Het einde van het 24ste seizoen van de geliefde RTL 4-serie ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ komt bijna tot een einde. Op vrijdag 4 juli worden vele inwoners van Meerdijk geteisterd door intens verdriet en doodsangsten tijdens de zomercliff en verlaat een geliefd personage het fictieve soapdorp. Maar is het voorgoed?

Bing en Tim worden ongerust als Sjors niet bereikbaar is en gaan haar zoeken. Tijdens zijn zoektocht krijgt Tim steeds meer het gevoel dat zij in groot gevaar is. Zijn rivaal Bing vindt haar uiteindelijk in het water. Is hij op tijd om haar te redden van een dramatische aanslag op haar leven?

Antons vechtlust om Rikki’s leugen te ontkrachten slaat om in onmacht als Sjoerd hem afwijst op het moment dat Anton zijn zoon het hardst nodig heeft. Ook Tim keert zich tegen Anton. Beide zonen weigeren in zijn onschuld te geloven. Laat zijn hele gezin hem nu vallen of is er nog iemand binnen de familie Bouwhuis die in Antons onschuld gelooft of staat hij er nu helemaal alleen voor?

Maxime, die al tijden een groot geheim met zich meedraagt, moet tegen haar wil Vincent confronteren met de waarheid. Want als zij niet zelf ‘haar’ verhaal doet, zal iemand anders dat voor haar doen. Welke impact heeft het op Nina en Vincent als Maxime’s geheim uitkomt. En wat zijn de gevolgen voor Maxime’s positie binnen de familie Sanders?

Nuran heeft inmiddels het vertrouwen in iedereen verloren. Aysen wil echter de band met haar zus herstellen. Komt het ooit nog goed tussen de twee zusjes die voorheen onafscheidelijk waren?

Ondertussen doet Lorena een ontdekking waarmee ze Ludo chanteert. Ze komt daardoor terecht in een levensgevaarlijke valstrik. Is er voor haar nog een uitweg?

176 comments on “Intens verdriet en doodsangsten teisteren bewoners Meerdijk in zomercliff ‘GTST

 1. Ik denk dat Nuran de persoon is die Meerdijk (tijdelijk) verlaat. Ze wil namelijk naar Turkije en de tickets boekt ze voor volgende week. Ik gok dat dat dan die vrijdag is. Sjors zal wel aangevallen worden door die vent die Tim had gegijzeld. Als ik namelijk terug in mijn geheugen graaf, heeft die man bij RTLBoulevard verteld dat hij nog tot ten minste de cliffhanger in Meerdijk is en dat er nog een spannende verhaallijn om hem heen komt.

  Maxime zal het geheim wel moeten vertellen omdat de vader van Vincent komt én Janine de waarheid weet.

 2. Zoiezo dus dat Bing en Sjors weer wat krijgen. Dit bevalt me wel ik hoop zelfs dat alle stelletjes weer terug komen zoals Noud en Nina, Lorena en Jack (als hij maar weer terug kwam)

 3. Dit klinkt echt wel spannend en ik kijk er ook echt naar uit. Mischien gaat Sjors dood, of verlaat Maxime Meerdijk omdat haar familie zich tegen haar keert.

 4. Ik heb Gtst vandaag gemaild, ze hebben mij verteld dat eind deze week/begin volgende week de promo van de cliffhanger te zien is… Dus nog eventjes geduld 🙂

  1. Nou beste @Sander hij staat al lang op de deze site de site :
   rtl.nl/soaps/gtst/home/#artikel/achterdeschermen-24 promo cliff/zomercliff 2014

   En is exact dezelfde als wat op deze site staat.

   Beetje overbodig je mail, als je verhaal/reactie überhaupt waar is.

