Vrijdag zagen we heel wat gebeuren met alle inwoners van Meerdijk. Bing lijkt boos te zijn op Tim, dat door hem Sjors in levensgevaar kwam. Anton en Bianca lijken naar elkaar toe te groeien. Rikki raakt verwikkeld in haar eigen leugens en Vincent weet wie zijn biologische moeder is. Begin september gaan de levens in Meerdijk weer verder, maar: Hoe loopt het met iedereen af?

53 comments on “GTST Denktank: Hoe loopt het met iedereen af?

 1. My god zeg! Ik vond het zo, n spannende aflevering. En ik kan echt niet wachten tot september!!!!! Ben vooraal erg benieuwd hoe het verder gaat tussen Vincent en Nina.. vind ze zo leuk samen!

  xx

 2. Ludo en Janine worden een stel, Rikkie en Sjoerd worden verliefd, Bing en Tim vechten om Sjors, Vincent en Nina zullen dna testen laten nemen in het zh van anton en wat zal daaruit komen???

 3. Ik denk dat sjors het wel overleeft maar dat Bing en Tim flink bonje krijgen met elkaar.

  Ludo en Janine komen weer bij elkaar en eindelijk wordt Maxime op haar plaats gezet!

  Ik ben ook benieuwd hoe het verder gaat tussen Nina en Vincent, ik vind ze idd ook erg leuk samen.

  Eigenlijk hoop ik de Sil binnenkort ook weer terug komt uit de gevangenis. Hij ging er er eerder in als Wiet en die is is al lang en breed weer terug. En dan zou ik het leuk vinden als Rikki weer wat met hem krijgt. ik denk dat Wiet en Sjoerd niet lang stand houd.
  Verder denk ik dat er binnenkort of iemand voor aysen komt (familie of nieuwe liefde). Of een heel nieuw gezin. (als vervanging voor Rik en Nuran)

  Anton en Bianca lijken het weer te gaan proberen samen. Wat mij betreft mogen ze uit elkaar.

  Ik hoop dat Lorena een lesje gaat leren van haar illegale praktijken!

 4. En Noud wordt de 2e Jef of Laura van Meerdijk hihihi. Zo een mooie actuer en hij is niet echt zichtbaar in de soap. Jammer hoor.

 5. Remco zou nu een mooi karakter zijn om terug te laten keren. De zoon van Jef, zakenman. Hij kan mooi de plaats van Rik opvullen. Een relatie met Lorena en Jef heeft weer echte kinderen.

  1. Oh een nul vergeten.
   Ik vond het wel een spannende cliff. Er zijn weer veel nieuwe verhaallijnen tot stand gekomen

 6. Ik denk dus:

  * Sjors overleefd het maar kiest ze nu voor Bing of voor Tim? Ik denk zelf voor Tim

  * Lorena wordt ontvoerd en zien we een tijdje niet meer in beeld ik durf niet te zeggen of ze het overleefd

  * Anton en Bianca komen weer samen

  * Ludo en Janine komen weer samen

  * Maxime krijgt ruzie met de familie

  * Er komen natuurlijk nieuwe personages of misschien wel een oude bekende om de gaten van Rik en Nuran te vullen

  1. Klopt, maar hij zei ook dat dat niet betekent dat hij weer in GTST komt, ookal wou hij volgens mij opzich wel weer. Hij wilt andere acteerklussen.
   Hij zei wel dat je in Nederland na 2/3 van je straf kan vrijkomen en dat in GTST 10 jaar niks is.

 7. Is al de 2de keer dat een familie lid met elkaar een relatie krijgt.
  Zonder het van elkaar te weten, kregen Laura en Dennis een relatie en achteraf kwamen ze er achter dat ze moeder en zoon waren, beetje incestieus, dat je naar bed bent geweest met je moeder of zoon. dat is toch ziek en voor de rest vond ik de cliff supersaai

 8. Ik ben bij 2 opnames geweest van de GTST Quiz en ik kan al vertellen dat in de laatste week (finaleweek) nieuwe scenes van het nieuwe seizoen worden getoond! Tenminste op maandag 25 en dinsdag 26 augustus.. Zo heb ik al gezien dat Rikki het opbiecht aan Wiet dat ze gelogen heeft, maar dat Sjoerd daarna komt met de mededeling dat ze naar het ziekenhuis moeten

