• 23 september 2014
 • Roos
 • 34

Maandag 29 september
Vandaag is de uitspraak in de zaak Rikki-Anton. Beide partijen zijn zenuwachtig. Maxime gaat niet akkoord met Tims samenwerkingsplannen. Vincent kan de familiegrapjes van Lucas niet waarderen.

Dinsdag 30 september
Bianca weigert zich bij een breuk met Sjoerd neer te leggen. Ludo probeert controle over de chantage te krijgen door garanties te eisen voordat hij betaalt. Janine confronteert Thijs met haar informatie over Veltman.

Woensdag 1 oktober
Anton probeert zich eruit te redden als Bianca hem snuivend betrapt. Thijs schrikt als Aysen hem wil spreken over een moord. Rikki en Sjoerd kijken na de uitspraak van de rechter verschillend naar de toekomst.

Donderdag 2 oktober
Thijs zet alles op alles om Veltman de samenwerking met Sanders te laten beëindigen. Lorena probeert Lucas stiekem te gebruiken in het chantageplan. Noud merkt dat Vincent forceert door met Nina op vakantie te gaan.

Vrijdag 3 oktober
Lorena krijgt het idee dat Janine de chantageplannen op het spoor is. Sjoerd overvalt Rikki met een bekentenis. Tim komt in conflict met Bing over het openingsfeest van Boks.

34 comments on “GTST spoilers 29 t/m 3 oktober

 1. Hoe kan Lucas al terug zijn, hij heeft niet eens 3 maanden flexwet gehad.

  RAAR:
  Want Ferry is deze week terug gekomen van vakantie, dus hij zal er na de 5000e aflevering weer opnieuw enkele weken uit de serie verdwijnen.

  1. Eind juni eruit en dan eind september terug = 3 maanden.

   spoiler 6 oktober:

   Janine kan haar verdenkingen ten opzichte van Ludo niet laten varen. Ook Aysen onderzoekt de dood van Van Bergen en komt bij Ludo uit. Thijs zet Lorena onder druk wanneer hij vermoedt dat zij Ludo chanteert. Rikki biecht op dat ze Sjoerd eigenlijk wel terug wil, maar dat dit nooit meer kan.

   Bron: TV gids

   1. Het gaat er bij de flexwet om dat je niet voor je werkgever mag werken in dit geval opnames. NIET om waneer je op televisie te zien bent. Maar het is me al duidelijk.

    Tijdens RTL Boulevard bevestigd Ruud Feltkamp dat de opnames in Israel zijn gemaakt nog voor de oorlog daar begon. Dat moet dus nog juni zijn geweest (na Ferry’s opnames van Expeditie Robinson). En dat betekent dus dat zijn flexwet pas juli in gegaan is (=juli, augustus en september).

    LUCAS is dus maar EVEN TERUG en NINA zal na de 5000e TIJDELIJK vertrekken of ……..VERDWIJNEN (zwangerschapsverlof). Waarschijnlijk BLIJVEN LUCAS EN NINA dus beide LANGER IN ISRAËL en komt Lucas na 2 maanden terug (begin december) en Nina pas begin volgend jaar (begin maart).

    1. Begin maart? Marly is deze week bevallen, dus ze heeft nog 12 weken zwangerschapsverlof te gaan + ongeveer zes weken dat ze voor lopen met opnames. Dat zou betekenen dat Nina weer terug is (als ze terugkomt) eind januari/ begin februari

     1. @Sebastiaan

      12 weken vanaf nu, dat is net voor of, wat logischer is, net na de kerstvakantie. Want tijdens de kerstvakantie wordt er nooit gedraaid. Omdat de schrijvers natuurlijk niet precies weten wanneer iemand bevalt is het waarschijnlijker dat ze haar na de kerstvakantie weer de serie inschrijven. Dus dat betekent dat ze pas de eerste of tweede week van januari weer begint met draaien. En met een week of 6 voorsprong zal het dus zal het eerder eind februari of begin maart zijn.

  2. De vakantie in Israël loopt niet helemaal geweldig af. Nina eruit vanwege bevalling en Lucas volgens jou dus op vakantie. Allebei dood, familiedrama…

 2. sorry hoor maar hoezo zouden ze van de Sanders af willen. Het zijn zo’n beetje de belangrijkste en meest populaire personages in de serie.

 3. Wat ik me een beetje afvraag is waarom Bianca niet goed in de gaten heeft dat Anton iets heeft gebruikt? 1: ze heeft toch gezien hoe Sjoerd deed wanneer hij gebruikte zodat Anton nu ook. 2: gaat er nu werkelijk geen belletje rinkelen als Anton wakker word met een kater en even erna is hij helemaal wakker. Beetje vreemd lijkt me. Over het Anton verhaal heb ik al mijn mening gezegd.

