• 29 augustus 2014
 • Daan
 • 7

Wat vinden jullie ervan?

7 comments on “Volledige castfoto seizoen 25

 1. Aysen ziet er mooi uit:D Maar is gtst live nog via een livestream te volgen vond dan vorig jaar erg leuk.

  Alvast bedankt voor jullie antwoord

 2. Aysen ziet er inderdaad mooi uit! Zou in de serie haar haar ook wel wat vaker los mogen dragen, ze heeft mooi haar.

  Jammer dat het Nick niet is die terug keert, maar ben wel benieuwd naar deze nieuwkomer! Hopelijk een badguy alla Mike of Nick. Een beetje extra spanning en sensatie is welkom in Meerdijk.

 3. Mooie castfoto, niet apart of kunstig maar gewoon iedereen lekker kleurrijk erop. Love it. Ik blijf er alleen wel bij dat het verhaal nu teveel als los zand is. Teveel losse personages als Sjors, Bing, Lorena, Aysen, Wiet. Aysen en Lorena zitten teveel in elkaars vaarwater als bitch, bovendien moddert Lorena nu maar wat aan. Bing is al jaren als een zak hooi ( snap je, ha-ha!) en Sjors voegt ook niet veel meer toe. Die vrouw is juriste, hier had al zó veel spannends mee gedaan kunnen worden! Wiet vind ik zo’n rol als Vicky, Fos, Florien etc. Leuk om 2 jaar mee te doen, en daarna gauw worden vergeten. Rikki zal ook niet lang meer in Meerdijk rondlopen. Een tiener zonder ouders, dat is het niet echt. Bovendien ben ik het gezeur van dat personage ook wel een beetje beu :p

  1. Sjors is geen juriste meer. Nadat ze samen met Jack wraak wilde nemen op Bing nadat die Jack had aangereden kwam Aysen daar achter en mocht Sjors haar beroep niet meer uitoefenen/

Geef een reactie