Spoilers 3 t/m 7 november

Maandag 3 november
Sjors wordt overdonderd door een mededeling van Bing. Lorena kan de consequenties niet overzien als Ludo en Janine woest zijn. Anna wil Anton overtuigen dat hij geen last van haar zal hebben. Thijs krijgt een teleurstelling te verwerken.

Dinsdag 4 november
Maxime is geschokt als ze hoort wat er met Ludo gebeurd is. Bij Aysen lijken langzaam de puzzelstukjes rond Veltmans dood in elkaar te vallen. Sjors vindt het moeilijk om een fout toe te geven. Rikki wil nergens meer voor weglopen en gaat de confrontatie met Anton aan.

Woensdag 5 november
Als Tim zijn woede opkropt, neemt hij een verkeerde beslissing. Laura probeert Sjors op het goede pad te helpen. Lorena’s geldgebrek zorgt ervoor dat ze een rigoureuze stap neemt. Sjoerd ziet Rikki’s kracht en is daarvan onder de indruk.

Donderdag 6 november
Lorena ziet dat Jef het door haar toedoen moeilijk heeft. Wiet moet Anna inwerken en dat pakt verrassend uit. Sjoerd deelt zijn toekomstplannen met zijn ouders. Janine zoekt steun bij Bianca, ook al zal ze haar nooit de waarheid kunnen vertellen.

Vrijdag 7 november
Na een gesprek met Lorena gaat Maxime overstuur bij Ludo langs. Lorena voelt zich door iedereen verlaten. Aysen probeert Lucas te bereiken en gelooft Vincents verhaal niet. Wiet is gefascineerd als ze ziet hoe ontwapenend Anna kan zijn.

88 reacties

 1. Ja nu heeft het ook weinig zin meer om dit er op te zetten. Deze site doet steeds minder waar het in het verleden wel goed in was. Kan je geen topcommenter vragen of die je admin word ofzo? Die zitte hier elke dag en degene van deze site veel te weinig. Slecht

  • Als je het allemaal zo goed weet, waarom doe je het zelf dan niet? De spoilers zijn niet alleen via deze site te vinden. Kwestie van zelf even goed kijken op Google etc, of ben je daar te lui voor? 😉

 2. Wow worden Anna en Wiet nou gewoon een setje?

 3. Ik las net in de telegraaf dat Nick sanders terug komt! ! Dus hij zal er wel mee te maken hebben! !

 4. De Telegraaf zegt helemaal niet dat Nick Sanders terug keert. Je moet wel lezen wat er staat….

 5. Hier de spoilers van 10 tot 15 november

  Maandag 10 november 2014
  Wiet is toch teleurgesteld als Anna meer aandacht heeft voor Thijs. Aysen zet Lorena onder druk wat betreft Lucas en Nina. Ludo voelt zich machteloos door het gestoorde gedrag van de ontvoerder. Lorena doet een grote ontdekking als ze haar vakantiefoto’s bekijkt.

  Dinsdag 11 november 2014
  Tim stelt Sjors een ultimatum over hun relatie. Anton en Bianca ontdekken dat Anna helemaal niet van plan is om snel te vertrekken. Ludo krijgt een aanknopingspunt wat betreft Lucas en komt in actie. Een felle reactie van Wiet zorgt ervoor dat Noud vermoedens krijgt.

  Woensdag 12 november 2014
  Maxime hoordt dat Aysen onderzoek doet naar Lucas en komt in actie. Ze vraagt Vincent om hulp. Ook Noud maakt zich zorgen om Lucas. Bing brengt Sjors aan het twijfelen over haar gevoelens.