 5. Dat Bing Sjors vind en waarschijnlijk red vind ik maar niks, want dan krijgen ze zeker weer iets en daar zit ik nu net niet op te wachten. Tussen Bing en Sjors is er gewoon teveel gebeurd en vind ze ook niet meer leuk samen. Ze passen niet meer bij elkaar. Tim en Sjors zijn net bij elkaar en dan zouden ze nu al uit elkaar gaan? ze zijn zo leuk samen dus dat mag gewoon echt niet. Het hoeft ook niet te zijn dat ze uit elkaar gaan. Maar ik wil Bing sowieso niet meer samen zien met Sjors. Tim en Sjors vind ik gewoon zo schattig samen. die moeten bij elkaar blijven. Waarom hebben ze anders zoveel moeite gedaan om Tim en Sjors bij elkaar te brengen? dan hadden ze dat ook niet hoeven doen. Dus ik denk dat het wel goed komt en dat hoop ik ook.

 6. Kan Bing eigenlijk wel zwemmen? Staat me zoiets bij dat hij bijna verdronk toen Ludo hem op die boot opgesloten had en dat deel vol liet lopen met water. Was in die tijd dat Ludo zogenaamd doodgeschoten was door Janine.

  1. Hij raakte in paniek omdat hij dacht dat hij dood ging en daardoor heeft hij waarschijnlijk claustrofobie gekregen.

   1. Nee, hij had daarvoor ook al last van claustrofobie. Hij heeft in 2004 in de gevangenis gezeten en dat verklaarde zijn claustrofobie.

   2. Claustrofobie had ie al, dat kwam doordat hij de 1ste keer in de gevangenis had gezeten, nog voor hij in GTST kwam.

 7. Waarom heeft iedereen het over dat er iemand uit gaat de gene die er (tijdelijk) uitgaan zijn:
  – Lucas
  – Nuran
  – Aysen
  – Nina

  Volgens mij is dit het ik denk dat het allemaal tijdelijk is maar Marly heeft verteld dat het ook kan zijn dat ze niet meer terugkeert.

  1. Omdat RTL een persbericht eruit heeft laten gaan en daar word dat genoemd.
   Ik weet niet waarom maar ik heb het gevoel dat Lorena eruit gaat, ik hoop het echt dat het niet zo is.
   Verder denk ik dat Nuran naar Turkije gaat voor herstel en dat Aysen mee gaat om de band te herstellen.
   Ik denk dat Lucas Menno wel achterna gaat en dat hij dan later alleen terug komt en dat de scheiding al klaar is.
   Ik hoop absoluut niet en ik wil ook absoluut niet dat Sjors eruit gaat.
   Het kan ook nog zo zijn dat Bing dus Sjors wilt redden, maar dat hij zelf op de een of andere manier dood gaat.
   Maxime gaat het dus vertellen in de cliff, het grote geheim. Daarbij denk ik dat alle Sanders haar gaan uitkotsen en Vincent dus ook, maar dat er halverwege het volgende seizoen iets is waardoor hij Maxime toch wel wilt leren kennen en haar daardoor vergeeft.

 8. Ik moet even wat kwijt.

  Voor alle Menno fans pak de zakdoeken er maar vast bij want Woensdag is het exit Menno.
  Menno gaat Alleen naar het buitenland. Dus zonder Lucas.
  Ik heb de aflevering al gezien.
  En natuurlijk weet ik dat het een soap is maar ik heb echt gehuild
  Wat ontzettend jammer en dom van de schrijvers dat ze het zo laten eindigen.
  Ik wist wel dat Menno er uit zou gaan, maar had nog een beetje hoop dat dat samen met Lucas zou zijn.
  ECHT HEEL JAMMER.
  Nog een klein sprankje hoop want Lucas wordt in de Spoilers na Woensdag niet meer genoemd.
  Dat Lucas Menno achter na reist of zo.
  Omdat Ferry flexwet heeft er er een paar maanden uit gaat.
  Maar als ik de aflevering van woensdag zie lijkt het daar niet op.
  nogmaals jammer dat het zo eindigt ik en vele Menno fans zijn van het personage gaan houden net zoals toen met Edwin heel jammer dat dat zo tot een eind komt.

  1. Heb de aflevering ook al gezien. Zat ook met tranen in mijn ogen. We wisten dat deze kans heel groot was . Wij hier keken alleen de stukken van Menno en Lucas dat is nu voorbij helaas . We gaan nog wel naar gtst live maar voor de rest gaat het aan ons voorbij.

