Acteur Peter Faber krijgt een rol in Goede Tijden, Slechte Tijden. Het is nog onbekend of het om een vaste of gastrol gaat en het is nog onduidelijk welke rol hij gaat spelen. Fans denken dat Peter de rol van Joost Muller gaat spelen, de vader van Vincent en een oude docent van Maxime Sanders die in het verleden een affaire hebben gehad. Dit zou erg grappig zijn, want in 2001 speelde Peter de rol van Melchior Vehmeijer in Onderweg Naar Morgen. Hierin was Melchior een oude docent van Joyce Couwenberg, dat in de begin jaren door Marjolein Keuning werd gespeeld. Ook Melchior en Joyce hebben in het verleden een affaire gehad.

In 1997 speelde Peter’s zoon Jasper Faber de rol van Erik Hamans. Een Thaise ambassademedewerker die met Linda Dekker trouwde. Uiteindelijk gingen Erik en Linda uit elkaar om onbekende reden.

19 comments on “Peter Faber in Goede Tijden, Slechte Tijden

  1. Maxime heeft toch ook Vincent gekregen met een oude man? Wordt niet gezegd dat hij NU haar nieuwe liefde gaat spelen maar dat het dus haar oud-leraar is waar ze vroeger verliefd op was.

  2. Beste fans, Ik wil even een gebeurtenis melden van wat mij is overkomen. Als taxichauffeur kreeg ik ooit een acteur in mijn taxi. Het was Luc Boyer die in de politieserie “Unit 13” een schurkenrol (charon/schipper) vertolkte. Ik vertelde hem dat ik een hekel aan zijn personage had niet aan hem persoonlijk. Hij lachte en zei dat hij dan zijn rol goed had gespeeld. Ditzelfde zou ik willen opmerken over het personage Maxime Sanders ofwel Marjolijn Keuning. Persoonlijk vind ik haar een knappe vrouw en ze zal ook privè best wel aardig zijn, maar ik heb wel een hekel aan het personage wat zij speelt.

 1. Ik vind het eigenlijk toch wel een beetje vreemd dat RTL nog niet met een officieel bericht is gekomen over wat er met de zomerstop gaat gebeuren…
  Tenslotte duurt t nog maar 2 weken..
  Ook de clifffoto is er nog niet en ben daar heel nieuwsgierig naar,maarja,ben denk ik niet de enige 😉

  1. Normaal is er ook een promo filmpje van de cliffhanger. Ik denk dat die allemaal vanaf volgende week komen (Cliffhanger foto en fimpje) 🙂

Geef een reactie