• 29 september 2014
 • Roos
 • 11

Cynthia Abma zou graag weer willen terugkeren bij Goede Tijden, Slechte Tijden, sinds ze niet meer voor Show Vandaag presenteert.

Na een half jaar was het show vandaag project alweer verleden tijd. “Ik sta niet meer onder contract, nee. Je hoopt dat je nog een tijdje mee kan, maar dit is de realiteit. Het is heftig, natuurlijk.”

”Maar er zijn zoveel andere leuke dingen gaande. Zoals de serieHollands Hoop, dat is echt een droomproject geweest. Daarnaast heb ik ook enkele andere leuke klussen gehad”
Toch zou ze weer willen terugkeren bij GTST. “Als ik er naar kijk, dan denk ik wel van dat het echt bijzonder was. Mijn rol is nu overgenomen, dus ik kan dan beter als een verpeste zus met een drankprobleem terugkomen.”

11 comments on “Heeft Cynthia Abma spijt?

  1. Idd, @coby dacht ik ook gelijk.

   Maar van de andere kant, krijg ik toch de indruk dat Cynthia niet echt netjes behandeld is door SBS6. Haar eerst met veel poeha en heisa binnen halen voor het nieuwe (na)middag programma Show Vandaag, en als het programma dan niet aan de verwachtingen voldoet, haar laten vallen als een baksteen. Want de andere presentatoren van dat (mislukte) programma zie je wel nog in andere SBS6 programma’s.

 1. Ik kan me nog heel goed herinneren dat toen duidelijk werd dat Cynthia niet meer zou terugkeren maar Show Vandaag op SBS zou gaan presenteren ik heel veel verbaasde reacties heb gelezen. Waarom zou ze zo’n goede baan als bij GTST op willen geven voor weer een mislukt programma van SBS. Die reacties werden wel geplaatst toen Show Vandaag nog moest beginnen. Dus heel kijkers van GTST hebben dit al voorspeld.

  Ergens vind ik dit ook achteraf gepraat, maar ze heeft een nieuwe baan aangeboden gekregen en die heeft ze aangenomen. Hoe vaak doen mensen dat niet. Tijd voor een nieuwe uitdaging in hun leven gaan iets anders doen en naderhand krijgen ze de zak. Zij was natuurlijk nieuw bij SBS en Kim en Kees en Beau natuurlijk niet. Maar hoe vaak zie je Beau nog in beeld bij SBS? Het gaat meer om Kim en Kees.

 2. @ Demy : Je ziet alleen Kim en Kees omdat ze de vroege editie van Shownieuws presenteren. Deze is als vervanging gekomen voor Show Vandaag, maar zal eind oktober ook stoppen om 20:00 (geen idee of er een ander tijdstip komt). Beau en Bridget (en af en toe Ayren) presenteren de late editie van Shownieuws.

  Heel erg jammer voor Cynthia. Ze is in een programma gestapt dat eigenlijk al gedoemd was te mislukken. En daar heeft ze een rol voor opgegeven waar ze gerust nog 20 jaar van had kunnen genieten. Nu hebben we Elvira, ze heeft Bianca goed overgenomen en ik hoop dat ze Bianca nog lang zal gaan spelen!

   1. SBS gaat over een paar weken starten met een nieuw datingprogramma dat dagelijks te zien zal zijn om 20:00. Of het op een ander tijdstip gaat komen is onbekend.

 3. Ik zou super blij zijn als ze terugkomt samen met vele anderen naast mij. De nieuwe Bianca kan totaal geen emoties overbrengen en is erg houterig. Je ziet gewoon gelijk dat ze niet bij elkaar horen.

  WIJ MISSEN DE OUDE BIANCA!

 4. Ik vind ook dat Cynthia terug moet komen als Bianca. De ‘Bianca’ heeft een heel ander karakter gekregen sinds de rol is overgenomen, negatief bedoeld.

 5. Typisch gevalletje: opgestaan, plaats vergaan 😛
  Ik heb er geen medelijden mee. Ik geef toe dat ze beter de rol “Bianca” van vertolken dan Elvira. Niet dat Elvira slecht is, maar Cynthia is gewoon een betere match met de rol. Toch gun ik het spelen van Bianca meer aan Elvira, puur omdat Cynthia gevoelsmatig een tikkeltje arrogant overkomt. Gewoon een gevoel, wat ik niet krijg bij Elvira (los van de rol uiteraard)

Geef een reactie