 9. Ja hoop echt dat Lucas Menno achter na gaat.
  Of en dat denk ik eerder dat Lucas ook zijn koffer pakt en misschien wel naar zijn vader gaat in Amerika.

 10. Eindelijk Menno eruit, volgens mij ben ik de enige die er blij om bent 🙂 En die hysterische Lucas mag ook vertrekken wat mij betreft! Vroeger was hij echt leuk, maar tegenwoordig…

 11. Er staat niet echt duidelijk dat iemand de serie voorgoed verlaat want er staat duidelijk een vraagteken achter. Dit staat er letterlijk : en verlaat een geliefd personage Meerdijk. Maar is het voorgoed? dus dan zal degene die eruit gaat wel weer terug komen.

   1. Ik moet de aflevering van morgen nog kijken, maar o wat baal ik ervan dat Menno weg gaat. Ook ik kijk alleen de stukken van Menno en Lucas.
    De verhaallijnen van Rikki en Nuran zijn niet om aan te zien. Sjoerd is doorgeslagen, Tim had van mij in het meer mogen blijven (brengt erg weinig extra). En dat eeuwige gedraai van de Sandersclan….

    Eindelijk hadden we een leuk koppel, Menno em. Lucas. Menno was al uit de kast dus geen probleem. Geen virus in de buurt, geen geloof wat in de weg zit.
    En wat doen de schrijvers…ze laten Menno na ruim een jaar agressie problemen hebben, maar eerst nog even trouwen voor de kijkcijfers en publiciteit.
    Ik kijk morgen nog en daarna volstaan de shorties voor mij!

     1. Uiteraard mag je die hebben, maar mijn mening over jou mening is eveneens: “aansteller”. Dus respecteer die van kyo ook gewoon…. we slechten je niet uit 😉 t is gewoon een mening. No offence 😉

    1. Suus ben het met je eens. Door en voor Menno en Lucas ben ik weer gaan kijken . Het wordt morgen wel heel lief afgesloten zeg maar het woord scheiden is niet gevallen maar wel dat Menno bang is niet meer van zijn therapie af te kunnen komen en bang is Lucas pijn te blijven doen en daarom ook weg wil.

    2. Ook ik baal ervan dat Menno eruit gaat. Ik keek ook alleen maar naar de stukken van Lucas en Menno. Voor mij betekent dit gtst over en uit voor nu. De shorties zullen volstaan (in ieder geval tot er weer iets leuks gebeurd).
     Ik hoop oprecht dat Lucas nog achter Menno aan zal gaan. Ze waren samen een super leuk koppel en ik vond Dave (Menno) een aanwinst voor de serie. Ik hoop nog altijd tegen beter weten in dat hij toch terug mag komen

     1. Dank je Wita eb Truus.
      Morgen nog kijken en dan de shorties. Ik haak wel weer in op het moment dat er weer iets leuks gaat gebeuren.

 12. EXIT Menno Donderdag en Lucas gaat ook Donderdag weg naar zijn vader ZONDER Menno.
  Heb de aflevering al gezien.
  Heel heel jammer.
  Maar ze zijn goed en vol liefde uit elkaar gegaan.
  Dat is een kleine troost.
  Maar vindt het echt heel er jammer dat Menno er uit is.

   1. Zo, dus Lucas is voorlopig ook weg :(. Waardeloos, ik ben bang dat gtst mij de komende maanden dan niet echt gaat boeien…

    En inderdaad waardeloos dat Menno eruit is. Zo’n goed personage….zelfs bij het afscheid tussen die twee spat de liefde er nog af :). Zo’n mooi koppel! Wat mij betreft het mooiste liefdeskoppel uit gtst ever! Kan me haast niet voorstellen dat de schrijvers hem niet ooit laten terugkeren, maar wanneer is dan de grote vraag. Daar zal vast wel weer minstens een jaar, maar ik vermoed langer overheen gaan.

    Zat trouwens al te huilen bij de aflevering van vandaag…dus dat wordt morgen en overmorgen nog wat ;)….

