Maandag 15 september:
In de rechtszaak tussen Nina en Lorena maakt Lorena een verrassende ommezwaai. Vincent wordt overdonderd wanneer Ludo hun samenwerking beëindigt. Wiet is moe van haar strijd met Rikki en Sjoerd en trekt haar conclusies. Ludo betrapt een insluiper op zijn werkkamer.

Dinsdag 16 september:
Vandaag dient de zaak Rikki-Anton in de rechtbank. Aysen lacht Bing uit als hij zijn plannen voor Boks presenteert. Tim krijgt een voorstel dat hij niet kan weigeren. Sjoerd wil Wiet zijn vertrouwen tonen.

Woensdag 17 september:
Anton voelt zich niet goed bij de uitkomst van de rechtszaak en reageert zich af. Bianca pakt Rikki hard aan. Maxime probeert Nina voor zich te winnen met een emotioneel cadeau. Eenzame Wiet neemt een moeilijk besluit.

Donderdag 18 september:
Ludo ontvangt een chantage-sms. Nina verbreekt het contact met Maxime. Janine waarschuwt Ludo dat hij door zijn gedrag Nina en Vincent kan kwijtraken. Anton heeft een enorme kater, maar gaat toch aan het werk.

Vrijdag 19 september:
Bing en Lorena moeten na de overdracht een onmogelijke beslissing nemen. Vincent heeft bewijzen waarmee Ludo Veltman onder druk kan zetten. Ze regelen een ontmoeting. Tim gelooft in zijn plannen voor Boks.

117 comments on “GTST Spoilers 15 september t/m 19 september

 1. Waar is Rikki toch mee bezig? Gisteren raakt Bianca haar zoon min of meer kwijt en wat ik lees over Wiet komt het denkelijk ook nog uit tussen Sjoerd en Wiet.

  Ze gaat in eerste instantie naar Anton om te praten met hem. Ook ik dacht dat ze de aanklacht wilde gaan intrekken, maar helaas. Er is een gedeelte van haar verhaal natuurlijk ook waar. Anton wist al langer dat Rikki verliefd op hem was geworden, en hij bleef haar ook complimenten geven. Rikki was op dat moment erg gevoelig en trok er een verkeerde conclusie uit. Dat is ook wat Anton zei. Ik vind ook dat dit verhaal 2 kanten heeft. Anton had misschien van die aanklacht af kunnen zijn als hij had toegegeven dat hij de verkeerde signalen had gegeven, maar aan de andere kant heeft ook Anton gelijk dat zij alleen maar haar gezicht wilt redden om zo de schade te beperken. Dan komt Bianca binnen en dan blijft ze gewoon weer aan haar verhaal dat hij haar heeft aangerand. Kind moet echt heel snel hulp gaan krijgen hoor.

  Verstandige beslissing van Maxime om te gaan verhuizen. Nu kan ze wel gaan huilen bij Jeff, maar ze heeft deze puinhoop toch echt zelf veroorzaakt. Je begint nu ook te merken dat er bij Vincent toch wel enige twijfel ontstaat wat betreft zijn relatie met Nina. Hij wilt er misschien niet over praten, en zeggen dat Paula zijn echte moeder was dat kan, maar het is niet zo. Ze blijven neef en nicht. Volgens mij heeft toch Nina er wat minder problemen mee. Ze houdt van Vincent en wilt hem niet kwijt. Het is best jammer want ik vind ze erg leuk samen.

 2. Rikki gedraagt zich echt als een kind van 12. Miepen, manipuleren en overal anderen de schuld van geven.
  Als dit voorbij is hoop ik dat ze haar karakter wat volwassener laten worden. Ze is tenslotte al moeder.

 3. Echt wagelijk die ENGE RIKKI krijgt dus der zin en Anton word veroordeeld, GTST zakt erg ver weg, dit kan ECHT niet.

  Ik word er woest van.

  1. Hahahaha ja Rikki haalt ook het bloed onder mijn nagels vandaan. Maar rustig aan he tis maar een serie.. en ik denk dat het heus wel een keer allemaal uit komt dat ze gelogen heeft.. Wiet weet het al dus…

 4. Jammer, had gehoopt dat het verhaal van Rikki nu afgelopen zou zijn. Dat er nu meer de focus komt te liggen op Vincent en Maxime en onze nieuwe ster in de serie! Dit gun je Anton ook niet. Heeft in paar jaar tijd van alles meegemaakt wat een normaal iemand in heel zijn leven niet meemaakt. Laat hem ook eens goede tijden hebben!

  Als dat verhaal van Rikki net zo lang gerekt wordt als dat Tim weg was hebben we de tijd nog wel.

 5. jullie moeten dat verhaal met rikki goed schiks afsluiten anders loopt dat in de toekomst verkeert af zijn al voorbeelden van stop hier me.

 6. Wanneer beginnen ze nou met nieuwe en leukere verhaallijnen? Al dat slechte gedoe, niet echt veel goede tijden zeg.
  Begin bijvoorbeeld met een nieuwe verhaallijn voor Noud ofzo, hij heeft nu ook al een tijdje alleen maar mee gespeeld in andermans zaken, nu ook weer met Nina en Vincent. Geef hem een nieuwe liefde of laat iets gebeuren met zijn bedrijf. Maar het zal me niks verbazen als ze hem gewoon zo laten totdat hij weer een relatie aangaat met Nina, als ze terugkomt van haar zwangerschapsverlof.

  Wel ben ik benieuwd naar hoe het afloopt tussen Vincent, Maxime en Nina. Bij Nina lijkt het nog niet echt door te dringen dat Vincent haar neef is. En Vincent blijf ik een raar personage vinden, vind hem totaal geen leuke karakter hebben.

  1. Nou dat zou een keer tijd worden. Misschien dat ze Janine nu weer heel erg gaat haten en dat dat dan over een tijdje helemaal escaleert en dat Maxime alles eruit flapt.

 7. De 5000e aflevering zal vast over Ludo/Veltman gaan.

  Als er iemand van de personages mogen vertrekken is het Bing wat een irritante personage.

 8. Bing en Lorena gaan samen Ludo chanteren. Kan een mooie verhaallijn worden. En stiekem hoop ik dat ze eens een keer van Ludo winnen. Hij komt altijd overal mee weg.

  Verder denk ik dat Sjors en Thijs in de toekomst collega’s worden, bij een advocatenbureau ofzo. En van mij mag juist Tim vertrekken, wat een sulletje is dat zeg. Zo nietszeggend en saai. Vind hem eigenlijk ook niet zo goed bij Sjors passen, hij is meer van de leeftijd van Rikki en Wiet.

  1. @max

   Wat hij komt overal mee weg. Mensen moeten niet fucken met Ludo ze zoeken het zelf op en dan gaan ze janken als aangepakt worden. Is gwn elke keer zo. Ludo pakt ze gwn terug zo hoort het.

   maar er zit wel een kleine kans dat ze er weg mee komen omdat ludo meer met veltman bezig is. En Kom op wat is nou 50.000 euro voor ludo xd. hoor je bing zeggen ik wil die 50.000 pleur op joh pussy xd

   Bing verdient wel een lesje met zn grote bek. Ludo heeft zich nog ingehouden.

