In het nieuwe tv-seizoen krijgt Goede Tijden, Slechte Tijden een nieuwe concurrentie in de vorm van Shownieuws. SBS6 gaat Shownieuws in het nieuwe seizoen Shownieuws om 20.00 programmeren, recht tegenover Goede Tijden, Slechte Tijden. Vorig jaar ging de show op de schop en werd de show omgedoopt tot Show Vandaag. Actrice Cynthia Amba nam toen ontslag bij Goede Tijden, Slechte Tijden, om aan de slag te gaan voor deze show. Inmidels is Show Vandaag terug omgedoopt naar Shownieuws en is SBS6 nog steeds bezig om de juiste formule te creëren.

11 comments on “Shownieuws nieuwe concurrentie?

 1. Nu raakt Shownieuws nog meer mensen kwijt. Want de mensen die eerst nog wel eens Shownieuws keken omdat er niets anders op tv was, zullen nu sowieso allemaal om 20.00 GTST gaan kijken 😀 Want GTST is natuurlijk veel leuker.

 2. niet zo’n handige keus SBS6! Ik denk zeker te weten dat er minder kijkers voor shownieuws zijn omdat gtst n tikkie populairder is!

 3. Haha, het is niet echt handig om Shownieuws uit te zenden tijdens GTST. Dan zullen ze alleen maar meer kijkers verliezen. Veel kijkers hebben ze al niet.

 4. Als de verhaallijnen van GTST het volgend seizoen net zo slecht zijn als dit seizoen zal GTST ook ten onder gaan.

 5. Gisteren, 17/07/2014, hoorde ik Patty Brard zeggen, de juiste bewoordingen weet ik helaas niet meer, : “Het moet nu maar eens afgelopen zijn, Anouk moet nu maar eens bekend maken wie de vader van haar kind is”.
  Ik vind dat het nu maar eens afgelopen moet zijn dat Patty en Brigitte proberen te achterhalen wie de vader is. Hoe komen Patty en Brigitte aan het waanidee dat Anouk verplicht is om hun dat te vertellen? Wat een kapsones. Als Anouk niet wil dat het Nederlandse volk dat moet weten, dan is dat haar goed recht.
  Dus, nogmaals, stop er nu eens mee. De wereld draait ook wel door als we het niet weten. Er zijn wel belangrijkere dingen.

  1. Maar hun zien het anders. Anouk plaatste zelf allemaal van die foto’s en geheimzinnige hints enzo en doet het met allemaal raadsels en puzzeltjes zodat hun erachter aan gaan. Je bent nou eenmaal een boner en dan moet ze ook niet meer zo raar doen.
   Maar waarschijnlijk snap je toch niet wat ik probeer te zeggen

   1. Hahaha, ik zie het nu pas. Boner =bnner.
    Maar ik bedoel, Anouk houd ze er maar mee bezig. En je bent bekend, dan kan je het verwachten

Geef een reactie