 13. aflevering donderdag ook gezien Menno is vertrokken naar duitsland later Lucas naar new york zijn vader. Wat vlinder zegt liefdevol afscheid dat zeer zeker. Nog 2 dagen Lucas En Menno dus . Heel jammer verlopig geen gtst meer hier . Wel gtst live nog

 14. Nee joh Menno gaat er toch uit?
  En ik denk dat Willem Sjors heeft geprobeerd te vermoorden, Tim komt daar uiteindelijk achter en doet aangifte tegen Willem. Willem komt in de gevangenis en ziet Rik en ze komen met elkaar in contact en zou komt Rik weer te weten dat Rikki “aangerand” is… Nee zo gaat het niet, maar ik denk wel dat dat Sjorsgedoe een hele draai eraan geeft. Ben benieuwd hoe het afloopt met Anton…

 15. Ik denk dat het nu een actrice stopt met gtst. Als je zo de spoiler van de zomercliff ziet lijkt het erop. Ik denk dat Lorena omkomt.

   1. Erik de Vogel en Caroline de Bruijn kregen ook een kind toen ze al in gtst zaten. En ze zitten er nog steeds in.

  1. Ze wachten eerst dat die gene eruit is. En dan zijn er 2 plekken vrij. Ik hoop de halfbroer van Rikki en doe maar een ouder iemand de zoon van Jef (Remco)

 16. Voor degene die mij dadelijk weer een aansteller vinden, wees gerust mij zul je hier niet vaak meer vinden.

  Heb net de aflevering gezien en ben er stil van. Had nog steeds de hoop dat Dave op de een of andere manier zou blijven. Dat Lucas en Menno wel weer samen kwamen, maar het is echt zo: Dave verlaat Gtst.
  En ik snap het niet en zal het ook nooit snappen. Eerst Edwin, toen Bilal en nu Menno.
  Waarom?!
  Ben even helemaal klaar met Gtst.

  1. Omdat het een soap is. Tis wel jammer dat GTST door acteurs soms gezien lijkt te worden als een soort handige meeneemstage om ervaring op te doen. Maar ik weet natuurlijk niet of hij er zelf uit wilde of dat ze hem bij GTST er niet in wilden houden. Hoe dan ook zullen ze er nooit rekening mee houden dat mensen gehecht raken aan personages. Dat kan ook niet. Want het is televisie.

   1. Misschien komt hij wel terug, ik neem aan dat Lucas met flexwet is en dat hij ook weer terugkomt dus Menno misschien ook wel

 17. Echt, als Sjors en Bing weer bij elkaar komen doordat hij haar leven redt uit het water dan mogen de schrijvers echt ontslag krijgen van mij. Dat hebben we namelijk al gehad met Ludo en Janine. Ludo redde haar toen ook uit het water nadat ze erin gefietst was en hoppa, ze waren weer verliefd. Los daarvan is ongeveer iedereen Bing en Sjors zat en Sjors en Tim zijn juist zo leuk.

 18. Verder blij dat dat irritante gedoe met Menno eindelijk voorbij is. Het was allemaal zo ontzettend oninteressant en heeft weinig toegevoegd aan de serie vind ik. Ik hoop op een leuke verhaallijn voor Lucas, eens iets vernieuwends.

 19. We hopen dit, we denken dat,haha en ondertussen komt er niets van uit wat we denken of hopen.
  Ben al heeeeeeel lang fan van gtst, hoe en wat er verder gaat gebeuren kan me eigenlijk niet zoveel schelen, maar één ding hoop ik dan wel, dat het nieuwe seizoen niet zo langdradig en met uitgerekte verhaallijnen komt als het afgelopen jaar…..op zich waren ze best wel spannend, maar alles duurde zo verschrikkelijk lang, heb een gevoel dat m,n geduld om fan te blijven danig op de proef is gesteld.
  Maar ja, zo gaat dat met soaps, ( gtst de enige die ik kijk) , toch wel jammer dat er nu een paar tijdelijk en Dave voorgoed uit gaan, maar wie weet wat voor verfrissends er voor in de plaats komt.
  Fans van gtst allemaal een fijne zomer en wie weet tot het nieuwe seizoen, allemaal een spannende cliffhanger toegewenst.

