Hoe is Lorena in deze netelige situatie terecht is gekomen ? Ze wilde Ludo chanteren . Maar bij de overdracht van het zwijggeld werd ze klem gereden door handlangers van Ludo . Ondertussen was Sjors bij een stoomgermaal vastgebonden door de man die zich belazerd voelt door haar vriend Tim . In het laatste schot van de cliffhanger zagen we hoe Bing met de bewusteloze Sjors in de armen , met een vernietigende blik naar Tim keek . Het is allemaal jouw schuld . Leeft Sjors nog ? Verder heeft Maxime eindelijk aan Vincent opgebiecht dat zij zijn moeder is – en niet Paula die onlangs vanuit Zwitsrerland kwam, maar in Meerdijk overleed. Het nieuws is voor Vincent een zware klap die beseft dat zijn vriendin Nina zijn nicht is. Vincents vader joost muller Peter Faber gastrol komt over om het een en ander uit te leggen.

Maandag 1 september:
Vlak voor de zomer stop kwamen veel personages van gtst in de problemen . Hoe reageert Vincent bijvoorbeeld op het nieuws dat Maxime eingelijk zijn moeder is ?

Dinsdag 2 september:
Door haar chantage pogingen komt Lorena in het ziekenhuis terecht. Ene Thijs houdt haar in de gaten. Jainine wil Ludo steunen maar hij twijfelt aan haar goede bedoelingen.

Woensdag 3 september:
De onthulling dat Vincent een zoon van Maxime is heeft grote gevolgen . Nina wordt onzeker door Vincents gedrag en Maxime verlaat het huis van de familie Sanders. Rikki neemt een besluit over haar leugen.

Donderdag 4 september:
Nu bianca zeker weet dat Rikki de aanranding van Anton heeft verzonnen , probeert ze haar er toe te bewegen de aanklacht tegen hem in te trekken. Rikki reageert haar frustratie af door om haar heen te slaan.

Vrijdag 5 september:
Tim wordt verrast door de toekomst plannen van Bing . Lorena belandt in een benarde positie als haar chantage telefoon op een verkeerd moment overgaat. Nina reageert haar onzekerheid af op Maxime.

24 comments on “GTST Spoilers 1 september t/m 5 september

 1. Saaaaaaaaaai zeg weg met gtst je wacht zolang op het vervolg van een slechte cliff en dan krijg een saaie eerste week ! Dus bij deze ben ik echt klaar met gtst ik hoop echt dat dit het laatste seizoen wordt of er moeten echt mensen weg die echt niet kunnen acteren! De kijkcijfers zijn misschien wel goed, maar de serie heeft zijn beste tijd gehad!

  1. Dan kijk je toch niet? Waarom zouden ze moeten stoppen als jij het niet leuk vindt?
   Zo moeilijk is het niet om de tv uit te zetten of op een andere zender te zetten..
   Hahah stel je aan!

   1. Idd, @Fenna.

    Beste @Eva, Het is nog niet eens begonnen en je zeurt al. Laten we maar eerst eens gaan kijken en dan (ver)oordelen. Bovendien verklappen ze echt niet alles in de spoilers. Dus nogmaals eerst kijken en dan zeuren. (indien nog nodig)

 2. logisch dat Sjors niet in de spoilers voorkomt, dit houdt het spannend,

  gezien de spoiler van Bing zou het zou maar kunnen zijn dat Sjors toch komt te overlijden, wat ik ergens wel hoop, want Sjors mag dan wel de dochter van Frits van Houten en Martine Hafkamp zijn, in het karakter zie je daar niets van terug, wat een gemiste kans is.

  1. Ze is niet door Frits en Martine opgevoed, maar door een Christelijk, net gezin. Je karakter word niet bepaald op het moment dat je uit de doos plopt.

 3. Hoe weet degene die dit schreef zo zeker dat Peter Faber Joost Muller gaat spelen? Want we zien hem in de promo tegen iemand zeggen: “Sanders wordt gechanteerd.” Het lijkt er dus op dat hij een rol speelt in die chantagelijn en niet Vincent’s vader is.
  Hij is in ieder geval niet van de goede kant (Ludo’s kant) want dan zou hij niet pas na de zomerstop verbaast zeggen dat Ludo wordt gechanteerd aangezien Ludo dat al weken weet.

  1. Jawel hoor, Peter Faber speelt de rol van Joost Muller de vader van Vincent. Google maar eens, kom je er van zelf achter.

   Bovendien zal die Joost Muller heus wel weten wie Ludo Sanders is. Die Joost heeft per slot van rekening een zoon (Vincent) met Maxime Sanders. Zo moeilijk lijkt mij dat dus niet.

   1. Euhm ik weet niet sinds wanneer jij kijkt natuurlijk, maar ik vertel het wel even.
    Ludo heeft nooit geweten dat hij een zusje heeft totdat hij angstaanvallen kreeg en toen hij in therapie ging bij Irene kreeg hij dus een flashback dat hij Maxime had neergeschoten. Hij dacht dat ze dood was en een hele verhaallijn enzo. En toen was Maxime er en die heette toen als ik het goed heb Marleen Beaumont of gewoon Maxime Beaumont (inmiddels dus Sanders). Maar Joost Muller kan dus nooit geweten hebben dat Ludo haar broer is, want Maxime wist het in die tijd zelf niet eens.

    Zo. Had ff zin om het uitgebreid te vertellen.

    1. @Jan,

     Ik kijk al vanaf 1 oktober 1990. Dus ik weet heus wel e.e.a. van de geschiedenis van GTST bijvoorbeeld de familie Sanders.

     Bovendien vindt je alles terug op internet, dus zo bijzonder is je verhaal niet.

     Maar als ik zo naar het voorstukje/promo nieuw seizoen GTST kijk, krijg ik gewoon het gevoel / de indruk dat Joost Muller, Ludo Sanders wel degelijk kent. Is het niet via Maxime, dan wel via een andere weg. Bijvoorbeeld uit de kunstwereld. Ludo heeft veel met kunst en Joost is leraar op een kunstacademie.

  1. Peter Faber speelt de rol van Joost Muller. De vader van Vincent.

   Wat die Thijs betreft, zal wel een van de handlangers/vriendjes van Ludo zijn. Althans dat vermoeden heb ik.

    1. @gtstfites

     Lees het artikel eens (goed!!) wat boven de (begin van) spoilers staat: o.a. deze zin

     ->-> Vincents vader Joost Muller, Peter Faber gastrol komt over om het een en ander uit te leggen.

     Bovendien bevestigd GTST niet alles dus voor mij hoeft die officiële bevestiging helemaal niet, ik weet het gewoon 🙂

  1. Ik denk dat hij de boksschool wilt kopen. Wat je ook leest in het nieuwe bericht op de site dat Tim en Bing die allebei willen en het het uitloopt op een vete tussen die twee

 4. Eva er zijn nog bijna 2 miljoen kijkers die het wel leuk vinden en dan zouden ze om jou moeten stoppen dan kijk je toch niet meer dan hoef je er ook niet om te zeuren

Geef een reactie