Vanavond om 20.00 start het vijfentwintigste seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden. We krijgen eindelijk antwoord op of Sjors de verdrinking weet te redden, Lorena weet te ontsnappen, hoe Maxime door haar familie wordt verbannen en de mogelijke wederliefde tussen Ludo & Janine en Anton & Bianca. Daarnaast maken we vanavond ook kennis met Thijs en waarom is Thijs zo geinteresseerd in Lorena?

54 comments on “Vanavond start seizoen 25

   1. de leader is nog oud ik denk dat het over 2 weken komt wan.t deze 2 weken van goede tijden zijn in augustus gemaakt ze zijn begonen 18/8 dus ik denk over 2 weken omdat het over thijs nog niet bekend was.

 1. Ja dat denk ik ook dat Tijs de halfbroer van vaders kant is. Ik vond de eerste aflevering best mooi. Wiet weet nu dat Rikkie al dietijd gelogen heeft.

  1. hallo daan je gaat meestal met de flexwet om de 3 jaar en dit is pas de derde seisoen voor ysen als het goed is moet ze met de volgende seisoen 2015/2016 met de flexwet ik hoop dat dit voldoende voor je is.

    1. he daan het is het derde seisoen van aysen ze kwam in september 2012 erin ze staat op de castfoto van 2012/2013 kijk maar in het nieuwe 25 jaar boek en danny speelde nog in dat seisoen mee ik dacht 3 of 4 maanden.en een seisoen is van september tot juli.

 2. Ik denk dat de leader aangepast is morgen Sjors leeft nog en Lorena heeft de aanrijding overleefd. En Thijs was ook in beeld vandaag op het eind na de aanrijding hij stond in de aftiteling.

 3. Ik zat bij inwoners te kijken op gtst.nl bij 2014-2015
  Staat iets heel raars onder de castfoto’s

  Er missen:
  Tim, Thijs en Wiet

  Er staat tussen:
  Jack

  1. WAT BEDOEL JE JACK DE CASTFOTO 2014/2015 KLOPT NIKS MIS MEE EN ALS DE OUDE WEBSIDE BEDOELD DIE IS VEROUDERD IK HEB OOK GEKEKEN OP GTST MAAR ER STAAT GEEN JACK BIJ.

 4. Ik heb ook gekeken, en Jack staat inderdaad tussen het jaar 2015, en Wiet Tim en die Thijs niet..
  Raar, of een foutje, of Jack komt terug en die andere 3 gaan er uit..

  Zou jammer zijn als Wiet en Tim eruit gaan, maar wel leuk dat Jack weer terug zou komen =)

 5. als jullie goed kijken naar de castfoto 2014/2015 dat is thijs tussen nina en janine en geen jack en wiet zit op de stoel net zoals tim klopt allemaal ik denk dat jullie in de war zijn thijs lijk misschien op jack maar is het niet.

 6. heb net weer gekeken er staat niks over jack in 2014/2015 maar over de castfoto het is thijs achter nina en niet jack kijk ook maar in het nieuwe boek bij de nieuwe castfoto daar staat van hem zelf een foto miro kloosterman zie je wel het is geen jack en wiet en tim staan wel op de castfoto ze zitten op de stoel allebei voorop linker kant.

 7. Ik ben geen fan van het personage Bing, en ik vind het ook niet kunnen dat hij Sjors niet aan Tim wilde geven, maar waar ik hem wel gelijk in moet geven is dat Tim inderdaad eerst op Willem heeft staan proberen in te praten voordat hij Sjors ging zoeken. Oke hij wist niet waar ze was maar Bing ook niet en had haar zo gevonden. Bing zijn reactie op Anton in het ziekenhuis was voor iemand die niet weet dat Rikki liegt een logische reactie.

