Maandag 27 oktober
Wiet en Sjors moeten kordaat optreden als ze Rikki in levensgevaar aantreffen. Als Ludo nietsvermoedend door zijn huis loopt, doet hij een weerzinwekkende ontdekking. Janine vliegt Veltman aan. Sjoerd wil zich met zijn vader herenigen. Anton krijgt te horen hoe slecht hij eraan toe is.

Dinsdag 28 oktober
Ludo is geschokt door het veiligheidslek. Janine is bang dat ze Lucas nooit meer terug zal zien. Maxime snapt niets van Nina’s overplaatsing en vraagt Lorena om opheldering. Ook Thijs maakt duidelijk dat hij Lorena niet vertrouwt.

Woensdag 29 oktober
Sjoerd voelt dat hij tekortschiet als hij Rikki ziet. Tim wil niet laten merken dat hij zich ongemakkelijk voelt bij Anton. Bing merkt dat Sjors zich bij Tim forceert en daarom wil hij direct werk van haar maken.

Donderdag 30 oktober
Sjors is in verwarring door haar eigen actie. Sjoerd zet Bram in om bij Rikki een opleving te forceren. Lorena bereikt een akkoord met Thijs, maar heeft daar geld van Bing voor nodig. Tim verontschuldigt zich bij Sjors omdat hij teveel met Anton bezig is.

Vrijdag 31 oktober
Sjoerd treft thuis een insluiper aan. Aysen staat bij Ludo op de stoep met vragen over Veltman. Janine komt met goed nieuws over Nina. Vincent snapt niets van Maxime, als zij zich anders dan normaal gedraagt.

184 comments on “Spoilers 27 t/m 31 oktober

 1. Ee in spoiler donderdag is Sjors sws met Bing naar bed gegaan. Herhaling 2.0 no one cares. Weg sjors en Bing beter skippen ze hun en geven ze Ludo en Janine een love verhaallijn❤️❤️

 2. Geef liever Aysen een love verhaal lijn.

  Gtst gaat qua kwaliteit wel weer de goede kant op na een minder half jaartje.

  Maar ik zou het wel ubervet vinden als Martine toch Wraak neemt. Want je ziet toch wel verschil als Peter Faber en Erik de Vogel een scene spelen of wanneer de jongere mensen een scene spelen. Ik kan echt genieten van scenes van Peter Faber en Erik de Vogel. Vooral omdat ze actrices als Dilan Yurdakl denk ik ook beter maken. Want Dilan in de alle eerste scene met Jack was niet goed. En als je haar nu ziet is echt gewoon zo gegroeid. Dus ik pleit voor meer ervaren acteurs in de serie. Ik moet ook zeggen dat Miro ook een zeer goede aanwinst vind voor de serie.

 3. ik denk dat die persoon waar veltman voor werkt charlie is hahah
  ze houdt ludo verantwoordelijk voor de ”dood” van nick.
  iedereen denkt dat hij dood is dus heeft charlie het geld van nick gekregen.

   1. Valentijn is in 2006 geboren. in 2008 gereviseerd naar 2004 omdat hij toen 4 jaar was geworden. bij GTST is het volgens mij altijd ongeveer 1=2 jaar dus is hij ongeveer 16 jaar.

    1. Ik denk dat @Gtst bedoeld dat Lieke van Lexmond net een kind heeft gekregen.

     @Wesley
     Ik denk zomaar dat Nick en Charlie elkaar niet meer zien. Charlie die voor Veltman werkt kom op zeg zij zou nooit iemand kwaad doen.

   2. Klopt dus dat kan niet.
    Maar ik heb laatst ergens gelezen dat ze wel weer in gtst wou terug keren nou wou dat leek ze wel leuk

    1. hij kwam terug bij het huwelijk van Janine en Ludo, bij de 4500e aflevering. hij was toen met Maxime en Nina in de stallen tijdens die gasexplosie. Onder de wonden is hij toen vertrokken onder de naam Ronald Verkerk en iedereen denkt dat ie dood is. En wij weten niet waar hij is.

 4. Misschien is het wel de kwaadaardige tweelingbroer van Ludo.. Uiteraard gespeeld door dezelfde acteur. Alles kan in GTST. Ludo is al blind geweest en wordt bij wijze van nog piloot. Ludo is ook nog eens verlamd geweest en rent nu makkelijk de marathon! Waarom niet het onthullende plot van Frits nog eens herhalen, alleen dan in een Ludo jasje?

  De tijd van onbezorgdheid is voorbij.. maar die van onwaarschijnlijkheid niet, haha.

  Wat een totaal doelloze reactie btw. Verveling heerst.

 5. Mensen die het zouden kunnen zijn:

  -nick sanders
  -martine hafkamp
  -huib van groeningen
  -vito andretti
  -valentijn sanders zou eventueel ook kunnen
  -of gwn een oude vijand van vroeger

  1. die man die marcus speeld heefd al gezegd da thij niet meer in gtst wilt spellen en inge die martine speeld trouwens ook dus het is geen van beide

 6. Wiet haar reactie tegenover Rikki zeer logisch. Rikki moet nu niet denken dat nu ze de waarheid heeft verteld dat alles weer koek en ei is tussen haar en Wiet. Het is uitgekomen tussen Wiet en Sjoerd door Rikki haar leugen. Alleen het advies van Wiet dat Rikki naar het ziekenhuis moest gaan vond ik geen goed advies. Ik vind het heel knap van Bianca dat toen ze Rikki tegenkwam haar niet aanviel. Het is Rikki haar schuld dat haar man verslaafd is geraakt. De verwijtingen van Sjoerd kloppen gedeeltelijk. Toen hij zei dat het door haar kwam dat Anton aan de alcohol en de drugs is gegaan klopt, maar dat het haar schuld is dat Anton daar nu ligt niet helemaal. We hebben niet gezien of Anton onder invloed is gaan rijden. Hij kwam op de verkeerde weghelft terecht omdat hij zijn telefoon wilde pakken en even niet keek. We hebben niet gezien of hij iets heeft gebruikt. Dus die verwijting klopt niet helemaal.

