We zagen voor de zomerstop Ferry Doedens tijdelijk Goede Tijden, Slechte Tijden verlaten in verband met de flexwet. Nu blijkt dat Ferry ondertussen niet stil heeft gezeten, want hij doet namelijk dit jaar mee aan Expeditie Robinson. Ferry Doedens is niet de eerste Goede Tijden, Slechte Tijden acteur die mee doet. Eerder deden Ruud Feltkamp (2012) en Everon Jackson Hooi (2013) ook al mee.

Eerder vertelden wij dat ook Gigi Ravelli mee deed. Echter werd zij vandaag niet als deelnemer gepresenteerd, maar voor de oplettende onder ons. Er zijn slechts veertien expeditieleden gepresenteerd en de afgelopen seizoenen deden er minimaal zestien expeditieleden mee. In het afgelopen seizoen kwamen er ook twee expeditieleden op het laatste moment bij. Voor zover bij ons bekend is doet Gigi Ravelli mee als expeditielid mee en wordt zij pas op 4 september samen met een mannelijke expeditielid bekend gemaakt.

2 comments on “Ferry Doedens in Expeditie Robinson

  1. Enigszins verrast dat Ferry meedoet. Zijn Twitteraccount is tijdens de opnames van Expeditie Robinson (tweede week mei t/m eerste week juni) nauwelijks ONactief geweest. Ik denk daarom dat hij de expeditie al vroeg verlaat. Dat zou dan ook meteen verklaren waarom hij zo EXTREEM geheimzinnig en vaag deed aan de desk bij RTL boulevard. Hij mag natuurlijk contractueel geen spoilers weggeven. Maar hij kon niet eens vertellen hoe het was om met andere BN’ers op zo’n eiland te zitten…….

  2. Zijn manager heeft berichten gezet op zijn twitteraccount. Staat in een artikel in de Weekend. Dus uit z’n twitteraccount kun je niets afleiden. 😉

Geef een reactie