• 29 september 2014
 • Roos
 • 85

Maandag 6 oktober
Janine kan haar verdenkingen ten opzichte van Ludo niet laten varen. Ook Aysen onderzoekt de dood van Van Bergen en komt bij Ludo uit. Thijs zet Lorena onder druk wanneer hij vermoedt dat zij Ludo chanteert. Rikki biecht op dat ze Sjoerd eigenlijk wel terug wil, maar dat dit nooit meer kan.

Dinsdag 7 oktober
Lucas wordt getriggerd wanneer Noud niet enthousiast is. Bianca wil dat de eigenwijze Anton zich ziek meldt. Lorena zweert wraak te nemen op Bing wanneer hij haar keihard laat vallen. Nina bedenkt een superromantisch plan.

Woensdag 8 oktober
Rikki maakt ruzie met Sjoerd om maar niet toe te hoeven geven aan haar echte gevoelens. Lucas is bang dat Nina regelrecht op een grote teleurstelling afstevent. Ondanks bezwaren van meerdere kanten, zet Nina haar plan door. Maxime kan maar moeilijk met Vincents afwijzende houding omgaan.

Donderdag 9 oktober
Anton voelt zich verraden door Bianca en blijft ontkennen dat hij een medische misser heeft gemaakt. De sloop van Dansatoria herinnert Bing aan wat Ludo hem geflikt heeft. Wanneer Ludo Veltman niet kan verleiden met een genereus zakelijk aanbod, begint hij te vermoeden dat er iets persoonlijks speelt.

Vrijdag 10 oktober
Aysen probeert Janine uit te horen. Ludo verwijt Janine dat hij door haar bemoeienis in de problemen komt. Wanneer Lorena geld nodig heeft om te vluchten, merkt ze dat haar rekening is geblokkeerd. Ze probeert daarom Lucas voor haar kar te spannen. Vincent doet alsof hij blij is met Nina´s vakantieplannen.

85 comments on “GTST spoilers 6 t/m 10 oktober

 1. Ik denk dat het hele verhaal van Ludo-VMG-Veltman er maar 1 persoon achter zit. Het is denk ik iets persoonlijks tegen Ludo. Daarom kan het ook maar 1 iemand zijn in mijn ogen! Nick Sanders…!

  Remember? Hij was niet doodgegaan met die ontploffing. Of denkt iemand anders aan iemand anders????

 2. Nou de verhaallijn rondom Rikki en haar zogenaamde aanranding is gelukkig voorbij. Hoewel dat wel weer nieuwe verhaallijnen heeft gecreëerd. We kunnen van Anton zeggen wat we willen, maar dit had hij nu ook weer niet verdiend. Ik ben ook blij dat het zo is gelopen. Ik kan me best wel voorstellen dat beide partijen niet zo blij zijn want Rikki heeft haar zin niet gekregen omdat Anton niet schuldig is bevonden, maar ook Anton heeft zijn zin niet gekregen hij is niet onschuldig bevonden er was gewoon gebrek aan bewijs. Hoewel ik wel denk dat de rechter meer Anton zijn verhaal geloofde omdat (wat ook de meeste momenteel zeggen) Rikki een labiel meisje is geworden door alles wat ze heeft meegemaakt en dat ze het vermoeden had dat Sjoerd alles een beetje erger was aan het maken als wat het eigenlijk was. De nieuwe verhaallijnen want zijn ontstaan zijn: Sjoerd die Anton maar niet wilt geloven en ik denk dat daardoor Anton ook door gaat met zijn alcohol en drugs gebruik. Weer een verslaving. En de verhaallijn rondom Sjoerd en Rikki. Ik lees hier nu net dat Rikki gevoelens heeft voor Sjoerd maar dat het nooit meer iets kan worden. Ja nee als je degene waar je verliefd op bent die zijn vader vals beschuldigd kan het zeker niks worden. Daarbij als ze het weer gaan proberen zal die leugen altijd in de weg blijven staan. Helaas is het dus wel uitgekomen dat het zo’n zelfde verhaal is geworden als toen met Maxime. Ze zijn er nooit achter gekomen dat Maxime Maarten heeft ingehuurd. Ik ben bang dat dit ook nooit meer uitkomt.

