Maandag 13 oktober
Nina en Vincent hebben het heerlijk op vakantie, totdat Nina zich ineens verdacht begint te gedragen. Ludo is furieus over een negatief artikel in de krant. Wie heeft dit op zijn of haar geweten?

Dinsdag 14 oktober
Rikki kan niet meer om haar gevoelens voor Sjoerd heen. Anton brengt zich met zijn onberekenbare gedrag steeds verder in de problemen. Noud helpt Wiet om Rikki en Sjoerd te vergeten

Woensdag 15 oktober
Nu het weer goed gaat met Sjoerd, voelt Rikki zich enorm schuldig over haar leugen. Nina verheugt zich op het moment van haar huwelijksaanzoek, maar brengt zichzelf in de problemen

Donderdag 16 oktober
Als Ludo erachter komt dat er gevaar dreigt voor zijn dochter en schoonzoon, probeert hij uit alle macht Vincent en Nina te bereiken. Anton takelt verder af en komt in conflict met Jef, Bianca en Wiet

Vrijdag 17 oktober (5000)
Vincent, Lorena en Lucas starten een zoektocht naar Nina, die ergens in de woestijn is. En die wordt gevolgd door een enge man. Deze 5000ste aflevering heeft extra beelden via een second screen.

162 comments on “GTST spoilers 13 t/m 17 oktober

  1. Idd @Linda, dat vraag ik mij ook af. Je moet toch naar het schermafbeelding op je telefoon of tablet gecombineerd met de TV (de reguliere aflevering) tegelijk bekijken. Technisch zal dan wel lukken (hoop ik) maar of je als kijker dan niet het e.e.a. ontgaat, dat vraag ik mij toch wel af.

   Misschien was het handiger geweest de extra beelden die je nu via de second screen (telefoon/tablet) en de aflevering via TV (dus apart) moet bekijken, om die aflevering incl. second screen op de TV te combineren, ik bedoel dus dat je dan maar naar 1 (uitzend)beeld hoeft kijken en niet (met je ogen) hoeft te wisselen van het ene scherm naar het andere.

   Maar goed, we krijgen de kans om de aflevering incl. second screen vanaf zaterdag 18.10.2014 nogmaals via RTLXL terug te kijken.

   Ik wens nu al iedereen veel kijk plezier a.s. vrijdag 17.10.14. Het zal best spannend worden.

  1. @TFT

   Nou nou, niet zo opstandig doen. Je kunt ze ook zelf opzoeken, via TVgids.nl. :p

   Heb ik ook gedaan en vele andere fans met mij, plaatsen de spoilers ook al (vaak) veel eerder hier op dit forum.
   Bij deze, veel leesplezier.

   Maandag 20 oktober 2014
   Rikki probeert er via Tim achter te komen hoe Sjoerd nu over haar denkt. Lorena raakt in paniek wanneer ze denkt dat Ludo haar tot in het buitenland op de hielen zit. Bianca is onzeker over Antons lot en is blij met de steun van Sjoerd. Er is slecht nieuws over Nina.

   Dinsdag 21 oktober 2014
   Bing zoekt op het verkeerde moment toenadering tot Sjors. Rikki wordt wanhopig door wat Sjoerd haar verwijt. Het raakt steeds meer bekend dat Rikki tot in de rechtszaal aan toe gelogen heeft over Anton. Tim raakt vertwijfeld door de extreme situatie waarin Anton verkeert.

   Woensdag 22 oktober 2014
   Ludo heeft niets aan de informatie die Lorena hem geeft over de aanvaller. Veltman heeft Thijs nodig voor zijn volgende stap tegen Ludo. Janine bedenkt een verhaal voor de buitenwereld waar iedereen zich aan moet houden.

   Donderdag 23 oktober 2014
   Ludo en Janine krijgen slecht nieuws waardoor Janine zichzelf grote verwijten maakt. Wanneer Thijs een ontdekking doet en Vincent hierover doorzaagt, loopt dat verkeerd af. Lorena en Noud proberen iets positiefs te doen voor Nina. Noud is het slachtoffer van Vincents onmacht.

   Vrijdag 24 oktober 2014 volgt z.s.m.

   Bron: TVgids.nl

   1. Het is een nieuwsblog. De enige die er bestaat. Het zou echt geweldig zijn als het nieuws dan niet zo langzaam kwam. Maarja, ik lig er niet wakker van.

 1. Ik vind gtst echt helemaal top dit seizoen. Vooral het verhaal met veltman en de chantage is echt super spannend. Ben ook zeer benieuwd naar de 5000 aflevering het zou zo maar kunnen dat nina uit gtst vertrekt.
  Misschien dat amy dan de plaats van nina over neemt.

 2. Afl. 1000 – dood van Frits van Houten
  Afl. 2000 – dood van Roos Alberts – de Jager
  Afl. 3000 – dood van Valerie Fischer
  Afl. 4000 – dood Marco Buis en Arthur Diepgrond
  Afl. 5000 – dood van Nina Sanders?

  1. Om het nog leuker te maken:
   Afl. 1000 – Dood van Frits van Houten
   Afl. 2000 – Dood van Roos Alberts – de Jager
   Afl. 2500 – Dood van Simon Dekker
   Afl. 3000 – Dood van Valerie Fischer
   Afl. 3500 – Bruiloft van Dennis en Anita + onterechte arrestatie Rik de Jong
   Afl. 4000 – Dood Marco Buis en Arthur Diepgrond
   Afl. 4500 – Amy vermoord bijna 3 familieleden
   Afl. 5000 – Dood van Nina Sanders?

   Aflevering 3500 en 4500 waren niemand dood gegaan.

 3. Dat Nina er tijdelijk of definitief uit gaat dat ligt in de lijn der verwachting.
  Toch maak ik me ook een beetje zorgen om de rol van lucas,
  Het ligt toch ook wel voor de hand dat er iets met hem gebeurd in de 5000 ste aflevering.
  Ferry heeft of had te maken met de flexwet en deed mee aan expeditie robinson en Ferry heeft op dit moment geen opnames.
  Of zijn flexwet zit er nog niet op of er is iets anders.

  Ik hoop echt zo dat ik het verkeerd heb, maar ik vindt het toch wel vreemd dat ferry al weken niets meer getweet heeft over zijn werk.
  En dat er in interviews die hij geeft steeds vaker aan geeft ook ander dingen te willen doen.
  Tuurlijk zegt hij dat hij lucas een geweldige rol vind en nog lang niet wil stoppen.
  Maar dat zegt natuurlijk niets.
  Kijk naar Rik en Edwin die gingen er ook uit zonder dat iemand dat had verwacht.
  Echt nogmaals ik hoop het niet hoor.
  Als de schrijvers weer een shock effect willen bereiken dan zou dat met het einde van lucas goed lukken.
  Ik hoop zo dat ik het mis heb.