  Ik hoor het Tim nu nog zeggen toen hij terug was. Dat Anton misschien biologisch zijn vader is maar verder niks. Natuurlijk daarom is hij er nu ook helemaal stuk van dat zijn vader er zo bij ligt.

  Janine en Ludo hoeven zich niet echt schuldig te voelen wat er met Nina en Lucas is gebeurd. Het is niet echt hun schuld. Als Ludo gewoon op tijd was geweest bij de persconferentie was er niks aan de hand, maar natuurlijk dat was hij niet. Ik heb ook al gedacht aan Huib, maar iedereen wie we verdenken wie er eventueel achter zou kunnen zitten heeft een doel. Hoewel mij 2 meer logisch lijken Martine en Nick. Hoewel ik ook al eerder heb gezegd dat Martine uitgesloten lijkt te zijn omdat Inge Ipenburg niet meer terug wil keren. Dan kan het natuurlijk ook nog zo zijn dat iemand anders de rol overneemt. Nick daar hoor ik weer zeggen die zou zijn eigen zusje niks aan doen, maar dat is ook niet de bedoeling geweest. Nina moest ontvoerd worden niet wat er nu is gebeurd en als ik naar de laatste scene van vrijdag kijk hoe degene de telefoon weggooit blijkt dat ook zo te zijn.

  Noud had dus gelijk. Kent Vincent schijnbaar beter als Nina zelf of Nina wilde het gewoon niet zien. Vincent zit er kennelijk toch heel erg mee dat ze neef en nicht zijn. En nu dit. Nina zal nu zeker een aantal maanden in coma liggen totdat Marly terugkomt, maar het verhaal had wel origineler kunnen zijn. Nina heeft al een keer een hersenletsel opgelopen op haar 21ste verjaardag waardoor ze aan een kant verlamd raakte. En nu weer.

 7. Maxime, lijkt me niet, want die zou nooit haar lievelingsnichtje en neefje iets aandoen, ook niet ontvoeren, het is Nick, Amy, of misschien toch Suzanne, de personal assistant van Isabella, die kon het bloed van de familie Sanders ook wel drinken

  1. als of veltman voor amyzou werken echt niet dan eerder amy voor veltman en de handen waren duidelijk volwassen dus amy is het echt niet en de persoon is grooter die die telefoon weg gooide

 8. GTST gaat de goede kant op. Zo als het nu is moet het altijd zijn. Ik blijf geboeid bij de meeste verhaallijnen nu, vooral die met Veltman natuurlijk. Zelfs de leader is weer bijna zo goed als vroeger. Ik hoop echt dat het niveau niet weer terugzakt.

    1. Rikki komt weer bij, a.s maandag al.
     Ze probeerde zelfmoord te plegen met een stuk glas uit de spiegel maar ze leeft nog. Nu is ze in therapie.
     Het gaat slechter met Anton , die ondertussen wel al is bijgekomen

  1. Rikki komt weer bij, a.s maandag al.
   Ze probeerde zelfmoord te plegen met een stuk glas uit de spiegel maar ze leeft nog. Nu is ze in therapie.
   Het gaat slechter met Anton , die ondertussen wel al is bijgekomen

 9. Inge heeft zojuist aangegeven op 3fm dat ze NOOIT meer in gtst wil spelen dus er kan een streep door martine hafkamp! Welkom back nick!

  1. Ik hoop van harte dat je gelijk hebt, @Roy. Ik zie graag Nick terugkomen in GTST, zijn we zeker van een spannende verhaallijn. Maxime mag dan wel oppassen, want Nick heeft een behoorlijk appeltje met haar te schillen. Kan niet wachten.

   Sorry, maar op Martine Hafkamp zit ik niet te wachten. Heeft al zo vaak gezegd nooit meer in GTST te willen terugkeren, omdat haar (bitsige) rol in GTST haar verdere carrière heeft belemmerd en nog belemmerd. Ze kwam/komt maar niet van dat imago af. Dan moet ze ook maar woord houden. Niet terugkomen dus.

 10. Dus de nieuwe personage heet Anna, en ze is een nichtje van Bianca. Hoorde net bij Boulevard ook dat ze iemands leven overhoop gaat gooien. Misschien een nieuwe liefde voor Noud?? Die heeft ook echt dringend een nieuwe verhaallijn nodig. Hoop iig niet dat het iets met Anton te maken heeft, want die heb ik nu wel even genoeg gezien, en vind hem ook totaal niet interessant.

 11. Het nieuwe personage heet Anna Brandt, een nichtje van Bianca. Peter van der Vorst vertelde vanavond in RTL Boulevard dat deze jongedame het leven van een andere inwoner van Meerdijk op stelten gaat zetten. (zouden we een nieuwe Femke krijgen?)

  De actrice die Anna speelt heet Barbara Pouwels en is onder andere bekend van Celblok H en de musical ANNE.

 12. VEEL VRAGEN:

  In de promo lijkt het erop dat Veltman vermoord wordt. Waarschijnlijk door “DE HAND”. Ik denk dat het mysterie van “DE HAND” lang gerekt zal worden. Is het Nick?

  Anna Brandt (Barbara Sloesen) is de zus van Bianca en zal Anton komen verzorgen. Ze zal TIJDELIJK bij de Bouwhuisjes logeren. Volgens RTL Boulevard zet ze de wereld van 1 man op zijn kop zetten. Wie zal het zijn Noud, Vincent, Bing of Thijs? Ik denk Noud of Bing. Want ik zie Thijs nog wel iets met Maxime krijgen en ik verwacht dat Vincent uiteindelijk bij Lorena gaat uithuilen.

  Met welke reden/verhaal zal Aysen (Dilan) binnenkort, vanwege de flexwet, verdwijnen?

  1. ze valt op vrouwen De cast van Goede Tijden Slechte Tijden krijgt vanaf vanavond versterking van Barbara Sloesen. Zij vertolkt de rol van Anna Brandt, een nichtje van Bianca Bouwhuis. In de spoiler naar vanavond toe, is te zien hoe Anna opeens bij de Bouwhuisjes op de bank zit, met de gitaar van Sjoerd in haar handen. Een onaangekondigde gast dus, net zoals Mike Brandt (Louis Talpe) ooit de serie in kwam lopen. En net als Mike gaat ook Anna voor wat onrust in Meerdijk zorgen.

