Dilan Yurdakul in Celebrity Pole Dancing

Dilan Yurdakul is één van de twaalf deelnemers van het nieuwe RTL5 programma Celebrity Pole Dancing. De kandidaten gaan in vijf shows met elkaar de strijd aan om de mooiste paaldans acts te laten zien en om uiteindelijk de titel Pole Dancer 2014 te krijgen. De show moet niet verward worden met erotisch dansen en daarom word de nadruk ook vooral gelegd op het paaldansen. De kandidaten krijgen op dit moment een intensieve training van deskundige dansers.

Naast Dilan doen ook voormalig Goede Tijden, Slechte Tijden acteurs Winston Post (Benjamin Borgers, 2000-2004) en Liesbeth Kamerling (Daantje Mus, 2001-2003, 2006) mee. Ook Claudia Schoemacher, Jeffrey Wammes, Christina Curry, Kelly Pfaff, Vincent Vianen, Verona van der Leur, Ron Link, Joyce Mercedes en Sita Vermeulen doen mee.

18 reacties

 1. Ik ga kijken 🙂

 2. Ik ga ook kijken, omdat Dilan meedoet. Ben benieuwd

 3. Ik hoop dat het programma succes word 😉

 4. I’m Turkish. I love Dilan she is so beautiful

 5. Oké dan weten we dat ook hihi 😀

 6. Lol ze speelt echt goed in gtst hopelijk kan ze dit ook goed 😛

 7. Dit kan ook negatief overkomen….

 8. Wat kom je nou al die turken he nou boeit toch nii lol

 9. I love Esra she is my best friend en Dilan is ook heel mooi. Ik ben 11 jaar jeeh vandaag jarig x

 10. Dilan Yurdakul in Celebrity Pole Dancing
  Dilan Yurdakul is één van de twaalf deelnemers van het nieuwe RTL5 programma Celebrity Pole Dancing. De kandidaten gaan in vijf shows met elkaar de strijd aan om de mooiste paaldans acts te laten zien en om uiteindelijk de titel Pole Dancer 2014 te krijgen. De show moet niet verward worden met erotisch dansen en daarom word de nadruk ook vooral gelegd op het paaldansen. De kandidaten krijgen op dit moment een intensieve training van deskundige dansers.
  Naast Dilan doen ook voormalig Goede Tijden, Slechte Tijden acteurs Winston Post (Benjamin Borgers, 2000-2004) en Liesbeth Kamerling (Daantje Mus, 2001-2003, 2006) mee. Ook Claudia Schoemacher, Jeffrey Wammes, Christina Curry, Kelly Pfaff, Vincent Vianen, Verona van der Leur, Ron Link, Joyce Mercedes en Sita Vermeulen doen mee.

 11. Dilan ze blijft echt een lekker ding. Ze mag wel vrouw worden hoor haha

 12. mijn vrouw bedoelde ik haha

 13. pff nou drie keer raden wie er weer gaat winnen! die Jeffrey Wammes zeker!

 14. Lieve Aysen jij bent me favoriete politievrouw
  En ik hoop dat jij veel boeven vangt want die mogen niet vrij Rond Lopen ,en Waar horen Boeven thuis in de gevangenis en als Aysen weg gaat bij gtst moet wel weer een goeden
  politievrouw Terug moet komen maar ik hoop dat je nog lang Belijven Want ik kan jou niet Missen want jij hoort bij gtst .en ik vind het heel erg spannend en ik denk dat het Tijd word dat gtst Een film gaat Maken? want dat zaal erg Leuk zijn en Aysen moet er in film zitten zonder Aysen is er geen Politievrouw en dat vind ik heel belangrijk .en er zijn in de winder veel cliffhanger en dan komt de zomer er nog bij is dat te Te veel ?

  met de groetjes van Rob

Geef een reactie