• 29 augustus 2014
 • Daan
 • 24

laura 25 jef 25 janine 25 ludo 25 sjors 25 bing 25nina 25 noud 25 lorena 25 maxime 25 lucas 25 wiet 25 anton 25 bianca 25 sjoerd 25 rikki 25 aysen 25 tim 25 vincent 25 miro 25

24 comments on “Portretfoto’s seizoen 25

  1. Staat in het artikel beste @Nathanael. Portretfoto van Milo Kloosterman volgt binnenkort.

   Ik vind persoonlijk die van Lucas niet mooi.

  1. Vindt je?? 🙂 Z’n haren op zich misschien, maar het model/kapsel lijkt nergens op. Sorry, @Milara, je moet maar zo zeggen en/of denken, smaken verschillen.

   1. Ja dat vind ik echt en ik vind het ook mooi zitten 🙂 Het staat hem heel erg goed. Hij draagt het met trots. Mannen met verzorgd en gezond uitziend lang haar vind ik prachtig, met de nadruk op verzorgd en gezond… sommigen hebben zo’n bos oud stro. Guido zelf vind ik qua gezicht niet zo heel knap… maar hij heeft wel een goeie kaaklijn. Smaken verschillen inderdaad, gelukkig maar!

 1. zohe.. Die van Ferry is flink gefotoshopt of er zit wel een hele laag make-up overheen. Het ziet er heel onnatuurlijk uit.

  Er zitten mooie tussen, maar sommige zijn wat aan de bruinige kant qua huidskleur

 2. Ik vind de foto’s van noud en lucas allebei niet erg goed gelukt, jammer… Terwijl ik die van nina en lorena echt super mooi vind! En wat kijkt vincent schattig…

  Ik ben ook erg benieuwd naar de nieuweling!

  IEMAND MEE EENS?

 3. Noud zijn foto vind ik niet, hij heeft hele rare ogen. En Lucas staar er niet mooi op, hij kijkt nogal donker wat ik niet bij hem vind passen.

  De rest staat er wel mooi op, Ludo lekker evil =)

 4. Ze zien er allemaal prachtig uit. Maar wie er echt uit springen dat zijn Gigi Raveli (Lorena Gonzallez) en Robin Martens (Rikki de Jong) ik ben blij dat het maandag 1 september weer begint. Ik heb GTST er gemist.

 5. Ze zien er allemaal prachtig uit.
  Jammer dat Menno (Dave Mantel) er niet bij is.
  Ik hoop dat hij dit seizoen toch nog terug komt in GTST Meerdijk.

 6. Wat ontzettend slecht gephotoshopt! Door het blurren van de rimpels onder de ogen lijkt het bij een aantal personen net alsof ze gebotoxt zijn.. Vooral Ruud en Ferry zien er buitenaards uit!

Geef een reactie