  Donderdag 13 november 2014
  Lorena laat Jef weten dat haar plannen definitief zijn. Wiet stelt Anna en Thijs voor om een spontaan feestje te bouwen. Rikki mist Bram, maar probeert zich toch aan haar afspraak te houden. Sjors heeft iets uit te leggen aan Tim, maar ook aan Bing

 6. Wiet is dus Biseksueel? Dat ze verliefd wordt op Anna..

 7. Nieuw personage is Anna. De persoon die achter al het gedoe rondom Ludo en de ontvoeringen zit is Laura. Laura heeft nog een erg kleine rol in GTST en gaf ooit in een filmpje aan nog wel eens een moord etc. te willen plegen. Misschien is dit het moment dat de ‘moeder’ van GTST de serie na al die jaren verlaat. Dit doet GTST natuurlijk met een gigantische verhaallijn. Ook is er een vrouwenhand te zien. Wat ook opviel was de manier van gedrag van Laura in de scene dat Veltman binnen kwam in de Rozenboom. Het moment waarop Janine Veltman riep met ‘staan blijven’. Laura kwam schijnheilig over in die gesprekken. Ik denk dat het Laura is. Laura verlaat de serie en het nieuwe petsonage dat komt is Anna die vandaag in de serie is binnengekomen.

 8. Ik hoop niet dat lorena de serie gaat verlaten ben benieuwd wat die plannen zijn die ze aan Jeff verteld.

 9. Laura zit er echt niet achter. Lorena is het ook niet die was in Israel. Het is een vrouw ik denk nog steeds Martine maar ik hoop geen Bodil Brouwer die kent niemand.

 10. Bodil zegt mij ook niks.

 11. Lorena gaat er dus uit… las ook net op Twitter dat ze een kinderwens heeft en daardoor GTST zou willen verlaten. Zou wel zonde zijn, is een geweldige actrice!

 12. Ik hoop ook dat Lorena blijft, vind haar een van de leukere actrices

 13. Laten we eens een beetje ‘out of the box’ denken. Misschien is die Bodil Bouwer een verzonnen naam is van een oude bekende. Of wil Thijs Kramer wraak voor zijn ontslag en vermoord hij Veltman. Het zou zomaar kunnen. En het lijkt me ontzettend sterk dat Laura achter de ontvoering van Lucas zit. Zij heeft in het verleden genoeg meegemaakt om te weten wat het ontvoeren van een kind betekent voor de desbetreffende ouder(s). We zullen geduld moeten hebben en de spoilers afwachten.

 14. GTST is wel op dreef nu. Goed geschreven en heel spannend. Ik ben benieuwd wat we nog te zien krijgen.

  Zou iemand mij uit willen leggen hoe Anna een nichtje is van Bianca? Is zij een dochter van een andere broer of zus van Bianca? Dat heb ik namelijk net even gemist.

 15. AysenFan, hoe weet je dat van die begrafenis?

 16. door dat bericht denk ik ook dat Lorena dood gaat, en dat zou ik zo jammer vinden. Zij is wel echt een van de leukste personages. en zou het ook jammer vinden als ze dus al weg/dood is en nina ook nog weg is.
  maar ik denk op zich niet dat ludo haar zal vermoorden. misschien dat ze gewoon terug gaat naar zuid amerika? of waar ze ook vandaan komt, naar haar broer ofzo.

 17. Ergens hoop ik dat Jack nog voor 1 aflevering terugkomt en dat ze samen alsnog op de boot vertrekken voor hun wereldreis. Zo’n mooi einde verdient Lorena wel na dat mooie emotionele afscheid van haar en Jack. Die twee hoorden gewoon bij elkaar!

 18. Eerst zien dan geloven. Het staat in een roddelblad.

 19. Hieronder volgt een overzicht, waarin te zien is in hoeveel afleveringen een bepaald personage te zien is geweest in oktober 2014.
  Het getal wat achter de naam staat, is het aantal afleveringen waarin hij/zij te zien is geweest.

  Episode Count Oktober 2014 – 23

  1. Ludo Sanders (Erik de Vogel) – 17
  2. Sjoerd Bouwhuis (Guido Spek) – 17
  3. Lorena Gonzalez (Gigi Ravelli) – 15
  4. Rikki de Jong (Robin Martens) – 15
  5. Vincent Muller (Oscar Aerts) – 14
  6. Anton Bouwhuis (Joep Sertons) – 13
  7. Bianca Bouwhuis (Elvira Out) – 13
  8. Janine Elschot (Caroline de Bruijn) – 13
  9. Thijs Kramer (Miro Kloosterman) – 13
  10. Barman Marcel (Bart Peereboom) – 13
  11. Sjors Langeveld (Inge Schrama) – 12
  12. Bing Mauricius (Everon Jackson Hooi) – 11
  13. Jef Alberts (Bartho Braat) – 11
  14. Nina Sanders (Marly van der Velden) – 11
  15. Noud Alberts (Ruud Feltkamp) – 11
  16. Aysen Baydar (Dilan Yurdakul) – 10
  17. Tim Loderus (Beau Schneider) – 10
  18. Reinier Veltman (Peter Faber) – 10
  19. Laura Selmhorst (Jette van der Meij) – 9
  20. Maxime Sanders (Marjolein Keuning) – 9
  21. Wiet van Houten (Pip Pellens) – 9
  22. Lucas Sanders (Ferry Doedens) – 8
  23. Leon (Luca Savazzi) – 6
  24. Bram Bouwhuis (?) – 5
  25. Anna Brandt (Barbara Sloesen) – 1

