• 16 oktober 2014
  • Arnoud Meijer
  • 0

Ruud Feltkamp is winnaar geworden van de Televizier award Aanstormend Talent.
Hij ontving de prijs uit handen van Tim Douwsma, die zelf daar ook kans op maakte.

Ruud is vooral bekend door zijn jarenlange rol in de RTL4-successoap GTST. Daarin speelt hij het personage Noud Alberts. Zijn grote doorbraak was niet op tv maar op het witte doek. Hij verwierf nationale bekendheid met titelrollen in de speelfilms Kruimeltje (1999) en Kees de jongen (2003). Zijn ietwat mediaschuwe vriendin Michelle vindt de aandacht voor haar bekende vriend soms wat teveel van het goed, zei Ruud eens. ‘Ze zegt altijd: als ik met jou uitga, dan ben ik je altijd kwijt. Dan moet je met iedereen aan het lullen en dan heb ik je niet voor mezelf’. Soaphunk Feltkamp, die op zijn zestiende in de reeks begon, dankt zijn eer aan het presenteren, afgelopen zomer, van de GTST Quiz. Daarin fungeerde hij als sidekick van Carlo Boszhard.

Hij bedankte zijn productieteam en in ’t bijzonder Carlo Boszhard. Ook dankte hij zijn vriendin en ouders en gaf aan dat hij het niet alleen had kunnen doen.

Wij van GTSTfanclub.nl feliciteren Ruud van harte met deze mooi prijs !

Geef een reactie