  1. Fos was bijvoorbeeld ook opeens foetsie.

   Ik heb de spoilers gelezen van een paar afleveringen na de 5000e. Ik zie niks over Lucas misschien vertrekt hij wel weer tijdelijk naar zijn vader.

  2. @vlinder1984

   Ferry heeft al flexwet gehad. De opnames van Expeditie Robinson zijn al geweest. Heeft ergens in topic gestaan. Welke weet ik niet.

 4. Zolang Aysen maar blijft. Wat is de actrice Dilan gegroeid. de scenes met Erik de Vogel en Caroline de Bruijn doen haar goed. Zijn toffe scenes. Ook vind ik Miro Kloosterboer een goede acteur. En ja Peter Faber in scenes met Erik de vogel zijn geweldig geacteerd

 5. Hmm , ik heb het idee dat ze naar de dood van Bing aan het werken zijn want hij wordt met de dag valser en ongeloofwaardig gemeen (dit past helemaal niet in het karakter van iemand die in de cel gaat zitten om een meisje te beschermen en zo)
  Ik zou het eigenlijk ook niet zo erg vinden want de rol van Bing is voor mij iets te ver gezocht , Rikki mag van mij trouwens gewoon verdwijnen, dat kind voegt helemaal niets toe en ik vind haar persoonlijk meer dan bedroevend acteren, ze kijkt met haar ogen altijd naar rechts in plaats van naar de persoon waar ze mee ze een scene doet dus het is net of ze haar tekst staat op te lezen, zeer storend.

 6. t zou vincent toch ook kunnen zijn maar zoals in dat lijstje hierboven ntw nog waar is zal er vast ene sterven mischien wel anton aan od fzo hahahaahah

 7. Ik hoop niet dat het waar is, dat Lucas GTST verlaat. Ik vind hem een van beste spelers. Ik hoop dat hij nog
  zeker een aantal jaren erbij zal zijn. Verder hoop ik nog steeds dat Menno Kuiper (Dave Mantel) terug komt,
  bij de vaste cast. Ik begrijp dat de leader nog niet is veranderd. Maar er zijn er al 2 personen uit (Rik en Nuran).
  En nu misschien nog …….. uit de serie ??????
  Dus er zijn nog vrije plaatsten, waarom Menno niet terug ????
  Ik vind het verhaal tussen Lucas en Menno heel leuk, emotioneel gespeeld en uiteraard, het zijn goede spelers.
  Dit maakt zeker de serie leuker.
  Nu maar even afwachten de nieuwe leader en wie er nog terug kom(t) en !!!!!

 8. Van mij mag iedereen eruit behalve Wiet en Aysen. Zij zorgen nog een beetje voor humor af en toe in de serie en daarnaast zijn het twee goede actrices! Zou ook graag wat meer willen weten over het verleden van Aysen. kan je mooie dingen voor verzinnen!

 9. Spoiler 24 oktober:

  Rikki kan er niet meer tegen dat heel de wereld tegen haar is. Vincent schrikt als Nina niet meer in haar kamer is. Meer nieuws uit het ziekenhuis: Anton komt bij, maar hoe is hij eraan toe? Sjoerd probeert de band met Wiet te herstellen.

  Er gebeurd ook iets met Anton in de 5000e aflevering denk ik, is Nina voor het laatst 24 oktober en waar is Lucas gebleven is de spoilers?

  1. @gtstfites

   Natuurlijk gebeurd er iets met Anton. Het staat in de spoiler die je zelf in je reactie toevoegt. En zoals @Pino ook schrijft in zijn/haar reactie, in de promo van de 5000ste aflevering (17/10) krijgt Anton een auto ongeluk en komt bij bewustzijn in het ziekenhuis op vrijdag 24 oktober.

   Nina/Marly zal inderdaad een tijdje (vermoed ik, maar hoop niet definitief) GTST/Meerdijk verlaten, i.v.m. zwangerschapsverlof. Maar of dat al de 24ste oktober is, weten we (weet ik) nog niet, dat moeten we afwachten of ze nog in de spoilers voorkomt van de week daarop. (die van 27 oktober t&m 31 oktober dus)

   Dat Lucas niet in de spoilers voorkomt, zegt niets. Men vertelt niet alles in de spoilers, daar moeten we dus echt voor naar de afleveringen kijken.

 10. Er zou toch ook een oude bekende terugkeren met de 5000ste aflevering? Misschien is die ‘bekende’ de reden dat Veltman koste wat kost niet van Sanders af wil. Dat is namelijk raar. Heeft denk met het verleden te maken.

 11. De leugen van Rikki lijkt eindelijk uit te komen. Verder lijkt deze cliff me weer wat suf. Iemand zwaait met een pistool, Nina komt gewond in het ziekenhuis en vertrekt mogelijk naar het buitenland voor revalidatie en loopt over een klein half jaar weer vrolijk rond.

  Een goede cliff heeft definitieve gevolgen. Charlie die bijna 2 seizoenen in een rolstoel zit. Scala dat tot de grond toe afbrandt. Mike die overlijdt+Rik die de bak in draait. Kijk naar de echte cliffhanger van dit jaar. Sjors lag nog geen week in het ziekenhuis en klaar. De aanrijding van Lorena was een betere cliff geweest. De intro van Thijs en het begin van een lange, redelijke verhaallijn.

  1. Valerie viel in de 3000e van een berg af. Paar weken later was ze dood. Elle van Rijn stopte met gtst vanwege Zwangerschap. Het zegt niks of Marly helemaal vertrek of tijdelijk.

 12. Ik lees nu in de spoiler van de volgende week dat Rikki het beu is dat de hele wereld tegen haar is. Het gaat precies zo wat ik dacht. Rikki gaat de waarheid tegen Sjoerd vertellen die neemt dat natuurlijk niet zo op als wat zij hoopt, wat natuurlijk heel terecht is, en dan gaan we janken. Als je zo’n leugen kan vertellen moet je ook om kunnen gaan met de gevolgen als de waarheid uitkomt. Wat had ze dan gedacht dat iedereen haar zou vergeven nu ze de waarheid vertelt. Ehh nee door haar is Anton aan de drank en pillen geraakt. Krijgt daardoor een zwaar ongeluk. En dan het ook nog beu zijn dat de hele wereld tegen je is. Logisch.

  Wat ik hoop wat er gaat gebeuren is dat er ook nog grote gevolgen voor Rikki zullen volgen. Ze heeft gewoon meineed gepleegd omdat ze liefdesverdriet had. Justitie zou daar iets aan moeten doen. Sjoerd moet de volledige voogdij gaat eisen voor Bram want aan zo’n labiele moeder heb je totaal niks. En Sjoerd heeft natuurlijk wat goed te maken met Wiet.

