• 19 oktober 2014
 • Sybren
 • 15

Heb jij afgelopen vrijdag de ‘Second Screen’ aflevering gemist? Geen paniek! RTL heeft op RTLxl de reguliere aflevering naast de ‘Second Screen’ aflevering gezet.

Hoeveel sterren geef jij de 'Second Screen' aflevering?

Laden ... Laden ...

Second Screen

 

15 comments on “Second screen gemist?

 1. GEWELDIG!! wat een shots!! weer een staaltje meesterwerk.

  er schuit bij mij toch echter wel een vraag.
  WIE IS DIE PERSOON DIE IN HET KANTOOR VAN VELTMAN ZAT?? word dit een oude bekende???
  of is het DE BIG BOSS van veltman?? of???

  gaan we dit ook nog te weten komen.
  bentenieuwschierig!!

  1. Dat is dan wel lastig. Had je de microfoon niet aanstaan. Je kon ook handmatig gelijk zetten toch.
   Anders kan je het nog terug kijken

 2. Helaas dat het secondscreen er na de reclame mee stopte. Daarom 2 sterren, heb de aflevering gelukkig via rtlxl alsnog af kunnen kijken met 2 schermen 🙂

  En o wat hoop ik dat Nick in die stoel zit!!

 3. Dat is duidelijk geen Martine. Oke, die droeg wel eens mantelpakjes, maar dit is duidelijk een mannenhand van iemand met een zwart pak/wit overhemd. Lijkt me inderdaad ook Nick.

  1. Natuurlijk zou Nick, Nina niets aandoen. Maar daarom gooide die persoon (Nick?) ook de telefoon boos weg.

   Was dus duidelijk niet de bedoeling dat Nina iets overkomen zou. (wat ook niet gebeurd, maar dat weet die persoon nog niet) Ik denk dat het alleen de bedoeling was Nina te ontvoeren om “Ludo pijn te doen”. Want is toch zijn prinsesje.

   Misschien hoopte Nick ook wel op een hereniging met Nina, nadat ze ontvoerd was. Maar in 1ste instantie blijft Nina (en nu Lucas dus) een chantagemiddel om Ludo Sanders Inc. afhandig te maken.

 4. Ik vond het wel een beetje lastig kijken met second screen. Want je probeert de aflevering te zien en ondertussen wil je weten wat er elders gebeurt. Wel grappig is dat als je via teletekst de ondertiteling inschakelt, dat je ook dat het geen wat op second screen gezegd wordt ook in de ondertiteling ziet. Wel lastig als je geen second screen zou hebben. Dan zie je een reactie in de ondertiteling, en je hoort er geen stem bij. Ja, en wie is die mysterieuze man die Ludo haat? Huib van Groeningen misschien?

 5. En hoe kunnen mensen die geen internet hebben die tweede scherm uitzending nou terugkijken? Die hebben nu gemist dat Veltman weer voor iemand anders werkt. Dat had iedereen toch gewoon moeten zien.

  Daarbij vond ik het zelf hinderlijk dat het geluid van de tv en second door elkaar liepen.

  1. Nu zit je gewoon naar negatieve dingen te zoeken. Iedereen heeft internet, en anders ga je naar plek waar het wel is. En de stemmen liepen niet door elkaar, misschien muziek met stem, en dat is in de gewone uitzendingen ook gewoon met muziek op de achtergrond

Geef een reactie