Nadat van de week de castfoto al was gepubliceerd was natuurlijk de vraag, wie is toch die mannelijke nieuwkomer? Verschillende namen gingen de ronde, zo waren Peter Faber en Christophe Haddad de twee veel genoemde namen. Echter blijkt het Miro Kloosterman te zijn. Miro is een 34-jarige model die in de huid van Thijs Kramer kruipt. Wie Thijs is en wat hij komt doen is nog onbekend.

13 comments on “Miro Kloosterman in Goede Tijden, Slechte Tijden

 1. Zo ziet mijn lichaam er ook uit,alleen bescherm ik het met een laag vet. 😛
  Nieuwsgierig hoe zijn personage is,het feit dat hij tot de vaste cast behoord,belooft heel veel.

 2. Ben benieuwd wat hij in Meerdijk komt doen en met wie hij verwant is.
  Aangezien hij bij de vaste cast hoort, kunnen we er van uitgaan dat hij hetro is, want vriendjes van Lucas moeten altijd snel weer vertrekken…..

  1. Dit staat in de spoiler van Dinsdag 2 september:
   Door haar chantage pogingen komt Lorena in het ziekenhuis terecht. Ene Thijs houdt haar in de gaten.

   Zou die Thijs misschien behoren tot de handlangers van Ludo. Of toch een familielid van Lorena of van de Sanders??

   Peter Faber komt ook, maar zijn rol als Joost Muller is een gastrol en die staan niet / nooit op de castfoto.

   1. ik hoopte ook dat het het broertje van lorena was, maar die heet iets van garmino. maar het kan natuurlijk altijd nog familie zijn van lorena. ene thijs houdt lorena in de gaten, klinkt zo als toen tim meerdijk in kwam. ik denk en hoop dat het familie is van lorena en ik denk dat hij ook met ludo te maken heeft.
    ik denk dat dit een leuk seizoen wordt

    1. Beste Jan,

     Lorena heet met haar achternaam Gonzalez en Thijs heeft als achternaam Kramer.

     at Tim betreft die kwam naar Meerdjk om z’n vader (Anton) te ontmoeten. Ook dat ging inderdaad ietwat geheimzinnig, alvorens Tim zei wie die was.

     Dus wie weet, zit er toch wel een familierelatie tussen Lorena en Thijs. Maar eerlijk gezegd denk ik van niet.
     Zoals ik al eerder schreef denk ik eerder dat het een handlanger is van Ludo. Want Ludo heeft gezegd tegen zijn opdrachtgever, dat men de chanteur/afperser (Lorena dus) in de gaten moest houden.

     Maar we laten ons verrassen Jan. 🙂

     Ook ik denk dat het leuk seizoen zal worden. Zeker omdat het ’t 25ste seizoen is en men gaat toewerken naar hun 25 jarig bestaan/jubileum in oktober 2015.

     Alvast, veel kijkplezier.

 3. Hoe komt iedereen er bij dat Peter Faber de rol speelt van Joost Muller? Is onjuist. In voorstukje is te zien dat hij te maken heeft met de handlangers van Ludo inzake Lorena’s chantage.

  1. Ik denk dus dat men ons in verwarring wilt brengen met dat voorstukje. In dat voorstukje zegt Peter Faber idd, iets over die chantagezaak. Maar in welke context/verband en wanneer zegt hij dat, daar moeten dus echt meer voor zien. Achter deze informatie (over die chantage) kan hij ook zijn gekomen, gedurende zijn verhaallijn. Bijvoorbeeld via zijn zoon Vincent, want ook die weet toch ook van die chantage.

   Ik wacht dus maar af, maar mijn gevoel is en blijft sterk, dat hij de rol van Joost Muller speelt. Zeker nu Vincent van zijn vader bevestigd heeft gekregen, dat Maxime zijn moeder is. Vincent heeft met hem gebeld in de cliffhanger, na de bekentenis van Maxime. Dus zo opmerkelijk zou het niet zijn.

   Dat er zo over gespeculeerd wordt door de fans, komt alleen maar omdat GTST er zo geheimzinnig over blijft doen. Maar van dat laatste zijn we wel gewend van GTST.

   Dat ze de naam Miro Kloosterman al (voortijdig) bekend hebben moeten maken, kwam ook door de vele speculaties en het uiteindelijk lekken van z’n naam en rol. Want dit hadden ze ook geheim willen houden.

   1. Ik weet niet wat je duidelijk probeert te maken, maar volgens mij vind je het vervelend dat ze het een tijdje geheim houden. Wil je dan dat ze alles 2 maanden van tevoren verklappen, dan hoef je niet eens te kijken want je weet het toch al. Het is het leukst als ze het niet vertellen. Dan blijft het spannend en dan zie je het vanzelf wel.

  2. Je kunt op basis van die beelden niet met 100% zekerheid zeggen dat Peter Faber niet Joost Muller speelt.
   We weten ook niet zeker of hij hem wel speelt. Dus wacht maar af.

 4. in de promo zie jeal die oude man die met een jongeman praat en zegt ludo sanders wordt gechanteerd en kwa het haar die zo kort is denk ik dat hij die jongeman is dus ja misschien een vriend of achter famillie van ludo
  of een oude kennis

Geef een reactie