  Ik heb geen idee wat Lucas heeft gezegd(ik was net te laat)maar volgens mij niks goeds als Vincent zo’n reactie geeft. Zet Vincent natuurlijk weer aan het denken over alles. Als ik het hem zo hoor uitleggen aan Nina kan ik me best wel voorstellen dat hij zo doet. Hij dacht te weten wie hij was. Maar degene is hij niet. Zijn moeder die hij 25 jaar als zijn moeder heeft beschouwd is zijn moeder niet maar Maxime, en zijn vriendin blijkt zijn nichtje te zijn. Hij zal opnieuw erachter moeten komen wie hij is, en hoe lief Nina dat ook bedoeld dat ze hem ermee wil helpen ik denk niet dat, dat gaat. Dat moet hij zonder haar doen. Ik heb zo’n vermoeden dat hij dat wel ergens weet maar dat hij zoveel van haar houd dat hij ook niet wilt kwetsen en kwijtraken, maar door op vakantie te gaan en er niet helemaal achter te staan is ook weer niet juist.

  Ik moet toch wel zeggen dat Tim zijn mannetje staat bij Bing. Ik kan me natuurlijk wel heel goed voorstellen dat Maxime niet zo blij met hem is vanwege Lucas. Die Bing daar word ik echt niet goed van. Wat een eigendunk zeg. Denkt op basis van Dansatoria zijn salaris te kunnen bedenken. Dansatoria was totaal iets anders als wat hij nu gaat doen. Hij was toen eigenaar van een discotheek nu gaat hij een café runnen. Hij gaat er toch op achteruit. Tim heeft zich alles goed bedacht. Ik heb ook echt het vermoeden dat Bing alleen maar akkoord is gegaan, omdat hij iets van plan is. Dat zelfingenomen lachje van hem vertrouw ik voor geen meter.

 3. Vond het eigenlijk alleen maar irritant om Lucas weer terug te zien. Je miste hem totaal niet afgelopen weken. Zorgt gelijk weer voor onrust (nu bij Nina en Vincent). Hopen dat hij nu eindelijk eens volwassen wordt anders mag hij van mij er wel uit.

  Hoop wel dat Rikki over een poosje alsnog alles opbiecht want dit verdiend Anton inderdaad niet. Waarschijnlijk komt alles uit op het moment dat Sjoers en Rikki weer iets krijgen en dan explodeert het weer.

 4. Maandag 13 oktober:

  Nina en Vincent hebben het heerlijk op vakantie, totdat Nina zich verdacht gedraagt. Sjors wil van Thijs weten wat zijn samenwerking met Veltman inhoudt. Ludo is furieus wanneer er een negatief artikel over hem in de krant verschijnt. Wanneer Aysen hem hierover ook nog wil verhoren, is de maat vol.

  Bron: TV Gids

   1. Opvallend dat de enige mensen die dat zeggen mensen met een extreem laag IQ zijn. Of doe je slechts alsof? Zijn er kijkers die prima Nederlands kunnen en Lucas nog steeds een fijn personage vinden? Ik ben benieuwd.

    1. Ja ik. Ik kan prima Nederlands. en ik vind Lucas ook nog steeds leuk. Hij mag wel wat volwassener worden. Maar ondanks dat hij soms irritant en kinderachtig kan zijn, vind ik hem nog steeds een leuke personage.

    2. Waar slaat dit nou weer op..lucas is een van mijn favoriete personages en ik heb toch echt vorig jaar mijn havo diploma gehaald met een 8 voor nederlands. Het wordt tijd dat mensen hun vooroordelen een keer voor zich houden, want dit is gewoon belachelijk.

    3. Die opmerking slaat dus echt helemaal nergens op. Wat men van Lucas vindt heeft totaal niks met IQ te maken. Ik vind hem geweldig en ik studeer op het HBO, mijn zusje vindt hem ook super en zij studeert geneeskunde aan de universiteit. Ik snap echt wel waarom bepaalde mensen problemen hebben met Lucas. Hij is over de top, en daar hoef je niet van te houden. Maar laat het duidelijk zijn dat dit totaal niets te maken heeft met de intelligentie van mensen. Het kan natuurlijk ook zijn dat je een probleem met homo’s hebt, want in GTST is Ferry natuurlijk best een vrouwtje, maar dan ben je slechts gigantisch kortzichtig.