   En Echt walgelijk die bing ook tegen tim.
   Maar hij krijgt zn lesje nog wel. Bing 2x effe meegenomen door ludo haha mooie verhaallijnen zijn dat. Maybe 3e keer nu haha

   En lorena is helemaal een zielige golddigger
   Ga gwn werken trut. Chanteren terwijl je niks weet en daarna schijten en vervolgens ludo de schuld geven, dat zijn mannetjes achter haar aanzitten terwijl het deels de veltman boys zijn haha.

 9. Ik vind gtst nog steeds best goed. Ik kijk al vanaf het begin. En ik kijk elke avond. Elke soap heeft weleens een mindere periode. Ik heb er alle vertrouwen in dat het weer een mooi seizoen word.
  En ik. Vind tim juist superleuk. En hij is leuker met sjors dan bing

 10. Na een slechte cliffhanger een enorm slechte eerste week met weinig spanning.

  Maxime die in de komende weken steeds verder van Vincent en Nina af komt te staan. Maar waarschijnlijk staat Vincents vader net op tijd op de stoep om het met een susser af te laten lopen. Waarschijnlijk met Vincent die richting Maxime trekt en Nina die uiteindelijk met lege handen achter blijft.

 11. Het valt mij op dat enkele van mijn voorgaande schrijvers wel erg meeleven.
  Het is maar een soap hoor. We moeten het doen met wat de schrijvers bedenken.
  En wat ik al vaker heb geschreven, er zit geen vaart in, net als bij de B & de B.
  Het lijkt mij voor de spelers ook geen pretje, zo lang te moeten spelen aan 1 item.
  Ik vind het wel grappig dat vele fans gaan verzinnen wat er ZOU kunnen gebeuren in de komende afleveringen.
  Persoonlijk kijk ik graag naar GTST, maar het is en blijft veel te traag. Als je een week met vakantie gaat, dan mis je niets. Dat vind ik jammer.
  Met zo’n grote cast moet er toch veel meer van te maken zijn.
  Ik stel voor een soort Nicci French te maken, gastschrijvers uitnodigen, die wat script schrijven betreft, op elkaar gaan reageren.
  Ook is het helemaal niet goed, dat de verhaallijn veel weken van te voren worden opgenomen. Dus ook al zo ver van te voren wordt geschreven.
  Ik zou graag eens een compliment willen geven, aan de script schrijvende mensen.
  Maar tot nu toe, dit nieuwe seizoen, is het weer hopeloos, zo vreselijk langdradig, en dom, dat ik mij daaraan erger.
  Denkt men nu echt dat de meesten van ons een beetje achterlijk zijn, (die zitten er natuurlijk wel tussen)!
  Zorgen deze mensen voor de kijkcijfers? Om meer kijkcijfers te krijgen en te houden, moet het niveau omhoog.
  Dat is toch wat RTL 4 graag wil?

 12. De cliffhanger(s) van dit jaar zijn saai. Persoonlijk vind ik de cliffhanger van 2014 tussen Lucas en Menno, de overige waren niet echt bijzonder.
  Tussen Lucas en Menno was echt heel spannend, emotioneel en heel goed gespeeld.
  De afgelopen week is niet echt bijzonder, een dag missen vind ik nu niet erg meer, je mist dan niets.
  Vind wel goed dat er een nieuw persoon, Thijs, erbij is. Hoop dat het verhaal toch noch kan veranderen en dat
  het kijken naar GTST dan ook weer leuk gaat worden.
  Daarnaast hoop ik dat Menno (Dave Mantel) ook op korte termijn terug gaat komen bij GTST Meerdijk en hoop dat
  Menno met Lucas nog leuke verhalen mogen spelen.

  1. Ik weet niet wie jou een leugen heeft verteld de leader van maandag die heb ik zojuist gezien is nog steeds hetzelfde. Beetje laks van de redactie van gtst om Rik en Nuran nog in de leader te hebben

 13. 5000e gaat zeker over ludo en veltman en dat ludo vermoord word net zoals met 1000 toen frits van houten werd vermoord. Als goed kijkt naar ludo lijkt hij wel bang voor die veltman. Zou wel een domme zet om ludo dood te laten gaan.

  1. 5000e wordt spannend hoop ik. Ik denk dat iemand van de Sanders of misschien wel Bing. De laatste zou ik niet missen wat een vreselijk personage is dat. Bing gaat verder met de USB de 5000e aflevering is nog 30 afleveringen verwijderd.

 14. Ludo bang hahah laat me niet lachen.
  Zn bedrijf krijgt een slechte naam zo hoogstwaarschijnlijk is het dat meer niet.

  Maar ludo handelt het wel af. Vind het een mooie verhaallijn voor hem. Hopelijk zien we ludo weer op zn best als hij echt kwaad wordt.

 15. Voor iedereen die hier negatief is of wat heeft te zeuren over gtst.. wat doen jullie hier! Het is een FAN pagina!! En kijk in het gevolg niet meer!!

    1. Thijs KRAMER is de advocaat. Ik denk ook dat Peter Faber Veltman speelt.

     p.s. moet ik meteen aan die voetballer denken van oranje Veltman

 16. volgens Wikipedia gaat Faber de rol van Joost Muller vertolken
  had ook niet anders verwacht … 🙂 lijkt me leuk worden, maar het schijnt een gastrol, jammer dat hij niet blijft, hij weet de boel meestal goed op stelten te zetten

 17. Ik denk dat ze de leader gaan aanpassen bij de 5000ste aflevering van GTST. Mag ook eens tijd worden hoor. Rik is al een half jaar eruit en nog steeds een foto. Normaal zijn ze er sneller mee, daarom denk ik ook dat ze wachten.

  Waar ik me ook aan irriteer is dat sommige mensen denken dat we dom zijn. Hoe vaak ik niet lees “GTST is een soap hoor niet echt”. Ja duhh dat weten we wij geven onze mening alleen maar over de aflevering of over de soap.

  Wat ik echt schandalig vind is dat Rikki Sjoerd de pot van hem en Wiet laat opmaken van Barcelona om Thijs te kunnen betalen, en Wiet wat het toelaat ook zoiets. Als het dadelijk allemaal uitkomt en Sjoerd komt erachter dat Wiet het ook al veel langer weet dat Rikki een leugenaar is zal dat niet zo goed zijn voor die relatie. Ik heb Bianca horen zeggen dat Rikki haar eigen leugens aan het geloven is. Ik heb zo’n vermoeden van ook.

  Maxime haar intentie over Toko daar zet ik ook een groot vraagteken bij net als Vincent. Ze komt naar Toko om aan Vincent te vertellen dat ze Toko gaat verkopen, om zo zijn wens te respecteren dat hij haar niet meer wilt zien. Waarom vertelt ze dat aan Vincent? Ze had het ook al veel eerder aan Noud kunnen vertellen. Nee het is wat Vincent al had gezegd gewoon weer een manipulatie trucje van haar. Dan gaat ze ook nog de zielige vrouw uithangen bij Noud, die er denkelijk nog intrapt ook.

