Toprak Yalçiner verlaat morgen 2 juli Goede Tijden, Slechte Tijden. Hoewel er al een tijdje de geruchten gaan dat de actrice de soap zou gaan verlaten in verband met de flexwet, blijkt dit echter niet te zijn. Toprak verlaat de soap voorgoed, tenminste ze kan eventueel nog altijd terug keren. Toprak verlaat de soap voor nu omdat ze uitgekeken is op de rol van Nuran Baydar en omdat ze zich graag als actrice wilt gaan ontwikkelen.

Toprak is vanaf september in de theater te zien in de comedy De Kapsalon en gaat in het volgende seizoen ook voor BNN aan de slag. Het is nog onduidelijk wat Toprak daar gaat doen. Wel is ze binnenkort daar te bewonderen als panellid in het nieuwe seizoen van Ranking the Stars.

29 comments on “Toprak Yalçiner verlaat Goede Tijden, Slechte Tijden

 1. Mmm, hier zullen ze niet zo blij mee zijn bij gtst…één van de zusjes Baydar weg… Maar goed, ze is uiteraard vrij om te beslissen de serie te verlaten….

 2. als vaste kijker vinden wij het ook wel jammer, we hebben met veel plezier nuran gevolgd en hadden ook liever aysen zien gaan maar goed veel suc6 met de carrière.

 3. Wel een beetje jammer, maar er komen vast wel nieuwe leuke actrice’s of acteurs in de plaats. En ze komt misschien ook weer terug 😉

 4. Aah nee he. Jammer. Ik had gedacht dat Bing of Lorena of Sjors de serie zou verlaten omdat hun 3 in de cliffhanger met levensgevaarlijke situatie te maken krijgen. Sjors die dreigt te verdrinken Bing die haar redt maar zelf ook het risico loopt om te verdrinken. Lorena die met Ludo te maken krijgt die zelf in gevaarlijke situatie belandt. Maar dat Nuran de serie voorgoed verlaat had ik echt niet aan zien komen. Nou wel voor de flexwet dus 3 maanden dat had ik wel aan zien komen. Maar voorgoed? Nee. Ik dacht dat ze het naar haar zin had bij GTST. Nu hopen dat Aysen langer blijft. Misschien betekent dit wel dat Aysen de weg kwijtraakt omdat Nuran weg is? Nuran is de enige die Aysen op de stuur houdt en op de rechte pad probeert te houden. Dus het zou kunnen dat Aysen hierdoor in de verkeerde pad terecht komt en dus uiteindelijk voor meer spanning en actie zorgt?

  Nu komen er dus zeker 2 vaste castleden voor in plaats. Een acteur voor Rik in de plaats en een actrice voor Nuran in de plaats. Ik hoop dat 1 oude bekende Rik of Nuran vervangt. En dat er een nieuwe personage inkomt voor Rik of Nuran.

 5. Ben wel benieuwd wat er met Aysen gaat gebeuren. Ze heeft verder niet zo veel vrienden. Misschien dat ze wat met Noud krijgt of met Vincent als uitkomt dat Vincent en Nina familie zijn.

 6. @stefanosandersfan; ja en dan krijgt aysen ook meer de mogelijkheid om meer emotie te acteren, nu heeft ze vaak een strak gezicht.

 7. Ik zou die moeder van Nuran en Aysen wel in de vaste cast zien leuk die ruzie tussen Aysen en Moeders. En verder Remco of Job.

  Ik had echt gedacht dat Bing of Lorena de serie ging verlaten.

  Of er komen 2 nieuwe personages in die familie van elkaar zijn

 8. Zonde dat Nuran de serie gaat verlaten. Een karakter waar je veel mee kan. Toch is het goed dat een van de jonge vrouwen de serie verlaat. Je hebt nu Nuran, Aysen, Sjors, Lorena en een beetje Nina. Zij kunnen de logischte relaties krijgen met Bing of Vincent. Vooral Lorena en Sjors staan zo op zichzelf. Aysen is een ander, minder neutraal, karakter. Sjors is een beetje een loze schakel aan het worden, die had er van mij wel uitgemogen. Dan kon Aysen inderdaad met Vincent gaan, zo’n relatie die niemand goedkeurt á la Dian/Frits of Janine/Ludo. Vincent als nieuwe bad guy, zou dat kunnen? :p
  Aysen is nu nog een jaartje leuk, maar dat zal ook zo’n leurend personage worden als die er nu te lang in blijft. Toch is ze als uberbitch wel leuk, waar Lorena wat meer de stuntel is.
  Ik zou graag wat meer vastigheid in de serie zien. Nu hangt alles als los zand aan elkaar. Gewoon om te beginnen al relaties en iedereen uit die hotels:
  Ludo en Janine
  Anton en Bianca (ik zie een mooie liefdeslijn)
  Rikki terug naar Sjoerd, vormen een mooi gezinnetje met Bram
  Wiet vind ik geen bepalend karakter en lijkt me vervangbaar als Vicky of fos.
  Een man voor Laura of vrouw voor Jef, zij vormen met z”n drieën dan een mooi duo. Liefst een vrouw voor Jef, Dorothea en Laura waren leuk, Jef is alleen weer leuk met Robert denk ik.
  Nina en Tim? Alles kan, met Noud vind ik Nina ook leuk.
  Lorena in de clinch met Aysen om Vincent die lekker van 2 walletjes snoept, en Lorena weer vriendinnen met Nina. Laat aysen maar de bitch zijn die alleen staat, Lorena is niet leuk zo eenzaam.

