GTST shortie 22 september 2014

Anton blijft drinken en wordt de volgende ochtend vermoeid wakker.  Hij komt maar moeilijk op gang.

Thijs blijft Sjors vragen om voor hem komen te werken.   Rikki probeert de relatie van Sjoerd met Wiet te redden.

17 reacties

 1. Wat irritant dat je per spoiler moet kijken

 2. Gaan jullie dit nu serieus zo doen? Kan net zo goed wachten elke Donderdag op de Gids, daar heb je dan tenminste nog wat aan..

 3. Waar kan een mens zich nou om druk maken pffff.

 4. Waar kan een mens zich druk om maken pffff.

 5. Carlolien d Bruijn ala (janine) en Erik de Vogel (ludo) zeiden dat het spannend gaat worden met de 5000ste afl. de fam Sanders zit er vol op in beeld die die afl. Zijden ze in Life4you

  • Idd, @Richard,

   Caroline de Bruijn en Erik de Vogel zaten gisteren aan de tafel bij Carlo&Irene (Life4You), uitzending van en tijdens de première van de musical “Moeder ik wil bij de revue”. Ze vertelden inderdaad dat de 5000ste aflevering spannend gaat worden en dar de Fam. Sanders hierin een groot aandeel in zal hebben. Ik ben echt benieuwd. Op naar 17 oktober a.s.

 6. GTST SAAI EENTONIG

  Gewoon saai, eentonig, voorspelbaar en nogmaals saai…….
  Ja ik weet dan moet ik niet kijken en hier op de website zijn maar iemand moet toch laten weten dat het saaaaaai is zodat ze eraan kunnen werken.
  Ik kijk trouwens ook echt niet meer.

 7. Peter Faber komt er morgen in hij speelt Veltman dus geen Joost.

 8. ik vrees dat in afl. 5001 zowel Ludo als Janine dood zijn, misschien wel de hele familie sanders behalve Lucas en Maxime.

  Je krijgt net zo aflevering als de 1000, daar ging ook de grootste badgay dood, helaas nu weer. Jammer, betekent voor mij EINDE GTST.

  Er gonst ook de geruchten dat RTL in 2015 gaat stoppen met GTST, dan loopt het contract af.

  • Het wordt spannend alles over Veltman, Sanders en Jut (Bing) en Jul (Lorena), maar waarom denk je dat van de Meerdijkers 4 van de 6 dood gaan?

  • Het gonst dan wel van de geruchten, maar zoals het woord al zegt: het zijn en blijven geruchten. Bovendien zal RTL echt niet stoppen met GTST omdat het toch, ondanks alle geklaag en gezeur over de lange duur van de verhaallijnen, nog zeer succesvol is, zoals uit de kijkcijfers blijkt. (zo’n 1,5 – 2 miljoen kijkers per dag.) Dat laat RTL heus niet gebeuren.

   De Familie Sanders is dan wel prominent betrokken in de 5000ste (zoals Janine en Ludo/ Caroline en Erik afgelopen zondag zelf zeiden) maar dat kan van alles betekenen o.a. de ontknoping van de chantage. (lees de spoilers maar, Lorena vermoedt dat Janine achter haar chantageplannen is gekomen en Thijs heeft eveneens het vermoeden dat Lorena achter die chantage zit.

   Ik denk, wat jij schrijft “de dood van de hele familie Sanders” wel erg rigoureus is. Eerlijk gezegd geloof ik daar niets van.

 9. He, het artikel van/over Peter Faber is weg. Dus toch niet juist??? Oeps, een blundertje.

Geef een reactie