  Ludo begint toch wel gelijk te krijgen wat Vincent betreft. Vincent is een man van principes. Dat merk je nu ook in zijn relatie met Nina. Hij is zeer duidelijk aan het twijfelen terwijl Nina gewoon een relatie met haar eigen neef wilt blijven hebben. Hoewel ze er wel van schrok toen Janine Vincent benoemde als haar neef. Zij heeft een week haar hoofd in het zand gestoken. Ze zag dat Vincent aan het twijfelen was, maar toch doen alsof er niets aan de hand was. Gelukkig heeft ze dat gisteren niet meer gedaan en Vincent met zijn gedrag geconfronteerd. Tijdens die GTST-quiz zag je al stukjes van het nieuwe seizoen, en daar zag ik dat Vincent Nina vroeg hoe het moest met kinderen? Ik denk dat vanavond Vincent wel eerlijk gaat zijn, en dan dat gesprek zal plaatsvinden. Ik heb zo’n vermoeden dat het niet helemaal goed gaat verlopen, omdat Marly toch echt binnenkort met zwangerschapsverlof gaat. Dat is ook zoiets. Ze doen niet echt erg hun best om Marly haar buikje te verbergen. Ze draagt wel zwart en wat wijdere kleren, maar ik zie toch nog altijd een buikje. Zullen het er maar ophouden dat Nina dikker is geworden en dat het alleen maar haar buik is.

  Natuurlijk wilt Bing Ludo gaan chanteren. Door Ludo is hij Dansatoria kwijtgeraakt. En dan samenwerken met Lorena nog leuker. Ik vind die twee leuk samen ze waren vroeger best een leuk koppel. Hopelijk nu weer. Sjors en Bing heb ik wel gezien namelijk.

  1. Misschien komt er nog een personage erbij ze zeggen dat er geen oud bekende terugkeert maar misschien komt er wel iemand terug dan ook als vast.

 18. Maandag 22 september

  Rikki voelt zich schuldig door wat ze heeft aangericht tussen Sjoerd en Wiet. Ze besluit daarom in actie te komen. Thijs gaat Sjors met andere ogen bekijken. Wanneer Bianca ongelukkig is, voelt Anton zich tekort schieten. Wanneer hij een nacht doorhaalt, heeft dat gevolgen op zijn werk.

  Dinsdag 23 september

  Nu er echt gekozen moet worden, gaan Bing en Tim voluit de strijd aan om Boks. Bianca vindt dat Anton zich verdacht gedraagt. Als Ludo de krant leest, heeft hij het idee dat hij de controle verliest. Dan komt hij oog in oog te staan met Veltman.

  bron: http://www.tvgids.tv

  1. Dank je wel @Lea

   Ik heb even een gedachtespinsel: er is hier namelijk regelmatig (en op andere sites) gediscussieerd/gespeculeerd over welke rol Peter Faber zou spelen.

   Nou herinner ik mij die promo voor het nieuwe seizoen van GTST, waarin Peter Faber tegen (advocaat) Thijs Kramer zegt: Sanders wordt gechanteerd. Zou Peter Faber de rol van die Veltman misschien spelen???

   Wat denken jullie.

   Ik kan mij n.l. niet herinneren of ik die Veltman al eens in GTST heb gezien c.q. in beeld verschenen is.

   Eerlijk is eerlijk en ik geef toe, ik heb altijd het vermoeden gehad dat Peter Faber de rol van de vader van Vincent, Joost Muller zou spelen, maar ik ben daar niet meer zo zeker van.

    1. De naam van Veltman, komt in de spoiler van dinsdag 23 september het eerst voor.

     Dinsdag 23 september (zie ook reactie van @Lea hierboven)
     Nu er echt gekozen moet worden, gaan Bing en Tim voluit de strijd aan om Boks. Bianca vindt dat Anton zich verdacht gedraagt. Als Ludo de krant leest, heeft hij het idee dat hij de controle verliest. Dan komt hij oog in oog te staan met Veltman.

     bron: http://www.tvgids.tv

  2. Ik ben benieuwd wat Anton heeft gedaan hij haalt zelfs de krant als je dit leest:

   Bianca vindt dat Anton zich verdacht gedraagt. Als Ludo de krant leest,

   1. 1) Bianca vindt dat Anton zich verdacht gedraagt.

    2) Als Ludo de krant leest.

    Deze twee zinnen hebben niets met elkaar te maken. Beide gaan over een andere verhaallijn.

    Als je spoilers leest elders op deze pagina m.n. die van donderdag 18 september over Anton, dan zou je denken dat er iets gaat gebeuren op z’n werk. Hij bedrinkt zich, wordt de volgende ochtend wakker met een een fikse kater, maar gaat toch naar z’n werk en maakt daar een fout. Met verstrekkende gevolgen. (dat laatste is maar een gedachtenspinsel van mij hoor.)

 19. @Demy, ik ben het voor een groot deel met je eens. Over Bing en Lorena wil ik dit nog wel kwijt.

  Echter dat Bing (samen met Lorena) Ludo willen chanteren, denk ik dat dit niet alleen is omdat hij Dansatoria aan/door Ludo c.q. aan de Gemeente is kwijtgeraakt. Het is (mij) niet duidelijk geworden wat Bing voor zijn aandeel van Dansatoria heeft ontvangen, als hij zich überhaupt heeft laten uitkopen door de Gemeente.

  Maar ik denk ook dat Bing geld wilt/nodig heeft om z’n plannen door te drukken om dat gebouw c.q. sport/bokscentrum BOKS te kopen. Daarmee ook om Tim dwars te zitten. Dan komt toevallig Lorena er tussendoor, die Bing in paniek aan dat water aantreft, waar Lorena haar GSM in gooit. Lorena vertelt hem uiteindelijk het hele chantage verhaal en ruikt Bing zijn kans en geld en gaat de samenwerking met Lorena aan.

  Wat geld betreft hebben zowel Lorena als Bing dollartekens in hun ogen.

  Maar ik vraag mij in alle eerlijkheid af, of dat wel lukken gaat, dat chanteren van Ludo/Sanders Inc. Je moet toch echt van goede huize komen, wil je Ludo chanteren en je het ook nog lukken ook. Er zijn er maar weinig (in Meerdijk) die dat gelukt is, om maar niet te zeggen niemand.

  Dat Bing maar oppast, want hij heeft een behoorlijk strafblad, hij draait zonder enige poespas de bak in.

  Waar ik een beetje “bang” voor ben met deze verhaallijn, is dat zoals zoveel verhaallijnen, gaat het weer erg lang(dradig) duren, bloed het uiteindelijk dood en je hoort er vervolgens nooit meer iets van. En voor we het weten, wederom en de zoveelste onopgeloste verhaallijn.