   Want ja, met vers bloed in Meerdijk en flink wat vrijgezelle types, liggen er natuurlijk kapers op de kust. Slecht nieuws voor de mannen die wel wat in Anna zien, deze meid voelt meer voor vrouwen. En als deze blog juist is ingefluisterd, raakt met name Wiet daarvan nogal in de war. Jawel, er komt weer een lesbische verhaallijn in GTST.

   Voor Bianca moet het fijn zijn om weer wat familie om zich heen te hebben. Keert de rust dan eindelijk terug in huize Bouwhuis?

  1. @Marit, Moet je niet alleen denken, maar dat is ook zo. Rikki doet een poging tot zelfmoord. Maar deze “mislukt”, blijkt uit de spoilers.

 13. Ik denk dat Anne een vast personage word, neem ik aan, heb het niet bij boulevard gezien.
  En dus het nichtje van Bianca, maar op welke manier dan? zij is dus waarschijnlijk de insluiper die Sjoerd ziet in huis en herkent er niet eens.
  Ik denk dat ze eerst met Anton naar bed gaat in het ziekenhuis, als hij er een beetje bovenop is, of misschien niet. En ik denk dat ze met Noud gaat zometeen, ik vind ze ook wel bij elkaar passen. Hoop ik voor een kind van Noud!!!

 14. Misschien Maarten nog .. Het zou allemaal wel een beetje laat zijn
  Maar hij was toch ook in elkaar geslagen door Ludo en hij moest meerdijk verlaten

  1. Barbara Fischer geloof ik nooit is een goede vriendin van Janine en zou haar dit nooit aan doen , bing denk ik ook niet is nu al bezig met Ludo af te persen

 15. martini komt niet terug het zou nick kunnen zijn of morris is ook nog een optie maar ik denk eerder een persoon die nog niet in gtst is geweest wat gtst zelf heeft gezecht dat er geen oud bewoners terug komen niet eerder dan de jubileum op donderdag 1 oktober 2015 dan bestaan ze 25 jaar precies

  1. Nick kan het nooit zijn. Hij wilt weliswaar wraak nemen op Maxime, maar geen wraak op Ludo. Ondanks zijn moeizame relatie met Ludo en alle gebeurtenissen zal hij nooit zijn zusje in gevaar brengen.

   Ik geloof wel dat hij Ludo wilt pakken door hem financieel kapot te maken. Maar dan zou het alsnog geen Nick kunnen zijn, omdat hij simpelweg teveel van Nina houdt en haar nooit in gevaar zou brengen

   1. Ook wel toevallig dat juist nu Inge de media moet laten weten niet terug te willen keren. Wie zegt dat dat niet gewoon door de redactie is ingefluisterd dat ff in de media te gooien 😛

 16. Soms zie je dan weer dingen in GTST waarvan je denkt “dit hadden ze beter anders kunnen doen”. Anton ligt in coma en dan heb je wat 2 schreeuwende pubers naast je bed staan. Ik vind dat weer erg onrealistisch ze hadden dat gesprek beter op de gang kunnen laten gebeuren. Bianca komt dan nog wel binnen om de boel te sussen en geeft zelfs aan dat Anton er misschien iets van mee kan krijgen. Hoewel ik natuurlijk wel Sjoerd zijn woede begrijp. Alleen niet zo goed Bianca wat Rikki gaat troosten. Anton heeft zich klem gezopen, en gesnoven door haar. Laat dat kind.

  Die eigendunk van Bing daar wordt ik ook niet goed van. Meteen denken dat Sjors en Tim ruzie maken. Ik vond het ook wel knap van Sjors dat zij het ook mee opnam voor Rikki tegenover Tim, Bing en Jeff. Ze zegt allemaal logische dingen, en die dingen heb ik ook gezegd eerder, dat Rikki veel heeft meegemaakt het afgelopen jaar en daardoor erg labiel is geworden. Maar ze heeft alles veel te ver laten komen waardoor ik geen begrip meer heb. En eigenlijk zegt ze het ook zelf tegen Bing en Jeff. Zij heeft voor de problemen gezorgd dus nu moet ze ook maar omgaan met de hele situatie wat ze dus uiteindelijk niet kan.

  Waarom doet het je wat als je vader in coma ligt en je hebt alle banden met hem gebroken. Die Tim kan soms echt heel vreemd zijn. Je kunt nog alle banden met je vader breken wil niet zeggen dat hij je niks meer doet. Het is wat Sjors zegt alleen van iemand waarvan je houd die kan je kwetsen. Dat klopt. Tim moet het gewoon stapje voor stapje doen. Wilt niet zeggen dat nu zijn vader in coma ligt en Tim erachter is gekomen dat hem dat wel erg veel doet en dat door langs te gaan hij zijn band met hem moet herstellen. Nee helemaal niet. De band zal uiteindelijk toch hersteld gaan worden, maar ik vind wel dat Tim wat sterker in zijn schoenen moet staat wat Anton betreft. Die zal toch nooit veranderen.

  Héhé het hoge woord is er weer uit. Hoewel al heel veel mensen het bleven zeggen en weer wat mensen bleven volhouden dat Martine terugkomt blijkt nu uit een zoveelste interview dat Inge Ipenburg niet meer zal terugkeren als Martine Hafkamp. Ik ben wel benieuwd hoeveel keer we op dit interview moeten gaan wijzen. Het kan natuurlijk altijd nog Martine zijn als iemand anders die rol speelt, maar voor mij is er maar 1 Martine Hafkamp en dat is Inge. Geen Lone wat ik zo vaak hoor. Het kan natuurlijk nog altijd Nick zijn. Maar ze zouden geen oude personages terughalen pas volgend jaar. Ik ben wel erg benieuwd.

 17. 4 november:

  Maxime is geschokt als ze hoort wat er met Ludo gebeurd is. Bij Aysen lijken langzaam de puzzelstukjes rond Veltmans dood in elkaar te vallen. Sjors vindt het moeilijk om een fout toe te geven. Rikki wil nergens meer voor weglopen en gaat de confrontatie met Anton aan.

