Naast het jubileumboek dat 1 september verschijnt komt er een dag later een eenmalige glossy uit. De glossy is bevat een sneak preview naar de 5000e aflevering die op 17 oktober wordt uitgezonden. Daarnaast staat de glossy vol met exclusieve interviews, foto’s en een kijkje achter de schermen.

De glossy is tijdens de GTST Live exclusief te koop en vanaf 2 september is de glossy ook te koop in de boekhandels en supermarkten. De glossy bestaande uit 84 pagina’s kost 4,50 euro.

37 comments on “GTST glossy

 1. Wel jammer dat gtst is gestopt, maar ze bedenken wel iets wat misschien sommige mensen wel leuk vinden, zoals het Gtst quiz programma en het boek dat uitkomt en gtst live, maar dat vind ik wel duur…

 2. Ik heb het boek ook al afgelopen weekend toch nog kunnen kopen bij de Ako maar het glossy tijdschrift heb ik nog niet, ik hoop ook een dezer dagen …

  1. Ik lees inderdaad ook her en der dat hij uit zal komen “in de aanloop naar de 5000e aflevering” van de serie. Tegen die tijd. Nu dus nog niet helaas.

 3. hallo ik heb begrepen van bruna ik heb een email gestuurd naar hunnie en zeggen dat de glossy van gtst is uitgesteld naar 2015 dat zeggen ze wel raar toch.

   1. @gtstfites 7.48 pm

    Klopt van die preview, maar als de Glossy op 2 oktober verschijnt, dan is het nog 15 dagen tot de 5000ste uitzending/aflevering van GTST op 17 oktober 2014

    GTST maakt nooit lang van te voren iets bekend over verhaallijnen ect.

    Het mij dus heel waarschijnlijk dat de Glossy pas op 2 oktober 2014 zal verschijnen/te koop is.

  1. Ik denk dat dit een onzinverhaal is van Bruna beste @Jolanda, waarschijnlijk vergist Bruna zich. Bovendien hoe kunnen zij dat nu weten, zij bepalen geen verschijningsdata van bladen.
   Misschien zeggen ze maar wat, omdat ze overstelpt worden met vragen over de Glossy.

   Ik denk dat Bruna in de “war” is, in 2015 bestaat RTL als omroeporganisatie 25 jaar.

 4. Ik heb contact gehad met de GTST Redactie en zij gaven aan dat de Glossy is vertraagd.
  Zij vermelden de release op de site van GTST zodra bekent is wanneer het blad uit komt!

  1. duurt wel erg lang de glossy van gtst nog even dan had bruna misschien gelijk dat die in 2015 uitkomt want vanavond krijg je de 5000ste aflevering van gtst ik ben benieuwd wanneer hij uitkomt.

Geef een reactie