  1. Dat moet Sjors zijn in het ziekenhuis. Ik ben nu al benieuwd naar het volgende seizoen met o.a. de 5000e aflevering in oktober 😛

 9. Je kunt natuurlijk alleen maar denken wat er eventueel gaat gebeuren in het nieuwe seizoen.

  Ik denk dat Sjors gewoon in leven blijft. De reden dat Bing kwaad keek naar Tim, was omdat Tim die hele zaak met Willem nooit serieus heeft genomen. Hij heeft de hele tijd Willem zitten te verdedigen terwijl die ondertussen echt niet spoort, en daardoor is Sjors in levensgevaar. Ik heb ook nergens gelezen dat Inge uit GTST gaat, maar ja ik ken de cliffhanger van Bowien nog was ook niet bekend dat Tanja GTST ging verlaten. Of Yasmin toen. Ik hoop dat ze nog wel blijft leven.

  Ik weet het nog niet zeker of Bianca en Anton weer bij elkaar komen voor mij zag die kus er vrij onschuldig over. Het was meer een troostende kus. Ik hoop dat ze uit elkaar blijven, omdat Anton Bianca al zoveel heeft geflikt. Die man zal nooit veranderen.

  De hele verhaallijn rondom Rikki zal dus inderdaad wel uit gaan komen. Wat er gaat gebeuren weet ik niet, maar wat ik hoop dat er gaat gebeuren is dat Rikki hulp gaat krijgen en Sjoerd de volledige voogdij van Bram gaat aanvragen. Zo’n moeder kan echt niet voor een kind zorgen. Dat meisje heeft veel te veel meegemaakt in haar leven, dat ze eerst eens alles gaat verwerken daarna kan ze weer een goede moeder zijn voor haar zoon.

  Ik hoop natuurlijk dat Maxime uit huis gezet gaat worden en de hele Sanders familie kwaad op haar zal zijn. Dat zal natuurlijk niet voor eeuwig zijn, maar ik vind het heerlijk dat ze eens op haar plaatst gezet gaat worden. Hopelijk komt dan ook het hele Maarten verhaal uit. Inderdaad misschien door deze hele toestand dat Janine en Ludo weer bij elkaar komen, maar dan moeten ze wel bij elkaar blijven. Ik heb geen zin in weer een huwelijk en weer een scheiding.

  Nina en Vincent tja ook ik vind het een leuk koppel, maar neef en nicht sorry in mijn ogen gaat dat echt niet. Vincent is iemand met principes. Hij wilde in de eerste instantie niks met Nina beginnen omdat ze de dochter is van zijn baas (ondertussen ex-baas). Ik hoop nu ook dat hij zich aan zijn principe gaat houden en dat neef en nicht niet gaat. Ik denk dat Nina natuurlijk woedend is op Maxime, maar dat Maxime haar gaat overtuigen dat neef en nicht helemaal niet zo’n probleem is. Ik weet alleen niet of je Vincent zo gek krijgt. Ik hoop dat die relatie ten einde is. Niet voor hun als koppel, maar neef en nicht gaat echt niet.

 10. Hebben jullie in de aflevering van donderdag 3 juli gezien waar Anton naar kijkt op zijn laptop als Sjoerd binnenkomt. Een vaderschapstest voor Lana Martine Langeveld. Matthijs van Weijnen is niet de vader?! Wie is dat?

 11. Zie ook reactie van May onder spoilers:

  Heb het even letterlijk overgetypt:

  [F06] Uitslag test bloedonderzoek

  Geteste (1): Mathijs van Weijnen
  Geslacht: man

  Zestien genetische loci werden getest. Testen proces: DNA-amplificatie met Powerplex System 16, gedetecteerd met behulp van de ABI PRISM 3130xl Genetische Analyzer en geanalyseerd met Genemapper ID Software.