  Bron: TV gids app

  Veltman wordt vermoord door die onbekend persoon denk ik.

  1. Dan is Nick ook die onbekende persoon niet. Hij zou toch niemand vermoorden? Tenzij die explosie hem gek heeft gemaakt. Het zou geweldig zijn als het Martine zou zijn. Maar daar geloof ik niet in. Inge heeft aangegeven echt niet terug te zullen keren. Maar wie is het dan wel? Misschien is het Mike wel die toch zijn dood in scène heeft gezet. Wie zullen af moeten wachten.

   Ik vind het wel reuze spannend nu. Heel goed geschreven allemaal.

 18. Wat zou er met Ludo gebeurt zijn, die man/ vrouw heeft geprobeerd Ludo te vermoorden, maar vermoord Veltman en zet hem in de de stoel bij Ludo, zie voorstukje.

 19. Ik geef Ludo gelijk wat dat koffie drinken betreft. Dat is ook weer zoiets waarvan ik denk een beetje ver gezocht, dit omdat in het echt nooit zoveel man op bezoek mogen komen bij iemand wat in coma ligt. Janine had beter haar gesprek op de gang kunnen voeren, en als dan iemand naar Nina wilde dan kon dat natuurlijk, maar nu zitten ze gewoon lekker koffie te drinken aan het bed van Nina. Dat verhaal van Janine over Lucas sloeg ook nergens op maar ja Janine kan eigenlijk ook niet echt liegen. Om nu Ludo van alles te schuld te geven gaat een beetje te ver. Ludo is inderdaad met Veltman in zee gegaan, maar hij wist niet dat Veltman een witwasser is. Het enige wat hij niet zo slim heeft aangepakt is de chantage zaak dat had hij meteen aan de politie moeten overlaten, maar ja Ludo zou Ludo niet zijn geweest als hij het eerst niet zelf wilde oplossen.

  Thijs weet eigenlijk ook totaal nergens iets van af. Ja dat Veltman misschien geld witwas maar voor de rest helemaal niks.

  Lorena heeft wel geluk dat Aysen haar niet zo goed kent als Jeff die zag meteen dat er meer aan de hand was als wat ze vertelde.

  We dachten iedere keer dat Ludo in zijn huis de grote onbekende zou aantreffen, maar dat blijkt dus een dode Veltman te zijn zo wat ik hier lees. Die man is ook gewoon gebruikt.

  GTST is inderdaad weer spannend. Maar dat was het vorig jaar ook toen uitkwam dat Rik Mike had vermoord werd het ineens een stuk minder spannend. Dus ik hoop dat ze dit ook het hele jaar volhouden.

  1. Idd. @Demy zoveel bezoek kan en mag niet bij iemand die in dergelijke toestand verkeert als Nina.

   Verder had ik toch begrepen dat Nina op de intensive care/zorg lag. Dan kan dat vele bezoek al helemaal niet. Wat dan ook vreemd is en mij opvalt, dat iedereen zomaar in en uit kan lopen, dat is sowieso uit ten boze op de intensive care/zorg.

 20. woensdag 5 november:

  Als Tim zijn woede opkropt, neemt hij een verkeerde beslissing. Laura probeert Sjors op het goede pad te helpen. Lorena’s geldgebrek zorgt ervoor dat ze een rigoureuze stap neemt. Sjoerd ziet Rikki’s kracht en is daarvan onder de indruk.

  bron: tv gids app

  Ik had de shortie gezien het gaat echt niet goed met Rikki vooral het einde niet.

 21. Op 4 november is maxime dus geschokt als ze hoort wat er met Ludo is gebeurt, zou Ludo ook vermoord zijn? Na de 3e november staat niks meer over Ludo in de spoilers, het zal toch niet? Dan is het zeker nick niet die zou Ludo nooit vermoorden.

  1. Haha na 4 november staat er niks over Ludo in de spoilers we hebben alleen de spoiler van 5 november nog. Erik de vogel gaat er echt niet uit. En Laura ze hebben realistische verhaallijnen gemaakt. Dus Mike komt echt niet terug uit de dood

 22. Lieke van Lexmond mogen ze van mij wel houden want die kan voor geen meter acteren. Wie van mij wel mag terug komen in GTST is het personage Daniel, want die leeft ook nog steeds en had vroeger altijd spannende verhaallijnen. Het nieuwe personage Anna zal het hoofd op hol zetten van iemand in Meerdijk? zal ze mischien een lesbische relatie krijgen met Rikkie? Martine Hafkamp komt dus niet terug, maar mischien is het wel Bowien.

 23. Is wel een goede keuze van Ludo om Nina naar een veilige plek weg te brengen. Hoewel ik wel denk dat het van “De Hand” (ik zal degene maar even zo noemen) nooit echt de bedoeling was dat Nina iets zou overkomen. Nina moest ontvoerd worden niet ernstig gewond. Wat ik natuurlijk ook weer zo raar vind is dat Janine Nina alleen maar brengt en dan meteen weer terug komt. Als moeder zijnde blijf je dan toch bij je kind desnoods dag en nacht. Ja ik weet het, het is een soap Nina ligt er natuurlijk niet echt. Marly is met zwangerschapsverlof, maar mij gaat het een beetje om het onrealistische weer.

  Die klap van Vincent naar Thijs geweldig. Wat ik wel niet zo goed begrijp is Noud blijft maar door vragen maakt Vincent helemaal gek zeg dan gewoon dat er iets is gebeurd daar waar je niet over kan praten. Dan blijven die vragen ook uit.

  Thijs wordt ontslagen door Veltman. Ja hij stelt teveel vragen en is inderdaad misschien een beetje te begaan met de familie Sanders. Best wel jammer dat Peter Faber binnenkort GTST weer gaat verlaten. Ik vind hem erg goed als slechterik.

  @Richard: Bowien zou echt nog kunnen. Dat ze de val van die klif heeft overleefd. Maar dan kom je ook weer uit dat ze GTST meer werkelijkheid willen houden en zo’n val van die klif overleef je niet. Ze willen niet weer richting The Bold gaan waar 2x Taylor Hays tot leven werd gebracht terwijl dat eigenlijk niet kon. Maar aan de andere kant zijn ze nu ook weer met kleine onrealistische dingen bezig. Maar dat is dan wel weer erg onrealistisch. Ik zou het wel leuk vinden als Tanja zou terugkeren als Bowien.