  ——

  Opvallende feitjes:
  Pip Pellens is sinds deze maand in meer afleveringen te zien geweest dan Jan Kooijman. Pip is nu in 338 afleveringen te zien geweest, terwijl Jan Kooijman in 329 afleveringen te zien geweest is.

  Erik de Vogel is sinds november 2013 niet meer in zoveel afleveringen te zien geweest als deze maand. In oktober 2013 verscheen hij in 19 afleveringen.

  Dit is de 8ste keer dat Guido Spek in de meeste afleveringen van een maand te zien is geweest. De andere maanden waren 11/11, 1/12, 2/12, 4/13, 6/13, 1/14 en 7/14

  • Raar dat Aysen, Tim, Maxime en Wiet minder afleveringen dan Nina in beeld waren deze maand. Van Laura zijn we het gewend dat ze zo weinig in beeld is.

   • Nina viel van de rots halverwege de maand, op 17 oktober. En daarna nog 3 afleveringen in het ziekenhuis. Dus moet ze in 7 afleveringen voor de 5000 gezeten hebben met de 5000e erbij

 20. We zien wel of Lorena uit gtst verdwijnt als je de spoilers leest lijkt het erop dat ze vertrekt uit Meerdijk hopelijk naar Jack ofzo.

 21. Er waren 3 castleden niet op de rode loper bij de 5000e aflevering: Marly, Gigi en Dilan.
  * Marly was logisch die was net bevallen
  * Waar waren Gigi en Dilan dan?

 22. Dilan had de première van haar solo voorstelling. Dat zei ze bij de ochtend show van een radioprogramma. Waar Gigi was weet ik niet

 23. Nick Sanders is degene die terug komt!
  hij zal vanaf eind november te zien zijn.
  Andere nieuws is dat Lorena komt te overlijden om lucas te redden. Gigi verlaat dus definitief GTST

 24. oke misschien heel dom maar ik zat een beetje op internet te zoeken over lorena.
  Kom ik er dus achter dat ze geen gigi raveli heet maar willeke ravenschout 😮 , is dit waar of een roddel ???

 25. ik denk na vanavond dat thijs de handlanger is van( nick of wie dan ook)

 26. Onbekendonbekend

  De ontvoerder is Bing. Hij is op de hoogte van het hele Van Bergen/Veltman gebeuren door de stick van Lorena. Daarnaast heeft hij met zowel Ludo als Lucas nog een appeltje te schillen vanwege Dansatoria. Hij is ook nog steeds opgefokt en in de weer met zijn telefoon. Bing is er ook nog niet klaar mee. Lorena wilde stoppen maar hij wilde per se doorgaan. En weten jullie nog dat zij hem belde vanuit Israel om geld? Bing was dus al op de hoogte dat zij daar in Israel waren. De ontvoerder van Lucas is dus Bing. Het wordt Bing vs Ludo 😀

 27. Heeft iemand de episode count van seizoen 24?
  Alvast bedankt voor de moeite.

  • Uiteraard :).

   Hieronder volgt een overzicht, waarin te zien is in hoeveel afleveringen een bepaald personage te zien is geweest in seizoen 24 (2013 – 2014). Ook kan je zien welke contractrollen hun entree hebben gedaan, en welke contractrollen zijn vertrokken. Personages die in dit seizoen, of voorgaande seizoenen, in minder dan 5 afleveringen te zien zijn geweest, staan niet in dit overzicht vermeld.
   Het getal wat achter de naam staat, is het aantal afleveringen waarin hij/zij te zien is geweest.

