• 26 augustus 2014
 • Daan
 • 83

Vandaag had Veronica Magazine de primeur, namelijk de castfoto van seizoen 25. Iedereen die aanwezig was tijdens de cliffhanger van seizoen 24 staat erop en dit betekend dus dat we in de eerste week geen afscheid gaan namen van Sjors Langeveld of Lorena Gonzalez. Daarnaast staat er ook een nieuwe castlid afgeschermd op, maar wie dit is blijft nog even geheim. Wie denken jullie dat dit is?

83 comments on “Nieuwe castfoto + nieuw GTST castlid

  1. Idd, @Roos. Ik denk dus ook dat het Peter Faber is. Speelt de rol van Joost Muller de vader van Vincent.

   Peter Faber (voor diegene die hem kennen uit andere series en films) speelt sowieso een rol in GTST, dat hebben we al in de promo voorbij zien komen. Gezien de verhaallijn onthulling van Maxime dat zij de moeder is van Vincent en het overlijden van zijn moeder en van Joost z’n vrouw Paula (voor ons is dat alweer even geleden, maar dat geldt niet in GTST). We hebben ook nog geen afscheid/begrafenis van haar gezien.
   Ook denk ik dat wat Peter Faber/ Joost Muller zegt in de promo, ons in verwarring brengt op een dwaalspoor zet. Hieruit zouden we kunnen opmaken dat hij iets met Ludo Sanders van doen heeft. Wat (denk ik) niet helemaal zo is, waarschijnlijk maar zijdelings of via zijn zoon Vincent.

 1. aangezien ze ook altijd de families en relaties bij elkaar zetten kan het inderdaad Peter Faber zijn als Joost Muller, want het afgeschermde personage staat bij de Sanders naast Maxime, Nina en Vincent

 2. ik weet het nog niet zo zeker hoor dat sjors erin blijft want vorig jaar stond Mike er ook op en die ging ook dood. er waren dan wel twee foto’s met mike op een rare plek, niet bij zijn familie in ieder geval. Sjors staat nu ook niet bij Wiet. wel bij Tim een beetje. maargoed ik hoop wel dat ze erin blijft.

  1. Toen hadden ze ook 2 castfoto’s gemaakt, met en zonder het slachtoffer van de parachutesprong (Mike dus). Nu is er gewoon één foto gemaakt en als je er op staat, dan overleven ze in ieder geval de komende maanden. Je weet natuurlijk nooit wat er in januari allemaal weer gaat gebeuren 😉

 3. ik denk niet dat het een oud personage is. ik denk dat het een nieuw mannelijk personage is aangezien je op de schim geen lang haar ziet is het duidelijk dat het een man is. ik denk dat het een jonge man is misschien wel thijs die in de spoilers staat.

 4. Ik verander van gedachte her is een oud bekende denk ik waarom zou hij anders niet herkenbaar zijn? Het valt wel op dat die ongeveer midden achter zit

  Job, Remco, Stanley, Frederik?

  1. Ik denk een nieuw iemand, denk zelf niet dat ze een bestaand personage die weggegaan is ineens voor vast laten terugkeren. Maar zou wel een leuke verrassing zijn.

   Als Dave Roelvink er in komt is het voor mij alsof GTST mijn lievelingseten is en iemand erin gespuugd heeft.

   1. Haha, dat is een goede omschrijving zoals ik het zou vinden als die Dave Roelvink mee zou spelen. Die glibber wil ik echt niet in GTST.

    1. Dave Roelvink heeft wel enkele keren auditie gedaan voor een rol in GTST, maar is telkens afgewezen. Vanwege zijn (te veel) Amsterdamse accent.

     Dus lijkt het mij onwaarschijnlijk dat Dave Roelvink zijn entree zal maken in GTST.

  1. Peter Faber in de rol van Joost Muller (vader Vincent) is ook geen vaste rol, maar een gastrol.

   Verder maakt het toch niet uit wat iemands leeftijd is. Als men iemand afwijst voor een (vaste) baan (in de echte maatschappij 🙂 ) noemt men dat leeftijdsdiscriminatie beste @Robin.

 5. Ik weet niet wie dat kan zijn.
  Als het een oude bekende is dan verwacht ik meer:

  Nick? Stefano? Job? Robert? Charlie? Of Valentijn die verouderd is? Of toch Marcus?
  Of toch het dochtertje van Marcus? Kimberly?
  Of keert Hans van Houten de tweelingbroer van Frits terug? Of toch Jack?
  Of toch Rik die GTST mist?

  Of het is een nieuwe personage dan denk ik Joost Muller. Ook al is die in de 70 ofzo. Het kan toch wel? Wie zegt dat die dan heel veel te zien is misschien eerste tijd wel maar Jef is volgens mij in de 65 of 66? En heeft ook een vaste rol.

  Dus we zien wel 🙂

  1. Jef is afgelopen maand (17 augustus) 64 jaar geworden.

   Bovendien EN NOGMAALS Peter Faber alias Joost Muller speelt een gastrol.

   @gtstfites Het maakt helemaal niets uit wat iemands leeftijd is, maar of iemand geschikt is voor een rol. Bovendien is het een vaderrol en daar kun je echt niet iemand van 20 of 30 jaar voor gebruiken.