 20. Als Ludo de krant leest, heeft hij het idee dat hij de controle verliest. Dan komt hij oog in oog te staan met Veltman.

  Wat zou hiermee bedoeld worden, Dat Ludo zijn macht verliest?? Is dit het begin van het einde van Ludo Sanders, hij komt ook niet meer zo zelf verzekerd over. Ik hoop het niet, maar kan zo maar zijn dat hij stopt dit seizoen en misschien wel in de 5000e aflevering net zoals Frits van Houten dat deed in 1000e aflevering. Het zou enorm zonde zijn.

  1. Ludo gaat er niet uit. Ze hebben aangegeven als ludo deruit gaat, gaat janine er ook uit…. lijkt me onwaarschijnlijk dat ze nu al uit de serie gaan of met pensioen gaan….

 21. Sjors valt wel erg in de smaak bij de nieuwe mannen in Meerdijk zeg. Toen Mike in GTST kwam viel zijn oog in eerste instantie ook op Sjors, en nu Thijs ook weer. Als ik de Gemeente zou zijn zou ik zowel Bing als Tim niet Boks gaan geven. Als ik het goed heb begrepen moet het pand iets cultureels gaan worden. Bing heeft genoeg ervaring om eigenaar van iets te zijn, iets te kunnen opbouwen. Kijk maar naar Taluma en Dansatoria. Alleen hij wilt er niet echt iets cultureels van maken hij wilt gewoon een nieuwe Dansatoria ervan maken. Tim heeft weer geen ervaring om iets op te bouwen eigenaar van iets te zijn, maar wil er wel iets cultureels van maken. Waar de Gemeente op zoek moet gaan is naar beide. Iets cultureels ervan maken en ervaring hebben om iets te kunnen opbouwen. Ik zou dan voor een andere persoon hebben gekozen en niet voor Bing en Tim. Maar het is GTST dus of Bing of Tim gaat het pand krijgen. Misschien wilt de Gemeente dat ze gaan samenwerken, maar ja dan krijg je weer zo’n Lucas en Bing verhaal.

  Dat ik nog ooit bewondering zou krijgen voor Nina wie had dat gedacht. Ik heb haar altijd best erg irritant en verwend gevonden, maar hoe ze gisteren met de situatie omging vond ik super goed. Ik dacht eigenlijk dat zij meer in de ontkenningsfase zou komen te zitten en Vincent niet, maar het is het omgedraaide. Nina beseft dat er toch een groot probleem is in hun relatie en ik denk Vincent ook, maar die zit duidelijk in zijn ontkenningsfase. Hij zegt ook dat Maxime zijn moeder niet is maar Paula dat was. Hij beschouwt dat misschien ook zo, maar Maxime blijft zijn biologische moeder. Hij wilt daar nog niet aan toegeven. Nina wel. Ik denk dat als Vincent uiteindelijk zal toegeven dat Maxime zijn biologische moeder is hij ook gaat beseffen dat zijn relatie toch een groot probleem kent. Nina denkt ook al verder dat het hier en nu. Vincent nog helemaal niet. Ik blijf erbij ik denk niet dat deze relatie een goed einde kent.

  Volgens mij stond het ook op deze site dat Peter Faber de rol van Joost Muller zou spelen, maar ik begin nu ook mijn twijfels te krijgen, omdat Joost Muller eigenlijk allang in beeld had moeten zijn. Het lijkt me ook weer niet dat deze site ons verkeerd informeert. We zien het wel.

  1. Er stond op deze site dat *fans denken* dat hij Joost Muller speelt. Niet dat het zo is.
   Ik denk overigens dat hij Veltman gaat spelen. Zoals je zelf al zegt had Joost Muller dan allang in beeld moeten zijn.

 22. Ik heb even teruggekeken in het archief. Iets langer geleden stond dat Peter Faber een gastrol zou krijgen in GTST maar dat nog niet bekend was welke rol hij zou gaan spelen. Fans denken dat hij de rol van Joost Muller zou gaan spelen.

  Ik denk nu ook dat hij Veltman gaat spelen en niet Joost Muller.

 23. Peter Faber komt 23 september in GTST als Veltman, dan staat hij oog en oog met Ludo, die hij in de 5000e aflevering gaat vermoorden of laat vermoorden. In de promo begin september zag je Peter Faber al in gesprek met Thijs Kramer.

  Het einde van Ludo

  1. Ja dat schreef ik (ook) in mijn reactie van vanochtend om 7.27am. Ook in andere reacties wordt dat al vermeld.

   EN het staat in de spoiler(s) geplaatst door Lea gisteren de 10de. Dat Veltman dus de 23ste september zijn entree maakt.

   Maar ik denk absoluut niet dat dit het einde is van Ludo.
   Dit staat in de spoiler van Vrijdag 19 september staat o.a. Vincent heeft bewijzen waarmee Ludo Veltman onder druk kan zetten. Ze regelen een ontmoeting.

   Dat gedoe tussen Ludo en Veltman is dus heus nog geen gelopen zaak.

 24. Ik weet zeker dat dit het einde is van ludo lees de spoiler van 24e maar, ludo heeft andere dingen aan zijn hoofd, hij word natuurlijk bedreigt door veltman

 25. Eindelijk weer eens een goede verhaallijn voor ludo. Tuurlijk zal die veltman wel een zware zijn een echte crimineel en moordenaar. De advocaat is al dood van lorena. Maar ludo moet je niet zomaar komen bedreigen als hij niks heeft gedaan. Die veltman gaat het sowieso verliezen van ludo op de lange termijn hoe sterk en machtig hij is.

  Ludo sanders is het beste gtst personage ooit.

  1. @Nick, ik denk inderdaad dat die Veltman zal verliezen. Want als de rol van Veltman door Peter Faber gespeeld wordt, wat we overigens nog altijd niet zeker weten, maar wat wel bekend is van de rol van Peter Faber os dat het om een tijdelijk rol gaat.

 26. Grrrr……gggrrrr, wat een arrogante troela is die Janine toch zeg, zit me daar even Bianca de les te lezen over haar keus die ze voor Anton maakt, is ze haar eigen verleden soms vergeten?

  Ja Nina stelt zich heel volwassen op en overziet de moeilijkheden, Vincent struisvogelt nog, ik denk dat i.v m Nina,s zwangerschap die twee een tijdje afstand gaan nemen, ze zal denk ik een tijd er uit gaan en dan zien we later wel hoe het verder gaat tussen die twee.

  Arme Wiet, die wordt nu afgerekend op haar verleden, Sjoerd zal haar niet geloven en Rikkie zal hier gebruik van maken, wat een pathologische leugenaar is die meid zeg.

  Natuurlijk zal Ludo ook nu weer als sterkste uit de strijd komen, maar deze keer mag hij het winnen van mij, Bing en Lorena hebben genoeg op hun kerfstok om gestraft te worden.