 9. Nuran had geluk. Dat ik haar niet alleen en hulpeloos vond. Toen ze viel ik het park. Dan had ze denk ik geen kleren meer aan haar lijf gehad. En nog harder gegild.

 10. Van mij mogen ze Monica terug halen in GTST. Wat zou t toch een leuke verhaallijn zijn als Bing er achter zou komen dat ie een kind heeft. Het zal me niks verbazen als zijn kind “later” zou op duiken.. net als bij Dennis met Noud toentertijd.

   1. Helemaal mee eens iVon, die story rond Monica is nooit goed opgelost. Het was Aysen die haar wegpestte. Er zijn trouwens meer zaken in gtst die helaas nooit tot een oplossing zijn gekomen. Nu we de aflevering van 4-7-2014 hebben gezien lijkt het ook weer in orde te komen tussen Ludo en Janine daar zat ik al bijna een heel seizoen op te wachten. En ook nu lijkt er een eind te komen aan het optreden van Maxime. Zij is zo aan het liegen en bedriegen geweest en nu komt ze er eindelijk eens niet mee weg. Volgens mij hoeft Ludo haar niet eens de deur te wijzen ze gaat volgens mij uit zichzelf wel weg. En de relatie tussen Nina en Vincent? Rustig door laten gaan het gebeurde vaker dat neven en nichten een relatie kregen.

 11. Als het echt een probleem was dat een van de zusjes eruit ging dan hadden ze Nuran’s rol laten overnemen door een ander. Aangezien en Rik en Nuran nog vervangen moeten worden zeg ik;

  Een chinese/japanse/koreaanse weeetikveelwat broer en zus 🙂 Want die hebben we ook nog niet.

 12. Wel raar dat Nuran zegt ik kom terug als ik weer kan lopen. Cynthia Abma effect? Misschien wordt de rol wel gerecast maar dat zeggen ze niet.

 13. Vind het jammer dat ze eruit gaat, maar liever haar dan Aysen. Aysen heeft een personage waar we nog niet veel vanaf weten. Waarom ze moeite heeft met bepaalde emoties en wat er in haar jeugd allemaal is gebeurd. Dit kunnen mooie verhaallijnen opleveren.

  Nuran haar verhaallijn was nadat Rik wegviel al een beetje over al had er nog wel meer in gezeten. Wel jammer dat de zusjes nu uit elkaar gaan.