  Interpretatie: Op basis van de DNA-analyse, de vermeende vader, Mathijs van Weijnen word uitgesloten als de biologische Vader van het kind, Lana Martine Langeveld, omdat ze niet dezelfde genetische merkers (heeft). De waarschijnlijkheid van de genoemde relatie is hieronder aangegeven, in vergelijking met een niet-geteste, onafhankelijke persoon van dezelfde etniciteit.

  En daaronder staan dan allemaal getallen van de uitslag van de DNA test.

  Blijkbaar heeft ene Mathijs van Weijnen zich laten testen of hij de vader is van Lana?
  Waarom :S

  Beantwoorden

  1. Snap het lijkt, maar het lijkt me onzin. Sjors weet heel goed wie de vader is.
   Je kunt geen vaderschapstest doen zonder bloed af te nemen van het kind, en dat kan niet zonder toestemming van de moeder (zeker bij zo’n klein kind als Lana, die is 4 of zo)
   Waarom zou Sjors toestemming geven voor een bloedtest als ze heel goed weet wie de vader is?

   1. Bovendien: Toen Lana was geboren wist Sjors niet of Danny of Bing de vader was dus heeft ze toen een DNAtest laten doen.

   1. Ik denk dat Bing de vader is. Ik kan me herinneren dat Bing op het laatste moment een brief van het lab kreeg, en hij gooide het gewoon ongeopend in de prullenbak. Nooit meer naar omgekeken. Soort spoiler.

 12. Zo lang Bram maar geen relatie krijgt met Lana of Nola anders heb je weer een familie relatie:

  Bram: (Familie Bouwhuis/de Jong)
  Lana: (Familie de Jong/Langeveld/van Houten)
  Nola: (Familie Bouwhuis/Sanders)

  1. Volgens mij kan het wel gewoon hoor! Lana en Nola zijn allebei het kind van hun oudoom. Oftewel een nichtje van een van de ouders.
   Ik weet niet of dat dan ook bloedverwanten zijn.

 13. De link doet het niet als je bij google schrijft gtst sjors klik je bij die van Wikipedia en daar staat overleden door vastbonden

 14. Iedereen denkt dat Sjors het is die eruit gaat maar, is die gene er niet al uit waar ze het over hebben namelijk Nuran. Het kan Lorena ook nog zijn die opgesloten zit en geen kant op kan.

 15. Hoi, even iets anders. Ik heb een vraag.
  Ik keek wat gtst van vroeger, dat isabella terug kwam met amy. Niet zo heel lang geleden dus. Maar toen Isabella dat gebouw in rende en daarna uit Meerdijk vluchtte. Wist Charlie toen dat het in scene was gezet of wist zij het pas in 2010 toen ze terug kwam.
  Ik weet wel dat Charlie en Yasmin een videoboodschap hadden gekregen vlak na haar nep dood

  1. Ze wist het pas toen vlak voor de dood van Yasmin die videoboodschap doorstuurde naar Charlie bij meneer Harmsen thuis als ik het goed heb.

 16. Cliffhanger Bing, Sjors, Tim, Willem
  —————————————————————
  Bing is woest op Tim. Sjors ligt maandenlang in coma. Ze zijn bang dat Sjors het niet gaat halen. Bing draait helemaal door en doet een aanslag op Tim. Deze lukt niet. Bing moet uiteindelijk na een paar maanden Meerdijk verlaten, voor hulp.

  Cliffhanger Familie Sanders + Muller
  ————————————————————
  Nina en Vincent hebben het moeilijk samen, maar besluiten er toch mee te kappen. Heel de familie Sanders is woest op Maxime, maar Vincent ziet uiteindelijk in dat hij toch een band op moet bouwen met zijn echte moeder.

  Cliffhanger Lorena VS Ludo en zijn gang.
  ———————————————————–
  Lorena word ontvoerd. Jeff en Laura zoeken haar. Lorena word gemarteld, maar word uiteindelijk toch gered.

  Cliffhanger Familie Bouwhuis + De Jong.
  ———————————————————-
  Rikki geeft haar leugen toe, en Sjoerd is woest op haar. Hij bouwt langzaam de band weer op met zijn vader. Wiet is blij dat Rikki het toe heeft gegeven, en ze worden langzaam aan vriendinnen.