   Overigens als men iemand afwijst voor een (vaste) baan (sowieso in de echte maatschappij 🙂 ) noemt men dat leeftijdsdiscriminatie beste@gtstfites

   1. Dat zou je idd denken als je naar de promo kijkt. Maar ik denk/vermoed dat ze bij GTST ons in verwarring willen brengen. Ik ga er op dit moment nog van uit, dat Peter Faber de rol van de vader van Vincent speelt.

  1. Dat is een instinker! aangezien de plek en de actrice nou bijna 18 is geworden kan het eindelijk!

   Het nieuwe vaste personage is Amy Kortenaer!! Naatuurlijk gespeeld door Julia Batelaan.

 6. ik zie dat Jim Bakkum dus auditie heeft gedaan voor GTST. Aan de vorm van het geheime personage zou het wel Jim Bakkum kunnen zijn. Maar aan de plek waar het personage staat kan het volgens mij alleen nog Valentijn zijn?
  En ik denk dat het een beetje vroeg is als Valentijn nu al zo oud is en ik zou niet weten wat Valentijn hier moet zonder Charlie. Leeftijden in GTST zijn volgens mij altijd 1 jaar = 2 jaar in de soap (ongeveer), dus Valentijn zal het wel niet zijn.

  1. Jim Bakkum is het niet daar is die schim te klein voor.

   ik hoop geen Dave Roelvink *kots*

   Ik denk dat het de halfbroer van Rikki is.

 7. Die silhouette doet wel enorm denken aan Nick Sanders! Als dat zo is wordt het weer een zwaar jaar voor Maxime.

  Zou wel prachtig zijn als het Nick is! Na Mike miste je wel een badguy in Meerdijk. Aysen mag dan af en toe een Bitch zijn en Bing ook, maar je miste gewoon iets.

 8. Aangezien een eerdere reactie van mij met 2 (onderstaande) links niet wordt geplaatst, dan maar op deze wijze:

  @Jan: niet goed gelezen of gehoord:

  BRON AD 28-8-14 :
  Auditie Jim Bakkum bij GTST mislukte:
  Jim Bakkum deed na de finale van Idols auditie voor Goede tijden, slechte tijden. ‘Ze hadden een hele rol voor me bedacht, maar dat werd niks. Ik zat met mijn hoofd helemaal in de muziek’, bekent Jim in De Telegraaf.
  Jim Bakkum en GTST-acteur Guido Spek beginnen binnenkort aan de repetities van de musical Hartsvrienden, waarin ze samen de hoofdrol spelen. Ze zingen tijdens de komende Uitmarkt in Amsterdam vier nummers uit de productie die vanaf januari langs de theaters reist.

  @gtstfites, neen ook geen Dave Roelvink, lees maar:

  BRON: GTSTFanclub 1-7-14;
  Dave Roelvink opnieuw afgewezen:
  Dave Roelvink is voor de tweede keer afgewezen voor een rol in Goede Tijden, Slechte Tijden. Vorig jaar rond deze tijd werd Dave ook afgewezen door zijn Amsterdamse accent, en laat dat dit keer ook zo zijn. Vermoedelijk deed Dave vorig jaar auditie voor de rol van Vincent Muller en komt er dus waarschijnlijk rond oktober 2013 opnieuw een jonge jongen Meerdijk binnen wandelen.

  Deze jonge jongen werd / is dus : Oscar Aerts die momenteel de rol van Vincent Muller sinds 29 oktober 2013 vertolkt.

  1. ik wist het ook niet zeker en hoopte ook dat iemand anders me zou verbeteren dan, maar heb het verkeerd begrepen. vond er niet helemaal duidelijk staan of het nou wel of niet zo was

  2. Voor @jan nog een kleine aanvulling op mijn eerdere reactie van 5.06 pm:

   De Idols waar Jim aan meedeed vond plaats in het seizoen 2002-2003. Dus die auditie van Jim voor GTST is al zo’n 11 a 12 jaar geleden.

 9. Uh en wie zegt dat die schim zegt dat dat klopt met het personage dat er staat? Misschien is dit een standaard silhouette van een persoon terwijl het nieuwe personage een heel ander figuur/postuur heeft ;).

 10. Misschien als Nick echt terug komt, worden Nick en Maxime wel een duo of zo tegen de familie Sanders of zo? Alles kan in GTST haha!

   1. Ik vermoed Thijs. Peter Faber praatte tegen hem. Hij gaat Lorena in de gaten houden. Hij werkt voor Ludo waarschijnlijk.

    Ik hoop een halfbroer van Lorena. Dat ze er later achter komen net als Sjors en Jack.

 11. Op de site van gtst (en op de facebookpagina) staat al wel de foto, maar ik heb geen idee wie de acteur is.
  Dit is het nieuwe personage Thijs,qua uiterlijk lijkt hij een beetje op Christophe Haddad (Nick).

  1. Nick heeft hoogstwaarschijnlijk een bezoekje gebracht aan een plastische chirurg (zijn gezicht was verbrand)……….zou dit dan toch Nick zijn?

 12. Op de site staat al de nieuwe castfoto met de ‘onbekende’ afgebeeld… Iemand enig idee wie het is? Ik herken hem niet… Kan helaas geen foto’s uploaden…

  1. laat maar dat kan natuurlijk niet als hij thijs heet maar menno staat er dus niet op en keert in ieder geval niet als vast terug. gastrol kan nog wel altijd

Geef een reactie