Eerder wisten wij te melden dat Georgina Verbaan niet terug keert voor de 5000e aflevering. Nu gingen er ook weer geruchten over dat Inge Ipenburg en Mark van Eeuwen terug zouden keren voor de 5000e aflevering in oktober. Nog steeds is bij ons bekend dat geen enkele oude bekende terug keert voor deze jubileum aflevering. De producenten en schrijvers zouden een aantal comebacks willen bewaren voor volgend jaar, wanneer de soap 25 jaar bestaat.

Inge Ipenburg speelde tussen tussen 1990 en 2005 de rol van Martine Hafkamp, de biologische moeder van Sjors Langeveld. Daarnaast heeft Inge Ipenburg al verschillende keren gezegd nooit meer terug te willen keren als Martine Hafkamp in de serie. Mark van Eeuwen speelde Jack van Houten van 2005 tot 2012. Jack was de zoon van Frits van Houten en de halfbroer van Sjors Langeveld en Wiet van Houten.

14 comments on “Ook Inge en Mark niet terug

 1. Wat zal Inge er moe van worden, elke keer die geruchten dat ze weer Martine Hafkamp gaat spelen. Die wil niet meer terug naar dat personage. En eerlijk gezegd weet ik niet wat ze toe zal moeten voegen.

  1. * Ze heeft een dochter Sjors en kleindochter Lana
   * Strijd met Ludo

   maar ze zal vast niet meer terugkomen in de serie omdat er veel te veel geruchten zijn dat ze terugkeert. We moeten hoogstwaarschijnlijk tot 1 oktober 2015 dat er een aantal oude bekenden terugkeren. Dan denk ik aan Robert, Rik, Barbara, Charlie, Valentijn en Morris en misschien wel Helen, Daniel en Suzanne

 2. Misschien keert Nick Sanders ook wel weer terug, zou pas gaaf zijn!
  Amy mag ook wel terugkomen
  En misschien weer eens een oude liefde voor Jef of een zoon, zodat er meer rol komt voor Jef.

 3. Eerlijk gezegd Zoé ik het wel heel erg leuk vinden als Guusje Balk (zoon Suzanne Balk en Peter Kelder) nu 20 terug zou komen. En dat dan ook Peter terug komt. Dat zou echt leuk zijn. Maar ook Charlie en Valentijn!

  1. Guusje Balk kan natuurlijk ook terugkeren. Peter terugkeren? Dat zie ik niet gebeuren het enige wat kan is dat er een recast komt.

 4. het zou kunnen dat robert alberts weer terug komt in gtst want dat heeft hij zelf al heel lang aangegeven om een comeback in gtst te willen maken. wat oudere acteurs mogen wat mij betreft wel gaan komen want het is alleen maar nog jong grut tegenwoordig wat er in de serie rondloopt, het lijkt wel een jeugdserie van Zapp. Een rol voor een loverboy zou weleens leuk kunnen zijn in gtst.

Geef een reactie