Jette van der Meij hoopt op terugkeer Sil

De vandaag 60-jaar geworden Jette van der Meij speelt al sinds de eerste aflevering in Goede Tijden, Slechte Tijden als Laura Selmhorst. Hoewel ze tegenwoordig meer een bijrol speelt dan een hoofdrol heeft de actrice het nog steeds erg na haar zin. De actrice vindt haar verhaallijnen wel prima, al hoopt ze vurig dat haar soapzoon Sil Selmhorst nog eens uit de gevangenis komt.

 

In Avrobode vertelt de actrice: “Op dit moment is mijn functie in de serie wat veranderd. Laura is rustiger en stabieler geworden. Maar met hun niet-aflatende creativiteit bedenken de schrijvers altijd weer iets. Waar ik zelf op hoop? Ik zou heel graag willen dat mijn zoon Sil uit de gevangenis komt, ik zou wel een nieuwe liefde willen of Ludo eens flink te grazen nemen.”

Voorlopig heeft Jette niet de plan om de soap te gaat verlaten, al zou het toch zomaar eens kunnen gebeuren. “Ik ben nu op een punt in mijn leven gekomen dat ik er naar verlang om niet alleen maar te werken. Misschien ga ik wel een tijdje heel veel daten!”

7 reacties

  1. De kijker ook!!!

    Hopelijk krijgen we hem halverwege, of tegen het einde van, dit seizoen te zien.

  2. prive meldt deze week dat Dilan (Aysen) de serie moet verlaten. Wat is hiervan waar????!!!

Geef een reactie