  1. Ik vind Janine sowieso wat tegenvallen in haar acteerwerk eigenlijk. Ze reageert overal hetzelfde op. Heel verontwaardigd doen, grote ogen en een hoog stemmetje opzetten.
   Lorena bijvoorbeeld vind ik echt een karakter, kan veel emoties uitstralen in haar gezicht.
   Zelfs Vincent vind ik wel goed, die gaat echt helemaal trillen als ie jankt.

   1. Echt waar? Als er acteer technisch een zwakke schakel in de cast zit is dat Lorena wel.

    Normale scenes gaan nog wel, maar zodra er emoties bij komen kijken gaat ze altijd zo enorm over de top acteren. (Kijk bijvoorbeeld als Vincent verteld dat Nina in gevaar is en dat ze Nina moeten zoeken, dramatisch over de top reactie)

    Toegegeven ze is wel kilometers beter dan haar eerste twee jaar bij de soap. Die waren echt tenenkrommend.

 24. Donderdag 6 november

  Lorena ziet dat Jef het door haar toedoen moeilijk heeft. Wiet moet Anna inwerken en dat pakt verrassend uit. Sjoerd deelt zijn toekomstplannen met zijn ouders. Janine zoekt steun bij Bianca, ook al zal ze haar nooit de waarheid kunnen vertellen.

  Bron: TV gids app

  1. Dat hoeft niet te betekenen dat Ludo dood is gewoon die van 7 november afwachten (die morgen online komt) wie weet staat hij ertussen.

 25. Janine zoekt steun bij Bianca, voor Nina en Lucas of dooie Ludo. Ik hoop niet dat Ludo dood gaat en dat denk ik ook niet. Laura en Noud komen er ook niet veel in voor. Misschien heeft Ludo gewoon even een weekje dat ie niet iet belangrijks heeft. Ik denk dat als hij dood gaat hij juist in de spoilers komt. Met begrafenis en ruzies en weet ik veel wat, als ze dood gaan komt er juist iets in de spoilers. Anders zou het wel weer lekker zijn, word Nina wakker, is je vader dood, word je ook niet blij van.

  Ik denk na bovengenoemde spoiler dat Wiet en Anna goede vriendinnen gaan worden, dat vind ik echt leuk want mij lijken ze ook super leuk samen, tot hoe ze haar nu hebben beschreven. Dat is ook heel duidelijk beschreven en ik heb er ook echt goed gezien ofzo haha. Maar na de promo en zo denk ik dat.

  Ik denk over een tijdje weer war meer Lana in de serie(nog steeds jong kind), wat ook echt wel weer mocht. Waar zal haar kleine rolletje voor zijn.

 26. Ik denk dat Amy opdracht heeft gegeven aan veltman… aangezien ze in gtst sneller ouder worden zou Amy nu ong 18 zijn dus is ook een mogelijkheid

 27. Hoe kun je nu in godsnaam de aflevering van dinsdag bekeken hebben. Hooguit die van maandag als je het voorruit kijkt. En Ludo is 2 keer niet in de spoilers dat zijn er zoveel niet gaan die dan ook allemaal dood. En die hand is niet Amy en ook van Roy waarom zou Anouk van Nes in hemelsnaam terug willen. Mensen hun fantasie slaat af en toe flink op hol.

  1. mja je hebt wel gelijk er zijn eerdere acteurs die een paar dagen niet in de spoiler worden genoemd. en veltman is nu toch dood waarom zouden er twee doden zijn als dat eerst ook niet was. ik heb nooit gehoord dat ludo/erik er over dacht om te stoppen en in de spoiler lees je dat bij aysen alle puzzelstukjes in elkaar vallen…

 28. Wie zal er uit het verre verleden van Ludo in de stoel zitten?

  Huib van Groeningen (heeft samen met Bowien Ludo gechanteerd, is door Ludo weggejaagd uit Meerdijk)

  Vito Andretti (mafia waar Ludo mee bevriend was en betrokken werd bij sigarettensmokkel, gingen als vijanden uit elkaar)

  Cleo de Wolf (maakte misbruik van Ludo’s illegale praktijken, deed mee met Stefano om Ludo een hallucinerend middel toe te dienen)

  Dex Huygens (Ludo heeft hem naar Praag gestuurd ver weg van Nina)

  Morris Fisher (moordaanslag gepleegd op Ludo, hij neemt wraak en ontvoert Morris)

  Nick Sanders (haat en nijd tussen hem, Ludo en Maxime)

  Martine Hafkamp (op de boot gezet door Ludo, waar ze nu is weet niemand)

  Frederik van Rossum (vader van Lorena en opgelicht door Ludo)

  Marcus Sanders (haat en nijd tussen hem en Ludo, is vertrokken naar Amerika)

  Roxy Belinfante (werd bedreigd door Ludo met een pistool en spoot chloor in zijn ogen zodat hij blind werd, Roxy belande in de gevangenis)

  Sebastiaan de Ridder (misdaadverslaggever en had een relatie met Janine, kwam erachter dat Ludo witwaspraktijken deed en werd ontvoert, later is hij vertrokken en niemand weet waar hij nu is)

  Suzanne Jacobs (werd door Ludo gechanteerd en afgeperst)

 29. Wat een fantasie. De acteur of actrice die terug komt moet ook met de rest van de cast wat hebben. En heel veel van die personages hebben dat niet. Dus aub niet zoveel onzin verzinnen,

 30. @dre,

  Wat is er mis met fantaseren? Er worden alleen maar mogelijkheden genoemd voor een mogelijke rentree in de serie. Als jij fantaseren onzin vind klopt er iets niet bij je…..

 31. wat dachten jullie van cerille? die kan het ook zijn, die is met marcus meegegaan naar amerika.

  of lidwien? toen fos problemen kreeg met zijn dvd handel deed laura alsof ze een mafia bazin was om die lidwien uit meerdijk te jagen en die geloofde dat toen.

  en ik vind het trouwens raar dat bianca opeens een nichtje heeft, dat moet dan een zusje van mike zijn en waar was zij dan met de begrafenis?