  Bing heeft zijn verdiende loon gekregen. Hij wilde alleen maar Boks omdat hij Tim wilde dwars zitten. Ik kon er ook heel moeilijk tegen toen Tim niet uit zijn woorden kwam(dat komt natuurlijk door wat er is gebeurd)en Bing met zo’n grijns op zijn gezicht staat. Bing meent zich veel te veel. Meent echt dat hij The Man is bah bah. Daarom ben ik ook blij dat Tim heeft gewonnen. Eigenlijk toen Maxime zich ermee ging bemoeien was het al zeker dat hij Boks zou krijgen. Tim voldeed aan de plannen van de gemeente om er ook iets cultureels van te maken. Hij kreeg alleen het geld niet rond. Bing dacht alleen maar aan zich zelf en wilde er totaal iets anders mee gaan doen dan wat de gemeente wilde. Volgens mij gaan Bing en Tim toch nog samenwerken ofzo. Zou ik weer niet hebben gedaan.

  Wat ik niet zo goed snap is die advertentie in de krant heb ik iets gemist ofzo? Lorena is ineens een stuk minder bang nu Bing ook meedoet. Alleen die Thijs daar krijg ik ook de kriebels van, maar volgens mij terecht ook. Ik vertrouw die gast voor geen meter, en Lorena ook niet.

  Uiteindelijk hebben we Veltman gezien. Goh wat een verrassing dat Veltman door Peter Faber wordt gespeeld, en dat hij niet Joost Muller speelt. Volgens mij zijn Ludo en Veltman wel aan elkaar gewaagd. Veltman doet me een beetje denken aan hoe Ludo eerst was. Ludo vond het eerst ook niet erg om zich bezig te houden met criminele activiteiten en nu ineens wel. Als Ludo niet snel weer de bad guy gaat uithangen kan het inderdaad nog eens slecht aflopen met hem. Daar bedoel ik niet dat hij dood gaat ofzo maar meer met zijn bedrijf. Want het lijkt mij ook heel sterk dat ze van de familie Sanders af willen.

 4. Nieuwe spoiler:

  dinsdag 7 oktober:
  Lucas wordt getriggerd wanneer Noud niet enthousiast is. Bianca wil dat de eigenwijze Anton zich ziek meldt. Lorena zweert wraak te nemen op Bing wanneer hij haar keihard laat vallen. Nina bedenkt een superromantisch plan.

  Bron: TV gids

 5. Woensdag 8 oktober:

  Rikki maakt ruzie met Sjoerd om maar niet toe te hoeven geven aan haar echte gevoelens. Lucas is bang dat Nina regelrecht op een grote teleurstelling afstevent. Ondanks bezwaren van meerdere kanten, zet Nina haar plan door. Maxime kan maar moeilijk met Vincents afwijzende houding omgaan.

  Bron: TV gids

 6. Ik vind die rikkie echt zwaar irritant worden en hoelang gaat dat nog duren met die leugen van haar sjoerd als hij de waarheid weet valt hij weer in een gat wel leuk dat lucas weer terug is en ik denk echt niet dat ze familie sanders uit de serie gaan halen dat is t enige wat een beetje spannend is

 7. Donderdag 9 oktober 2014

  Anton voelt zich verraden door Bianca en blijft ontkennen dat hij een medische misser heeft gemaakt. De sloop van Dansatoria herinnert Bing aan wat Ludo hem geflikt heeft. Wanneer Ludo Veltman niet kan verleiden met een genereus zakelijk aanbod, begint hij te vermoeden dat er iets persoonlijks speelt.

  Bron: TV Gids.

  1. Ik zag dat Maandag 6 oktober 2014 nog ontbrak hierboven:

   Janine kan haar verdenkingen ten opzichte van Ludo niet laten varen. Ook Aysen onderzoekt de dood van Van Bergen en komt bij Ludo uit. Thijs zet Lorena onder druk wanneer hij vermoedt dat zij Ludo chanteert. Rikki biecht op dat ze Sjoerd eigenlijk wel terug wil, maar dat dit nooit meer kan.

 8. Het zou geniaal zijn als Bianca een zus heeft en dan gespeeld worden door Cyintia Abma.. Ze zei dat ze terug wil keren in gtst. (RTL Boulevard)

 9. Ik begin een vermoeden te krijgen dat Tim toch een beetje Anton gelijk geeft ook al zegt hij er verder niks op. Daar bedoel ik Bram mee. Bram en Bianca staan er eigenlijk ook gewoon buiten. Het gaat om Anton. Is een beetje erg cru van Sjoerd om Bram bij Bianca weg te houden. Sowieso dat hele geen contact meer met zijn moeder vind ik onzin. Zijn moeder heeft altijd achter hem gestaan hem altijd gesteund zelfs toen hij verslaafd was en dit is dan je dank. Sjoerd heeft het met zijn vader niet met zijn moeder. Hij zou ook gewoon contact met haar kunnen houden en wel duidelijk maken dat hij niet over zijn vader wilt praten. Maar ja Sjoerd blijft koppig.

