• 3 november 2014
  • Daan
  • 9

Sinds vrijdag speelt Barabara Sloesen in Goede Tijden, Slechte Tijden als Anna Brandt. Maar vanavond is de actrice ook voor de tweede keer te zien in Celblok H. Eerder dit jaar speelde ze ook mee in het eerste seizoen als journalist. Wederom speelt ze dezelfde journalist en waarschijnlijk voor meerdere afleveringen.

Ook Isa Hoes, die de rol van Myriam van der Pol in Goede Tijden, Slechte Tijden speelde tussen 1990 en 1994, doet mee. Inge Ipenburg, die in Goede Tijden, Slechte Tijden de rol van Martine Hafkamp speelde tussen 1990 en 2005, keert niet terug.

9 comments on “Barbara Sloesen in Celblok H

  1. Wat bedoel je met de volledige cast foto, van GTST of celblok H.

    Als je die van GTST bedoeld, daar staat ze niet op. Heeft geen vaste rol in GTST. Bovendien kon dat ook nog niet, omdat toen nog niet officieel bekend was dat een rol zou hebben in GTST.

  2. Sorry, maar ik vind Anna geen aanwinst voor de serie. Alles wat er gebeurt met en rondom Anna is erg slecht gespeeld. Alles is heel erg overdreven. Jammer. Ze mag voor mij wel weer terug naar Dubay

Geef een reactie