 5. Dinsdag 14 oktober:

  Rikki kan niet meer om haar gevoelens voor Sjoerd heen. Anton brengt zichzelf in een levensbedreigende situatie. Na een intense actie van Bing voelt Sjors zich opgelaten in de nabijheid van Tim. Noud helpt Wiet om Rikki en Sjoerd te vergeten.

 6. Zou Veltman toch Joost Muller zijn, het zit me niet lekker, over wat Veltman bedoeld word met persoonlijk tegen Ludo, zou er toch iemand terug komen om Ludo af te maken.

 7. Ik vind die veltman wel goed spelen 🙂 Leuke verhaallijn ook. Rikki en Sjoerd gaat niet, dat zou mensen de hele soap lang irriteren, dus dat komt hopelijk nog uit…Dat Sjoerd een gesprek tussen Wiet en Rikki opvangt ofzo. Anton verslaafd zit ik echt niet op te wachten -.-

 8. Ik weet niet of het ooit gaat uitkomen dat Rikki heeft gelogen. Het zou me niet verbazen als dat niet zou gaan gebeuren. Ergens zou het wel weer leuk zijn als het wel zou gebeuren en Rikki en Sjoerd hebben weer iets samen. Kan wel weer voor wat spanning gaan zorgen.

  Ik zit ook niet op een verslaafde Anton te wachten. Het is me te kort geleden met Sjoerd.

  “Noud helpt Wiet om Rikki en Sjoerd te vergeten”: ik denk dat Noud Wiet gaat steunen bij haar verdriet en dat die twee dan toch iets krijgen. Nu vind ik het niet meer zo raar. Vorig jaar wel.

  “Na een intense actie van Bing voelt Sjors zich opgelaten in de nabijheid van Tim”: ahhhhh zeg me dat het niet waar is. Garandeert Bing zal wel Sjors hebben gezoend en ja hoor daar komen weer gevoelens naar boven. Ik denk dat Bing nog altijd Tim de schuld geeft dat Sjors bijna is verdronken, en hem wil terugpakken om Sjors van hem af te nemen ofzo. Ik heb gewoon geen zin in dat koppel niet weer. Zijn al tig keren bij elkaar geweest uit elkaar geweest 2x getrouwd 2x gescheiden. Pff. Sjors is beter af zonder Bing. Hoewel Bing niet beter af is zonder Sjors. Al die keren dat ze samen iets hadden kreeg je toch het goede van Bing weer te zien.

  1. @Konijn hoezo Veltman gaaf!!!!!!!! van die paar keer dat hij in beeld is geweest en dan ook nog maar 3 zinnen uitspreekt.

   Nou dat is pas gaaf 🙁 🙁

 9. NIEUWE SPOIERS

  ma 13/10 Nina en Vincent hebben het heerlijk op vakantie , totdat Nina zich ineens verdacht begint te gedragen . Ludo is furieus over een artikel in de krant. Wie heeft dit op zijn of haar geweten ?

  di 14/10 Rikki kan niet meer om haar gevoelens voor Sjoerd heen Anton brengt zich met zijn onberekenbare gedrag steeds verder in de problemen . Noud helpt wiet om Rikki en Sjoerd te vergeten .

  wo 15/10 Nu het weer goed gaat met Sjoerd voelt Rikki zich enorm schuldig over haar leugen . Nina verheugt zich op het moment van haar huwelijksaanzoek , maar brengt zichzelf in de problemen .

  do 16/10 Als Ludo erachter komt dat er gevaar dreigt voor zijn dochter en schoonzoon , probeert hij uit alle macht Vincent en Nina te bereiken . Anton takelt verder af en komt in conflict met Jef , Bianca en Wiet .

  vr 17/10 Vincent , Lorena en Lucas starten een zoektocht naar Nina , die ergens in de woestijn is . En die wordt gevolgd door een enge man . Deze 5000ste aflevering heeft extra beelden via een second screen

  1. @gtstfites

   Ik heb al een mail gestuurd en antwoord gekregen n.l. het navolgende:

   Bedankt voor je mail. Het zou inderdaad jammer zijn als trouwe kijkers, deze scenes niet te zien krijgen.
   Na de uitzending zijn de scenes daarom (die te zien zijn via de app.) terug te kijken op RTLXL.