  Goh wat is Rikki toch een echte goede moeder. Door haar leugen ziet Bram zijn opa en oma niet meer die hij kennelijk wel mist want hij wilde niet naar de opvang toe maar naar zijn opa en oma. Maar door mama haar leugen gaat dat niet door. En dan het spijt me tegen Bianca zeggen. In plaats van dat te zeggen dat ze eens de waarheid gaat spreken.

  Het enige pluspunt aan dat verhaal is Rikki en Sjoerd. Ik heb dat altijd een leuk koppel gevonden en vond het jammer dat ze uit elkaar gingen. Aan de ene kant denk ik ook weer waarom zou Sjoerd eventueel Rikki terug willen na wat ze hem heeft aangedaan. Hem verlaten voor zijn halfbroer en door haar is hij verslaafd geraakt. Daarbij zit nu ook een hele grote leugen een eventuele nieuwe relatie in de weg. Wat zal Sjoerd gaan doen als het uitkomt dat Rikki heeft gelogen? Als het uitkomt.

  Ik lees nu ook alweer dat Anton inderdaad een misser gaat begaan op zijn werk. Is ook zo’n verrassing, en kennelijk wilt hij dat niet eens gaan toegeven. Je kunt je natuurlijk altijd klem zuipen en om de kater tegen te gaan je wat peppillen nemen, maar het feit blijft dat je onder invloed aan het werken bent. Wat er op zijn werk en verder met hem gebeurd is natuurlijk wel zijn eigen schuld, maar ook weer door mevrouw Rikki de Jong. Ze weet veel mannen in de vernieling te helpen hoor.

  Ik begrijp Sjors haar bezorgdheid wel als het om Bing gaat. Ik denk ook niet dat Bing zomaar de horeca gelegenheid wilt gaat doen daar zit iets meer achter. Voor Tim is het natuurlijk prettig als iemand de horeca kan doen die al zijn diploma’s heeft aangezien hij zelf niet zo goed meer kan leren. Ergens vraag ik me ook af of het niet waar is wat Aysen vertelde, dat Sjors misschien bang is dat ze weer gaat vallen voor Bing. Ik hoop het niet want ook met dat ben ik helemaal klaar. Ze zijn bijna net zoveel uit elkaar en weer bij elkaar gekomen als Janine en Ludo. Hoewel ik dat een leuk koppel vind maar Sjors en Bing toch echt niet.

 10. Vrijdag 10 oktober 2014:

  Aysen probeert Janine uit te horen. Ludo verwijt Janine dat hij door haar bemoeienis in de problemen komt. Wanneer Lorena geld nodig heeft om te vluchten, merkt ze dat haar rekening is geblokkeerd. Ze probeert daarom Lucas voor haar kar te spannen. Vincent doet alsof hij blij is met Nina´s vakantieplannen.

  Bron: TV gids

 11. WAT DENKEN JULLIE:

  laat GTST Dilan (Aysen) rond de 5000e aflevering met de flexwet gaan of moeten we wachten tot ze pas officieel moet -> december/januari?

 12. wie heeft gister roodkapje gezien ferry was daar te gast er werd gezegd wat er toch op duit dat hij gtst verlaat.. De woorden waren hij heeft jaren in gtst gespeeld en vanaf maandag heeft hij opnames voor de bold

  1. Ik heb er nog niks over gehoord, maar ja we hebben ook nooit geweten dat Rik en Nuran uit GTST zouden gaan, dus wie weet.

   Wat The Bold betreft wat ik daar van weet is dat een aantal castleden van The Bold een paar dagen opnames hebben in Nederland waar ook een evenement voor is georganiseerd en dat Ferry daar inderdaad een rol in heeft, maar geen vaste rol.

   Ik zou het wel jammer vinden als hij eruit zou gaan.

 13. 3 en 4 oktober a.s. is de cast van The Bold in Nederland/Amsterdam voor een evenement (fandag). Op die zelfde dagen worden er opnames met Ferry gedaan voor 5 afleveringen. Bovendien hoeft Ferry hiervoor zelfs niet voor naar Amerika.
  Het is idd geen vaste rol maar een gastrol. Wat ze bij The Bold wel vaker doen (een plaatselijke acteur uitnodigen) als de cast in een ander land is.
  Lijkt mij dus stug dat hij om deze reden GTST zou verlaten.

   1. Ja klopt, @gtstfites voor mij wel. Maar ik reageer op @Demy, ik kreeg namelijk de indruk dat het voor hem/haar nog niet geheel duidelijk is/was.

Geef een reactie