Maandag 8 september:
Rikki wordt onzeker door de tips die ze krijgt over hoe het eraan toegaat in de rechtbank. Wiet biedt Bianca en Anton haar hulp aan, maar ze wordt afgewezen. Bing doet een ontdekking en springt daar handig op in.

Dinsdag 9 september:
Maxime stelt voor een groot offer te brengen als haar dat dichter bij Vincent brengt. Nina gaat te ver als ze Vincent met een uitgewerkt reisplan verrast. Noud laat zich niet gebruiken als bemiddelaar.

Woensdag 10 september:
Nina dwingt bij Vincent af dat ze het over hun toekomst samen hebben. Bing gaat de strijd aan met Tim; beiden willen Boks exploiteren. Jef ziet dat het niet goed gaat met Maxime. Aysen loopt Thijs tegen het sportieve lijf en ziet avondje lol met hem wel zitten.

Donderdag 11 september:
Met de rechtszaak in zicht voelt Wiet dat ze door Sjoerd achtergesteld wordt. Vincent beseft dat hij het verkeerd heeft aangepakt. Bianca is geïrriteerd als Janine openlijk twijfelt aan haar relatie met Anton.

Vrijdag 12 september:
Nina moet de presentatie van haar nieuwe tassenlijn tot een goed einde brengen, ook al is ze er met haar hoofd niet bij. Tim krijgt een afwijzing van de bank.

Geef een reactie