  Maxime gaat Boks kopen en gaat Tim hierin betrekken, dat denk ik……

  Al met al dus weinig nieuws nog in dit nieuwe seizoen, hopelijk gaat het spannender worden dan het vorige, vindt het nu alweer aardig langdradig en saai…..he wanneer krijgt Noud nu weer eens een nieuwe liefde, die heeft nu amper een verhaallijn, laat Jef nu maar de schouder zijn waarop je kunt uithuilen, maar Noud mag wel wat spannender worden toch…..

  GTST, een klein half uurtje soap waar eigenlijk geen waarde aan toegekend kan worden, maar wie ben ik om dit te zeggen, verslaafd als ik ben….( lol ).

  1. Neen @Aleid, Janine heeft haar eigen verleden juist niet vergeten. Als je had opgelet had je ook gehoord dat Janine dat verleden juist zelf aanhaalde en als voorbeeld gaf. Mede door haar verleden en haar ervaringen in relaties met Ludo, is Janine een “ervaringsdeskundige”. 🙂 Ze wil haar vriendin gewoon beschermen uit eigen ervaring. (daar zijn vriendinnen toch voor) Want hoe vaak zijn Janine en Ludo nu al niet getrouwd geweest en telkens ging het mis en werd Janine weer gekwetst. Dat wil ze nou juist Bianca duidelijk maken, dat dit Bianca niet overkomt.

   Als ik eerlijk ben vind ook ik Bianca behoorlijk naïef. Ook Anton zal net als Ludo niet veranderen. (een vos verliest wel zijn haren maar niet zijn streken)

   Wat je schrijft over Maxime, Tim en BOKS zou zo maar eens kunnen. Want in 1 van de spoilers staat, dat Tim een aanbod krijgt wat hij niet kan afslaan.

 27. Ik denk dat de nieuwe intro komt bij de 5000e aflevering. Het is echt nodig, Rik is er al een half jaar uit en ook
  Nuran is eruit. Thijs Kamer is de nieuwe bewoner in GTST Meerdijk, maar is persoonlijk niet de vervanger van
  Menno Kuipers.
  Ik hoop dat Dave Mantel bij de nieuwe intro erbij is (maar dan wel bij de vaste cast), hij verdient het.
  Samen met Lucas was Menno persoonlijk de cliffhanger (spannend en emotioneel).
  Ik hoop dat ze samen snel terug komen bij GTST.

 28. Wanneer gaan Vincent en Nina nou uit elkaar??? Dat is toch wel wat er uiteindelijk gaat gebeuren?? Vind het allemaal zo lang duren. Vincent vind ik ook een rare jongen, weet niet wat die wil en heeft geen inhoud.

  Noud verdient nu wel eens een nieuwe verhaallijn zeg. Zijn laatste verhaallijn was volgens mij de scheiding met Nina en sindsdien heeft hij niets anders gedaan dan anderen steunen. Voor zo’n leuke jongen moeten ze toch wel iets leuks kunnen verzinnen. Maar het zal me ook niet verbazen als ze Noud weer terug naar Nina laten gaan, als Nina terugkomt van haar verlof. Zie de laatste tijd ook weer vaker scenes tussen die twee.

 29. Denk dat het een heftige verhaal wordt met ludo en veltman met misschien een ongeluk voor Vincent. Lorena en bing is maar een side verhaal met het chanteren van ludo. Misschien komen ze er wel mee weg ze maken wel kans omdat ludo toch meer met veltman bezig is.

 30. Maandag 22 september 2014

  Rikki voelt zich schuldig door wat ze heeft aangericht tussen Sjoerd en Wiet. Ze besluit daarom in actie te komen. Thijs gaat Sjors met andere ogen bekijken. Wanneer Bianca ongelukkig is, voelt Anton zich tekort schieten. Wanneer hij een nacht doorhaalt, heeft dat gevolgen op zijn werk.

  Dinsdag 23 september 2014

  Nu er echt gekozen moet worden, gaan Bing en Tim voluit de strijd aan om Boks. Bianca vindt dat Anton zich verdacht gedraagt. Als Ludo de krant leest, heeft hij het idee dat hij de controle verliest. Dan komt hij oog in oog te staan met Veltman.

  Woensdag 24 september 2014

  Janine probeert te achterhalen waarom Ludo Vincent zo kortaf behandelt, maar Ludo heeft wel andere dingen aan zijn hoofd. Sjors raakt opgefokt wanneer ze Bing en Tim in de boksring ziet. Lorena zoekt toenadering tot Nina en gedraagt zich verdacht richting Thijs.

  Donderdag 25 september 2014

  Nina is teleurgesteld wanneer Vincent een afspraak afzegt. Wiet is het zat dat Sjoerd het telkens voor Rikki opneemt. Janines argwaan ten opzichte van Ludo wordt alleen maar groter wanneer hij haar wegstuurt. Thijs probeert grip te krijgen op Lorena.

  Vrijdag 26 september 2014

  Bing en Tim komen tot een afspraak over Boks. Sjors gelooft er niet in. Rikki zoekt hulp bij Aysen. Anton wil Sjoerd laten inzien dat Bram en Bianca de grootste slachtoffers worden. Intussen probeert Anton zich met allerlei middelen op de been te houden.

  Bron: TVGids.nl

 31. Lorena heeft via haar advocaat een USB-Stick in handen gekregen, hij heeft die bij haar achter gelaten, nadat hij een mysterieus telefoontje heeft gekregen. De advocaat van Lorena wordt overigens later dood gevonden

  Lorena bekijkt de inhoud van die USB-Stick en dan blijkt uit die gegevens op de USB-Stick dat Ludo geld weg sluist, iets waarmee Lorena denkt Ludo te kunnen chanteren. Ook staat er op die USB-Stick informatie over het mogelijk witwassen van geld via het bedrijf van Ludo.
  Lorena heeft Ludo flink onderschat. Wat gaat Ludo doen als hij er achter komt dat Lorena hem probeerde te chanteren? Tot op dit moment weet Ludo nog steeds niet dat het Lorena diegene is die hem chanteert.

  Lorena raakt volledig in paniek en gooit die USB-Stick weg. En dan komt Bing in beeld. Samen gaan ze USB-Stick zoeken en gaan dan samen verder met het chanteren van Ludo, althans daar ziet het naar uit.

  Op dit moment zit Ludo in een zaak verwikkeld met ene Veltman. Ik denk persoonlijk dat dit iets te maken heeft met het witwassen van geld via het bedrijf van Ludo. Maar eigenlijk moet dat nog duidelijk worden wat die zaak/het conflict tussen Ludo en die Veltkamp precies inhoud.

  Ik hoop dat ik het een beetje duidelijk omschreven heb. Want die verhaallijn is al verleden seizoen begonnen.

   1. @gtstfites Dat schrijf ik toch in mijn eerdere reactie. Zie 3de alinea.

    @Lea, ook dat heb ik al eerder omschreven op dit forum aangaande de situatie/verhaallijn tussen Ludo, Vincent, Kramer en Veltman.

    Zoals je ook kunt lezen in de door mij gisteren geplaatste spoilers van de volledige week 22/9 t&m 26/9 dat op het navolgende staat te gebeuren (o.a. de laatste regel)
    Dinsdag 23 september 2014

    Als Ludo de krant leest, heeft hij het idee dat hij de controle verliest.