   Entree/Vertrek contractrollen Seizoen 24 (2013 – 2014)
   Entree contractrollen: (2)
   29/10 – Vincent Muller (Oscar Aerts)
   9/12 – Bianca Bouwhuis (Elvira Out)
   Vertrek contractrollen: (3)
   11/10 – Bianca Bouwhuis (Cynthia Abma)
   6/2 – Rik de Jong (Ferri Somogyi)
   2/7 – Nuran Baydar (Toprak Yalciner)

   Episode Count Seizoen 24 (2013-2014) – 220
   1. Barman Marcel (Bart Peereboom) – 135
   2. Lucas Sanders (Ferry Doedens) – 131
   3. Nina Sanders (Marly van der Velden) – 129
   4. Anton Bouwhuis (Joep Sertons) – 128
   5. Nuran Baydar (Toprak Yalciner) – 123
   6. Menno Kuiper (Dave Mantel) – 118
   7. Aysen Baydar (Dilan Yurdakul) – 116
   8. Janine Elschot (Caroline de Bruijn) – 115
   9. Ludo Sanders (Erik de Vogel) – 115
   10. Wiet van Houten (Pip Pellens) – 114
   11. Maxime Sanders (Marjolein Keuning) – 111
   12. Noud Alberts (Ruud Feltkamp) – 108
   13. Sjoerd Bouwhuis (Guido Spek) – 108
   14. Rikki de Jong (Robin Martens) – 106
   15. Vincent Muller (Oscar Aerts) – 102
   16. Sjors Langeveld (Inge Schrama) – 97
   17. Bing Mauricius (Everon Jackson Hooi) – 96
   18. Jef Alberts (Bartho Braat) – 91
   19. Laura Selmhorst (Jette van der Meij) – 90
   20. Tim Loderus (Beau Schneider) – 89
   21. Lorena Gonzalez (Gigi Ravelli) – 87
   22. Bianca Bouwhuis (Elvira Out) – 84
   23. Rik de Jong (Ferri Somogyi) – 74
   24. Julia Loderus (Audrey Bolder) – 65
   25. Femke Blok (Céline Purcell) – 32
   26. Receptioniste Kim (Dewi Bollebakker) – 29
   27. Milou Meijs (Lotte Noordanus) – 24
   28. Willem Witteveen (Genio de Groot) – 24
   29. Frank van der Meer (Micha Hulshof) – 21
   30. Bram Bouwhuis (?) – 19
   31. Roel Kuiper (Robin Rienstra) – 19
   32. Stefano Sanders (Bas Muijs) – 18
   33. Bianca Bouwhuis (Cynthia Abma) – 17
   34. Nola Sanders (?) – 12
   35. Hoofdinspecteur Groen (Franc Vergeer) – 9
   36. Paula Mulder (Willeke van Ammelrooy) – 7
   37. Instructeur Leo (Martijn Boer) – 2
   38. Rozemarijn van der Zee (Anouk Kleykamp) – 2
   39. Anita Dendermonde (Sabine Koning) – 1
   40. Lana de Jong (?) – 1
   41. Rechter Kamphuis (Chiara Tissen) – 1

   • Ober Marcel in de meeste afleveringen van seizoen 24 lol. Lana maar 1x in beeld echt weinig.

    • Ja, toch is het echt zo. Echt raar, maar dat komt omdat De Rozenboom gewoon in heel veel afleveringen te zien was.
     Dit seizoen lijkt het er tot nu toe op dat De Rozenboom, en barman Marcel dus ook, in minder afleveringen te zien zijn.

    • Er zijn weer opnames geweest met Lana afgelopen maand, dus binnenkort komt ze weer vaker. Daarom denk ik nog meer dat de hand Martine is

 28. Ik denk absoluut niet dat het Bing of Nick is. Wat wel raar was was inderdaad dat Lorena Bing belde en zei dat ze in het buitenland zit, en Bing zei in Israël, ja ik sprak Noud. Maar volgens mij was noud ook verrast toen hij hoorde dat Lorena daar ook was of niet?

