• 23 september 2014
 • Roos
 • 22

In deze bijzondere aflevering zien de miljoenen fans hoe Nina met Vincent, na alle spanningen door de bekentenis van Maxime, een romantische vakantie probeert te houden aan de Dode Zee. Onderwijl wordt Ludo onder druk gezet om vóór een bepaalde tijd een persconferentie te geven, anders dreigt er iets verschrikkelijks te gebeuren. Lorena, die zich door de chantage van Ludo niet zeker van haar leven voelt en daarom wil vluchten, weet Lucas met een smoes over te halen om samen naar Israël te gaan. Samen reizen ze Nina achterna, die probeert haar relatie met Vincent te redden. Maar wat een romantische vakantie had moeten worden, loopt heel anders af.

22 comments on “GTST Spoiler 5000 aflevering

 1. Klinkt echt super spannend! Wel typisch dat Nina en Vincent naar Israël gaan aangezien Ludo&Janine daar ook voor hun eerste huwelijksreis geweest zijn. Denk dat daar misschien wel een dooie gaat vallen. Verder denk ik dat het “verschrikkelijke” dat er zal gaan gebeuren als Ludo geen persconferentie geeft met Janine te maken zal hebben.

 2. De romantische vakantie van Nina en Vincent loopt heel anders af, omdat een handlanger Lorena op het spoor komt en haar achterna reist. Ludo geeft opdracht tot een aanslag op Lorena’s leven, maar door een samenloop van omstandigheden is het Nina die zwaargewond raakt. Als Ludo beseft dat hij met zijn order het leven van zijn dochter in gevaar heeft gebracht, kan hij dit niet verkroppen en verwijt hij dit Lorena des te meer…

 3. RAAR

  LUCAS is in aflevering 5000 dus weer EVEN TERUG (flexwet) en NINA zal na deze vakantie tijdelijk vertrekken of ……..VERDWIJNEN (zwangerschapsverlof). Waarschijnlijk BLIJVEN LUCAS EN NINA dus beide LANGER IN ISRAËL en komt Lucas na 2 maanden terug (begin december) en Nina pas begin volgend jaar (begin maart). Wat ik me nu afvraag:

  Hebben ze echt in Israël gefilmd terwijl het daar soort van oorlog was???????
  En WANNEER IS DIT OPGENOMEN?? Want:
  Marly (Nina) is begin september met zwangerschapsverlof gegaan en Ferry (Lucas) was van juli tot en met eind september in de flexwet dus die MOCHT niet filmen. Tenzij:
  a) flexwet niet geldt voor wat er in het buitenland gedraaid wordt en we dus alleen scenes te zien krijgen van Lucas in Israel, of
  b) deze verhaallijn in juni is opgenomen (nadat Ferry terugkwam van Expeditie Robinson).

  1. Gtst word eerder opgenomen dan de uitzending. Ze nemen niet op wat je die avond te zien krijgt, ze lopen ongeveer 2 a 3 maanden op voor. Lucas is van begin juli tot eind september niet te zien = 3 maanden. Hij was waarschijnlijk niet op de set van begin mei tot juli ongeveer. Dus kan alles gewoon.

   Het is verder ook geen probleem, hij is weer in GTST dus hij is weer in GTST en het zal echt wel goed gedaan zijn. Verder maakt het toch allemaal niet uit

   1. Het gaat er bij de flexwet om dat je niet voor je werkgever mag werken in dit geval opnames. NIET om waneer je op televisie te zien bent.

    @gtstfiles en @piet

    Maar het is me al duidelijk.

    Ferry en Dave (Lucas en Menno) stopten eind april met draaien. Dat zou dus betekenen dat Ferry eigenlijk mei, juni en juli niet zou mogen draaien. Maar:

    Tijdens RTL Boulevard bevestigd Ruud Feltkamp dat de opnames in Israel zijn gemaakt nog voor de oorlog daar begon. Dat moet dus nog juni zijn geweest (na Ferry’s opnames van Expeditie Robinson). En dat betekent dus dat Ferry’s flexwet pas juli in gegaan is (=juli, augustus en september).

    Dit zou dus kloppen omdat Ferry pas zojuist terug is vakantie (zie zijn twitter) terwijl de rest van de cast alweer ruim een maand aan het filmen is.

    LUCAS is dus maar EVEN TERUG en NINA zal na de 5000e TIJDELIJK vertrekken of ……..VERDWIJNEN (zwangerschapsverlof). Waarschijnlijk BLIJVEN LUCAS EN NINA dus beide LANGER IN ISRAËL en komt Lucas na 2 maanden terug (begin december) en Nina pas begin volgend jaar (begin maart).

 4. Nu kunnen we gaan bedenken wat de reden zal zijn waarom we Nina even niet zien. Of ze is dood of ze is weer eens zwaargewond en moet in het buitenland gaan herstellen en over een paar maanden komt ze weer gezond en wel terug.

 5. Ik hoop einde lucas.nina en vincent wat een slechte acteur zeg! Familie drama en over paar weken plegen janine,ludo , en maxime zelfmoord en einde gtst eind oktober

  1. @Daan, In RTL Boulevard reageren ze op een artikel dat in het weekblad Privé staat. Dat artikel gaat inderdaad over Aysen, die ontslagen zou zijn/worden.

   Maar als ik het goed heb begrepen, werd dat gerucht tegen gesproken door RTL.

   Overigens wie het weekblad Privé een beetje kent, weet ook dat er wel vaker onzin verhalen in staan. Ik neem die verhalen vaak met een korreltje zout. Eerst zien dan geloven.

   @Dex, ook ik geloof niets van het verhaal van @Gert.
   RTL zou wel gek zijn om te stoppen met GTST. Het best lopende dagelijks programma van de zender. Met nog altijd ruime kijkcijfers van zo’n 1,5 miljoen kijkers PER DAG.

 6. Echt ten eerste, omg, WAUW! We hebben de 5000ste aflevering gehaald, ik kan me de dertiende nog herrineren.. of de 39ste.. wauw.. Zoveel goede tijden, maar zeker ook slechte tijden. Ik wil iedereen die al die jaren aan gtst heeft gewerkt echt ontzettend bedanken voor alle het mooie wat ze onze kijkbuis de afgelopen jaren hebben gegeven.

  Over de 5000ste aflevering however, denk ik dat er geheime covert-op missie zal plaatsvinden om lorena uit te schakelen, maar Lorena zal op een soort matrix-achtige manier de kogel ontwijken en zal richting nina vliegen. Maar deze kogel zal nina op een haar na doden, maar de kogel schampt slechts het hoofd van nina, waardoor nina in een diepe coma zal liggen, en daar de aankomende paar maanden in zal gaan liggen ( zwangerschapsverlof ). Vincent zal doordraaien van het incident en Maxime in een waan van verbijstering vermoorden bij volle maan. Als dit voorval heeft plaatsgevonden zal Ludo zowel lorena, als bing, als vincent, als janine ( eind contract juli 2015) én lucas ( omdat gewoon ) en Anton, en Bianca en Noud, én Aysen in schok zijn en thijs paalt iedereen.

Geef een reactie