Ondanks het feit dat Anton onschuldig is, heeft Rikki besloten de rechtszaak door te drukken. In de aflevering van vanavond dient de rechtszaak en zal duidelijk worden of de rechter het verhaal van Rikki gelooft.

Bing presenteert zijn culturele plannen voor Boks, hierbij wordt hij uitgelachen door Aysen. Sjoerd zal zijn vertrouwen tonen aan Wiet, maar zij is hier niet van onder de indruk.

De aflevering is vanavond vanaf 20.00 uur te zien op RTL4

8 comments on “GTST VANAVOND: Rechtszaak tussen Rikki en Anton. Bing wordt uitgelachen door Aysen.

 1. Waarom kunnen we nou niet 1 keer van een leuk koppel genieten?
  Het is natuurlijk een soap, maar de schrijvers van GTST doen er wel alles aan om leuke koppels meteen te verpesten.

  Vorig jaar Rik en Nuran, Nina en Vincent, nu weer Wiet en Sjoerd.
  En nu zijn Sjors en Tim eindelijk samen, zien we totaal niks van hun liefde.
  Eerst Bing die tussen hun in staat en zo te lezen komt ook de nieuwkomer steeds dichter bij Sjors.

  Hebben we onderhand nog wel een koppel dat een heel seizoen bij elkaar is?

  1. @gtstfites ja idd. Maar dan nog was het de vraag of ze haar mond had opengedaan/kunnen doen. Of zelfs überhaupt geloofd zou worden. Misschien hadden ze wel het verleden van Wiet er ook nog bijgehaald. Zoals ook bij Anton.

   Want die advocaat van Rikki was wel erg overtuigd dat Rikki de waarheid spreekt. Dacht dat advocaten of rechters wel door leugens heen konden prikken.

   Dat Bing werd uitgelachen door Aysen, NET GOED. Wat is dat een arrogante kwast. Ben altijd al geen fan geweest van Bing, maar nu brrrrrrrrrrrrr.

 2. Ja ja mensen het is maar soap, maar wat zou ik die Rikkie graag kielhalen…… heb van dichtbij meegemaakt hoe een vierde klasser vwo een leraar op zo,n zelfde wijze het leven heeft verwoest, vier jaar schorsing tot hij gelukkig werd vrijgesproken en de draad weer op kon pakken. Zijn vrouw en kinderen bleven in hem geloven en dat hield hem overeind. Rikkie mag van mij door de rechter als een labiele vrouw hier voor veroordeeld worden en geen ouderlijke macht meer uitoefenen op Bram en zelf onder toezicht worden gezet.
  Als GTST statements wil maken moeten ze ook maar goed de gevolgen hier van laten zien.
  Er gebeuren wel meer dingen in de serie die nooit worden afgestraft, er kijken best veel kinderen naar gtst dus als ze dit soort thema,s aan de kaak stellen moeten ze ook de gevolgen er van laten zien.
  Anton is geen fijn mens maar hij heeft nog nooit vrouwen tegen hun eigen zin verleid, en het is aan z,n eigen vrouw hoe die dit oppakt en wel of niet verder wil met hem.
  Dus alle emoties qua Rikkie,s leven nu even opzij zetten en haar flink laten boeten voor haar gedrag, kan ze alleen maar sterker van worden, ik hoop dat dit uit de rechtsszaak komt.

 3. GTST VANAVOND: . Bing wordt uitgelachen door Aysen en je vriendje patrick doet zijn kleren uit

  als ik al in bed lig met sjors langeveld lekker slapen

 4. GTST VANAVOND: .

  Bing wordt uitgelachen door Aysen en je vriendje patrick doet zijn kleren uit

  als ik al in bed lig met sjors langeveld lekker slapen

Geef een reactie