De fans hadden de nieuwe promo misschien al gezien en ene Anna al ontdekt. Maar vanaf 31 oktober is Meerdijk inderdaad een inwoner rijker. Barbara Sloesen kruipt vanaf die dag in de huid van Anna Brandt, een nichtje van Bianca Bouwhuis. Wat ze precies komt doen in Meerdijk is nog even geheim, maar dat ze een aantal levens van een aantal inwoners van Meerdijk op stelten zet staat vast.

De rol van Anna wordt gespeeld door Barbara Sloesen. Sloesen heeft veel ervaring op het toneel en heeft gastrollen gehad in Celblok H, Onderweg naar Morgen en Flikken Maastricht. Daarnaast speelde ze een rol in de One-Night-Stand Basile H.

42 comments on “Barbara Sloesen is Anna Brandt

 1. Wacht even: als ze een nichtje is van Bianca dan is het dus de dochter van een broer of zus toch? En aangezien er toen Mike doodging maar een familielid was namelijk Bianca……….. dan zou ze logischerwijze de dochter van Mike moeten zijn.

 2. Dat vroeg ik me ook af @gtstfites

  @Doreen; het lijkt me logischer dat het van een andere broer/zus van Bianca is, want Mike lijkt krap 8 jaar ouder dan deze actrice :p

 3. Ik vraag me nog steeds af waarom Lorena tussen de foto Rikki+Sjoerd en Anton+Bianca zit. Zal Lorena de serie verlaten en dat Anna het gat vult?

   1. @GTST FANN je zegt over families bij elkaar zetten: “Jef staat ook niet bij Noud” . Die 2 zijn toch ook geen familie van elkaar. Noud staat bij Laura, z’n oma.

    @gtstfites, zoals ik begrepen heb, is de rol van Anna een gastrol, geen vaste rol.

     1. dat klopt noud is ook een kleinzoon van robert maar noud is ook de zoon van dennis de zoon van robert en laura dus jeff is een oom van dennis maar noud is eigenlijk niets van hem.

    1. Noud is de zoon van Dennis, Dennis de zoon van Laura en Robert. Robert is Jefs broer. Dat maakt Jef dus Nouds oud-oom en een oom is familie. Tel uit je winst

 4. Jammer nou; ik wilde juist dat familie Bouwhuis de serie zou verlaten. Ik vind Anton en Bianca totaal nutteloze karakters. Ik had gehoopt op een nieuw gezin in de serie.

  1. en ik echt niet met je een @Rose. Ik denk dat binnen de familie Bouwhuis de komende tijd genoeg gaat/staat te gebeuren.

   Ik las dit nog in onze Tv-gids (Televizier) :

   Anna Brandt wordt beschreven als een vrolijk, verleidelijk, maar ook brutaal meisje dat bij de familie Bouwhuis komt (in)wonen. Al snel zet ze het leven van een van de inwoners van Meerdijk compleet op zijn kop.

   Kleine aanvulling op bovenstaand artikel.

   Zal dus voor problemen gaan zorgen en niet alleen binnen de familie.

  2. je moet niet zuren ik vind deze bianca top de eerste vond ik ook goed maar deze dus ook niks mis mee anton kan soms vervelend doen daar kan je gelijk in hebben.

   1. Je reageert op een bericht die ik geschreven heb toen we alleen de promo hadden en haar nog niet gezien hadden. Toen ik wist wie zij was dacht ik dit ook allang niet meer

 5. Een tweede rikki dus…Denk je eindelijk van het gezeik van rikki af te zijn wegens psychiatrie staat ze verdikke NOG MEER in de aandacht….en het volgende langdradige karakter staat alweer klaar….want rikki zet de boel blijkbaar niet goed genoeg op stelten, dat we naar zo een tweede exemplaar mogen kijken….er is dit seizoen ook niks beters te verzinnen dan de helft in het ziekenhuis en een ontvoering, wat ook al tig keer gedaan is….wat word uiteindelijk de cliffhanger weer? Een massamoord in gtst ofzo? Heel de cast weg en een nieuwe ofzo, want alles is al.uitgemolken van verhaallijnen, zelfs voor de nieuwe mensen…ik hou gtst voor bekeken. Eindeloos dezelfde verhaallijnen die gewoon van.personage wisselen….eerst wiet gek, nu rikki en de volgende zottin staat ook weer klaar. Dan bing ff ontvoerd door.ludo, vervolgens tim door willem, dan sjors door willem en dan lucas door weet ik veel wie….enz enz..dan tim en rikki waarbij rikki vreemdgaat, dan tim en.sjors waarbij sjors aan het vreemdgaan is met bing wat ook al.zo.oud is als de straat…de machtsspellen van ludo, dan die van maxime, dan die van veltman en van.bing en van lorena en ohja aysen heb je ook nog met haar spelletjes natuurlijk. Alles is bij iedereen de revue al gepasseerd….

 6. is niet moeilijk ik zal het uitleggen als jullie goed naar gtst hebben gekeken van gisteren 06/11 toen zei anna dat mike een neef is van haar vader dus anna is een achternicht van mike dus ook van bianca want bianca is de zus van mike weet je wel is niet zo moeilijk toch.

  1. Ik vind het ook raar, want eerder zei Bianca dat het de dochter is van haar oom . Dus haar nicht. Maar nu zegt Anna dat. Maar neef van er vader, kan ook zoals jij de nicht van jou oom bent. Of het kind van je broer/zus

 7. Als jullie bij het artikel van martine hafkamp komt niet terug kijken, en dan bij de onderste reactie staat een link. Die moet je is aanklikken

 8. Mag die Barbara Sloesen zo snel mogelijk weer uit Gtst geschreven worden. Irritante stem en actrice. Ik bedoel dus niet de rol die ze speelt! Sorry Barbara maar je kan echt niet acteren.

 9. Even een vraag weet iemand waar je die grote
  Zwarte schakelketting kunt kopen die Anna ( Barbara Sloesen) vanavond 23 januari aan had in gtst.

  Alvast bedankt!!

 10. Wat een fantastische actrice, prachtige vrouw en een super lijk karakter! Credits voor Barbara, ze maakt GTST weer lekker fris en jong. Heéeerlijk om na te kijken.

Geef een reactie