 13. Ik heb net op rtl lounge de aflevering van vanvond al gezien en je zag dat de man die in de promo met een pistool loopt de man was die die zilveren balletjes vast had. Je zag ook dat hij nina en vincent en even later lucas en lorena in de gaten hield.

 14. Nou als het dan toch uit moet komen tussen Tim en Sjors laat Sjors dan in ieder geval iets krijgen met Thijs, niet weer die afschuwelijke Bing. Dat heb ik ondertussen al heel lang gezien. Thijs heeft natuurlijk wel gelijk. Irriteert zich Sjors niet gewoon aan Bing omdat ze toch voor de 100ste keer iets voelt voor Bing. Hoe kunnen die nog een koppel gaan worden na alles wat er is gebeurd, en dan moet ik wel eerlijk bekennen dat Sjors hem wel wat dingen heeft geflikt waardoor een relatie toch echt niet meer zou kunnen. Ze heeft beschuldigd dat hij Jack heeft aangereden, neergestoken, en toen nog dat hele gedoe rondom Nuran.

  Ja Janine nogmaals aardige vrouw maar bemoeit zich echt overal mee vooral alles rondom haar ex-man. Ook daaruit kunnen we wel concluderen dat die twee nog heel veel van elkaar houden. Ludo reageert alleen maar zo heftig omdat hij niet wilt dat Janine zich zelf in gevaar brengt, en Janine doet gewoon wat haar het beste lijkt om te doen om Ludo weer te beschermen. Niet wetend dat ze haar eigen dochter in gevaar brengt.

  Als ik Nina en Vincent dan zo samen zien, dan lijkt er geen vuiltje aan de lucht in die relatie. Ik denk alleen niet dat we er ooit achter komen hoe hij zou reageren als Nina hem ten huwelijk zou vragen, want ik vermoed ook dat het zo ver niet gaat komen, dat voordat er al iets met haar is gebeurd. Ik begrijp alleen Lorena haar hysterische gedrag alleen niet zo. Waarom zou ze gevolgd moeten zijn? Zij weet nog niet dat ze wel gevolgd is. En dat vraag ik me eigenlijk ook af, want Nina en Vincent worden gevolgd door die man niet Lorena en Lucas. Die man is in ieder geval niks van plan met Lorena maar met Nina. Lorena kan nu wel het bange meisje gaan uithangen maar dit heeft ze allemaal aan zich zelf te danken. Ze heeft zich in iets gemengd wat ze nooit had moeten doen. Typisch Lorena.

  1. Bing heeft Jack ook expres aangereden maar hij zei dat het een ongeluk was, en met dat mes is perongeluk gegaan dat was van allebei njet de bedoeling

 15. want ik vermoed ook dat het zo ver niet gaat komen, dat voordat er al iets met haar is gebeurd: zin klopt niet helemaal haha wat ik bedoel is: ik vermoed ook dat voordat zij Vincent ten huwelijk vraagt er al iets met haar is gebeurd, dus we kunnen niet zijn reactie zien.

 16. Maandag 27 oktober 2014:

  Wiet en Sjors moeten kordaat optreden als ze Rikki in levensgevaar aantreffen. Als Ludo nietsvermoedend door zijn huis loopt, doet hij een weerzinwekkende ontdekking. Janine vliegt Veltman aan. Sjoerd wil zich met zijn vader herenigen. Anton krijgt te horen hoe slecht hij eraan toe is.

  Bron: TV gids

  Wat zal Rikki nou doen?

 17. Ik kijk geen goede tijden, heel af en toe, en gisteren omdat ik toevallig niets te doem had heb ik weer een aflevering gezien. Ik ging stuk van t lachen, nina speelt er nog in terwijl ze zwanger is en dat proberen ze te verbergen met een wijde jurk..wow hoe stom kan je zijn. Wat een tegenvaller is dit. De makers hebben echt niet hun best gedaan, dan denk ik ga haar dan niet helemaal filmen hahaj hilarisch. Alsof dat niet genoeg is, van alle landen in e wereld hebben ze besloten om in Israel te filmen, nu zoveel gaande is..heeel slecht..slechter kan niet

  1. Ik vermoed dat Rikkie een poging gaat doen om zelfmoord te plegen. Dat zou wel heftig zijn trouwens. Hopelijk krijgt ze daarna hulp zodat ze wat van haar leven kan maken. Rikkie heeft teveel meegemaakt.

  2. Ze hebben de opnames in Israel gedaan voordat het conflict in Gaza weer opliep. Snap neit zo goed waarom je je zo opwind over een wijde jurk though…

  3. Als je nou ook op andere site komt en leest met GTST nieuws, had je gehoord dat deze opnames al hadden plaatsgevonden voordat de gevechten uitbraken. Bovendien heeft de GTST redactie (cast en crew) zich nadrukkelijk in een persbericht gedistantieerd (=afstand genomen) van deze oorlogshandelingen.

   Bovendien kun jij mij een land opnoemen, waar momenteel niets aan de hand is of wat weet ik niet allemaal niet nageleefd wordt, de halve wereld staat onderhand in brand.

   Wat Nina betreft, dat ze zwanger is, is duidelijk, maar geen reden om dat te verbergen. Niks mis mee en mij stoort het totaal niet.

 18. Misschien is Anton wel degene die uit de serie gaat, dat hij komt te overlijden…
  Als je de spoilers leest is dit niet ondenkbaar..
  Zou wel heftig zijn maar goed ik weet t natuurlijk ook niet zeker het zou kunnen.

 19. Nu gebeurt er uiteindelijk waar ik al een tijdje op heb gehoopt Rikki en Sjoerd weer samen. Ik heb het altijd een super leuk koppel gevonden en vond het ook erg jammer dat het uitkwam tussen hun. Hun prille geluk wordt alleen erg verstoord door Rikki haar leugen en naderhand de waarheid rondom Anton. Wat ik uit de spoilers kan opmerken is dat Sjoerd eigenlijk niks meer met haar te maken wilt hebben want logisch is natuurlijk. Wat ik ook uit de spoilers kan opmerken is dat ze inderdaad zelfmoord gaat plegen. Die waarheid komt natuurlijk uit bij iedereen en logisch dat iedereen zich tegen haar keert. Ze heeft natuurlijk niemand meer en dat is dan haar enige oplossing vind zij. Ik ben het met Laura eens als dit gaat gebeuren hoop ik dat ze de hulp gaat krijgen die ze nodig heeft. Want ze heeft heel hard hulp nodig. Hopelijk wordt ze zo weer de Rikki wie ze was. Want die vond ik wel leuk. Deze niet.

  Pff het is ondertussen ook wel duidelijk dat Sjors duidelijk verliefd is op Bing. Ik ben daar kort over daar heb ik al iets over gezegd. Het enige wat ik kan zeggen mogen die twee weer voor elkaar gaan ben ik blij dat dit GTST is en dat geen enkele relatie het hier lang volhoudt.

