Marly van der Velden verslaafd aan ijsjes

Marly van der Velden is acht maanden zwanger. Voor een zwangerschapsshoot voor het blad Grazia, onthulde de charmante 26-jarige dat ze tijdens haar zwangerschap niet genoeg krijgt van Marsijsjes.

‘Ik kan er echt 100 van eten, maar ik mag nu’, lacht Marly. ‘We zien wel over een paar maanden hoe hard ik moet trainen.’

Met een prachtige buik poseerde Van der Velden voor de camera’s van Grazia. In maart maakte ze op Twitter met een foto van een heel bescheiden buikje wereldkundig dat ze in blijde verwachting is. Vriend Mike Meijer onthulde twee weken later het geslacht van de liefdesbaby. Het jonge stel krijgt een meisje.

Marly van der Velden werd bekend van haar rol als Nina in Goede Tijden Slechte Tijden. Ze heeft deze rol al sinds 2005. Eind vorig jaar schitterde de Delftse actrice nog naakt in het kerstnummer van de Playboy. Maar even later zat ze tijdens de jaarwisseling vast op het toilet na een voedselvergiftiging.

1 reactie

  1. Wanneer komt Nina ( marly ) weer terug in gtst? Ze is zo goed in acteren! Ze hoort gewoon in de serie! Kom terug! Nina! (Marly) xxx naomi gtst kijker

Geef een reactie