 14. Jammer dat ook Nuran nu gtst verlaat…..op deze manier gaat alles als los zand aan elkaar hangen.
  Nuran weg, Menno weg, Lukas een tijdje weg, Nina waarschijnlijk ook voor een tijdje, Rik de serie uit.
  Het nieuwe seizoen zal voor de opvulling vast wel met diverse nieuwe personages komen.
  Misschien wel goed, want Meerdijk had al bijna geen mogelijkheden meer om wat nieuwe liefdesrelaties op touw te zetten, iedereen had elkaar al wel een keertje gehad.
  Hopelijk krijgen nu Jef, Laura en Lorena een kans, k,zou dit best wel leuk vinden om de ” oudjes ” weer eens op het liefdespad te zien gaan, alhoewel Lorena niet tot de oudjes gerekend kan worden natuurlijk.
  Janine en Ludo krijgen vast wel werr iets met elkaar en zo ook Anton en Bianca.
  Voor Rikki zou een nieuwe liefde ook wel goed zijn, dit arme kind heeft al teveel moeten doorstaan, ik vermoed dat haar obsessie voor Anton wel met een sisser zal aflopen, wel goed dat ze zo,n thema aanhalen, het gebeurt in het echt idd ook best wel vaak dat jonge meiden zoiets doen met een oudere man.
  Jammer dat de relatie van Menno en Lucas niet verder uitgediept is geworden, elkaar helpen als echtpaar had me wel mooi geleken, in lief en leed……hopelijk komt Lukas niet weer als een neuroot in de serie terug.
  Tim en Sjors….ik voel hier niet veel bij, net of de schrijvers even niet wisten wat ze met deze twee personages aanmoesten na het vertrek van Tim toen hij er voor maanden uitging en toen dit allemaal maar hebben bedacht, in wezen is Sjors volgens mij in haart hart nog altijd verliefd op Bing en hij op haar.
  Voor Aysen zou een familielid ook wel weer leuk zijn, een neef of nicht uit turkije b.v.
  En Bing…..zijn rol zou ook helemaal omgegooid moeten worden, hij is alles en iedereen kwijt.
  Maxime mag voor mij nu eindelijk wel eens flink aan de schandpaal gehangen worden, die is te vaak met van alles en nog wat weggekomen.
  En Nina en Vincent….nou ja een neef /nicht relatie is geen uitzonderlijkheid, alleen de manier waarop is beroerd, ze hebben er zelf geen keuze in kunnen maken en om dit achteraf te horen is naar genoeg.
  Al met al lijkt het me een vreemde start worden van het nieuwe seizoen, maar na een saai seizoen kan dit alleen maar gaan meevallen.

 15. Fijn om te zien dat de cast niet eeuwig hetzelfde blijft. Seizoen 20 en seizoen 23 zijn typische voorbeelden van seizoenen waarin de cast onveranderd bleef. Nu is het weer tijd voor een frisse wind door Meerdijk, hoewel ik 2,5 jaar toch nog vrij kort vind. Ik zie liever Nina of Sjors eens een keer vertrekken. Hun kunstjes hebben we inmiddels gezien.

  Leuke verhaallijnen zouden kunnen zijn:
  – Rikki komt in geldproblemen, omdat ze geen familie heeft waarin ze financiële steun kan zoeken. Door een avondje pokeren met Wiet en Sjoerd komt ze in aanraking met de wereld van gokken en raakt ze verslaafd aan online gokken.
  – In café de Koning ontmoet Noud een leuk meisje. Na lang om elkaar heen te draaien, worden ze verliefd op elkaar, maar dan komt Noud erachter dat z’n vriendin vlucht voor mensenhandelaren.
  – Frederique keert terug van haar cruise waar ze heeft opgetreden. Jef en zij pakken de draad weer samen op. Tegelijkertijd raakt Jef in financiële problemen met De Koning. Frederique heeft genoeg geld en staat voor een dilemma: of investeren in De Koning en in Meerdijk blijven of verder cruisen.
  – Wiet wordt ontdekt door een talentencoach, maar deze man is op meer uit en onderdrukt Wiet. (betrekking tot mediawereldje, misschien verkrachting)

  Maar goed, GTST is toch op de goede weg. Maar dit zijn wel thema’s die nog niet echt zijn aangekaart in de soap.

 16. Ik ben blij dat Nuran de serie verlaat. Ik wil haar niet met hoofddoek weer in de soap zien. Ik vind haar zo echt lelijk. Ook was ze de laatste tijd echt heel hinderlijk. En welke zorgverzekering heeft zij dat zij naar Californie mag gaan om te revalideren? Kan dat zo of moet je supergoed verzekerd zijn?

 17. Dat vroeg ik me dus ook af, wilde na belgie voor een rugingreep, maar werd dus niet vergoed.
  Zo geeft een soap dus een danig vertekend beeld van alles.
  Ze zoekt even op de pc en boekt al de volgende dag, dus overleg met een verzekering is er niet geweest.
  Toen ze nog met Rik was moesten ze soms echt uitkijken met hun financiën, hij buffelde toen bij met die taxi.

  1. Ja toch, je kan toch niet zo gewoon boeken en wegwezen. Verzekeraars willen al bijna niets vergoeden dan wil ik echt heel graag weten bij wie zij verzekerd is. Enfin, zullen mensen weer zeggen, is een soap, alles kan enz enz. Maar het moet wel beetje realistisch blijven. Je merkt ook echt niets van de crisis etc etc in de soap. Sjors doet al tijden alles gewoon zonder werk. Ik bedoel kom nou, alleenstaande moeder zonder werk. Ze is alleen maar verliefd enz enz. Echt raar dit ook.

   1. Inderdaad, juist omdat ze bij RTL zeggen alles zo realistisch mogelijk te willen doen bij GTST. Je krijgt tegenwoordig nog halve pleisters vergoed bij de zorgverzekeraar.

Geef een reactie