Nieuwe tune voor Goede tijden, Slechte tijden

Vanaf de 5000e aflevering kunnen we genieten van een nieuwe tune van Goede tijden, Slechte tijden. De nieuwe tune zou voor het eerst sinds 1995 weer door een duo worden gezongen. Jamai Loman (winnaar Idols 2002) en Jill Helena (vierde The Voice of Holland 2013) hebben samen de nieuwe tune gezongen. De nieuwe tune kent niet alleen een nieuwe stemmen, maar ook het arrangement is aangepast. Wel blijven de lyrics hetzelfde.

Of er ook een heel vernieuwde leader komt is nog onduidelijk. Zo word er gesproken over een totaal nieuwe leader inclusief namen, omdat de serie nu de standaard RTL4 aftiteling heeft zonder credits. Of dat de leader slecht wordt aangepast met de nieuwe decors en enkele nieuwe shots.

8 reacties

  1. Ik dacht al waar hebben ze die namen gelaten.

  2. Als dan ook de hele leader veranderd, dan zal de huidige leader de boeken in gaan als het korst gebruikte leader van GTST (4 jaar, 2010 tot 2014), naast die van seizoen 1 dan.

  3. Dat met die namen, het vermelden er van bij de betreffende foto, is in buitenlandse soap al heel lang gebruikelijk.

  4. Ik hoop dat het wel weer bewegende foto’s zijn dat de tekst weer naar een minuut gaat.

  5. Zoals ik al zei, maar wat niemand geloofde hier, de nieuwe leader komt er 😀 En ja, het gaat volledig op de schop, we nemen eindelijk afscheid van de foto’s. Het wordt geheel flitsend, helemaal anno 2014.

  6. Hmmm… No offence tegenover Jamai en Jill, maar ik geloof dat ik de recente tune gewoon wel écht bij GTST vind passen; het liedje én de beelden! Vind het best jammer dat er een nieuwe komt. :O

  7. Niet mee eens, de leader van 1990 tot 2005 is de ultieme GTST leader

  8. @EB1991
    Nog even een week afwachten 😛

Geef een reactie