Ik ben zelf ook megafan (vooral van ludine en de sanders) maar zou je ook de episode counts van Laura, Jef, Janine en Ludo appart kunnen doen per seizoen? En anders als dat niet kan is het zo sowieso)ook goed . Ik vind het ook leuk om hwt van andere personages te weten. Maar omdat hun de eninge van de 90er jaren ziin.

 28. Tuurlijk kan ik dat! Leuk om te weten dat dit goed ontvangen wordt.

  Laura Selmhorst (Jette van der Meij):
  Seizoen 1 – 66
  Seizoen 2 – 36
  Seizoen 3 – 108
  Seizoen 4 – 130
  Seizoen 5 – 132
  Seizoen 6 – 122
  Seizoen 7 – 134
  Seizoen 8 – 47
  Seizoen 9 – 98 (tot nu toe)
  Seizoen 19 – 106
  Seizoen 20 – 75
  Seizoen 21 – 97
  Seizoen 22 – 79
  Seizoen 23 – 83
  Seizoen 24 – 90
  Seizoen 25 – 23 (tot nu toe)
  TOTAAL: 1426 afleveringen

  Jef Alberts (Bartho Braat):
  Seizoen 1 – 45
  Seizoen 2 – 124
  Seizoen 3 – 134
  Seizoen 4 – 125
  Seizoen 5 – 138
  Seizoen 6 – 140
  Seizoen 7 – 136
  Seizoen 8 – 128
  Seizoen 9 – 113 (tot nu toe)
  Seizoen 19 – 101
  Seizoen 20 – 91
  Seizoen 21 – 80
  Seizoen 22 – 79
  Seizoen 23 – 90
  Seizoen 24 – 91
  Seizoen 25 – 33 (tot nu toe)
  TOTAAL: 1648 afleveringen

  Janine Elschot (Caroline de Bruijn):
  Seizoen 3 – 88
  Seizoen 4 – 148
  Seizoen 5 – 144
  Seizoen 6 – 136
  Seizoen 7 – 131
  Seizoen 8 – 143
  Seizoen 9 – 108 (tot nu toe)
  Seizoen 19 – 146
  Seizoen 20 – 111
  Seizoen 21 – 122
  Seizoen 22 – 121
  Seizoen 23 – 107
  Seizoen 24 – 115
  Seizoen 25 – 39 (tot nu toe)
  TOTAAL: 1659 afleveringen

  Ludo Sanders (Erik de Vogel):
  Seizoen 6 – 61
  Seizoen 7 – 121
  Seizoen 8 – 131
  Seizoen 9 – 101 (tot nu toe)
  Seizoen 19 – 127
  Seizoen 20 – 131
  Seizoen 21 – 113
  Seizoen 22 – 116
  Seizoen 23 – 106
  Seizoen 24 – 115
  Seizoen 25 – 44 (tot nu toe)
  TOTAAL: 1166 afleveringen

  Als je nog meer informatie wil ergens over, hoor ik het wel 🙂

 29. Owh Dankje wel als je de nadere seizoenen af hebt dan zie ik die ook graag haha
  Nog ff een vraag hoe doe jij dit (ik bedoel de episode count bijhouden??, als je geen antwoord daarop wilt geven is het ook goed)
  En als jij iets wilt weten (niet om opscheppen) hoor ik dat graag want ik weet heel veel. Behalve episode counts haha. Als je bv iets over ludine wilt weten? Hoor ik het wel

  1. Oh tuurlijk. Ik blijf de episode counts gewoon plaatsen.
   Ik heb dit helemaal in excel staat en na elke aflevering vul ik dit bestand aan eigenlijk.

   Oh, ik vermoed dat ik ook vrij veel weet over de geschiedenis van GTST haha. Ik heb vrijwel elke aflevering dus ja :P.

   Nog iets wat jij wil zien of weten?

 30. Heb jij dvdboxen dat je dat allemaal weet? (Hoef je geen antwoord op te geven) en nog een andere vraag ben jij ook een ludine/sandersfan? Of meer van de bouwhuisjes of albertsen (ook leuk trouwens haha)

  1. Ik heb op dit moment de dvd-boxen van seizoen 1 t/m 12 en 20 en 21. Verder is het wachten op de resterende seizoenen haha.

   Ik heb niet echt een favoriete familie. De familie Alberts blijft denk ik wel mijn meest favoriete, maar dat is meer omdat ze er altijd ingezeten hebben. Hopelijk wordt deze ook nog wat uitbreid.

 31. ik vind dat best shocking tom… doe je dat zomaar? omdat je het leuk vind?
  ps. ik veroordeel je niet, ik geef alleen mijn mening (ik vind)

 32. Ja Tom het is ook leuk!
  Ja de familie Alberts is alleen: Laura, Jef en Noud en vroeger was de familie echt groot. Maar ik vind de Sanders het leukst. Omdat Ludo zn familieman is denk ik. Maar iedereen zn eigen mening !

Geef een reactie