  Het is goed wat Bianca heeft gedaan. Toch geluisterd naar Anton en haar koffer gepakt. Ze heeft dit hele verhaal al een keer meegemaakt met haar zoon en weet ook wel dat als Anton niet geholpen wilt worden hij ook niet geholpen kan worden. Verslaafde moeten zelf in zien dat ze fout bezig zijn en het zo niet langer kan. Anton ziet het nu nog niet, en helaas voor hem heeft zijn verslaving grote gevolgen. Ook hoe hij reageerde op die brand. Heel laconiek. Ach ja we staan eens rustig op doe eens op het gemak een deksels op de pan wat in de fik staat, ploffen ons weer neer op de bank nemen eens een goede snuif. Jeetje ik zou ram in paniek zijn.

  En daar gaan we weer: mijn moeder heeft in een blad gelezen dat Marly GTST gaat verlaten. Inderdaad de Story of de Privé zeker. Ik neem het pas aan als ik daadwerkelijk ook zo is.

  Ik heb hier al zo vaak op gelezen dat er geen ouden bekende terugkomen in ieder geval niet voor de 5000ste aflevering. Wat ik me kan herinneren is dat ze oude bekende eventueel willen laten terugkeren voor het 25 jaar bestaan van GTST. Daarom doen ze het nu niet. Ik snap ook dat de meeste mensen hopen dat Martine Hafkamp terug zal keren. Zou ook best logisch zijn want het schijnt dat Veltman een persoonlijke vete eigenlijk heeft met Ludo. Het zou ook een goed verhaal zijn als Martine erachter zou zitten alleen Inge (die Martine speelde) heeft aangegeven niet terug te willen keren naar GTST, dan zouden ze een andere actrice moeten gaan nemen, en daar zit ik echt niet op te wachten.

   1. Ik heb het niet zo op dat andere de rol gaan overnemen. Lone is een hele goede actrice, maar ik zie in haar geen Martine Hafkamp. Inge Iepenburg blijft gewoon voor mij Martine. Net zoals Cynthia Abma Bianca voor mij blijft. Hoe hard Elvira Out haar best ook doet ik kan niet aan haar wennen.

 20. Ik wil zoooooooooooooooooooooo graag dat Bing er uit gaat, wat een debiele rol is dat geworden zeg.
  Zèèr ongeloofwaardig allemaal !.
  Nou ja, laten we hopen dat Veltman Bing een kopje kleiner maakt dan zijn we daar in ieder geval van af.

 21. Spoiler dinsdag 28 oktober:

  Ludo is geschokt door het veiligheidslek. Janine is bang dat ze Lucas nooit meer terug zal zien. Maxime snapt niets van Nina’s overplaatsing en vraagt Lorena om opheldering. Ook Thijs maakt duidelijk dat hij Lorena niet vertrouwt.

  Lucas is inderdaad vermist en Nina overgeplaatst naar een ander ziekenhuis/behandelcentrum.

  Zou Veltman niet samenwerken met Nick? Die heeft nog wel een appeltje te schillen met de familie Sanders…;)

  1. Ja idd, @Fan, dat heb ik ook al eens geopperd, dat Nick hier wel eens iets mee te maken kan hebben. Maar van de andere kant, heeft @Thijs 05.18, ook gelijk. Nick zal Nina en ook Lucas nooit iets aandoen.

   Dan had ik eerder gedacht/verwacht dat ze (Nick en Veltman) Maxime hadden (aan)gepakt.

 22. Martines vader heeft zelfmoord gepleegd in het verhaal vóór GTST. Dit speelde in seizoen 2 en kwam in die cliffhanger naar voren. Lang geleden, maar toch.
  Nick zou zijn zusje nooit iets aandoen, die heeft alleen een gruwelijke hekel aan Maxime en mindere mate aan Ludo.

  1. Toen was ik er nog niet eens. Ik snap niet waarom Thijs een vaste rol heeft hij is medeplichtig hij weet wat Veltman allemaal doet.

 23. Dus dit gebeurd er de komende tijd:

  Als ANTON in de auto gebeld word door Sjoerd om te vertellen dat Rikki de waarheid heeft verteld, raakt Anton ZWAARGEWOND in een AUTO ONGELUK.

  RIKKI zal uit schuldgevoel een ZELFMOORDPOGING doen. Wiet en Sjors zijn er net op tijd om haar te redden.

  Het lijkt erop dat LUKAS VERMIST raakt (gevlucht/ontvoerd?) en dat NINA het ZIEKENHUIS in gaat en later overgeplaatst wordt ten behoeve van haar veiligheid. Dat betekent dan waarschijnlijk dat de dreiging, en dus de verhaallijn met Veltman, pas in januari ten einde zal komen. Want NINA zal ivm het zwangerschapsverlof van Marly pas in FEBRUARI TERUGKEREN. LUKAS zal in DECEMBER TERUGKOMEN en tegen de tijd dat Nina terugkomt verwacht ik dat Vincent wel een nieuwe interesse zal hebben.

  Net als Ferry moet ook AYSEN moet vanwege de FLEXWET 3 maanden de serie uit. Maar Aysen moet officieel pas in januari. Toch staat ze nu al niet meer in de spoilers. Gaat ze al eerder? En zo ja, met welke reden?

  En ik heb het gevoel dat er een NIEUWE ZWANGERSCHAP aankomt maar wie?
  Bianca (interessant vanwege haar leeftijd en situatie met Anton na ongeluk), Wiet (duikt ze binnenkort misschien met Noud in bed), Rikki (van Sjoerd), Aysen/Lorena (van Thijs of Vincent die troost zoekt->seks) of Sjors (blijkt dat ze toch zwanger kan worden).

 24. Monica was toch zwanger van Bing maar ineens was ze weg tegen Aysen liet ze weten niet meer zwanger te zijn maar dat is ze nog wel weet iemand hier iets meer van????

  1. Ik weet nog dat Everon en Marly te gelijk flexwet hadden terwijl Everon in januari 2005 kwam en Marly in juni 2005. dus kan zijn dat Dilan volgend jaar flexwet heeft.

   1. Dit heeft met het aantal contract te maken. Dilan heeft nu 3 contracten gehad dus zal nu ook met de flexwet te maken krijgen.

    Hetzelfde gold destijds voor marly en everon. Marly’s eerste contract eindigde tegelijk met everons contract. Vandaar dat ze in 2007 tegelijkertijd met de flexwet te maken kregen. Al heeft marly inmiddels een vast contract.