   We wensen je veel kijkplezier!

   Vriendelijke groeten,
   Redactie GTST

   1. Voor alle duidelijkheid:

    dit wil dus zeggen -> als je NIET in de mogelijkheid bent de 5000ste aflevering EN gelijktijdig via de app. de second screen te bekijken, je NA de uitzending die betreffende beelden alsnog kunt terugkijken op RTLXL

 10. Ik verwacht verder:
  – Ludo komt in levensgevaar door Reinier
  – Nina is die vent kwijt maar is verdwaald
  – Rikki verteld de waarheid
  – Anton wordt op de grond gevonden in de woonkamer door Bianca

 11. ik verwacht dat Ludo word vermoord, NINA word verkracht en vermoord en Janine pleegt hierdoor zelfmoord en Anton is zo in de war dat hij een overdosis neemt

  1. Ja hoor @Gert, heel Meerdijk wordt in de 5000ste aflevering vermoord of gaat dood.

   Ik denk dat jij een “overdosis” aan fantasie tot je genomen hebt. 🙂

 12. Nina, moet er natuurlijk even uitgeschreven worden, vanwege haar zwangerschap ( Marly, voor de mensen die niet begrijpen over wie ik het heb).
  Daarom zit ze nu, (half oktober) even in de woestijn.
  En ik denk ook, net als Gert, dat de hele cast van GTST, word uitgemoord.

  En Demy, zie je zelf niet dat jij jezelf voor gek zet, met die lange reacties? Hou daar toch mee op.
  Hou het leuk, als je lange reacties wil schrijven, doe dat dan op facebook o.d.

  1. @Anja, iedereen mag hier reageren. Jij, Demy, ik en alle andere fans, met lange en/of korte reacties.

   En ik moet zeggen, dat ik de reacties van o.a. @Demy altijd met veel interesse lees, of ik het er mee eens ben is een tweede, maar daar kunnen we dan heel gewoon en normaal op reageren.
   Maar laat iedereen wel in zijn of haar waarde laten. Er is al genoeg ellende in de wereld, als we dan ook nog hier op dit forum elkaar gaan afkatten is het end helemaal zoek. Dus laten we het alsjeblief leuk houden:)

  2. Jeetje wat kan jij zeuren zeg……niemand van de gtst cast deugt, en ook mensen hier op het forum zit je af te katten.
   Ik lees Demy met haar evaluerende schrijfsels ook en ze doet dit best wel goed.
   Als fan zou ik ook graag soms dingen anders zien hoor, maar ja als je altijd gtst kijkt haak je nu eenmaal niet snel af, jij @Anja ook niet begrijp ik anders reageer je hier niet meer.
   Laat mensen hier dus in hun eigenwaarde, jij met jou en een ander met zijn commentaar hier.
   Zelf vind ik sommige verhaallijnen ook veel te lang uitgesmeerd, vooral nu b.v dit met Rikkie, ik kan haar leugenachtig gedrag zo zat zijn, maar dat maakt haar nog geen slechte actrice, Janine met haar bemoeizucht dito,
   en zo zijn er nog wrl wat dingetjes te bedenken……laat ik het zo zeggen: als het een boek was dan had ik veel bladzijden overgeslagen, maar ja, de soap beleef je anders als een boek en ik weet zeker dat al die mensen die hier reageren fan zijn en soms even hier op dit forum er even over willen napraten of meedenken……de één zus en de ander weer zo, dus @ Demy blijf maar lekker jouw visie op gtst hier neer schrijven, en jij ook @Anja, maar dan minder negatief naar mensen hier op het forum, wat je van de serie vindt mag je ook hier neer zetten, dat is dan jouw kijk er op.

 13. @frie
  Vincent weet wie zijn vader is Veltman is niet zijn vader.

  Ik heb het gevoel dat er iemand echt gtst gaat verlaten en/of dat er nog iemand bijkomt bij de vaste cast anders hadden ze de leader toch al veranderd?

