• 22 september 2014
 • Roos
 • 6

Maandag 22 september
Rikki voelt zich schuldig door wat ze heeft aangericht tussen Sjoerd en Wiet. Ze besluit daarom in actie te komen. Thijs gaat Sjors met andere ogen bekijken. Wanneer Bianca ongelukkig is, voelt Anton zich tekort schieten. Wanneer hij een nacht doorhaalt, heeft dat gevolgen op zijn werk.

Dinsdag 23 september

Nu er echt gekozen moet worden, gaan Bing en Tim voluit de strijd aan om Boks. Bianca vindt dat Anton zich verdacht gedraagt. Als Ludo de krant leest, heeft hij het idee dat hij de controle verliest. Dan komt hij oog in oog te staan met Veltman.

Woensdag 24 september

Janine probeert te achterhalen waarom Ludo Vincent zo kortaf behandelt, maar Ludo heeft wel andere dingen aan zijn hoofd. Sjors raakt opgefokt wanneer ze Bing en Tim in de boksring ziet. Lorena zoekt toenadering tot Nina en gedraagt zich verdacht richting Thijs.

Donderdag 25 september
Nina is teleurgesteld wanneer Vincent een afspraak afzegt. Wiet is het zat dat Sjoerd het telkens voor Rikki opneemt. Janines argwaan ten opzichte van Ludo wordt alleen maar groter wanneer hij haar wegstuurt. Thijs probeert grip te krijgen op Lorena.

Vrijdag 26 september
Bing en Tim komen tot een afspraak over Boks. Sjors gelooft er niet in. Rikki zoekt hulp bij Aysen. Anton wil Sjoerd laten inzien dat Bram en Bianca de grootste slachtoffers worden. Intussen probeert Anton zich met allerlei middelen op de been te houden.

6 comments on “GTST Spoilers 22 t/m 26 september

 1. Wat een idioot gedoe van Rikki zeg. Nu wilt ze gaan bemiddelen tussen Wiet en Sjoerd, maar door niet de waarheid te vertellen. Echt waar, waar slaat dat nu op? Hoe kun je nu gaan bemiddelen als je de waarheid weglaat. Gek kind. Er is maar 1 manier om eventueel te kunnen bemiddelen tussen Wiet en Sjoerd door de waarheid te spreken. Dan nog is de vraag of Wiet Sjoerd wel terug wilt, maar dan zou Rikki wel beter kunnen bemiddelen.

  Pfff daar gaan we weer. Weer iemand wat aan de alcohol en drugs verslaafd raakt. Erger nog weer een Bouwhuis. Ik weet natuurlijk niet waar dit naar toe gaat of dit naar een verslaving toe gaat. Ik hoop eigenlijk als(volgens mij)de volgende week de uitspraak is dat Anton dan gaat ophouden, maar ergens weet ik diep van binnen dat die uitspraak niet erg gunstig zal zijn en hij gewoon doorgaat. Wat ik natuurlijk ook nog hoop is dat het niet zolang gaat duren als bij Sjoerd, en dat Anton misschien een fout gaat maken op zijn werk en daardoor in de problemen komt en zich gaat realiseren dat hij erg fout bezig is. Er valt me ook net iets in. Die Rikki weet gewoon 2 Bouwhuizen verslaafd te maken. Eerst Sjoerd door dat gedoe met Tim. Nu Anton met dat gedoe van die nep aanranding. Jaja ik weet het je kiest er zelf voor om dat te gaan doen, maar iets drijft je toch om dat te gaan doen. Die iets heeft een naam Rikki de Jong.

  Je ziet eigenlijk ook wel waar het naar toe gaat tussen Sjors en Thijs. Hij biedt haar niet voor niks een baan aan. Ik weet ook niet of het zo’n goed idee is om in zee te gaan met die Thijs. Hij werkt voor Veltman. Na het gesprek tussen Vincent, Ludo en Thijs kon ik niet concluderen dat Thijs niks van de praktijken van Veltman af weet. Dus als Sjors met die Thijs in zee gaat bevind ze zich op erg glas ijs alleen dat weet ze nog niet. Ik ga nu wel weer even doordenken maar om GTST toch wat realistisch te maken zal Sjors toch echt binnenkort een baan moeten vinden. Ze zit nu ongeveer al 2 jaar thuis. Ze is is met ontslag gegaan toen het uitkwam dat Sjors had gelogen over het ongeluk van Jack. Waar ik naar toe wil is dat ik me afvraag waar Sjors en Lana van leven? Je hebt natuurlijk uitkeringen maar die houden ook op. Ik kan misschien beter maar in de soap blijven leven en niet in de realiteit, en maar denken dat ze ergens een boom hebben gevonden waar geld aan groeit haha.

  Oh ik heb ook nog een mail gestuurd naar de redactie om hun grote fout met Peter Faber recht te zetten. Dat hij niet Joost Muller gaat spelen, maar Veltman.

  1. Ik vind Thijs ook een engerd, beetje een gladjanus en ik ben nog niet onder de indruk van zijn acteerkwaliteiten. Vind hem eigenlijk het beste bij Lucas passen. Kunnen ze elkaars VETTE HAREN STYLEN!!!!!! gatver

 2. misschien was het wel de bedoeling dat Peter Faber Joost zou gaan spelen, maar misschien heeft Ludo wel besloten om ermee op te houden, en willen ze een spannend eind voor Ludo met de dood tot gevolg, ik heb net de aflevering van vandaag bekeken, Ludo bedreigt Veltman nu al, dit loopt helemaal verkeert af, en nu ook Janine erin gaat mengen, zal me niks verbazen dat zowel Ludo als Janine dood gaan, Janine heeft laatst laten weten als ze stoppen, stoppen ze beiden. Vrees het ergste.

 3. als Ludo&Janine echt gaan stoppen dan is het voor mij einde gtst, voornamelijk om de Sanders kijk ik nog! Maar vorig jaar werd hier ook gezegd dat Ludo Nina dood zou schieten omdat dat uit betrouwbare bron zou vernomen zijn! Dat is ook nooit gebeurd, dus hier geloof ik vooralsnog niks van!

  Lekker op tijd weer fanclub , die nieuwe spoilers! Slordig!

  1. Ludo en Janine gaan nog echt niet stoppen. Ze zijn nog te jong om te gaan pensioneren en ze zouden nergens anders aan de bak kunnen omdat de rollen aan hun persoon gekoppeld zijn. De cast blijft de komende maanden nog wel hetzelfde: Lucas komt terug en Aysen en Nina vertrekken tijdelijk (flexwet / zwangerschapsverlof).

Geef een reactie