 32. Toch eigenlijk wel lief van Aysen dat ze niks doet met de valse aangifte van Rikki. Er gebeurt eigenlijk wat ik al veel eerder had gezegd of ja me had afgevraagd. Ik vroeg me eerder af wat Sjoerd zou doen als hij erachter zou komen dat Rikki gelogen heeft of hij Bram dan zou meenemen. Het antwoord is dus ja. Is eigenlijk een heel verstandige beslissing. Rikki is zo labiel, en denkt ook alleen maar aan zich zelf en niet aan Bram. Een zelfmoordpoging is heel erg, maar Rikki denkt niet aan Bram toen ze in haar polsen sneed. Nee alleen maar aan Rikki wat zich ellendig voelt en van dat gevoel af wilt. Zij vertelt een grote leugen, en blijft dat volhouden tot aan de rechtszaak toe, zij zorgt ervoor dat Anton niet meer zonder alcohol en pillen kan. Ga dan ook met de consequenties om. Maar in je polsen snijden is dat in ieder geval niet. Dat heet de makkelijke uitweg zoeken.

  Ludo had best eerlijk tegenover Vincent kunnen zijn wat betreft waar Nina naar toe is. Vincent weet toch alles dus wat maakt het uit. Maar het gaat Ludo niet om dat hoe minder mensen het weten hoe beter. Nee die is gewoon kwaad op Vincent omdat die niet eerlijk tegenover Nina is geweest vanaf het begin. Daar heeft hij natuurlijk gelijk in, maar Vincent geeft heel veel om Nina zal vast en zeker nog heel van haar houden zelfs. Ik denk wel dat dit het einde is van de relatie tussen Vincent en Nina, en dat er best kans is op een nieuwe relatie voor Vincent.

  Ja Sjoerd nu kun je gaan kruipen voor Wiet. Of het ooit weer iets wordt tussen die twee weet ik niet. Ik denk dat er teveel is voor gebeurd. Maar ze moet hem wel een kans geven om het uit te leggen. Het is wat Noud zei zij heeft toch ook van iedereen een tweede kans gekregen, terwijl zij toch wel iets heel ergs heeft gedaan, waar zelfs Rosa door is gestorven vanwege haar. Dus gewoon vergeven en kijken hoe het loopt. Ik blijf er alleen bij Rikki en Sjoerd vind ik veel beter bij elkaar passen. Misschien als die twee toch weer iets krijgen dat we dan weer een leuke Rikki kunnen zien. Ik vond de Rikki die iets had met Sil en naderhand Sjoerd veel leuker als de Rikki van nu.

 33. Wanneer krijgt Noud weer een grotere rol??? Die speelt al een tijdje mee als bijfiguur. Hij heeft sowieso dringend een nieuwe liefde nodig, ondanks dat ik een grote fan ben van het koppel Noud en Nina.
  Ze kunnen hem natuurlijk koppelen aan die Anna, en daar een mooie verhaallijn van maken. (En na een tijdje moet hij natuurlijk weer terugkomen bij Nina 🙂 )

 34. Maxime kan het ook hebben gedaan, ze zou indd haar lievelings nichtje en neefje niets aan doen. Maat door er voor hun te zijn hoopt ze het goed uit te kunnen pakken en zo hoopt ze dat alles weer goed is. Nick lijkt me niet.. Waarom zou hij zijn nichtje wat aan willen doen?

 35. Maxime kan het ook hebben gedaan, ze zou indd haar lievelings nichtje en neefje niets aan doen. Maat door er voor hun te zijn hoopt ze het goed uit te kunnen pakken en zo hoopt ze dat alles weer goed is. Nick lijkt me niet.. Waarom zou hij zijn nichtje wat aan willen doen? Of het is die nieuwe Anna, uit wraak van haar broer Mike.

 36. Het is Martine gewoon ze zegt dat ze nooit meer terugkomt maar, kijk hoeveel zeggen die nog lang niet weg willen Barbara, Charlie, Rik en Toprak. Alle 4 vrijwillig weg gegaan.

 37. Bovendien zei Inge dat de rollen als slechterik haar verdere carriere in de weg zou staan. Vandaar dat ze vorig seizoen in Celblok H weer een slechterik speelde. En waarom moet Inge persee zeggen niet in gtst terug te keren?

  Ik denk nog steeds dat Martine hier achter zit. Waarom is Thijs anders zo geïnteresseerd in haar dochter Sjors? Er is bovendien geen levende vrouw (want het was overduidelijk een vrouw die hand) die zo’n enorme hekel aan Ludo heeft en dit in elkaar kan zetten.

  Welkom terug Martine!

   1. Idd, @Jeroen jij hebt het gesnapt. De gezichtsuitdrukking / lichaamstaal van Erik zei mij genoeg toen hij die opmerking plaatste. 🙂

 38. ik neem aan dat maxime veldman niet dood neer gaat zetten in het huis van ludo, ludo zelf zegt nu dus ook dat het gewoon persoonlijk gericht is naar hem, 1+1=2 nick is coming back en hard ook. Duidelijk dat hij hier achter zit

 39. Anna brengt het hoofd op hol van een inwoner van Meerdijk volgens de spoiler, Wiet moet haar inwerken dus krijgen ze een lesbische relatie met elkaar denk ik zomaar. Wiet is momenteel weer single en wil Sjoert niet meer, dus komt er een nieuwe liefde in haar leven.

  Martine Hafkamp kan altijd terug komen maar kan ook door een andere actrice worden gespeeld en hoeft niet persé door Inge te worden gespeeld omdat ze heeft aangegeven die rol niet meer te willen spelen in GTST.