 14. Ik denk ook dat er nog iemand bijkomt of weggaat bij GTST omdat ze wachten met de leader. Die ga je niet elke keer veranderen. Ik denk (hoop) dat Menno Kuiper (Dave Mantel) terug komt bij de vaste cast, Gelukkig is Lucas al
  terug. In eerste instantie zei hij dat hij alleen een kaart van Menno had gehad, nu in scheiding is, maar hij is werkelijk niet echt gelukkig. Ik hoop dat Menno ook op korte termijn terug komt. Ik vind persoonlijk dat ze echt
  goed bij elkaar passen, vullen elkaar aan. Bovendien zijn ze beiden goed spelers en maken de serie leuker.
  Maar goed we moeten even afwachten.

 15. Dus Lucas, Vincent, Nina en Lorena zitten in de cliff van de speciale aflevering van 17 oktober.
  Volgens mij zit Lucas nog 3 maanden in de flex en gaat Nina er 3 maanden uit voor haar zwangerschap.

  Zullen Lucas en Nina misschien ontvoerd worden?

  1. Lucas komt in december terug en Nina wrs pas in februari/maart…. Zit trouwens niet echt op hun verdwijning te wachten…krijg je hetzelfde als bij Tim…iedereen in meerdijk is bezorgd, maar als kijker weet je al dat ze weer terugkomen :s….

 16. langere spoiler van 17 oktober

  Vincent, Lorena en Lucas starten een zoektocht naar Nina, die ergens in de woestijn is. Wat Nina niet weet is dat er een enge vent achter haar aanzit. Ludo kan niet anders dan toegeven aan de eisen van Veltman en haast zich daarom naar de persconferentie. Anton is een emotioneel wrak en heeft zijn aandacht niet bij wat hij doet.

 17. Monica komt vast wel een keer terug. Als Bing en Sjors na een hoop problemen eindelijk weer bij elkaar zijn en opnieuw getrouwd zijn, dan hebben ze gelijk nieuwe problemen en kunnen ze weer uit elkaar 😀

 18. Dat zijn nog eens leuke reacties van mijn voorgaande schrijvers!!!!

  Van mij mag Marly eruit geschreven worden, kan absoluut niet acteren, er mag van mij ook een andere Nina komen, dan graag een echte actrice! Nina mag dan wel “mooi” zijn, met haar onderbeet, spelen kan ze niet!

  1. Wat mij betreft acteert Marly behoorlijk, maar vind ik haar juist niet aantrekkelijk en is “Nina” zeker niet sympatiek, maar mogelijk is Marly dat wel. Als ze eruit gaat zal ik haar niet erg missen.

 19. Hoewel ik besef dat de verhaallijnen van GTST door schrijvers worden verzonnen (hoewel toch vaak uit het leven gegrepen ?) en de rollen door acteurs worden gespeeld, heb ik mij zo geërgerd aan de liegende Rikki en de goedgelovige trawanten, dat ik al weken niet of nauwelijks meer naar GTST kijk.
  Ongetwijfeld zegt dat iets over mijzelf en mijn gevoeligheid voor valse beschuldigingen en dergelijke, maar ik hoop toch dat vooral Rikki en Sjoerd opkrassen of in de marge terechtkomen, dan wel dat de leugen van Rikki in de volle breedte uitkomt.

 20. Die preview van 17 oktober ziet er spannend uit! Ben benieuwd wat er met Nina gebeurd en of haar relatie met Vincent uit gaat voordat ze op zwangerschapsverlof gaat of pas erna, want die relatie is toch gedoomd te mislukken. Ik denk trouwens niet dat Nina doodgaat, want dan heb je wel heel veel mensen die in een korte tijd vertrekken uit Gtst. Rik en Nuran natuurlijk. Ik denk dat ze in een coma belandt door een kogel van die man.

  En in tegenstelling tot wat er aantal mensen hier boven vinden, vind ik Nina juist een leuke karakter. Een karakter die Gtst ook nodig heeft, kan me ook niet echt een Gtst zonder Nina voorstellen. En vind Marly juist wel goed acteren, en laat er a.u.b. nooit een vervanger zijn voor de rol Nina, want dat kan ik niet aan.

