Dave Roelvink is voor de tweede keer afgewezen voor een rol in Goede Tijden, Slechte Tijden. Vorig jaar rond deze tijd werd Dave ook afgewezen door zijn Amsterdamse accent, en laat dat dit keer ook zo zijn. Vermoedelijk deed Dave vorig jaar auditie voor de rol van Vincent Muller en komt er dus waarschijnlijk rond oktober 2014 opnieuw een jonge jongen Meerdijk binnen wandelen.

25 comments on “Dave Roelvink opnieuw afgewezen

 1. Verwijst hij in het interview niet gewoon naar de auditie van vorig jaar (interview in de viva)…. Hij zegt niet expliciet dat hij voor de 2e keer auditie heeft gedaan….

   1. @Daan,

    hoe heb je dit dubbel gecheckt? Want voor zover bekend is heeft hij alleen vorig jaar auditie gedaan voor de rol van Vincent. En heeft wat er nu gezegd werd daar nog betrekking op.

 2. Of een vervanger voor iemand die er nu uitgaat? Vraag me af wanneer Jef en Laura weg gaan uit de soap.. ze lijken in de serie wel de vader en moeder van heel Meerdijk.

  1. Misschien recasten ze Job Zonneveld wel (de halfbroer van Rikki) dan hoeven ze niet te kloten met de leader indeling.

   Ik ben benieuwd wie die gene is die wel misschien niet meer terug zien.

 3. Nou dat vind ik wel beetje lullig voor hem 2de keer afgewezen vanwege zijn manier van praten? Maarja als GTST dat vindt dan is het zo.
  Ik ben ook benieuwd wie dan in GTST komt in het nieuwe seizoen? Ik denk misschien ook een recaste rol voor Sil of voor Job? Ik hoop voor Job want dan heeft Rikki familie erbij.
  En @Farah
  Ik vind dat Laura en Jef erin mogen blijven hoor. Hun hebben in ieder geval geen grotere verhaalijnen meer maar zijn wel de boegbeelden en zitten al sinds jaren 90 erin samen met Ludo en Janine.

  Ik hoop voor de terugkomst recaste rol van een van de familielid van iemand. Misschien Remco? Sil? Job? Of toch iemand anders?

 4. Bennie den Haan moet gewoon terug in de serie als vervanger van Rik. Voor degene die het niet weten, Bennie speelde tussen 1994 en 1996 en in 2003 de rol van Remco Alberts, zoon van Jef.

 5. Voor Nuran en Rik is straks rol vrij! Dus waarschijnlijk gaat Sjors niet dood in cliff. Mocht ook zij de serie verlaten, dan zijn er drie plaatsen leeg. Zou leuk zijn als Nick, Charlie en Valentijn dan terugkomen ;p

  Maar komt vast een nieuw gezin in. Dan kunnen er weer nieuwe relaties ontstaan.

 6. ik zat te denken om ook auditie te doen en misschien dat ik als rol kon krijgen de kleinzoon van jef en de zoon van ludo, hoe??
  dian was zwanger van ludo en zij kreeg een miskraam vanwege dat ludo haar van de trap duwde maar gtst heeft vaak mensen uit het verleden als baby terug gehaalt dus in de verhaallijn kan dan ook voorkomen dat dian haar zoon bij haar moeder heeft gebraagd de vrouw van jef en als ik auditie wel ga doen en ze willen mij die rol geven als kleinzoon van jef en zoon van ludo dan weet ik wel zeker dat gtst behoorlijk mooi zal worden

 7. als dave slim is doet hij een cursusje abn als hij zo wel binnen kan komen, hoewel het wel een beetje discriminatie is. Waarom geen accent in gts?

 8. Misschien heeft Jef wel een kleinzoon. Hij heeft nog een zoon (Remco) die is al ruim 10 jaar aan het revalideren.

 9. Wie zit er in vredesnaam op Dave Roelvink te wachten? Je moet wel kunnen acteren Dave! Is hij niet afgewezen om zijn acteerprestaties?

 10. Het is totaal geen discriminatie wat sommigen beweren..
  Voor veel tv-programma’s en series moet je gewoon ABN praten.
  Veel brabanders die in de tv-wereld willen, doen dan ook een cursus ABN, zodat het voor iedereen verstaanbaar is en zodat mensen zich niet gaan ergeren aan iemand’s accent.
  Ik, als Rotterdammer, erger me vaak dood aan Amsterdamse of Brabantse/Limburgse accenten..
  Natuurlijk heeft iedereen wel een klein beetje een accent, maar dat is prima.
  Het gaat hier meer om het echt platte Amsterdams.
  Kijk bijvoorbeeld naar Noud, die spreekt ABN, maar in Kruimeltje sprak hij ook plat Amsterdams..
  GTST is over het algemeen een nette serie die voor iedereen toegankelijk moet zijn, dus vind het wel logisch dat er geen platte accenten in voor komen..
  Misschien deed hij wel auditie voor nog een zoon van Ludo of zo..
  Kan je het je voorstellen? Ludo met een plat-Amsterdams-pratende zoon? Lijkt me toch een beetje raar.

 11. Volgens mij was Remco dood en kwam er iemand zich voor doen als Remco bij Jef en Barbara heeft Barbara volgens mij heel kort iets mee gehad ook.

  1. Nee er kwam iemand zich voordoen als John Alberts. Remco die zat erin tot na de 2500e aflevering hij werd neergeschoten in zijn rug en moest revalideren in Amerika. Remco kan nog altijd terugkomen.

 12. En waarom was Dave Mantel een gastrol? Sil heeft er niet veel langer in gezeten als hij en werd als vaste rol voorgesteld. En ja, Sil kan best weer terug komen. En komt Vrederike ooit nog terug of blijft ze varen? Zou leuk zijn voor Jef.

Geef een reactie