  1. Kijk dat is nou nog eens een leuke reactie, goed geschreven 🙂
   Jij ook fijne zomer en een spannende cliffhanger.
   Dat wordt weer paar weekjes afkicken!

 20. Wat waren dat mooie scènes tussen Menno en Lucas. Dat is iets wat de schrijvers wel goed hebben gedaan. De hele verhaallijn was goed ik vind het alleen jammer dat er weer een relatie van Lucas op de klippen is gelopen. En dat ze die kant met Menno zijn opgegaan. Ik lees dat iemand dit een oninteressante verhaallijn vond. Ik weet niet wat daar oninteressant aan is geweest? Dit ging over huishoudelijk geweld. Niet echt een oninteressant onderwerp lijkt me aangezien dit ook in de echte wereld gebeurt.

  Janine hoeft nog maar even 1+1 op te tellen en ze weet de waarheid. De waarheid komt denkelijk ook uit op 4 juli. Wat een verassing en wat origineel
  zeg. Het gaat misschien op een andere manier gebeuren als toen met Helen en Peter, maar het blijft ongeveer dezelfde cliff.

  Wel spannend met Lorena zeg. Die is iets duisters op het spoor. Krijgt ze hopelijk ook weer een leukere verhaallijn.

  Als ik naar Nina en Vincent kijk vind ik het ergens jammer dat deze relatie niet gaat. Ze zijn zo leuk
  samen, maar als ze met elkaar naar bed gaan denk ik echt bah je gaat gewoon met je neef naar bed. Na de zomerstop zullen ze wel uit elkaar gaan, of de schrijvers laten hun toch bij elkaar blijven omdat er toch veel wordt gezegd dat neef en nicht moet kunnen. Ik vind van niet.

 21. 2 vechten voor hun levens iedergeval Sjors in het meer en Lorena komt in een levensgevaarlijke situatie. Ik ben benieuwd wat ze ontdekt misschien over Dansatoria of over Hafworks en Merenpark dat het precies van Ludo is geworden sinds Martine voor het laatst gezien is.

 22. wauw is zo leuk eeh gtst heb echt zin in gtst live 😉 word syper leuk enso hihi en gtst zelf word ook steeds leuker xoxoxo

 23. Die VMG gasten zijn volgens mij gevaarlijke gasten met maffia praktijken.

  Dat gaat nog een gevaarlijke situatie worden met ludo, vincent en lorena.

 24. Ik vond het een zeer mooi afscheid van zowel Menno (voorgoed) en Lucas (tijdelijk). Het is wel weer goed uitgekiend voor Ferry. Vlak voor de cliff met de flexwet. Duurt het niet zolang wanneer hij terug komt. Wat ik eigenlijk niet zo goed snap is wat Maxime gisteren bij het afscheid deed. Ja het is zijn tante en Noud zat er ook bij, maar Maxime zit overal bij bemoeit zich overal mee. Misschien dat het dat is dat ik me daar mateloos aan irriteer dat mevrouw overal bij moet zijn.

  Ik irriteer me ook mateloos aan haar adviezen aan Nina over Vincent. Hoe Nina het beste met Vincent kan omgaan. Maxime doet net alsof ze hem nooit heeft afgestaan en hem super goed kent, maar dat is helemaal niet zo. Ze kent hem pas een jaar. Maar goed Janine is iets op het spoor gelukkig. Vandaag zal ze Maxime wel gaan confronteren met het feit dat Maxime een relatie heeft gehad met de vader van Vincent. Volgende week zal ze wel achter de waarheid komen, en ik weet wel 100% zeker dat Janine het echt niet gaat goedkeuren dat haar dochter een relatie heeft met haar bloedeigen neef.