  Verder ben ik heel erg benieuwd hoe het afloopt met Ludo. Veltman lijkt een goede tegenstander te zijn en Nina gebruiken om zijn zin te krijgen is natuurlijk de beste zet tegen Ludo.

 21. Wat een drama natuurlijk weer rond Rikki en Sjoerd. Je merkt duidelijk dat Rikki ook gevoelens heeft voor Sjoerd maar er geen kant mee op kan door haar leugen. Dus gaat ze hem wat ontwijken en bot tegen hem doen. De smoes dat ze veel met elkaar hebben meegemaakt komt natuurlijk ook erg goed van pas. Zoals ik al in de spoilers lees komen ze uiteindelijk toch weer bij elkaar. Ergens vind ik dat leuk, maar die leugen staat natuurlijk wel erg in de weg van hun geluk.

  Ik vind Janine een leuk personage maar ze bemoeit zich echt overal mee. Nu weer. Ze brengt ze Ludo nog steeds meer in de problemen. Het is ook wat Laura zei ze zijn gescheiden dat ze het los laat. Wat boeit Janine Ludo nog.

  Ik heb zo’n gevoel dat Thijs zelfs bang is voor Veltman haha. Alleen die Lorena kun je echt nooit vertrouwen zodra ze in het nauw wordt gedreven bekend ze alles. Ze heeft net nog niet gezegd met wie ze samenwerkt. Bing heeft haar ook gewaarschuwd met die scooter te kopen dat, dat erg verdacht gaat worden. En ja hoor Thijs heeft alle puzzelstukjes al gevonden. Hij heeft Lorena in ieder geval wel bang gemaakt met Veltman. Alleen Lorena heeft Bing nog niet bang gemaakt. Die zit natuurlijk altijd nog met wraak voor Dansatoria.

  @Weet je Anja kijk jij eens lekker naar je zelf. Het enige wat jij kan doen is mensen uitmaken voor lelijk. Eerst was Rik te lelijk voor je en nu is Nina weer te lelijk voor je. Ik ben echt niet de enige wat hier hele verhalen zit te schrijven hoor. De enige die er problemen mee heeft ben jij. Als er meerdere mensen komen dat mijn reacties te lang zijn dan stop ik ermee, maar omdat een zeker Anja wat altijd negatief commentaar heeft dan op GTST dan op de acteurs dat zegt echt niet.

 22. @Anja: ik heb besloten om nog een 1 keer een reactie richting jouw te sturen. Daarna mag je gerust mijn naam in je reacties noemen, maar ik ga niet meer op je reageren. Dit is een forum om over GTST te praten. Je mag me gerust in een reactie van je noemen, maar als je me voor dingen gaat uitmaken dan gaat er een bericht naar de reactie toe. Je hebt me al voor gek en zielig uitgemaakt. Ik ben er nu klaar mee.

  Heb je nooit bij jezelf eens goed nagedacht dat het allemaal aan je zelf ligt? Serieus Anja elk bericht wat jij schrijft daar moet negatief commentaar in zitten. Je zegt GTST is saai en langdradig, de scriptschrijvers zijn niet goed, sommige acteurs zijn te lelijk voor je, en ik plaats te lange berichten. Alles is negatief bij je.

 23. Nieuwe spoiler LET OP VERVOLG AFL. 5000

  Maandag 20 oktober:

  Rikki probeert er via Tim achter te komen hoe Sjoerd nu over haar denkt. Lorena raakt in paniek wanneer ze denkt dat Ludo haar tot in het buitenland op de hielen zit. Bianca is onzeker over Antons lot en is blij met de steun van Sjoerd. Er is slecht nieuws over Nina.

  Bron: TV gids

 24. Wat een sukkel is die Anton toch. Hij maakt een grote fout en geeft dan maar de verpleegster te schuld. Ik durf te wedden dat dit in het echt ook zo gebeurd. Dat een arts een fout maakt en de schuld geeft aan de verpleegster. Wie geloof je eerder een arts of een verpleegster. Wat ik hier boven lees komt het uiteindelijk wel uit dat Rikki heeft gelogen. Wat Sjoerd gaat ineens Bianca steunen met Anton.