    Dan komt hij oog in oog te staan met Veltman.

    1. Dat kan best dat jij dat al “eerder” omschreven had. En al stond het er nog 10x, ik ga hier niet precies ieder bericht nalezen. Ik schrijf en reageer gewoon lekker wat ik leuk vind en wat er in mij op komt over GTST.

     1. Mijn hemel @lea, doe niet zo aangebrand.

      Ik bedoel er helemaal niets mee. Ik schrijf gewoon wat mij opvalt.

  1. Thijs Kramer is de advocaat/werknemer van Veltman. Vincent had laatst dus in opdracht van Ludo een afspraak met Thijs in de Rozenboom om een contract tussen Veltman en Sanders te beëindigen. (om nog meer problemen voor Ludo te voorkomen)
   Thijs Kramer weigerde dat (met allerlei juridische argumenten). Vincent heeft gefaald dus nu wil Ludo zelf Veltman te spreken krijgen. Wat tot op heden nog niet gelukt is.
   Veltman mag natuurlijk niet weten dat Ludo gechanteerd wordt maar daar komt hij snel achter want in de promo zegt Veltman tegen Thijs dat Sanders gechanteerd wordt.

   Zo had ik het een beetje begrepen.

 32. Denk dat het zoiets word met Sjors/Tim/Bing/Thijs:
  Als twee honden vechten om een been loopt de derde ermee heen
  Tim en Bing gaan heletijd het gevecht aan, en daar kan Thijs mooi van profiteren en palmt zo Sjors in, want die heeft er langzamerhand ook wel genoeg van.

   1. Dat haar gezicht er zo uitzag kwam niet door het boksen, maar door een arrestatie. Degene had zich verzet, maar meer kon ze er niks over zeggen beroepsgeheim. Best kans dat ze echt iets aan haar gezicht heeft.

 33. Niet te geloven hoe ver Rikki het laat komen met haar verhaal. Het laten komen tot een rechtszaak met haar leugen, en het komt ook nog eens uit tussen Wiet en Sjoerd. Hoe gestoord ben je wel niet. Ik vind trouwens wel dat Wiet een goede keuze heeft gemaakt door het uit te maken met Sjoerd. Wat heeft ze nu aan een vriend die haar niet gelooft? Totaal niks. Sjoerd maakt haar min of meer uit voor leugenaar, en Rikki laat het allemaal maar gebeuren. Nu kan Sjoerd wel de schuld aan zijn ouders gaan geven voor die breuk, maar het is toch echt de schuld van zijn ex. Anton vind ik ook niet zo slim hoor. Het is een rechtszaak tegen hem en dan gaat hij zo tekeer tegen Rikki waar de rechter bij is. Ik weet niet wat eruit gaat komen, maar zo gaat de rechter eerder Rikki geloven dan Anton natuurlijk. En nu hoeft Rikki geen tranen in haar ogen te krijgen die ellende heeft ze over zich zelf heen geroepen. Wat gaan we nu straks krijgen. Die leugens komen natuurlijk uit. Sjoerd zal het proberen goed te maken met Wiet en hij zal woedend zijn op Rikki. Dan gaat Rikki het zielige meisje uithangen. Zoiets is moeder? Verschrikkelijk.

  Ik vind dat Tim en Bing wel erg overtuigd zijn dat ze Boks gaan krijgen. Ik heb al eerder gezegd als gemeente zal ik voor geen van hun twee gaan, maar eerder voor Maxime. Niet dat ik haar dat gun absoluut niet. Tim en Bing hebben toch dingen niet in orde. Tim heeft geen geld, maar wil er wel iets cultureels van maken. Bing heeft wel geld, maar wil er niks cultureels van maken. Dan heb je Maxime die heeft en geld en wilt er ook nog iets cultureels van maken. Dan zou mijn beslissing snel zijn gemaakt. Ik zie Maxime en Tim ook niet echt samenwerken. Maxime is sowieso iemand wat graag alles alleen wilt doen.

 34. Ik schreef het al bij een ander topic, hup weg met Rikkie, naar een pscygische inrichting, dit kan je niet ongestraft laten, ondanks alles wat ze mee heeft gemaakt, dit kind moet weer op de rails worden gezet.
  Maar dat zal wel niet gebeuren anders houdt gtst niet veel vaste spelers over op dit moment.
  Dus ben heel benieuwd wat voor draai ze hier aan gaan geven, zal ook wel weer met een sisser aflopen.
  Die Willem loopt ook nog steeds op vrije voeten, en dat Bing een brand heeft gesticht is ook niet afgestraft.
  Chantage, onopgeloste moorden, alles kan, onder het motto ‘ het is maar soap ‘.

  1. Willem is opgepakt door de politie (ff opletten) en dat van Bing is niet te bewijzen en niet veel weten het dus logisch dat dat niet opgelost is
   Gebeurt in het echt ook hoor

 35. Maandag 22 september
  Rikki voelt zich schuldig door wat ze heeft aangericht tussen Sjoerd en Wiet. Ze besluit daarom in actie te komen. Thijs gaat Sjors met andere ogen bekijken. Wanneer Bianca ongelukkig is, voelt Anton zich tekort schieten. Wanneer hij een nacht doorhaalt, heeft dat gevolgen op zijn werk.

  Dinsdag 23 september
  Nu er echt gekozen moet worden, gaan Bing en Tim voluit de strijd aan om Boks. Bianca vindt dat Anton zich verdacht gedraagt. Als Ludo de krant leest, heeft hij het idee dat hij de controle verliest. Dan komt hij oog in oog te staan met Veltman.

  Woensdag 24 september
  Janine probeert te achterhalen waarom Ludo Vincent zo kortaf behandelt, maar Ludo heeft wel andere dingen aan zijn hoofd. Sjors raakt opgefokt wanneer ze Bing en Tim in de boksring ziet. Lorena zoekt toenadering tot Nina en gedraagt zich verdacht richting Thijs.

  Donderdag 25 september
  Nina is teleurgesteld wanneer Vincent een afspraak afzegt. Wiet is het zat dat Sjoerd het telkens voor Rikki opneemt. Janines argwaan ten opzichte van Ludo wordt alleen maar groter wanneer hij haar wegstuurt. Thijs probeert grip te krijgen op Lorena.

  Vrijdag 26 september
  Bing en Tim komen tot een afspraak over Boks. Sjors gelooft er niet in. Rikki zoekt hulp bij Aysen. Anton wil Sjoerd laten inzien dat Bram en Bianca de grootste slachtoffers worden. Intussen probeert Anton zich met allerlei middelen op de been te houden.

  1. Maandag 29 september
   Vandaag is de uitspraak in de zaak Rikki-Anton. Beide partijen zijn zenuwachtig. Maxime gaat niet akkoord met Tims samenwerkingsplannen. Vincent kan de familiegrapjes van Lucas niet waarderen.