  Nuran. Ik hoop dat het doorgaat van Turkeij. Ik word zo moe van haar. Ze blijft maar boos op Aysen en Sjors die er niet voor hebben gezorgd dat zij in een rolstoel is terecht gekomen het was gewoon een ongeluk. Ja dat plannetje van Aysen en Sjors was misschien niet zo slim, maar Nuran viel Sjors aan. Wat moest Sjors dan doen zich laten aanvallen zonder iets terug te doen. Natuurlijk niet. Als het momenteel niet naar Nuran haar zin krijg je “ROT OP, GA WEG, JE BENT NET ALS DE REST”. Kijk maar naar Bing. Hij is gewoon eerlijk hij beantwoordt haar gevoelens niet en hij kan meteen opdonderen. Wat Wiet gisteren heeft gedaan is hard maar zo kan ze Nuran wel laten inzien dat ze hulp nodig heeft.

  Sommige mensen vinden dat Sjoerd aan het doordraaien is. Ik heb er een dubbel gevoel over. Zoals Sjoerd de situatie heeft gezien tussen Rikki en Anton ziet het er inderdaad niet goed uit voor Anton. Het zag er ook naar uit dat hij dingen wilde doen die Rikki eigenlijk niet wilde. Anton zijn reputatie als rokkenjager spreekt natuurlijk ook voor zich. Maar…..we hebben ook nog Rikki. Anton is misschien een rokkenjager maar Rikki is een echte mannenverslindster. Ze had iets met Sil. Die ging de gevangenis in maakte het uit met haar omdat hij niet wilde dat ze op hem bleef wachten, 2 weken erna had ze al iets met Sjoerd. Dat was een goede relatie totdat Tim in beeld kwam. Ze werd verliefd op Tim. Toen ze dat uiteindelijk tegen Sjoerd vertelde maakte ze het uit en dook meteen dezelfde dag nog met Tim het bed in. Ja sorry dat vind ik echt sletten gedrag en ze had totaal geen respect voor haar relatie met Sjoerd. Ze had Sjoerd ook de tijd kunnen geven om het te laten bezinken en misschien nog te werken aan hun relatie. Dat zat er misschien niet meer in maar het was wel zo netjes geweest om even te wachten voordat je met de broer van je ex het bed in duikt. Dan kregen we de rampzalige relatie met Tim. Ik noem het echt een rampzalige relatie want die twee hadden alleen maar ruzie. Toen dat uiteindelijk en gelukkig uit kwam zoende ze de dag erna weer met Sjoerd en wilde hem weer terug. Dus ook totaal geen respect voor de relatie met Tim. Nu heeft het eventjes geduurd voordat ze erachter kwam dat ze verliefd is op Anton. Maar goed als je dat dan zo ziet zal Sjoerd toch ook even logisch kunnen nadenken en even terug in de tijd moeten gaan en beseffen hoe snel Rikki van de ene naar de andere gaat. Dus dat het misschien ook waar kan zijn wat Anton zegt. Dan hebben we nog een wanhopige Bianca die haar gezin bij elkaar wilt houden. Dat gezin is allang niet meer bij elkaar, eigenlijk sinds dat zij van Anton wilt scheiden. Tim boeit het allemaal niet zo die heeft al gebroken met Anton. Ik denk dat Bianca nu eenmaal moet accepteren dat Sjoerd liever zijn vreemdgaande ex vertrouwd dan zijn eigen vader. Het komt toch wel uit.

 25. Ik zag net de gtst promo van de cliff week voorbij komen op tv. Word wel spannend. Willem zegt dat hij weet waar Sjors is en Bing zie je ook in het water om haar te redden. en nog wat dingetjes.

 26. Net de promo van de cliffhanger gezien!!

  Je zag lorena helemaal in het zwart op een scooter op die chantageplek maar toen kwam er een zwarte auto aan scheuren en werd ze ‘in de val’ gelokt. Willem zei dat hij wist waar Sjors was en toen vroeg Tim waar dan. Je zag Bing bij een soort watercentrale naar Sjors zoeken en uiteindelijk zie je hem ook in het water om Sjors te redden. Je zag Maxime ook huilen bij Jef en later zag je haar bij Vincent en Nina en toen zei Vincent: Je bent gek. Verder zag je ook iets met Ludo en Nina volgens mij maar dat kan ik me niet meer herinneren. Op het laatst zag je Tim en Bing elkaar heel bang aankijken