 25. Had Rikki niet eerst de waarheid kunnen vertellen ipv met Sjoerd het bed in te duiken. Ze vertelt nu tenminste wel de hele waarheid. Ook waarom ze heeft gelogen. Zij vindt duidelijk dat Anton aanleiding heeft gegeven. Dat is natuurlijk niet zo zij heeft alles gewoon totaal verkeerd begrepen, moet ik wel eerlijk bekennen dat Anton het niet slim heeft aangepakt. Toen hij erachter kwam dat Rikki verliefd op hem was had hij haar eigenlijk vriendelijk moeten vragen om haar koffers te pakken, en aan Bianca en Sjoerd moeten uitleggen waarom. Dat heeft hij niet gedaan. Hij is met haar om te tafel gaan zitten heeft een goed gesprek met haar gehad waarin hij duidelijk liet merken dat hij niet verliefd op haar is, en volgens mij was het voor haar ook duidelijk. Maar na dat hij het wist is hij haar complimenten gaan geven wat hij niet had moeten doen naar haar vanwege haar verliefdheid wat heus niet meteen overgaat. Maar goed Sjoerd weet het nu en ze zullen zeker niet met elkaar verder gaan.

  Ik vind die Vincent zo moeilijk in te schatten. Het ene moment denk ik dat Noud totaal geen gelijk heeft en Vincent helemaal niet twijfelt aan zijn relatie met Nina, en dan zie je nu weer beelden waarvan ik weer denk dat Noud gelijk heeft. Daarom kon ik ook geen hoogte krijgen van het laatste shot. Normaal zie je wel aan iemand zijn gezicht wat hij gaat zeggen, maar bij hem totaal niet. Ik denk dat hij er nogal van schrikt en ervan doorgaat en naderhand Nina foetsie is.

  Ik had gelijk wat Lorena/Nina betreft. Die man zit helemaal niet achter Lorena aan maar achter Nina vanwege Ludo. Als ik zo de spoilers lees denk ik ook dat Nina gewond raakt en voor haar veiligheid gaat revalideren in het buitenland. En Lucas wat ontvoerd gaat worden vermoedelijk. Dit gaat dan wel weer een lange verhaallijn worden, maar deze vind ik wel spannend. Niet zoals bij Tim.

 26. Ik heb de aflevering gezien nieuwe leader is erg tof. En er gebeurt heel veel met sommige hoofdpersonages. En het wordt echt een zeer spannende tijd. Top gedaan door gtst.

  1. De leader is sowieso een nieuw liedje, en je ziet de hoofdpersonages veel beter op de foto’s sommige met elkaar en sommige apart. Heeeel mooi!!

 27. Ik heb net de aflevering gezien ZONDER second screen. Wil je niet weten wat er gebeurt lees dan niet verder.

  Ik heb niet alles kunnen zien want daarvoor had ik denk ik het second screen nodig want bijvoorbeeld telefoongesprekken heb ik niet mee kunnen krijgen en de dingen gebeuren heel plotseling dus ik denk dat je met het second screen het verhaal echt goed kunt volgen. Dus ik zou je aanraden om deze er echt bij te houden tijdens de uitzending!!!

  Aflevering begint met nina alleen in de woestijn. Je ziet ludo naar veltman bellen dat als er iets gebeurt met nina dat hij dood gaat en zegt dat hij naar de persconferentie gaat. Ondertussen vindt lorena nina in de woestijn en probeert te zeggen dat ze in gevaar is, maar nina is boos op haar. Uiteindelijk zien ze de man met de pistool en rennen ze achter een rots. Ondertussen probeert Sjoerd anton te bellen om met hem te praten maar hij neemt niet op. Zijn telefoon was op de grond in de auto gevallen. Hij probeert hem te pakken maar dan krijgt hij een auto ongeluk. En of dat niet het ergste was, hij rijdt Ludo aan. Dus Ludo kan niet meer naar de persconferentie want hij is gewond.

  Op de persconferentie zitten ze op Ludo te wachten maar hij komt maar niet. Reinier belt met iemand en zegt dat er een plan B is. Dan wilt hij vertrekken maar Thijs zegt dat hij nog heel even moet wachten. Janine probeert Ludo te bellen maar hij kan dus niet opnemen en maakt zich zorgen. Dan komt Aysen die aan reinier zegt dat ze een paar vragen wilt stellen. Op dat moment wordt Janine gebeld door ludo die (waarschijnlijk) zegt dat hij op de eerste hulp zit en Reinier wilt spreken. Als Janine hem de telefoon wilt geven is hij al weg…..

  Ondertussen in Israel ziet Lorena de man met de pistool en zegt dat nina moet rennen, maar op dat moment wordt ze meteen neergeschoten in haar hoofd. Ik had het niet gezien want dat gebeurt waarschijnlijk op het second screen maar je zag wel een schot in haar hoofd. Lorena rent naar haar toe en Vincent rent ook naar haar toe om haar te helpen maar ze reageert niet.

  Bianca wordt gebeld door het het ziekenhuis met de mededeling dat anton een ongeluk heeft gehad. Sjoerd en Bianca haasten zich naar het ziekenhuis. Daar krijgen ze te horen dat hij moet worden geopereerd aan sommige inwendige organen en dat hij NIET buiten levensgevaar is. Hierdoor moet Bianca huilen.

  Lucas zit ongeduldig te wachten bij de tent en probeert Janine te bellen maar die is op dat moment Nina proberen te bereiken. Je zag dat hij opstond en op dat moment werd ontvoerd door de man die Nina had neergeschoten. Hij legt een zakdoek op zijn mond en neemt hem mee. Hier eindigt de aflevering.

  Je kon zien wat er maandag gaat gebeuren en hier zie je dat de man Lucas in de kofferbak van een auto stopt, zijn telefoon uit zijn broekzak haalt, deze kapot maakt en terug legt.

  1. Netjes dat je mensen een spoiler waarschuwing geeft,maar dan nog snap ik niet waarom je een volledige samenvating van de aflevering van vanavond opschrijft..
   Ik snap dat iedereen zelf mag weten wat hij/zij shrijft ,maar toch is het onnodig om het met mensen te delen als de aflevering nog op TV komt.
   Maar ja,dat is mijn menig. 🙂

 28. Maandag 20 oktober
  Rikki probeert er via Tim achter te komen hoe Sjoerd nu over haar denkt. Lorena raakt in paniek wanneer ze denkt dat Ludo haar tot in het buitenland op de hielen zit. Bianca is onzeker over Antons lot en is blij met de steun van Sjoerd. Er is slecht nieuws over Nina.

  Dinsdag 21 oktober
  Bing zoekt op het verkeerde moment toenadering tot Sjors. Rikki wordt wanhopig door wat Sjoerd haar verwijt. Het raakt steeds meer bekend dat Rikki tot in de rechtszaal aan toe gelogen heeft over Anton. Tim raakt vertwijfeld door de extreme situatie waarin Anton verkeert.

  Woensdag 22 oktober
  Ludo heeft niets aan de informatie die Lorena hem geeft over de aanvaller. Veltman heeft Thijs nodig voor zijn volgende stap tegen Ludo. Janine bedenkt een verhaal voor de buitenwereld waar iedereen zich aan moet houden.