  Die Bing denkt ook alleen maar aan zich zelf. Lorena is terecht doodsbang weet met moeite Bing te “overtuigen” om te stoppen. Bing zegt dan dat hij stopt maar gaat dan gewoon door puur uit wraak. Snapt die gast dan werkelijk niet dat Thijs of Veltman erachter komen dat Ludo nog wel gechanteerd wordt en Thijs dan nog Lorena gaat confronteren ermee. Lorena zegt wel duidelijk dat zij de leiding heeft, maar ondertussen is het Bing geworden. Nou als ik Lorena was, en ze wordt ermee geconfronteerd zou ik wel mooi Bing zijn naam zeggen. Dat gaat denkelijk niet gebeuren als ik de spoilers van de volgende week lees.

  Ik heb begrijp dat hele gedoe rond Lucas en Noud niet zo? Waar begint Lucas ineens over dat Noud moeite moet hebben met het feit dat zijn ex-vrouw een nieuwe relatie heeft? Ik heb er Noud nog nooit over gehoord dat hij er moeite mee heeft en Nina terug wil. Volgens mij maakt Lucas er gewoon weer eens een big deal van terwijl er helemaal niks aan de hand is. Noud heeft wel een beetje in de gaten dat het niet meer zo lekker loopt tussen Nina en Vincent sinds ze erachter zijn gekomen dat ze neef en nicht zijn. Hoewel dat gisteren niet te merken was. Nina wilt zelfs met hem trouwen.

  Met Nina loopt het in ieder geval niet zo goed af. Er kunnen dus 3 logische dingen gaan gebeuren met Nina. Marly heeft besloten om te stoppen en Nina gaat dood, of ze raakt inderdaad verdwaald in de woestijn ze vinden haar, maar ze is er slecht aan toe en ligt voor maanden ofzo in coma. Het ergste zou nog zijn dat ze ongeveer hetzelfde gaan doen als bij Tim, alleen met een ander verhaal. Ik ben wel benieuwd erna.

 25. @Demy, ik denk, wat Nina betreft: dat ze in de woestijn ontvoerd wordt door die man met dat pistool. (die in de promo ziet). Nina/Marly gaat er een tijdje uit GTST in verband met zwangerschapsverlof.

  Maar helemaal GTST verlaten, daar geloof ik niet zo in.

 26. Zoals ik heb gezien en terug heb gekeken. Zowel 2500ste de 3000ste en de 4000ste aflevering kwam er iemand te overlijden. Zou het ook zo kunnen zijn bij de 5000ste aflevering? Aangezien er nog niks is veranderd, en Rik en Nuran er nog steeds in voor komen.

  1. In de 1000e en 2000e ook. 3500e en 4500e niemand. 3500e was er niemand gewond geraakt. 4000e gingen ze de bijrollen opruimen. Maar ging niemand van de vaste cast dood.

   We zien wel of Nina dood gaat.

 27. Als Nina eruit gaat (definitief), dan zijn er in 2014 al 3 vaste castleden uit de serie gegaan (Rik, Nuran en Nina). Hoewel Marly er natuurlijk zelf voor kiest, hoop ik dat de makers van GTST er alles aan doen om Marly te behouden. Nina is toch wel 1 van de middelpunten van de serie en ik denk dat ze wel gemist zou worden.

  Ze blijven verder redelijk stil rondom de speciale aflevering. Er zal toch wel meer zijn dan alleen deze verhaallijn? Een glossy? Een nieuwe leader? Nieuwe personages? Een perfecte mogelijkheid om zowel Sil als Amy terug te laten keren.

 28. spoiler dinsdag 21 oktober

  Bing zoekt op het verkeerde moment toenadering tot Sjors. Rikki wordt wanhopig door wat Sjoerd haar verwijt. Het raakt steeds meer bekend dat Rikki tot in de rechtszaal aan toe gelogen heeft over Anton. Tim raakt vertwijfeld door de extreme situatie waarin Anton verkeert.

  bron tvgids.tv

 29. Dat Nina er tijdelijk of definitief uit gaat dat ligt in de lijn der verwachting.
  Toch maak ik me ook een beetje zorgen om de rol van lucas,
  Ik hoop echt zo dat ik het verkeerd heb, maar ik vindt het toch wel vreemd dat ferry al weken niets meer getweet heeft over zijn werk.
  En dat er in interviews die hij geeft steeds vaker aan geeft ook ander dingen te willen doen.
  Tuurlijk zegt hij dat hij lucas een geweldige rol vind en nog lang niet wil stoppen.
  Maar dat zegt natuurlijk niets.
  Kijk naar Rik en Edwin die gingen er ook uit zonder dat iemand dat had verwacht.
  Echt nogmaals ik hoop het niet hoor.
  Maar ik weet het nog niet zo net.