 27. Had het ook allemaal vertelt bij dat van Dave mantel verlaat Gtst maar goed.
  Je zag ook Rikki in een taxi stappen en Sjoerd zei – met volgens mij Wiet naast hem – hier ga je niet mee wegkomen

 28. Verbaasd me van Maxime dat ze gewoon eerlijk is tegenover Janine over haar affaire met Joost. De rest is natuurlijk wel gelogen. Janine zou natuurlijk geen goede journalist zijn geweest als ze uiteindelijk de puzzelstukken heeft gevonden. Natuurlijk meteen Maxime ermee confronteren ermee heerlijk. Met dit komt ze eens niet weg.

  Lorena doet altijd erg domme dingen uit wanhoop. Kom op ze kent Ludo, en hem dan gaan chanteren. Ludo chanteren niet zo handig want die doet ergere dingen met je dan chanteren.

  Nuran die uiteindelijk tot bezinnen komt door Wiet gelukkig. Dat ze zonder hulp in de rolstoel wilt komen is logisch. Ze moet het ook zelf kunnen en leren om te gaan met haar handicap. Maar nu ze dit accepteert zal er binnenkort wel een wonder gebeuren en zal ze lopend uit Turkeije komen.

  1. Demy

   Ik ben het gedeeltelijk met je reactie eens.

   Maar ik vraag mij af, of Nuran wel echt tot bezinning is gekomen. Ze gaat dan wel weg, maar niet naar haar moeder. Wijst Aysen wederom af, als ze wil meegaan. Ze heeft dus niets geleerd, met wat er in dat bos/park gebeurde. Kortom ze kan niet(s) alles alleen en moet bij veel dingen hulp hebben.

   Bekijk de shortie maar, van a.s. maandag 30 juni.

   1. Idd, heb ik ook gehoord. Net gemist denk ik. Maar waarom zetten ze hem dan niet online.

    Ik zit niet de hele dag of avond voor de TV (met als zender RTL4).

   1. Zal best, beste @gtstfites, maar zoals ik al eerder schreef zit niet de hele dag voor de TV in afwachting van. Ze moeten hem gewoon online zetten zodat iedereen, wanneer hij of zij dat wil die promo kan bekijken.

 29. Ik hoop echt niet dat Sjors dood gaat, dat zou ook heel zielig zijn voor Lana dan heeft ze helemaal geen ouders meer.

 30. Als ik het bekijken, gaat Aysen mee naar turkije met haar zus.(flexwet)
  Lucas gaat gewoon naar new york (flexwet)
  Maxime moet opbiechten omdat Joost komt en omdat janine het weet.
  Bing red sjors maar bing komt ten overlijden door de stroom van het water (dansetoria is verkocht en nuran is weg er is niks meer voor bing)
  Lorena speelt met vuur door ludo te chanteren, zij krijgt het geld en die garage van ludo zal er niet meer komen.
  En dan is het afwachten wat er gebeurt na de vakantie.
  Ik ben niet 100% van alles maar ik denk dat er iets tussen zit dat zal gebeuren
  Kan niet wachten

 31. Bing kan plots verliefd worden op Lucas! Nee, ik denk dat we een groot Sanders feest gaan krijgen rond oktober. Waar een iemand de dienst uit gaat maken. Nick!

 32. Aan alle twitteraccounts is te zien dat er na de eerste week van juni niet meer gedraaid werd. Het lijkt wel alsof er dit seizoen eerder vakantie gehouden wordt.

  Bijvoorbeeld Caroline (Janine) en Erik (Ludo) gingen op (werk)vakantie, en Ruud draait voor de kwis die volgende week start.

  Dat zou dus betekenen dat ze na de cliffhanger (=half mei opgenomen) nog voor ongeveer 3 a 4 weken afleveringen hebben. En dat betekent dan ook dat de 5000e alfevering nog niet is opgenomen. Die wordt dan pas eind augustus of begin september opgenomen. De flexwetonderbrekingen van Toprak (Nuran) en Ferry (Lucas) zullen dan voorbij zijn, waardoor we beide dus in tegenstelling tot eerdere verwachtingen wel op 17 oktober in de 5000e aflevering zullen zien.