  Dan kom je natuurlijk weer snel op Rikki. Ze is uiteindelijk eens eerlijk geweest tegenover Wiet, maar wat ze in het begin van Wiet wilde (dat die gewoon haar mond hield) kan echt niet. Ze wilde ook nog alles gewoon doorzetten qua een proces tegen Anton. Ze zegt nu wel tegen Wiet dat ze met Anton gaat praten, maar of ze dat werkelijk doet weet ik niet hoor. Gelukkig weet Wiet nu de waarheid en die kan haar nog altijd overtuigen dat ze eerlijk moet zijn of dat Wiet alles maar op de tafel gooit. Ik vind nu wel dat deze verhaallijn snel mag aflopen, en dat Rikki hulp gaat zoeken voor haar problemen. Het is wat Anton zei Rikki is een meisje met heel veel problemen. Ik ben wel erg benieuwd wat Sjoerd gaat doen als hij erachter komt dat Rikki heeft gelogen over alles. Daar bedoel ik mee Bram natuurlijk mee. Zal hij zo kwaad zijn dat hij de volledige voogdij over Bram gaat aanvechten of als Rikki hulp gaat zoeken ze gewoon allebei de voogdij blijven houden. Ik hoop voor Bram dat hij zijn moeder kan blijven zien.

  Anton en Bianca. Dat was nu zoiets onvoorspelbaar. Had ik nu echt niet gedacht dat zij het weer gingen proberen. Ahum. Ik heb hierop heel veel gelezen dat door de toestand met Rikki Bianca en Anton weer naar elkaar toe zouden groeien. Ik heb ooit eerder gezegd mocht Bianca toch verder willen gaan met Anton dan wil ik straks ook geen gejank meer zien als hij weer eens vreemdgaat en moet ze dat maar accepteren. Anton zal namelijk nooit veranderen. Het zal misschien een paar maanden goed gaan en dan zal er weer een vrouw komen waarmee hij het bed induikt.

  Het hele Lorena verhaal. Tja dat heb je ervan als je iemand chanteert wat je niet aan kan. Blond zullen we maar zeggen. Hoe haalde ze het in haar hoofd om Ludo te gaan chanteren. Wat wilde ze er eigenlijk mee bereiken? Ik denk niet dat ze betrokken wilde zijn bij een auto ongeluk waar ze zelf het slachtoffer van is.

  Ik heb tijdens de GTST-Quiz gezien dat Vincent en Nina erover zijn aan het nadenken om gewoon verder te gaan. Ik lees ook veel neef en nicht is niet zo’n ramp. Ik ben dan misschien van de oude stempel maar ik vind het gewoon echt niet kunnen. Ik hoop ook dat de schrijvers van GTST dat inzien, maar ja Marly moet toch eens met zwangerschap ze kan slechts de baby op de set gaan baren. Ik heb zo’n vermoeden dat, dat niet meer lang gaat duren wanneer die gaat. Ik denk dat Nina er tussenuit moet om alles op een rijtje te kunnen zetten.

 8. hoi wita ik heb vaak gekeken naar gtst.nl de castfoto is het zelfde als in het boek waar hebben jullie over het is de website gtst.nl van rtl 4 en je moet niet naar de oude website kijken klopt niet.

    1. ps je kan het ook in het nieuwe boek zien wat uitgekomen is van gtst want de nieuwe castfoto staat erin met een foto van miro kloosterman.

     1. Jolanda je bent in de war. Ze hebben het niet over de Castfoto daar staat inderdaad Thijs op. Maar tussen het rijtje INWONERS op gtst.nl stond Jack. Ik heb het ook gezien vanmorgen, maar ze hebben hem nu weggehaald.

     2. Ria, dat is wel vaker zo bij die seizoenen. Maar dat maakt toch niet uit. Julia en Menno stonden er ook bij waren niet vast. Maar goed, ik erger me er niet aan ofzo

  1. hoi ria als je op gtst.nl kijk dan heb je meestal oude foto,s van mensen die er niet meer in spelen maar als je naar de oude website gaat dat klopt niet is oud je moet naar de nieuwe gaan.