  1. Volgens mij tweet hij momenteel niks over zijn werk omdat hij nog geen opnames heeft.
   Ik dacht dat hij eind juni tot nu uit GTST was ivm de opnames van Expeditie Robinson.
   Na de 5000e aflevering begint volgens mij pas z’n 3 maanden (of is het nou 6?) flexwet
   Dan zou hij ongeveer in januari weer verschijnen, dus zal hij rond november weer opnames hebben.

   Of hij gaat er natuurlijk wel uit :p

   1. de opnames van expeditie robinson waren vanaf eind april en mei daarna heeft ferry wel weer opnames voor gtst gehad . Dat was te lezen bij nu.nl.

 30. Ik vraag me af waarom Nina Vincent ten huwelijk wilt vragen. Is dat omdat wat Noud zegt dat ze toch moeite hebben met het feit dat ze familie van elkaar zijn en zo haar kop in het zand wilt steken. Of doordat wat ze zelf zegt dat het gewoon goed gaat. Het is wel jammer dat Lucas niet echt zijn mening kan zeggen want dat valt niet in goede aarde bij Nina. Ach ja dan maar gewoon doen alsof je het eens bent met de wilde plannen van Nina. Zelfde als Maxime. Wilt vriendjes blijven met Nina en zegt haar echte mening niet eens.

  Nou over Rikki en Sjoerd ga ik niet meer veel vertellen want ze komen toch even bij elkaar en volgens mij gaan ze dan toch weer uit elkaar.

  Ik vind dat Bianca toch een goede beslissing heeft genomen om Anton zijn baas in te lichten. Zodat hij een paar weken vrij kan krijgen. Heeft hij ook nodig. Anton vindt dit nu betuttelen maar ooit zal hij haar er dankbaar voor zijn, want het had serieus mis kunnen gaan als hij die man het verkeerde bloed had gegeven.

 31. Nina ziet geen (ethische) problemen in een huwelijk met Vincent, daarom wil ze hem “gewoon” ten huwelijk vragen.
  Zowel Maxime als Lucas spreken niet hun daadwerkelijke probleem/gevoelens uit over dit huwelijk. Zoals jij ook al zegt @Demy om Nina niet voor het hoofd te stoten/haar te vriend te houden. Beetje laf van die 2, maar zij kennen ook het karakter van het “prinsesje” en zijn dus ook bang dat het dan helemaal uit de hand loopt. Ergens ook wel weer begrijpelijk.

  Maar ik vraag mij af, (gezien de spoiler van ma. 20 oktober en de promo van de 5000ste afl.) of het wel überhaupt komt tot het ten huwelijk vragen van Nina aan Vincent.

  Wat Rikki betreft, dat gaat dus alsnog uitkomen, zeker wat ik lees in de spoiler van di. 21/10. Liegen zal ze niet lang meer kunnen volhouden. Een relatie tussen Sjoerd en Rikki zal dan ook uit ten boze zijn.

  Wat Bianca heeft gedaan, was het enige juiste. Maar ja, mannen een beetje kennende 🙂 vinden ze dat niet leuk, als hun vrouw naar de werkgever belt, met dergelijke “gevoelige privé ” (hoe goed ook bedoeld) informatie. Een man voelt zich dan duidelijk beledigd, betutteld en in ’n hemd staan, tegenover zijn werkgever/collega’s.

 32. Woensdag 22 oktober:

  Ludo heeft niets aan de informatie die Lorena hem geeft over de aanvaller. Veltman heeft Thijs nodig voor zijn volgende stap tegen Ludo. Janine bedenkt een verhaal voor de buitenwereld waar iedereen zich aan moet houden.

  Bron: TV gids app

  Weer een spoiler niks over Nina.

Geef een reactie