Bas Muijs wist dat hij voor tijdelijk weer in de huid van Stefano Sanders mocht kruipen voor de bruiloft van z’n zoon, toch baalt de acteur als een stekker dat hij de soap weer moet verlaten.

Bas Muijs huilde van geluk toen hij te horen kreeg dat hij voor tijdelijk terug mocht keren bij GTST. De afgelopen maanden was hij druk in de weer met de opnames, helaas voor Bas staat alles er inmiddels op. “De opnames namen nog geen tien weken in beslag. Ik wist dat ik tijdelijk terug zou zijn in de soap, maar het smaakte wél naar meer. Ik hoop van harte dat ik nog eens word gevraagd”, vertelt de acteur in Story

 

 

6 comments on “Bas Muijs ”het smaakte wel naar meer”

  1. Stefano. Één van mijn allround favoriete personages.
    Stefano, Nick, Martine, Jack, Barbara, Charlie en Valentijn terug.
    Dan kan GTST nog is spannend worden.

  2. Nou kom op dan! Stefano is één van de beste personages in GTST, dus hier moeten ze wat mee doen!
    Enige voorwaarde is dat ze zijn terugkeer niet wéér verpesten door hem alleen maar scenes met Lorena te geven.

  3. Hij is echt veels te kort te zoen geweest…met veel bombarie werd zijn terugkeer gecommuniceerd, maar hij was alweer snel verdwenen. Zonde! Wat zou ik hem graag in de vaste cast terugzien.

  4. Vet coollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll. Dit is nou het leukste nieuws wat ik nou wil horen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hier ben ik nou zooooooooooooooooooooooo blij meeeeee.

Geef een reactie