Deze week hebben we al gezien dat Thijs Kramer in de serie een opvallende verschijning is en vast en zeker in de smaak gaat  vallen bij de dames.

Met wie gaat hij denk je als eerste het bed delen en wat is hiervoor de aanleiding. We horen het graag !

31 comments on “GTST Denktank: Met wie gaat Thijs Kramer als eerste het bed delen ?

 1. Sjors of Aysen, hij doet in ieder geval z’n best om Sjors te versieren. En Lorena is nu met andere dingen bezig dus die zal het niet worden.
  Ik denk dat hij uiteindelijk een relatie met Nina krijgt en hoop dat Vincent dan wat krijgt met Sjors. En dat Bing en Lorena weer een setje worden.

 2. Ik denk Aysen, maar dat hij uiteindelijk met Sjors een relatie probeert te krijgen maar niet lukt en vervolgens met Lorena een relatie krijgt.

 3. Maxime, hij is werkt in het geheim voor Ludo, Maxime zal toch wraak gaan nemen voor haar verbanning uit huize Sanders en ziet haar kans schoon.
  Maar eerst zal hij wel al de meiden van Meerdijk even ‘ verkennen ‘ voor het zover komt.

  1. @Kyra, hij komt niet aan acteren toe??? Sorry hoor, die Thijs steekt op dit moment z’n neus in zaken waar hij niets mee te maken heeft. Een betweter dus.

   Tot op dit moment vindt ik de rol van Thijs Kramer knap irritant.

   1. Ik zeg het ook als een beetje sarcasme naar deze “denktank”. En ook naar de schrijvers.
    Tot nu toe heeft hij niet veel meer gedaan dan meisjes kijken. Alles draait kennelijk weer om seks. Sjors werd bijna als een soort prooidier in beeld gebracht. Ik hoop dat zijn rol nog wat meer inhoud krijgt … maar hij zit er ook nog niet zo lang in.
    Toch denk ik dat het wel weer spannend gaat worden de komende tijd.

    1. Kyra ik vind jouw antwoord wel grappig, dacht zelf ook al zoiets, daarom stelde ik Maxima maar even voor.
     Vindt het maar een asurde vraag.

  1. Het is niet meer van toepassing, want sinds hij in Meerdijk te zien heeft is het al gebeurd, tijdje geleden al. Namelijk Anna…

 4. Rikki natuurlijk. Ze zijn het beste stel dat er is. Ze hebben nu nog niks maar dat komt nog wel, hehehe

Geef een reactie