 40. Ik vind het allemaal te toevallig. Inge wilde altijd terug komen in GTST. En nu er iemand onbekend is geeft ze het opeens toe. Gtst weet dat we op internet gaan zoeken… dus lijkt het me logish dat het toch martine hafkamp is. ze moest van gtst verklaren nooit meer terug tekomen en vervolgends TADAAA toch verassing

  1. Zal dan wel echt maar tijdelijk zijn denk ik, hoe wil ze haar onschuld van 2005 bewijzen, ze was zogenaamd op de vlucht, Ludo heeft haar laten ontvoeren en op een bootje de zee opgestuurd. Hoe red ze zich hier uit

 41. Ik denk dat Ludo dit keer eens goed gaat afrekenen met Bing, dat Veldman blijft leven en zijn kans ziet om op mysterieuze wijze te verdwijnen en dat Ludo erachter komt dat Bing de afperser is en hem de ontvoering in de schoenen schuift.

 42. Vrijdag 7 november

  Na een gesprek met Lorena gaat Maxime overstuur bij Ludo langs. Lorena voelt zich door iedereen verlaten. Aysen probeert Lucas te bereiken en gelooft Vincents verhaal niet. Wiet is gefascineerd als ze ziet hoe ontwapenend Anna kan zijn.

  bron gtst.nl

 43. M’n pa las in de telegraaf dat er bekent is gemaakt dat Nina het overleeft en hij las ook ergens dat de acteur van Arnie terugkomt???

 44. Voor wie het wil weten.. ik heb net de aflevering van donderdag bekeken, Ludo heeft een lijst gemaakt van mensen waarvan hij denkt dat ze dit kunnen maken.. De naam die als eerste benoemt wordt is… Martine Hafkamp.. (Leon reageert: Zo.. dat is een tijd geleden) En ene Bodiel Bouwer waar leon de naam van MOET onthouden van ludo… hij vraagt leon om resultaat te leveren en wel binnen een dag… Leon belt tegen het einde van de aflevering terug, en zoals we al wisten.. Martine is Onvindbaar… En iemand genaamt schouten ook. Ik denk niet dat martine het is… maar wel leuk dat ze benoemt wordt.

  1. Klopt inderdaad, ik heb het ook gezien. Martine is 1 van de verdachten.. zou wel leuk zijn maar toch kan Nick ook nog steeds dat is onverwacht voor hem.
   @jokertje, je kan 2 dagen vooruit kijken op RTL XL

 45. Die Leon is leuk!!! Vaste rol graag 😀 Hoewel ik denkt dat hij er wel iets mee te maken hebt, en ingezet is door die grote onbekende… Spannend!

 46. Zo een mega stunt zijn als het toch Martine is. Maar ik denk dat het Nick is aangezien hij boos was dat Nina wat overkomen is. En dat is de reden dat Veldman ook is omgelegd.

 47. Ludo overkomt sowieso iets, hij heeft telkens last van zijn hoofd. Het is Hafkamp heb ik al eerder gezegd. Ik heb ook de donderdag aflevering gezien, die Leon gedraagt zich ook verdacht.

  ik heb het idee dat Ludo aan zijn afscheidstour bezig is en of GTST stopt per 2015 bij het einde van het contract

  een ding is zeker, Ludo gaat dood

 48. Gtst gaat echt niet verdwijnen er kijken 1.5 miljoen mensen naar dus dat gaat echt niet gebeuren.Ik denk zelf dat het nick of marcus is die binnenkort terug komt.

 49. Ludo blijft leven ik heb de andere spoliers gelezen via @Maximeteam op Twitter het enige wat hij krijgt is een hersenschudding komende weken.

 50. Ik heb de aflevering van morgen niet gezien, maar Martine staat dus op Ludo’s lijstje. Dan denk ik helemaal dat zij het is, ze laten haar naam niet zomaar weer opduiken. En ook nu opeens zegt ze dat ze niet in gtst wilt op het moment dat iedereen er verwacht. Iets te toevallig, dus denk echt dat ze terug is. Er komen binnenkort ook weer meer scenes met Lana, en dat is ook niet zomaar.

 51. Op een rijtje (bron: tvgids.tv)

  ma 3 nov

  Sjors wordt overdonderd door een mededeling van Bing. Lorena kan de consequenties
  niet overzien als Ludo en Janine woest zijn. Anna wil Anton overtuigen dat hij geen
  last van haar zal hebben. Thijs krijgt een teleurstelling te verwerken.

  di 4 nov

  Maxime is geschokt als ze hoort wat er met Ludo gebeurd is. Bij Aysen lijken langzaam
  de puzzelstukjes rond Veltmans dood in elkaar te vallen. Sjors vindt het moeilijk om
  een fout toe te geven. Rikki wil nergens meer voor weglopen en gaat de confrontatie
  met Anton aan.

  wo 5 nov

  Als Tim zijn woede opkropt, neemt hij een verkeerde beslissing. Laura probeert Sjors
  op het goede pad te helpen. Lorena’s geldgebrek zorgt ervoor dat ze een rigoureuze
  stap neemt. Sjoerd ziet Rikki’s kracht en is daarvan onder de indruk.

  do 6 nov

  Lorena ziet dat Jef het door haar toedoen moeilijk heeft. Wiet moet Anna inwerken en
  dat pakt verrassend uit. Sjoerd deelt zijn toekomstplannen met zijn ouders. Janine
  zoekt steun bij Bianca, ook al zal ze haar nooit de waarheid kunnen vertellen.

  vr 7 nov

  Na een gesprek met Lorena gaat Maxime overstuur bij Ludo langs. Lorena voelt zich
  door iedereen verlaten. Aysen probeert Lucas te bereiken en gelooft Vincents verhaal
  niet. Wiet is gefascineerd als ze ziet hoe ontwapenend Anna kan zijn.

