Vanaf 2 augustus is Beau Schneider te zien in het toneelstuk The Normal Heart.The Normal Heart verteld het verhaal van over een groep New Yorkers tijdens de opkomst van de aidsepidemie in de jaren ’80. Het toneelstuk is tot en met 10 augustus te bewonderen in het DeLaMar Theater in Amsterdam.  Vanaf 16 september gaat het stuk op tournee door Nederland.

Vorig jaar was het het stuk ook al te bewonderen en door grote succes waren er geen kaarten meer over. Dezelfde cast komt nu terug voor een tweede keer met alleen een wijziging voor Beau Schneider als Hiram Keebler die de rol van Oren Schrijver overneemt. Naast Beau doen ook Henriëtte Tol (Karin Alberts, 1991-1992) en Kevin Hassing (Ron Bos, 2011) mee. Tijdens de tournee versie wordt Thijs Romer vervangen door Cas Jansen (Julian Verduyn, 1996-1999).

6 comments on “Beau Schneider in The Normal Heart

  1. En voor hoelang gaat Tim nu deze keer uit de serie? Hij zal het wel kunnen combineren met GTST, maar ik denk toch dat Beau zijn hart meer ligt bij theater dan GTST.

    1. Van 2 tot 10 augustus speelt het.. Ik vermoed dat die daarvoor niet veel opnames hoeft te missen, maar dat kan natuurlijk ook zijn omdat ze met zomerstop zijn… Best zwaar een heel artikel lezen als je je opmerkingen al klaar hebt liggen…

      1. Het is zeker zwaar om te lezen dat ze daarna nog op tour gaan, dus ik zou zelf nog maar eens een leescursus doen..

Geef een reactie