 29. Amy zij de leider? Echt niet.

 30. Ik denk dat Lorena idd weg gaat. Ik vond het al zo vreemd dat ze in de leader precies tussen Rikki & Sjoerd en Anton & Bianca zit. Als Lorena weggaat komt daar natuurlijk de foto van Anna Brandt!

 31. Echt heel erg bedankt Tom,
  Ik had ze na de CLIFF van dit jaar verwacht maar ja…
  Want het jaar daarvoor was die er wel (seizoen 23)
  Maar nogmaals super bedankt

 32. Ik denk ook dat Lorena uit gtst gaat en Anna wordt vast. Ik begreep ook al niet waarom zij bij familie Bouwhuis staat. Wel jammer ik vind haar wel een nuttige rol hebben.
  Ik hoop dat Noud en Laura weer eens een verhaal krijgen.

 33. Er waren ook geruchten dat er een actrice was ontslagen zal dat toch Gigi zijn? Ik hoop echt voor haar dat ze als ze eruit gaat er zelf voor heeft gekozen. Ik hoop wel dat ze blijft leven als ze eruit gaat.

 34. Tom, jij kan wel een proefschrift gaan schrijven, zoveel houdt jij bij, knap hoor.
  Maar je kan er geen conclusies uit trekken.
  Zelf denk ik dat Gijs er achter zit, hij werd ontslagen door veltman, en heeft wraak genomen? Maar waarom?

  Verder ben ik blij met veel nieuwe commentaren, met verschillende meningen.
  Dat maakt het leuk hier af en toe te komen kijken.

 35. Sorry hoor, Gijs moet zijn, Thijs!

 36. Als Gigi eruit gaat zou ik dat enorm zonde vinden, maar als ze eruit gaat denk ik dat je een betere lijn hebt als ze haar dood laten gaan. Want als ze naar Jack ofzo gaat of naar er broer en nooit meer terugkeert is ook zonde

 37. Ik las niet in de Story maar in weekend dat Dilan (Aysen) de serie moet verlaten.

  Maar mensen, denk eens na was de Story ook niet het blad dat schreef dat Marcus zou terugkeren en zelfs hiervoor een verzonnen interview met Marjolein Keuning over gaf.

  Ik lach me werkelijk dood dat jullie een roddelblad geloven! Het wad echt deze week bekend gemaakt als Gigi de serie zou gaan verlaten door boulevard ofzo.. Dat van Ferry en Toprak werd ook een paar weken van te voren bekend gemaakt dat ze zouden vertrekken.

 38. Volgens mij moet Dilan er nog een keer tijdelijk uit vanwege de flexwet. Of ik heb een afslag gemist, dat kan ook.

 39. @yoshi

  Ik heb dat verhaal over Aysen (Dilan) in de Privé gelezen. Eerst zien dan geloven. Die roddelbladen schrijven wel meer wat niet klopt.

  @Yon dat zou wel kunnen. Dat Aysen (Dilan) nog 3 maanden eruit moet i.v.m. de flexwet. Maar dat zal niet op korte termijn zijn, want Aysen heeft nu die zaak van Veltman / Ludo. En ze komt er achter hoe het met Nina en Lucas zit/wat men hun gebeurd is.

 40. Kan ook zijn dat Dilan een ander contract heeft. Maar zij mag niet weg zij is met Erik de Vogel de reden dat ik kijk. geweldige scenes tussen die 2

 41. Ik denk dat Marcel erachter zit, maar Laura er voor wil laten opdraaien. Hij gedraagt zich de laatste tijd super verdacht in de Rozeboom.

 42. http://goedetijden.jimdo.com/2014/11/14/gtst-denktank-christophe-haddad-terug-in-gtst/

  Voor de mensen die zo zeker wisten dat het Martine (Inge) was en mijn commentaar maar naïef vonden. :: Hate to say I told you, but I told ya!

  • Jouw commentaar was ook behoorlijk naïef toen ik zei dat ik zeker wist dat Nick terug zou komen 😉 told ya!

   • Echter heb ik een dag daarna zelf onder 1 van de Spoilers geschreven dat ik toch dacht dat het Nick en Amy waren.. Wat betreft Amy heb ik ongelijk, maar wat betreft Nick heb ik dan toch weer gelijk 🙂 wat zei je ook al weer als laatst? Oja.. Told ya! 😀

Geef een reactie