 9. ma 8 september

  Rikki wordt onzeker door de tips die ze krijgt over hoe het eraan toegaat in de rechtbank. Wiet biedt Bianca en Anton haar hulp aan, maar ze wordt afgewezen. Bing doet een ontdekking en springt daar handig op in.

  di 9 september

  Maxime stelt voor een groot offer te brengen als haar dat dichter bij Vincent brengt. Nina gaat te ver als ze Vincent met een uitgewerkt reisplan verrast. Noud laat zich niet gebruiken als bemiddelaar.

  wo 10 september

  Nina dwingt bij Vincent af dat ze het over hun toekomst samen hebben. Bing gaat de strijd aan met Tim; beiden willen Boks exploiteren. Jef ziet dat het niet goed gaat met Maxime. Aysen loopt Thijs tegen het sportieve lijf en ziet avondje lol met hem wel zitten.

  do 11 september

  Met de rechtszaak in zicht voelt Wiet dat ze door Sjoerd achtergesteld wordt. Vincent beseft dat hij het verkeerd heeft aangepakt. Bianca is geïrriteerd als Janine openlijk twijfelt aan haar relatie met Anton.

  vr 12 september

  Nina moet de presentatie van haar nieuwe tassenlijn tot een goed einde brengen, ook al is ze er met haar hoofd niet bij. Tim krijgt een afwijzing van de bank.

  ma 15 september

  In de rechtszaak tussen Nina en Lorena maakt Lorena een verrassende ommezwaai. Vincent wordt overdonderd wanneer Ludo hun samenwerking beëindigt. Wiet is moe van haar strijd met Rikki en Sjoerd en trekt haar conclusies. Ludo betrapt een insluiper op zijn werkkamer.

  bron: tvgids.tv

 10. Nog geen spoilers, maar:

  Ferry
  Ferry is momenteel nog met vakantie hij zal pas eind september weer gaan draaien. Dat betekent dat Lucas op zijn vroegst weer in november in de serie te zien is.

  Marly
  Marly draait momenteel niet meer want ze is bijna uitgerekend, en is al met zwangerschapsverlof maar zal nog tot rond de 5000e (17 oktober) aflevering in de serie te zien zijn-> het is onbekend of haar rol tijdelijk gerecast wordt of dat de rol van Nina tijdelijk (tot en met februari 2015) uit de serie verdwijnt.

  Dilan
  Dilan krijgt op zeer korte termijn te maken met de flexwet, ze zou in principe nog kunnen draaien tot eind oktober wat zou betekenen dat we haar tot rond de jaarwisseling nog in de serie kunnen zien. Maar naar verwachting zal haar flexwet eerder ingaan, aangezien zijn vanaf zondag 14 september 5 weken lang in celebrity pole dancing te zien zal zijn.

  Vaste cast/gastrollen
  Omdat er een GTSTboek is gepresenteerd met de officiële castfoto lijkt het aannemelijk dat er de komende maanden geen vast castleden komen of vertrekken. Maar het zou me niets verbazen als er nog een paar (tijdelijke) gastrollen bijkomen of dat er zelfs een oude bekende tijdelijk terugkeert. Voor wat betreft dat laatste geef ik Christophe (Nick) de grootste kans, om de tijdelijke afwezigheid in de Sanders familie op te vangen.

  1. Nick, Christophe heeft toen gezegd niet meer terug te willen. Maar de schrijvers wouden hem niet dood laten gaan omdat ze wel hoopte dat hij ooit nog zou terugkomen

   1. kan niet hij is met de flexwet en ze nemen voor 2 weken op wat nu bezig is is 18/8 tot 22/8 en volgende week 25/8 tot 29/8 10 dagen dus en als je tweede en derde week september neemt dan is het 1/9 tot 10/9 snap je.

 11. Wanneer wordt de leader nou eens aangepast? Rik en Nuran staan er beide nog in terwijl Rik toch alweer een tijdje weg is.

  Andere vraag: heeft iemand enig idee wat ze met Sil gaan doen? Als ik het me goed herinner kreeg hij een celstraf van 4 jaar en zou hij dit seizoen of volgend seizoen vrij moeten komen…

  1. Geen idee ik vind het raar dat Sil langer vast zit dan Wiet. Hij zal toch binnenkort wel terugkomen?

   Ik las dat er een aantal verrassingen komen bij de 5000e aflevering ik ben benieuwd.