   Dinsdag 30 september
   Bianca weigert zich bij een breuk met Sjoerd neer te leggen. Ludo probeert controle over de chantage te krijgen door garanties te eisen voordat hij betaalt. Janine confronteert Thijs met de informatie die ze heeft over Veltman.

   Bron: tvgids

 36. Nou zo te lezen gaat dat hele gedoe om Rikki nog lekker door. Ik had eigenlijk gehoopt dat de rechter gisteren al tot een uitspraak zou komen. Bianca wat Anton de rechtszaal probeert uit te werken voordat hij zich nog meer in de nesten gaan werken, maar door commentaar van Sjoerd zij uitvalt. Met de woorden van “als straks alles uit komt sta je er alleen voor” stimuleer je Rikki niet echt om de waarheid te vertellen. Ik vind het knap van Wiet dat ze Sjoerd er gewoon uitgegooid terwijl ze weet dat hij thuis niet terecht kan. Ik weet niet of het nog ooit goed komt tussen die twee ook al zou Sjoerd de waarheid uiteindelijk weten, dan nog weet ik niet of Wiet hem terugneemt omdat hij haar niet geloofde. Rikki die het gewoon toelaat dat Sjoerd zijn spullen pakt en weggaat. Nu kan ze wel gaan janken in Boks maar het is toch echt haar eigen schuld.

  Ik wist niet dat Noud en Maxime het ineens redelijk met elkaar konden vinden. In de tijd met Nina kon ze hem niet echt uitstaan. Ik denk ook niet dat Maxime naar Noud toe ging om een cadeautje aan Nola te geven, maar echt om de verbouwing te bespreken. Ik moet wel Nina gelijk geven dat toen het een schilderij bleek te zijn dat het meer een cadeau voor Nina was als voor Nola want Nola snapt het nog helemaal niet. Wat me opviel in De Koning is dat Nina zei iets over een verjaardagsfeest van Nola. Nola werd 2. De leeftijd klopt wel maar de maand niet. Nina is toch in maart bevallen van Nola en niet in september. Dan nog iets Nola is 2 maar ligt nog altijd in een kinderwagen. Daar bedoel ik mee waar ze de baby’s in liggen normaal gesproken. Maar goed verder. Ik vind het toch knap van Nina dat ze toch naar Maxime wil luisteren. Nu kan Maxime wel gaan vertellen over hoe ze Vincent heeft afgestaan en hoe erg ze dat vond bla bla, alleen daar gaat het Nina niet om. Het gaat Nina om het feit dat Maxime gewoon niks heeft gezegd dat ze een zoon heeft. Ludo heeft jaren een schuldgevoel over wat er toen is gebeurd. Vooral toen Vincent naar Meerdijk kwam en iets met Nina kreeg had ze eerlijk moeten zijn. Het verhaal van het afstaan dat is iets van Vincent. Ik zie het nog gebeuren dat toch alles goed komt. Het is GTST.

  Wat een zoetsappig gedoe tussen Bianca en Anton. Ik word er niet echt vrolijk van als ik zie dat ze weer bij elkaar zijn. Anton zal nooit veranderen als dadelijk weer een leuke vrouw in beeld komt deelt hij gewoon met die het bed, en Bianca neemt hem maar terug. Oh jeetje het kan natuurlijk 2 kanten uitgaan met Anton en de wiskey. Of hij gaat de komende weken drinken, en maakt een fout op zijn werk. Of we krijgen de zoveelste alcoholverslaving.

  Ik vind wel dat deze site erg laat is met het plaatsen wat er de volgende week gaat gebeuren. Het is ondertussen donderdag 18 september de 22ste is een nieuwe week en hier staat nog niks op. Dankzij sommige van jullie weten we tenminste wel al iets.

  1. In gtst kloppen de leeftijden nooit, gelukkig maar. Volgens mij is het meestal 1 is 2 jaar.
   Ludo’s schuldgevoel was/is eigenlijk terecht want door die wond was de kans om kinderen te krijgen al moeilijk en na Vincent kont het ook echt niet meer

 37. nieuwe spoilers
  29-9 Vandaag doet de rechter uitspraak in de zaak van Rikki en Anton. Beide partijen zijn dus behoorlijk zenuwachtig. Maxime gaat niet akkoord met de samenwerkingsplannen van Tim

  30-9 Bianca weigert zich neer te leggen bij een breuk met haar zoon Sjoerd. Ludo probeert controle over de chantage te krijgen door garanties te eisen voordat hij betaald. Maar of dit een goed idee is …

  1-10 Bianca betrapt Anton als hij staat te snuiven. Hij probeert zich eruit te redden. Thijs schrikt als Aysen hem wil spreken over een moord. Rikki en Sjoerd kijken na de uitspraak van de rechter verschillend naar de toekomst.

  2/10 Thijs wil alles op alles zetten om Veltman zijn samenwerking met Sanders te laten beeindigen. Lorena probeert Lucas stiekem voor haar karretje te spannen om haar chantageplannen te laten lukken.

  3-10 Lorena krijgt het idee dat Janine even onderzoekend als altijd achter de chantageplannen is gekomen. Sjoerd overvalt Rikki met een bekentenis. Tim komt in conflict met Bing over het openningsfeest van boks.

  bron tvfilm gids

 38. Pff gtst eerst Sjoerd aan de Coke nu Anton Dat verhaal van Rikki en Anton is langdradig, Vincent Maxime is ook saai. De spanning is volledig weg. En het wordt tijd dat dat ze goede verhalenlijnen krijgen vlak voor de parachutesprong. Die waren spannend.

 39. Tjongejonge wat een spoilers, nu gaat Anton weer snuiven… En nog gaat Rikki de waarheid niet vertellen…dat wordt weer cliffhanger 2015, de gtst schrijvers zijn er gek genoeg voor!

 40. nou sorry ben het met Konijn eens, wordt als the Bold pffff echt saai….ik kijk nu maar 1 keer in de week op een vrijdag.Het lijk t wel op de schrijvers geen verhallen meer hebben zeg!!

  1. Ik ben na de zomerstop nog niet begonnen met kijken…
   Zelfs de shorties kijk ik niet.
   Lees de spoilers en hoef voorlopig nog niet opnieuw te gaan kijken.
   Het verhaal van Rikki komt me mijn strot uit….je zou in het echte leven maar eens echt aangerand zijn!
   En dan nu Anton weer aan de coke.
   Nee, voorlopig nog geen gtst voor mij.

    1. Zal best, maar de ergernis van de andere verhaallijnen (Rikki – Anton – Sjoerd (zo hij is irritant) – Nina (zal hier maar niet over beginnen…) weegt veel zwaarder dan het chantage verhaal.
     Ik hoop dat de schrijvers het snel weer wat beter voor elkaar hebben

 41. Gtst mist de laatste tijd wel wat pit, alleen de verhaallijn van Ludo-Lorena-Bing is nog wat spannend.

  Die verhaallijn van Nina-Vincent-Maxime is ook totaal niet meer spannend. Ik dacht echt dat nadat Maxime het had verteld, er iets groots zou gebeuren. Maar we zijn nu een paar weken verder en verder dan een paar gesprekjes is er ook niet echt veel gebeurd. Echt teleurstellend dit.
  Dat Vincent en Nina eigenlijk zo normaal weer verder met elkaar gaan is ook saai zeg.. en dat Ludo ook niet echt iets doet, vind ik niet bij hem passen. Waar is de Ludo die bijv. Noud weg wilde hebben van Nina?

