Goede Tijden, Slechte Tijden gaat een bijzonder jaar in. Niet alleen gaat het 25ste seizoen van GTST maandag 1 september van start, ook vieren we op vrijdag 17 oktober 2014 een mijlpaal: de 5000e aflevering!

In het 25ste seizoen wordt duidelijk hoe zorgelijk de situatie van Sjors is na de aanslag op haar, welke gevolgen de openbaring van Maxime heeft en hoe Anton steeds meer geïsoleerd raakt door Rikki’s beschuldigingen. Lorena zet haar chantage voort, waarmee ze niet alleen Ludo steeds dieper in de problemen brengt, maar ook zelf in levensgevaar komt. Nadat Lorena eindelijk denkt haar achtervolgers te slim af te zijn, wordt ze aangereden…

Bing houdt Tim verantwoordelijk voor de levensbedreigende situatie van Sjors. Als beide heren ook nog eens hun zinnen zetten op de uitbating van hetzelfde pand, barst de strijd pas echt los. Wat een zakelijk duel lijkt, blijkt een persoonlijke vete te zijn.

Anton raakt steeds meer geïsoleerd door Rikki’s beschuldiging van aanranding. Is Bianca de enige op wiens steun hij kan rekenen? Wiet besluit Sjoerd, die inmiddels beide ouders de rug toe heeft gekeerd, in te lichten over het feit dat zij twijfelt aan het verhaal van haar vriendin. Rikki heeft op haar beurt steeds meer moeite om haar leugen in stand te houden.

Elvira Out: “Bianca en ik zijn steeds meer op elkaar gaan lijken het afgelopen half jaar. Het was een heftige periode voor Anton en haar. In het nieuwe seizoen komen we toe aan meer liefde en intimiteit.”

Ondertussen lopen de spanningen in huize Sanders hoog op. De openbaring van Maxime, dat zij de echte moeder van Vincent is, slaat in als een bom. Ludo en Vincent willen niets meer met haar te maken hebben. Ook de liefde tussen Vincent en Nina komt onder zware druk te staan. Is hun relatie daar tegen bestand?

Oscar Aerts: “Wat ik mooi aan Vincent vind, is dat hij heel bevlogen is én loyaal is aan zijn eigen wil. Vincent heeft het hart op de tong en verschilt daarmee behoorlijk van mijn eigen karakter. Als je wilt weten hoe het afloopt tussen Nina en Vincent, ben je bij mij aan het verkeerde adres!”

14 comments on “GTST viert feest!

  1. idd lorena shoot cliff shoot
    ik denk zelfs dat dit misschien nog eens laatste seizoen lorena kan zijn.

    dit ongeluk lorena fataal word. ze word opgehaald door Rosa.

    Het word een spannend maar denk ook wel een mooi gtst jaar.

Geef een reactie