• 14 oktober 2014
  • Daan
  • 11

Werd vervorige nog groot aangekondigd dat Jamai Loman samen met Jill Helena de nieuwe Goede tijden, Slechte tijden-tune zou gaan zingen, word vandaag bekend gemaakt dat Loman te druk is en geen tijd heeft. Aanstaande vrijdag moet de nieuwe tune al in gebruik worden genomen, maar Loman heeft aangegeven dit niet te redden. Loman wordt nu vervangen door X Factor 2012-winnaar Jaap (van) Reesema. Helena blijft wel betrokken bij het project en gaat nu samen met Reesema als duo aan de slag.

11 comments on “Jaap Reesema vervangt Jamai Loman

  1. Ik geloof dus echt niet dat Jamai geen tijd heeft hoor. Die tune is natuurlijk allang ingezongen, zoiets doen ze echt niet een paar dagen vantevoren, want een nummer afmixen kost al minimaal een week. Nee, ik denk dat er onenigheid is ontstaan tussen Jamai en de producers. Want dat die geen tijd heeft is gewoon bullshit en snap niet dat ze denken dat wij zo gullible zijn, tenminste ik niet.

    1. Een nummer mixen duurt echt niet minimaal een week, dat kan makkelijk in 1 á 2 dagen. Als je iemand hebt die er een beetje verstand van heeft natuurlijk. Een amateur zal hier misschien wel een week voor nodig hebben.

      1. Zeg dat maar tegen de Telegraaf, die maakte er meteen een pagina van.. En ik weet dat Ludo zo heet.. Ben vast niet de enige die hoopt dat die terug komt 😉

  2. Het lijkt wel een beetje hoog voor hem aan het begin maar ik vind de leader wel mooier dan de vorige, hij lijkt weer een beetje op de eerste, meer kippenvel achtig

Geef een reactie