 17. Ik denk dat Sjors het niet red, want Inge (die voor Sjors speelt) speelt er al 11 jaar in. En als je verdronken bent is de kans klein dat je het red etc. Ik denk ook dat Joep (Anton) Meerdijk verlaat, omdat zijn gezin hem niet meer ziet staan, en wil daarom weg uit Meerdijk om een nieuw leven op te bouwen (denk ik). Ook denk ik dat Marjolein (Maxime) Meerdijk wil verlaten omdat heel de familie Sanders boos is op haar. Ik denk dat Lorena wel gered wordt.

  1. Sjors leeft gewoon nog hoor
   Want de redding van bing sloeg werkelijk nergens op want als je dood bent, hang je meer dat je leunt.
   Dus bij deze sjors leeft nog, en de slechtse cliffhanger ooit en gtst gaat zijn laatste seizoen in was net bij boulevard

   1. @Eva van dongen, “GTST gaat zijn laatste seizoen in was net bij boulevard”

    Waar haal jij deze onzin vandaan. Ik heb gisterenavond 14 augustus 2014 de gehele aflevering gezien van RTL Boulevard en daarin is er met geen enkel woord over jouw verhaal gesproken.

    Hou dus op met deze onwaarheden te vertellen / te verspreiden.

 18. * Maxime wordt uit de familie gegooid en verlaat Meerdijk paar weken of paar maanden later gaat Vincent naar moeders toe en zo keert Maxime weer terug.

  * Sjors redt het net op een haartje na dankzij de redding van Bing. Willem wordt opgepakt en krijgt gevangenisstraf + gesloten inrichting.

  * Aysen krijgt van Nuran te horen dat ze een nieuwe leven wil beginnen en niet in Meerdijk

  * Lorena wordt ontvoerd de climax verwacht ik in de 5000e aflevering

  * Vincent en Nina gaan uitelkaar vanwege dat ze neef en nicht zijn

  1. Ik denk dat het ook zo gaat alleen denk ik dat Maxime eerst nog een tijdje probeert om Vincent aan haar kant te krijgen, want ze zei nog tegen Jef dat ze niet rust voordat hij inziet dat ze het allemaal goed bedoelt. En dan kan het twee kanten op, Vincent wilt nu niks met er te maken krijgen en Maxime gaat inderdaad weg. Of Vincent en Maxime bouwen een band met elkaar op en Maxime blijft dus. Ik denk zelf dan het tweede en dat ze gewoon blijft in Meerdijk. Sjors red het denk ik wel.

 19. Ik denk ook dat Maxime nog wel even in Meerdijk blijft. Want Peter Faber (Joost Muller vader van Vincent) komt naar Meerdijk. Hij maakt zijn entree gelijk in de 1ste aflevering van 1 september a.s. Dat zal dus ook nog wel wat heisa en strubbelingen gaan geven tussen Maxime en Joost. Maar wel hoop ik dat Maxime nu eens eindelijk niet weg komt met al haar gekonkel en gelieg. Want anders is het allemaal niet meer echt geloofwaardig.

  Ook denk ik dat Sjors het wel overleven zal en dat er ook heisa komt tussen Tim en Bing. Bing heeft nog gevoelens voor Sjors. Tim en Bing zullen dus de strijdt aangaan om het hart Sjors te (her) veroveren.

  Of Lorena ontvoerd wordt weet ik niet, althans zo wil ik het niet noemen. Ik denk wel dat ze door de mannetjes van Ludo wordt meegenomen en dat Ludo dan zijn “slag slaat”. Of ze Meerdijk verlaat, weet ik ook niet, want ze is er pas een tijdje uit geweest.

  1. @Eline, ik ben het zeker met je eens. Sjors is één van de leukste bewoners van Meerdeyk. Ik hoop ook dat Maxime blijft; eerst vond ik Maxime een beetje vreemde, mysterieuze vrouw die tussen iedereen wilde stoken, maar nu ze een grotere rol kreeg, vond ik haar rol super interessant. Vooral rond deze tijd. Ik hoop dat Lucas dit seizoen ook terug komt naar Meerdeyk, en ook hoop ik dat Lorena er sws in blijft.

Geef een reactie