Al een tijdje ging er een gerucht de ronde dat Georgina Verbaan voor de 5000e aflevering terug zou keren in de huid van Hedwig Harmsen. Echter is dit niet waar en voor wat bij ons bekend is keert er geen enkele oude bekende terug voor deze jubileum aflevering. De producenten en schrijvers zouden een aantal comebacks willen bewaren voor volgend jaar, wanneer de soap 25 jaar bestaat.

Georgina speelde van 1997 tot 2000 de rol van Hedwig Harmsen. Het zusje en nichtje van Jessica Harmsen en Govert Harmsen. Zij had relaties met Stef Willems en Rik de Jong. Uiteindelijk vertrok Hedwig naar Afrika om vrijwilligerswerk te doen. In het najaar van 2000 kwam Hedwig nog enkele afleveringen terug nadat haar oom in het ziekenhuis lag.

10 comments on “Georgina Verbaan niet terug

  1. Waarom zouden er uberhaupt 2 nieuwe personages in moeten komen? Er hoeven niet per se 21 personages tot de vaste cast te behoren. Dit verscheelt altijd heel erg. Zo waren er in 2008 23 castleden en in seizoen 9 zelfs maar 16.

 1. Als job terugkomt dan wel teun kuilboer wat een goede acteur is dat geworden zeg . En Remco zou ook super zijn inderdaad!

 2. Waarom zouden oude bekenden terug moet komen? Dat is toch alleen maar hang naar het verleden. En willen de acteurs dat wel.
  Ik heb liever nieuwe personages hoor.

 3. Het is wel jammer dat zij niet terugkomt. Maar wie weet ooit wel? Van mij hoeft Hedwig ook niet terug in GTST ben niet favoriet van Hedwig maar ze speelde het wel goed doet mij een beetje denken aan het personage Wiet die nu in GTST speelt.

  Maar we zullen zien.

 4. het zou wel erg leuk zijn als martine hafkamp weer eens terug kwam. na zoveel jaar
  tijd om de vraag te nemen op Ludo Sander . maar ja ludo wind het toch wel..

  maar wel goed voor de spanning op te voeren
  of susan is ook wel wat .
  of robert die uit america eens nar meerdijk komt om te kijken hoe het met iedereen gaat …

 5. Susan? Ze kent alleen Laura en Jef nog hoor. verder niemand!!!!!

  Martine zal leuk zijn, maar ze wil niet meer heeft ze laatst keer zegt.

  Robert zou ik wel heeeeeel leuk vinden, en tevens ook Sil Selmhorst er bij.

Geef een reactie