  Donderdag 23 oktober
  Ludo en Janine krijgen slecht nieuws waardoor Janine zichzelf grote verwijten maakt. Wanneer Thijs een ontdekking doet en Vincent hierover doorzaagt, loopt dat verkeerd af. Lorena en Noud proberen iets positiefs te doen voor Nina. Noud is het slachtoffer van Vincents onmacht.

  Vrijdag 24 oktober
  Rikki kan er niet meer tegen dat heel de wereld tegen haar is. Vincent schrikt als Nina niet meer in haar kamer is. Meer nieuws uit het ziekenhuis: Anton komt bij, maar hoe is hij eraan toe? Sjoerd probeert de band met Wiet te herstellen.

 29. Pff, wat rommelig. Goed dat de oude melodie terug is, jammer dat met de tekst gerommeld is maar goed. In plaats van dit hadden ze beter een moderne versie van het oude fotoboek kunnen maken. Deze shots zijn niet echt mooi.

 30. Dat heeft veltman gedaan’ die in de stoel gooide niet voor niks die tel kapot. Omdat het niet de bedoeling was dat nina iets over kwam

 31. Martine zou heel goed kunnen. Handlanger van Veltman, Thijs Kramer is niet voor niets zo geïnteresseerd in Sjors, de dochter van Martine.

  Nick zou ook leuk zijn. Al zou hij nooit Nina iets willen aandoen of dreigen haar iets aan te doen. Dus die kans is klein.

  Andere (nog levende) vijanden van Ludo: Roxy of Huib

 32. Inge Ipenburg heeft al zo ontzettend lang, zó ontzettend duidelijk aangegeven dat ze niet terugkomt .. en het is duidelijk een mannenhand. Ik gok toch op Nick Sanders. Als het een onbekende was, zouden ze er niet zo misterieus over doen.

  Dan zit ik natuurlijk wel met de gedachte: Zou Nick echt zo ver gaan? Om Nina en Lucas wat aan te doen? Maargoed het was allemaal wel heel heftig afgelopen. Nina wist natuurlijk ook dat Nick Janine voorzien had van placebo’s ..

  Mijn gevoel hangt zó naar Nick, maar ik durf het echt niet 100% te zeggen..

  Ik hoop het!

  1. Hij/zij op de stoel gooide wel die mobiel boos weg. Misschien vanwege “mevrouw Sanders is van een rots gevallen, denk niet dat ze het heeft overleefd”

 33. Het waren geen mannenhanden, maar vrouwenhanden. Het is Martine Hafkamp. Die is net dood in Cel blok H, speelt nu een stuk feller en het is de enige die Ludo echt wil raken. ze is tenslotte dankzij hem haar dochter en bedrijf kwijt. Karma is a Bitch…komt altijd weer bij je terug.

  1. Kan alleen niet.. Tenzij de actrice vervangen is.. Aangezien de originele actrice heeft aangegeven NIET meer in gtst te willen spelen.

    1. wat dacht je van http://zappen.blog.nl/soaps/2012/06/29/marcus-sanders-hugo-metsers-iii-keert-terug-in-gtst
     Marcus Sanders

     ”Nu is Ludo Sanders een familieman, maar wie denkt dat hij zijn broertje met open armen zal ontvangen, heeft het mis. In de twee jaar tijd dat Marcus Sanders eerder in Meerdijk rondliep, was er voortdurend strijd. Vader Maximiliaan Sanders heeft namelijk beslist dat zijn erfenis pas ten goede komt aan de broers als de twee samen een succesvol bedrijf runnen. Ook moet Marcus trouwen en een kind krijgen. Ludo en Marcus richten daartoe Apollo BV op, een kunstbedrijf. Maar zodra aan alle verplichtingen is voldaan, probeert Ludo zijn broer ten gronde te richten via stoeipoes Roxy (Anouk van Nes). Dat lukt hem ten dele, al heeft Ludo geen rekening gehouden met het dubbelspel van Roxy. Hoe dan ook, de moeder van Kimberly, Cecile, vraagt Marcus om naar New York te komen om aldaar een gezin te worden. En zo geschiedde.

     Ludo zit dus niet op zijn broertje te wachten”

 34. Volgens mij is het Laura, die op die stoel zat, want ze was niet in de Rozenboom, Lucas wordt door die vent ontvoerd en verkracht, Nina mankeert niks, behalve dat haar benen geamputeerd moeten worden, Anton raakt in coma, en schrikt als hij ontdekt dat Bianca een geslachtsverandering heeft ondergaan en nu erg lijkt op Jef

 35. Daan je poging om grappig te zijn is mislukt helaas dus als je niks zinnigs te melden hebt verzoek ik je dringend deze site te verlaten. Verder heeft Inge al heel vaak aangegeven nooit meer terug te keren. Jullie zijn ook niet een beetje hardleers

  1. Ze heeft het inderdaad ÉÉN keer gezegd in privé of story ofzo. En nog betekent het niet dat ze echt nooit meer terugkomt. Dat dacht ze toen misschien, kan ze nu anders over denken

   1. @Dre en Jan: Klopt wat jullie zeggen. Lees het navolgende:

    zappen.blog.nl/…/inge-ipenburg-nooit-meer… (http:// er even zelf voorzetten dan werkt de link)

    Ik gok dus ook op Nick. Ik heb nog even teruggekeken, maar ik ga uit van mannenhanden. Want Nick is woedend dat Nina toch iets overkomen is. Wat niet de bedoeling was.

    @Dre, je reactie richting @Daan, is klasse.
    Die reactie van @Daan slaat ook werkelijk nergens op.

  1. Isabella is dood ze had een ongeluk in de badkamer die kan niet meer terugkomen. Het zou een stunt zijn als het Martine is.

   Nick heeft een bloedhekel aan Maxime hij zou Nina en Lucas niet in gevaar brengen.

   1. Nick zou Nina (en Lucas) idd nooit kwaad doen, dus dat klopt wel. Maar het was ook alleen maar de bedoeling dat Nina ontvoerd zou worden en niet dat ze van die rotsen zou vallen en gewond raakt. (of zoals men vermoedt/denkt “waarschijnlijk niet overleefd”, zoals in Sms’je stond)

 36. Het kan wel nick zijn want het hoeft niet persee dat hij nina wou vermoorden maar misschien was de plan om nina te ontvoeren in ruil voor iets anders maar dat de plan mislukt is want nina is verongelukt waardoor ze naar plan b gaan dus lucas ontvoeren.. het leek voor mij meer een mannenhand.. komt niet vaak voor dat een vrouw een pak draagt ook haha.

