Promo 5000ste

Vrijdag 17 oktober is het tijd voor de 5000ste aflevering van GTST. Deze aflevering belooft een hele spannende te worden waarin Nina groot gevaar loopt. Kijken dus!

 http://www.rtl.nl/soaps/gtst/home/#/video

16 reacties

 1. Deze verhaallijn tilt GTST weer naar een iets hoger niveau. Dat die Veltman Ludo maar eens flink mag laten zweten. Ik hoop dat er ook na de 5000e zulke verhaallijnen blijven komen…

 2. Wanneer komt de glossy voor deze aflevering nou uit??? K heb t vermoeden dat hij helemaal niet meer komt, geen enkele boekhandel weet iets ervan.

  • Er is door de Redactie van GTST op FB gemeld dat de Glossy voor onbepaalde tijd uitgesteld. Wanneer de Glossy verschijnt, zal GTST dit communiceren.

   • Als ze het blijven uitstellen kunnen ze beter een preview maken van de zomercliff.

    • Als ze deze glossy niet snel uitbrengen dan kunnen ze hem idd, maar helemaal achterwege laten. Want het is al snel 17 oktober 2014. En met deze promo, hoef ik eerlijk gezegd die Glossy niet meer, want die Glossy zou ook gaan over de 5000ste aflevering incl. achtergrond informatie.

     • Inderdaad mogen ze hem dan wel achterwege laten! Het ging mij ook het meest over de aflevering van 17 oktober maar dat staat al op internet!

 3. + de premiere van de nieuwe leader!

 4. @gtstfites, een vriend van me kent iemand die de leadermuziek gaat componeren. En het is geheel logisch, anders was er ALLANG een aanpassing in de oude leader geweest i.v.m. Nuran, Rik en Thijs. Geloof het of niet, maar die nieuwe leader gaat er snel komen.

 5. @RTL4
  Je hebt ook nog gelijk Jamai gaat met iemand van the voice de tune zingen. Was in RTL Boulevard

Geef een reactie