  Ik vind ook de nieuwe karakters Thijs en Vincent niet bepaald super. Thijs kan natuurlijk nog wel groeien, hij zit er ook maar net in, maar Vincent vind ik maar een raar joch met geen fijn karakter. Ik vind hem vaag en redelijk saai.

  Laat Nina nou gewoon snel op verlof gaan, dan weten we iig. dat deze verhaallijn enigszins wat afgesloten is. Oh dan moet het natuurlijk wel al uit zijn tussen Nina en Vincent voordat ze op verlof gaat, want ik moet er niet aan denken dat als Nina terugkomt ze nog met elkaar zijn en weer verder gaan met deze verhaallijn.
  Afwachten maar.

 42. Als trouwe kijker geef ik ook toe dat GTST echt niet meer zo spannend is als vorig jaar. Inderdaad het chantage verhaal dan wel weer, maar voor de rest. De aanranding van Rikki gaat vermoedelijk net zo aflopen als die verhaallijn rondom Maxime en die Maarten. Rikki zal dus nooit bekennen dat ze niet is aangerand. Nu hebben we dadelijk weer een verslaafde in de Bouwhuis familie Anton of aan de drank of aan de drugs. De verhaallijn rondom dat Vincent en Maxime zoon en moeder van elkaar zijn is ook ontzettend saai. Ik had ook wel gedacht dat er iets meer sensatie in zou zitten, en in ieder geval dat het uit zou zijn tussen Vincent en Nina. Ik weet niet waar de schrijvers mee bezig zijn. Er kijken ook tieners naar GTST. Die leren nu dat je mag liegen over een aanranding. Erger nog een relatie tussen neef en nicht is volkomen normaal. Nou ik vind van niet hoor. Je hoort geen relatie met je neef of nicht te hebben.

  De enige reden waarom ik er nog naar kijk is die hele chantage zaak is spannend en ik hoop dat er snel weer iets spannends gaat gebeuren. Als je al vanaf je 8ste jaar erna kijkt en je bent nu 33 is het moeilijk om ermee te stoppen.

 43. A nee he….Anton aan de coke, wat een gezeik weer zeg.
  Ben benieuwd wanneer de eerste rolstoelzitter weer eens in beeld komt, dat is ook al tig x gebeurd.
  @Demy, wat maakt het uit of Nina en Vincent familie zijn, heel Meerdijk heeft al met elkaar in bed gelegen, volgens mij zijn ze allemaal verwant aan elkaar zolangzamerhand.
  Net als jij al fan vanaf het eerste begin, ook toen waren er best wel van dit soort dingen hoor, maar er werd ook nog weleens gelachen in de serie, en de verhaallijnen werden niet eindeloos uitgemolken, als je b.v door vakantie het twee weken niet had gezien was er alweer een heleboel veranderd…..nu kan je rustig twee maanden niet kijken en ben je zo weer helemaal bij.
  Er was ook veel meer gezelligheid, iedereen had een eigen huis en daardoor was de ‘ keukentafel ‘ leuk voor veel gesprekken en kreeg het meer karakter.
  Nu hangen ze in de koning of de rozenboom en thats it.
  Hopelijk lezen de schrijvers de kritieken eens, want idd hoor, als je fan bent is het moeilijk afhaken, domweg omdat je steeds maar hoopt dat het weer spannender wordt, helaas was het afgelopen seizoen en nu ook de start van het nieuwe heel saai, daar helpt tot nu toe geen mooie Thijs Kramer aan……..maar wie weet.

 44. Nelleke, jij hebt helemaal gelijk, ik kijk wel, al zou ik dat ook liever niet doen (verslaving).
  De verhaallijn is verschrikkelijk, weer iemand aan het snuiven, walgelijk!!!!
  En Demy en Yvon bijvoorbeeld, voor hen is het een dagtaak geworden, zij denken dat het allemaal echt is, zielig.
  Plaatsen hier enorme lellen van berichten, met ideeën?

  Ik vraag dit al tijden, wanneer komen er eens nieuwe scriptschrijvers? Alles wat al opgenomen is, daar valt niets meer aan te verbeteren, dus de komende weken blijft alles hetzelfde. Geen oplossingen, maar doorgaan op de huidige voet.

  GTST de best bekeken soap van Nederland, is op dit moment niet om aan te zien, zo verschrikkelijk langdradig.
  Het moet echt sneller worden, anders zullen er veel afhakers komen!!!!

  1. @Anja: Ja klopt ik denk ook dat GTST echt is. Dat het geen soap is. Meerdijk bestaat echt en alle personages ook. Normaal gesproken reageer ik niet op van domme berichten maar als je me gaat uitmaken voor zielig. Wie heeft jou het recht gegeven om mij zielig te noemen. Je kent me niet eens.

   Het is wat Mjo zegt ik leef me in. Ik vertel mijn mening over de aflevering wat ik heb gezien. Als ik veel te vertellen heb ja dan zijn het hele lange berichten. Waarom zou ik met een idee moeten komen? Daar zijn de schrijvers voor. Ik ben geen schrijver van GTST.

   Je mag gerust je mening zeggen als je mijn verhalen niet leuk vind. Dat is jouw mening die respecteer ik. Maar me gaan uitmaken voor zielig sorry daar ben ik absoluut niet van gediend. Als je zoiets nog 1x doet ga ik er een melding van maken.

 45. @Anja, Iedereen mag hier zijn mening geven. Dus ook Demy en Yvon. Zij leven zich in. Ooit daar van gehoord. Bovendien zijn het ook nog eens goede reacties die ze hier plaatsen. Ben je het daar niet mee eens, ook dat mag en is je goed recht. Maar laat alsjeblief iedereen in zijn of haar waarde. Dat doen andere ook.

  Blijven zeuren over de te lange verhaallijnen heeft helaas geen zin. Of denk je soms werkelijk dat de scriptschrijvers zich daar iets van aantrekken, ik denk van niet, ondanks je goede bedoelingen.

 46. @Mjo: ik wil je even bedanken voor het bericht richting Anja. Ik heb er zelf ook al op gereageerd. Sommige mensen denken echt dat je dom bent en als je, je veel in leeft in een soap dat je denkt dat alles echt is haha.

 47. Pffffffff boring, laat rikki het nou is eindelijk toegeven, en laat bijvoorbeeld naud een nieuwe vriendin krijgen en nina een beetje jaloers worden! Daten met naud, andere uit goede tijden regelen een date, zooo saaaaaaai deze serie, ik kijk eigenlijk alleen nig om het chantage gebeuren en omdat ik echt hoop dat rikke eindelijk toegeeft,

Geef een reactie