  Deze zijn op twitter te lezen op verschillende fan-accounts (zoals @MaximeTeam) die foto’s plaatsen van de spoilers uit hun tv gids:

  ma 10 nov

  Wiet is teleurgesteld als Anna meer aandacht heeft voor Thijs. Aysen zet Lorena onder
  druk in de zaak Lucas en Nina. Ludo voelt zich machteloos door het gestoorde gedrag
  van de ontvoerder.

  di 11 nov

  Tim stelt Sjors een ultimatum over hun relatie. Anton en Bianca ontdekken dat Anna
  helemaal niet van plan is om snel te vertrekken. Ludo krijgt een aanwijzing over
  Lucas en komt in actie.

  wo 12 nov

  Maxime hoort dat Aysen onderzoek doet naar Lucas en komt onmiddelijk in actie. Ze
  vraagt Vincent om hulp. Ook Noud maakt zich zorgen om Lucas. Bing brengt Sjors aan
  het twijfelen over haar gevoelens.

  do 13 nov

  Lorena laat Jef weten dat haar plannen definitief zijn. Wiet stelt Anna en Thijs voor
  om een spontaan feestje te bouwen. Rikki mist Bram, maar probeert zich toch aan haar
  afspraak te houden.

  vr 14 nov

  Ook al heeft Ludo last van zijn hersenschudding, toch wil hij zelf de ontvoerder
  aanpakken. Vincent krijgt hier lucht van en gaat op onderzoek uit. Anton spaart Anna
  niet als haar aanwezigheid hem tegenstaat.

  1. Hele spoiler:

   maandag 10 november

   Wiet is teleurgesteld als Anna meer aandacht heeft voor Thijs. Aysen zet Lorena onder
   druk in de zaak Lucas en Nina. Ludo voelt zich machteloos door het gestoorde gedrag van de ontvoerder. Lorena doet een grote ontdekking als ze haar vakantiefoto’s bekijkt.

   dinsdag 11 november:

   Tim stelt Sjors een ultimatum over hun relatie. Anton en Bianca ontdekken dat Anna
   helemaal niet van plan is om snel te vertrekken. Ludo krijgt een aanwijzing over
   Lucas en komt in actie. Een felle reactie van Wiet zorgt ervoor dat Noud vermoedens krijgt.

   Bron:
   TV gids app

 52. Klinkt goed! GTST is weer als vanouds, al komt dat grotendeels door de verhaallijn bij Sanders. In de aflevering gisteren voelde je gewoon de historie bij de scènes met Ludo en Janine. Anton in een ziekenhuisbed voelt dan ineens heel apart, duidelijk nog niet écht geworteld in de serie. Vastigheid willen we, mensen! Wat mij betreft worden Sjors en Bing weer een koppel, zonder gedoe svp. Wonen in het huisje van Rik. Rikki kan wel een wereldreisje gebruiken naar oma, exit dus. Rol is uitgespeeld, haar verhaal heeft even rust nodig. Kunnen Sjors en Bing ook mooi een pleegkind/adoptiekind nemen. Zijn het wel types voor en kunnen allebei geen kinderen krijgen toch? Over een paar jaar duikt Bing’s verloren kind op, Robert en Laura2.
  Anna mag wat mij betreft de vervanger van Tim in de familie Bouwhuis zijn. Wat een zeikerd is dat zeg. Komt door de schrijvers natuurlijk, maar wat is de functie van deze jongen nu precies? Klagen, klagen, klagen, heeft nergens een sleutelrol. Terug naar je moeder!
  Sil erin voor Laura.

 53. Ik vraag me af wat de functie van de Alberts familie is: alleen adviezen geven? Ze mogen wel een grote verhaallijn krijgen. Maria en Sil terug Maria leuk voor Rikki en Jef en Sil leuk voor Laura en Noud. Ik denk dat Anna een vaste rol wordt of een grote rol van een jaar (Menno bijvoorbeeld toen).

 54. @GTSTFites:

  Inderdaad, zonde van de oer-familie van de soap. Als Maria destijds in de serie was gebleven met Jef had je een fantastische Alberts-de Jong familie gehad:
  Jef&Maria
  Rik&Nuran
  Aysen, Rikki, Lorena, Bing. Die hadden allemaal aan tafel kunnen zitten met kerst. Rikki en Sjoerd was ook een mooie bouwhuis connectie geweest.
  Maar goed, omdat van die samenstelling al drie karakters ontbreken is dit wishfull thinking. Toch zou ik graag zien dat de schrijvers wat meer vaste patronen in de serie aanbrengen. Nu zijn er zo veel dwaalkarakters. Noud, Maxime, Laura, Jef, Lorena, Thijs. Bing, Aysen en Sjors in mindere mate. Maar iedereen is vrijgezel, als ze dan een realistische afspiegeling willen zouden ze er eens wat vaste relaties in moeten gooien. Sores genoeg dan.

 55. Wie is in godsnaam Bodil Brouwer? Mijn hoofdverdachte is Martine Hafkamp

  Ludo zei: Ze komt altijd opduiken als je het niet verwacht.

  Later

  Leon: Martine Hafkamp is onvindbaar

  En wie kan zo”n plan zo perfect verlopen en wil Ludo helemaal kapot maken? Martine Hafkamp.

 56. Het is mijn mening, niemand hoeft ermee eens te zijn. Ik snap echt niet waarom nu Sjors met Bing vreemdgaat. Ze heeft zoveel gedaan om Tim terug te krijgen en zo ineens foetsie is die liefde over. Dat kan toch niet. Ook begrijp ik niet hoe je met je ex steeds het bed kan delen. Ik heb dat nooit gedaan. Het gebeurt, dat weet ik maar niet in deze mate zoals in gtst. Ik vind dit echt zo afgezaagd.

  1. Heb je alleen de kop gelezen of ook het artikel??

   ten eerste staat de kop tussen ‘ en ‘ en daarbij staat in het artikel dat het een vermoeden is van fans uit de serie!

  2. Je moet wel goed lezen. Er staat niet dat hij terugkomt, Het zou een optie kunnen zijn, omdat Ludo zijn naam liet vallen en de fans allerlei gedachtes op los laten. Er staat ook wat over in over Martine!

 57. Ludo krijgt 3-11 weer bezoek van Aysen, met foto’s van de bewaker van Ludo en Veltman, Ludo zal opnieuw gearresteerd worden, maar als je de spoilers leest niet voor lang. En de hersenschuding kan wel eens nare gevolgen krijgen voor Ludo, misschien gaat hij er wel dood aan, of raak in coma, de hersenschuding verhaal krijgt in ieder geval een naar vervolg met grote gevolgen. En hoelang moet we nog wachten tot we weten tot we erachter komen wie de werkelijke vijhand is van Ludo, dus o.a. Veltman heeft vermoord.

Geef een reactie