• 18 augustus 2014
 • Daan
 • 20

Heb jij de laatste twee weken van seizoen 24 gemist? Geen probleem, want vanaf vanavond zend RTL4 om 20.00 uur de laatste twee weken van seizoen 24 uit, om dan vanaf 1 september meteen door te gaan met seizoen 25.

20 comments on “Vanaf vanavond GTST

 1. Peter Faber speelt niet als Joost Muller kan ik afleiden uit dat filmpje, hij is van de VMG-groep denk ik. Want hij heeft het over een derde persoon die Sanders chanteert(dat is dan lorena)

 2. hoe komt het dat niemand de spoilers nog geplaatst heeft, vandaag ligt sowieso de nieuwe Veronica in de bus van velen dus daar staat het in volgens mij!

 3. Wie is die vent die bij Peter Faber staat? Trouwens het lijkt erop dat Lorena aangereden wordt zag ik in de promo. Ik hoorde een auto en Lorena keek toen zo O.O

 4. nieuwe spoilers uit de tv film gids zijn er . Bij maandag staat er nog een stukje apart geschreven zal dat ook even melden

  hier het stukje extra bij ma 01-09 Hoe Lorena in deze netelige situatie terecht is gekomen ? Ze wilde Ludo chanteren . Maar bij de overdracht van het zwijggeld werd ze klem gereden door handlangers van Ludo . Ondertussen was Sjors bij een stoomgermaal vastgebonden door de man die zich belazerd voelt door haar vriend Tim . In het laatste schot van de cliffhanger zagen we hoe Bing met de bewusteloze Sjors in de armen , met een vernietigende blik naar Tim keek . Het is allemaal jouw schuld . Leeft Sjors nog ? Verder heeft Maxime eindelijk aan Vincent opgebiecht dat zij zijn moeder is – en niet Paula die onlangs vanuit Zwitsrerland kwam, maar in Meerdijk overleed. Het nieuws is voor Vincent een zware klap die beseft dat zijn vriendin Nina zijn nicht is. Vincents vader joost muller Peter Faber gastrol komt over om het een en ander uit te leggen.

  ma 01/09 Vlak voor de zomer stop kwamen veel personages van gtst in de problemen . Hoe reageert Vincent bijvoorbeeld op het nieuws dat Maxime eingelijk zijn moeder is ?

  da 02/09 Door haar chantage pogingen komt Lorena in het ziekenhuis terecht. Ene Thijs houdt haar in de gaten. Jainine wil Ludo steunen maar hij twijfelt aan haar goede bedoelingen.

  wo 03/09 De onthulling dat Vincent een zoon van Maxime is heeft grote gevolgen . Nina wordt onzeker door Vincents gedrag en Maxime verlaat het huis van de familie Sanders. Rikki neemt een besluit over haar leugen.

  do 04-09 Nu bianca zeker weet dat Rikki de aanranding van Anton heeft verzonnen , probeert ze haar er toe te bewegen de aanklacht tegen hem in te trekken. Rikki reageert haar frustratie af door om haar heen te slaan.

  vr 05/09 Tim wordt verrast door de toekomst plannen van Bing . Lorena belandt in een benarde positie als haar chantage telefoon op een verkeerd moment overgaat. Nina reageert haar onzekerheid af op Maxime.

  ga 30 aug nar gtst live weet dan meer over maandag al

Geef een reactie