 12. De leader wordt totaal veranderd, nieuw lied, nieuwe graphics. Vanaf de 5000e GTST in première, vandaar dat deze nu niet wordt aangepast.

 13. Er is in ieder geval wel een ongemakkelijke situatie tussen Vincent en Nina. Ze weten alle twee niet zo goed hoe ze nu met de hele situatie moeten omgaan. Ze praten er ook niet echt over ze denken alleen maar. Dan komt Maxime de boel een beetje verstoren. Het is logisch dat ze haar verhaal kwijt wilt aan Vincent en dat Vincent er ook naar wilt luisteren. Wat me wel verbaasde is dat hij ook echt haar het hele verhaal heeft laten uitvertellen, en pas toen tegen haar uitviel. Ik denk als Maxime de hele boel niet had gemanipuleerd was hij misschien niet tegen haar uitgevallen. Die reactie van hem nu is vrij logisch.

  We beginnen nu ook wel te merken dat Ludo en Janine weer dichter naar elkaar toe aan het groeien zijn. Die opmerking van Ludo dat Janine misschien eerder naar hem toe had moeten gaan om het verhaal te vertellen vond ik ook goed. De reactie van Janine erop “je had me toch niet geloofd” was ook goed. Dan komt Nina binnen en je merkt dat ze zich zelf aan het overtuigen is dat haar relatie met Vincent gewoon aan blijft. Hoewel ze toch denkt dat het ook uit kan gaan. Het is een hele moeilijke situatie. Maar het is ook wel Ludo zegt Vincent is iemand met principes en ik denk niet dat hij het principe neef en nicht dat gaat helemaal goed vind klinken.

  Thijs is uiteindelijk de hunk waar we al heel lang op hebben zitten wachten. Paar jaar geleden werd Mike als de nieuwe mega hunk beschouwd. Ja sorry voor mij stond dat woord mega alleen maar voor mega Toby. Ik zag alleen maar Toby. En niet Mike. Toen ik uiteindelijk een beetje aan hem begon te wennen ging hij eruit. Maar deze keer hebben ze een goede keuze gemaakt. Wat ik tot nu toe heb gezien kan hij ook vrij goed acteren. Soms hebben ze echt personages zoals Milou ja dat meisje kon echt niet acteren. Maar terug op de verhaallijn van Lorena. Ik ben toch wel benieuwd wie hij precies is. Hij heeft duidelijk interesse in Lorena maar waarom? Wordt hij haar nieuwe liefde? Heeft het te maken met die stick? Of is het haar broer? Deze verhaallijn gaat een interessanter worden.

  Zijn toch wel een aantal dingen waar ik weer naar benieuwd ben na best wel een laatst slecht half jaar van GTST. Ik ben ook benieuwd naar de verhaallijn van Vincent en Nina. Wat gaan ze doen? De verhaallijn waar ik nu echt niet op zit te wachten is die Rikki. Ik lees nu weer dat ze toch het proces aangaat. Ja waar ben je mee bezig? Maar goed we wachten weer af.

 14. Ben ik de enige die een beetje genoeg krijgt van de slappe verhaallijnen ? , ik ben Bing zooooooooooooo zat met zijn ongeloofwaardige karakter (van aardige jongen is het gewoon een mega eikel geworden en als iemand zo erg veranderd in korte tijd is hij gewoon schizofreen), hij zal wel WEER verliefd zijn op Sjors dus dan gaan we weer maanden ellende tussen hem en Tim krijgen bah en dan die Rikky , ze acteert echt vreselijk slecht in deze verhaallijn (steeds de andere kant opkijken voor ze iets zegt alsof ze haar tekst staat op te lezen).
  Alleen Maxime vind ik nu wel weer even leuk want die is het leukst als ze alles kwijt is en niet alleen maar een wijnslurpende rekwisiet is op de bank in huize Sanders .
  Jammer dat het seizoen wederom zo zwak begint ……………….

Geef een reactie