Geen app dit jaar die te maken heeft met de cliffhanger. Maar een heel nieuw programma om je de zomer door te helpen.

Elke werkdag om 20:00 uur heel de zomer lang.
Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag nemen twee duo’s het tegen elkaar op. De twee winnaars met de beste score nemen het vrijdag tegen elkaar op voor de weekwinst, hierbij worden ze gesteund door een castlid.
Het programma bestaat uit vragen over 25 jaar lang GTST, Personages van het afgelopen jaar of van seizoen 1, de cliffhanger uit 1997 of van 2008.
Aan het einde van elke aflevering zullen er bloopers getoond worden van de afgelopen 25 jaar.

Door de GTST Quiz app te downloaden kan je elke dag meespelen met het programma, om te testen hoeveel jij nog weet!

wpid-20140626_152127.jpgwpid-20140626_152132.jpg

10 comments on “GTST Quiz helpt je de zomer door

    1. Hoe weet je dat nou. Al een aflevering gezien dan van de GTST quiz. Ik denk dat je het gewoon moet afwachten, alvorens al te oordelen dat de app. leuker was.

      Ik denk dat die quiz echt leuk wordt. Leuke vragen over GTST van lang geleden / oude seizoenen. Effe weer het geheugen opfrissen en kijken hoeveel we nog weten van toen.

  1. De App van vorig jaar was echt geweldig en denk dat je die App al bijna niet meer kan evenaren, gewoon omdat er nu geen echte cliffhanger is wie het wel en niet overleeft. Dit is leuk om de zomer door te komen, maar de spanning die de App van vorig jaar had kan niet geevenaard worden.

  2. Ik denk dat het echt een heeeeeel leuk programma wordt, maar ik vind het wel heel jammer dat er geen app is, elke keer zat je weer te wachten tot je weer verder kon spelen en het was ook heel spannend dat je steeds dichterbij het antwoord komt. Volgensmij is de cliff van dit jaar niet echt spannend, erg jammer

  3. Ik ben bij 2 opnames geweest en ik kan al vertellen dat in de laatste week (finaleweek) nieuwe scenes van het nieuwe seizoen worden getoond! Tenminste op maandag 25 en dinsdag 26 augustus.. Zo heb ik al gezien dat Rikki het opbiecht aan Wiet dat ze gelogen heeft, maar dat Sjoerd daarna komt met de mededeling dat ze naar het ziekenhuis moeten.

  4. ik vind de app echt niet leuk want dan weet je al hoe of wat en ik kijk dan gewoon lekker over 7 weken weer

Geef een reactie