 37. Ik heb zo het gevoel dat het Martine is en dat zou geweldig zijn, ook voor de haar kleindochter, kan ze die eindelijk zien. Hoop wel dat Nina en Lucas blijven leven en het was een geweldig 500e. De nieuwe tune is ook echt de beste tot nu toe. Vooral de tekst, de eerste regel van de originele

 38. Nou ik heb zeker iets gemist…….Nina kan net zogoed een hoofdwond hebben door een val, je zag toch niet dat die man met pistool op haar schoot? En de hand die Lukas overmeesterde was toch ook een man, die maakte die telefoon kapot en reed toen weg met Lukas in die open achterbak?
  Any way, wie het ook waren, ik denk echt niet dat ze al die oudere acteurs/actrices weer op komen laten dagen, Martine Hafkamp gaf onlangs nog aan niet meer in gtst terug te willen komen, Jack zou misschien nog een optie zijn
  want je hoort nooit meer iets van hem, zou voor Lorena heel leuk zijn, want ze was echt gek op hem.
  Voor Jef moet ook maar weer eens een vrouw komen, wat meer gezelligheid in de Koning zou wel leuk zijn.
  En Noud kan ook wel weer iets meer in de hoofdrol komen, die loopt er nu maar zo,n beetje bij…..Wiet vind ik ook steeds leuker worden, Sjoerd en zij vormde wel een leuk stel. Als Bing er in blijft krijgt hij weer iets met Sjors, dat voel je aankomen, en Maxime mag nu wel weer op de gemene toer, dat pastte nog het best bij haar.
  Ben benieuwd wie er nu voor Nola gaat zorgen….dat kind kan toch niet zomaar verdwijnen uit de serie.
  Vraag me af of Lukas nog weer terug komt in de serie, die vind net als Ruud Feltkamp andere dingen ook steeds leuker worden om te doen.
  We zullen het zien, we zullen het zien…….alles goed als het maar niet weer zo saai wordt als vorig seizoen, een beetje detective achtige dingen zoals nu brengt de spanning er in en mag van mij wel zo blijven.
  Een item als pesten zou ook wel eens mogen, en dan meer de nazorg op het slachtoffer als de pester gericht.
  Rikkie moet flink gestraft worden voor haar leugeachtige gedrag, ze mag dan wel veel hebben meegemaakt maar dit kan je niet straffeloos voorbij laten gaan.
  En dan Aysen, die grijpt denk ik haar kans en versiert die enge Vincent, bah wat een nare blik heeft die man in zijn ogen, is wel goed aan Aysen gewaagd…..en Maxime verzint dan een complot om dit te verhinderen.
  Dus schrijvers aan de slag met ideetjes van de fans (lachje), tenslotte moeten jullie het van de kijkers hebben.

 39. Ik weet het ff niet. Is Nina gevallen van de rots en daardoor die wond of die wond door het pistool. Het lijkt op een schotwond maar hij zei in de sms ze is van de rots gevallen. Ik hoorde ook geen schot.
  Daarom denk ik ook door de val en dat hoop ik ook, anders overleeft ze het niet als het het pistool was.
  Misschien weten jullie het wel zeker wat het was

  1. @Jan, @Aleid,
   Nina is van die rotsen gevallen. (er is dus niet geschoten). Als je goed hebt opgelet, dan zag je in de aflevering (op het laatst) in dat Sms’je staan : “Mevrouw Sanders van rotsen gevallen, waarschijnlijk niet overleefd.” Daarop gooide die persoon in die stoel/kamer, kwaad het mobieltje weg. Dus het was duidelijk dat het niet de bedoeling was dat Nina iets overkomen zou. Het was de bedoeling Nina te bedwelmen en te ontvoeren. In plaats hiervan heeft die man in de woestijn nu Lucas meegenomen. Als chantagemiddel.

   Er wordt steeds gezegd (op diverse forums) dat het Nick niet kan zijn, want die zou Nina niets aan doen. Is waar. Maar zoals ik al schrijf, het was niet de bedoeling dat Nina iets overkomen zou, alleen ontvoeren. Dus daarom reageerde die persoon zo boos.

   Wat Martine betreft, die heeft in een vrij recent interview nog dit gezegd, (graag helemaal lezen)

   zappen.blog.nl/…/inge-ipenburg-nooit-meer… (http:// er even zelf voorzetten dan werkt de link) ook voor @gtstfites bedoeld.

   Jack van Houten lees ook hier: Maar waarom zou Jack, Sanders Inc. willen chanteren???, door Nina te ontvoeren of iets aan te doen? Die logica zie ik dus niet.

   Janine zal voor Nola zorgen. Heeft Janine aan Nina belooft voordat ze naar Israël ging, dus zal Janine dit blijven doen, nu Nina in het ziekenhuis ligt.

   Wat Rikki betreft, ik heb spoiler gelezen van ma. 27/10 met o.a. dit: Wiet en Sjors moeten kordaat optreden als ze Rikki in levensgevaar aantreffen, ik vind dit echt schokkend en erg triest dat dit gebeurd.

   1. Van die sms zei ik inderdaad ook al bij mn reactie, en wist het bijna vrijwel zeker dat ze viel. Maar ik vind het wel zonde als het martine niet is (die zou het trouwens volgens mij ook niet erg vinden als Nina dood is), ook irritant voor GTST, alle fans hopen altijd maar dat Martine terugkomt. Maar misschien is het wel een recast :),

    Maar bedankt voor je reactie

   2. Nooit keer zij ze ook voordat ze in 2003 tot 2005 terugkeerde. Recast zou kunnen, Lone Van Roosendaal. Maar dan moet ze wel kunnen aantonen dat Ludo haar destijds chanteert om weer effe vrij uit te gaan natuurlijk

 40. Ik hoopte eerst eigenlijk van (Ervoor nog) Lorena enz Bing lukt het, of stoppen bij de 70000 van Ludo en worden dan weer verliefd en happy family. Maar ik vind GTST wel echt leuk dit seizoen. Lorena die wraak gezworen heeft op Bing.
  Ik vraag me wel af hoe het gaat aflopen, Nina weet nu het verhaal, van Lorena chantage, en dus er vader ook binnenkort. Die laat Lorena er vast niet mee wegkomen.
  Of Nina vergeeft Lorena na er hulp in de woestijn om er daar weg te halen en ze gaat het niet zeggen aan Kudo. Tot ze ruzie krijgen over een jaar ofzo 🙂

 41. Hey daar ben ik weer Petra hier! Het is sowieso een oud bekende en het is ook sowieso Martine, wordt bekend ergens volgende week denk woensdag de aflevering of dinsdag

 42. Hey allemaal wat denken jullie, vertel vertel vertel
  ik denk wel dat ik het goed heb hoor net als met mike en de vliegbuffet speculatie toen
  groetjes Petra

   1. Dat is geen bewijs. Heel vaak hoor je ook acteurs dat ze nog lang niet weg willen en dan een paar weken later zijn ze toch voor het laatst te zien. En misschien heeft Inge dat alleen gezegd om het spannend te houden.

   2. Iedereen kan van gedachte veranderen. En lees dat artikel waarvan de link in een reactie iets hierboven staat in de reactie van gtstfites

 43. allemaal wat denken jullie, vertel vertel vertel
  ik denk wel dat ik het goed heb hoor net als met mike en de vliegbuffet speculatie toen
  groetjes Petra

 44. Nick zou Nina nooit iets aan doen, dus ook niet laten ontvoeren. Bovendien zou hij dan eerder wraak nemen op Maxime.

  Jack had een hekel aan Ludo, maar was geen echte vijand. Zit ook niet echt in zijn karakter om Ludo op deze manier kapot te maken.

  Isabella en Dian, zijn dood dus kunnen het ook niet zijn.

  Ray had ook een hekel aan Ludo, maar dat is zo lang geleden, waarom na zoveel jaar ineens Ludo terugpakken? En zoveel had Ludo niet met hem gedaan..

  Frederik zou het wel kunnen zijn. Ludo had hem alles afgenomen destijds.

  Maar van alle vijanden van Ludo lijkt mij het meest waarschijnlijke dat het Martine is. Het weggooien van het mobieltje in de laatste scene, diegene gooide echt als een wijf. Dus ik denk dat het een vrouw is. Het leken ook vrouwenhanden…

 45. Alice jij bent een hele goede en je hebt helemaal gelijk . Ik weet zeker dat het Martine heb dit gezien in de tarot kaarten. Let maar op het is sowieso Martine xxx en oja Tessa plaats niet meer zulke rare reacties

 46. Spoiler 27-10-2014

  Wiet en Sjors moeten kordaat optreden als ze Rikki in levensgevaar aantreffen. Als Ludo nietsvermoedend door zijn huis loopt, doet hij een weerzinwekkende ontdekking. Janine vliegt Veltman aan. Sjoerd wil zich met zijn vader herenigen. Anton krijgt te horen hoe slecht hij eraan toe is.

  Wordt dee site niet van een update voorzien qua spoilers

  1. nee, deze site loopt mega achter met spoilers terwijl tv bladen vaak al twee a drie weken vooruit zijn , jammer voor een fanclub .
   Ik denk trouwens niet dat het Martine is en dat we echt eens op moeten houden met bij elke mysterie gast allemaal “Martine” te roepen.

 47. Het zegt wel genoeg over de rol/het verhaal van toen. Martine is alweer bijna 10 jaar op zee en zou nog steeds een ijzersterke rentree kunnen maken, terwijl recentere personages veel vager bekend zijn in mijn optiek. Stel Frederik (Lorena’s papa toch?) zou achter Veltman zitten, dan zou ik bij god niet meer weten hoe het ook alweer zit met deze man.

  Waar ik wel voor zou huiveren, mocht het Martine zijn, is hoe de schrijvers het met haar gaan afwikkelen. De ijzersterke verhaallijn die zij bij haar vorige rentree had kan nooit worden geevenaard, bovendien is het verhaal nu over het algemeen wat milder/vlakker.

 48. Waarom denken jullie toch dat er een oude vijand van Ludo hier achter zit, er worden mensen van jaren terug geopperd als dader. Dit is toch een heel nieuwe verhaallijn met nieuwe mensen, of heb ik iets gemist nu deze zaak
  Veldman – Ludo aan de gang is? Die USB stick die nu in het bezit van Bing is maar die Lorena ontdekte bij toeval
  heeft alle informatie, Lorena die geld nodig had dacht hier een vrij onschuldig slaatje uit te slaan, ik geloof dat ze maar iets van 25.000 euro ervoor wilde hebben, maar Bing die ze in vertrouwen nam dacht hier anders over en eist veel meer, alles draait toch om de gegevens die op die stick staan?
  En die Bergman die opeens verdwenen is, wat is daar mee aan de hand dan……die wist toch ook van die stick?
  Graag dus iemand die beknopt maar duidelijk nog eens de hele zaak hier kan vertellen, en denken waarom dus opeens oude vijanden weer in beeld moeten komen…..ik zie het verband n.l niet zo en dacht dat de zaak Veldman- Ludo weer een geheel nieuwe is en Nina hier de inzet van is, dat ze door die chantatage met die stick op het verkeerde been worden gezet, Bing slim hier gebruik van maakt en daar de oplossing moet liggen, maar niemand denkt natuurlijk hier aan…..en dat er helemaal geen oudere zaken/mensen weer aan te pas komen.
  Gtst is juist aan het vernieuwen toch…….zie echt niet in waarom Martine Hafkamp nu weer op komt draven i.v m deze zaak.

 49. Het grote geheel is dat iemand Veltman gebruikt om Ludo ‘kapot’ te maken. Veltman wast geld wit via ludo om ludo zo in een kwaad daglicht te zetten. Die usb bevat belastende info van het ‘plan binnen het plan’. Als de witwas uit zou lekken zou er voor ludo weinig aan de hand zijn.
  Bovendien zien we de ‘baas’ van veltman niet. Als dat een onbekende zou zijn kunnen ze dat net zo goed in beeld brengen. We zien slechts een hand. Geen gezicht of stem. Ik denk daarom dat er een bekende achter zit. Kijkend naar de grootse opzet van dit verhaal/plan zou je dus een martine verwachten. Die heeft de grootste appel met ludo te schillen. Bowien en Dian zijn dood, Nick heeft meer tegen Maxime denk ik. Het zou Roxy kunnen zijn, of Vito Andretti. Maar gezien de geheimzinnigheid zou dit een toffe manier zijn om martine terug te halen. Het lijkt me inderdaad onwaarschijnlijk, maar het zou passen.

 50. Ik vermoed dat het Martine Hafkamp is, en ik denk dat deze verhaallijn de start is naar oktober 2016 (gtst 25 jaar).

  Het 25e seizoen, een laatste ijzersterke verhaallijn voor Inge Ipenburg als Martine en de climax tijdens het 25 jarig bestaan middels de dood van Martine Hafkamp.

  Zou mij niks verbazen wanneer het deze kant op gaat.

  1. ik heb altijd gedacht dat ALS martine terugkomt dat dat dan einde ludo zou betekenen. maar ik denk nu ook en hoop ook dat martine is en dat ludo gewoon blijft en het einde martine betekent inderdaad in oktober 2015, dus eerst nog even leuke momenten met er kleindochter.
   want ik heb ook het vermoede, ergens gehoord dat lana weer wat vaker in beeld komt zometeen. alleen geen bron ofzo

 51. Goed teken dat gtst eindelijk weer eens de wat hardere koers kiest ( wat vuiler), in plaats van al dat gelik en overmatig gekus.
  Van mij mag er ook wel weer eens een verhaallijn met jef en laura komen, die kakken er nu een beetje tussen in.

Geef een reactie