  Benieuwd wanneer ze Dilan Yurdakul (Aysen) voor haar flexwet laten gaan…………

  1. Vandaar dus ook dat Gigi (Lorena) in mei enkele weken met expeditie Robinson mee kon doen zonder weer heel lang uit de serie te moeten.

 33. ik denk dat de 5000 aflevering idd met sanders te maken zal hebben want marly (nina) is al een paar maanden zwanger en die zal toch een keer met zwangerschapsverlof moeten dus ik denk dat het rond die tijd voorlopig de laatste aflevering is voor nina

 34. @richard
  Inderdaad erg jammer dat Nuran GTST verlaat. Maar het kan nog betekenen dat er nog iemand GTST verlaat tijdens de cliffhanger? Mij lijkt wel dat er iets moet gebeuren met Bing of Sjors of Lorena. Aangezien Sjors dreigt te verdrinken. Bing die haar redt maar zelf ook het risico loopt te verdrinken. Lorena die in gevaarlijke situatie terecht komt door Ludo. Dat lijkt mij niet allemaal met een sisser af te lopen. Misschien dat Bing uiteindelijk zelf verdrinkt en doodgaat en dat Sjors dus overleeft? Of dat Bing Sjors niet heeft weten te redden en dat ze verdrinkt en Bing het overleeft? Of dat Lorena iets ergs overkomt en het niet overleeft? Het moet haast wel. Maarja ik verwacht dat dus denk dat meerder dat ook verwachten maar dat GTST dus iets anders doet wat we niet zullen verwachten.

 35. Mooiste zou zijn als Toprak en Ferri over een jaar of 5 a 10 een voor een samen weer terugkomen. Want het was wel een leuk stel.

  Het liefst zie ik ook Lorena gaan, haar rol is zo saai geworden, ze heeft geen verbindingen meer en is een slechte actrice.

  Het leukste zou zijn als Sil zou terugkomen. En Remco zou ik ook graag zien terugkomen met een eigen familie (vrouw en 2 a 3 jonge tieners).

 36. Maxim vertelt donderdag al aan vincent dat ze zijn moeder is. Sjors zit vastgebonden aan een ladder in het water, en het water stijgt steeds hoger en hoger. Tim gaat Willem achterna, die wil niks kwijt over waar sjors is, maar hij wil tim mee hebben naar frankrijk. Verder maken sjoerd en anton het goed, en confronteert sjoerd rikki met haar leugen.

 37. Ik vind dat Maxime lef heeft. Hoe durft ze aan Janine te vragen of die haar mond wilt houden? Ik vind het zelfs heel erg grappig. Janine haar huwelijk is kapot gegaan door Maxime. Waarom zou in hemelsnaam Janine haar moeten helpen. Wat ik ook zou grappig vond was dat Maxime ook nog zei “je doet er echt alles aan om me kapot te maken hé”. Volgens mij is het andersom. Ik vind het knap van Janine dat ze ook nog medelijden met die vrouw heeft. Ik heb geen medelijden met haar totaal niet. Janine had moeten dreigen dat Maxime Vincent nu moest bellen waar zij bij was. Een afspraak maken met hem en dat ze hem dan vertelde dat zij zijn moeder is. Waar Janine bij zou zijn. Als Maxime het naderhand toch niet durfde kon Janine het alsnog vertellen. Bewijzen zijn er nog. Volgens mij verklaart Vincent alleen Maxime voor gek dus zal hij haar wel niet 123 geloven, maar ja genoeg mensen die wel kunnen bewijzen dat ze niet liegt. We hebben Janine en Joost nog. Ik ben blij dat Maxime eens een keer niet met iets wegkomt.

  Dat Nuran tot bezinnen is gekomen daar en toe, maar moet ze nu weer die hoofddoek op? Ze is net mooi zonder die hoofddoek. Alles is weer koek en ei zo ineens met Bing, Ayen en Sjors. Ik vind het wel goed dat ze alleen wilt gaan om te revalideren. Wat ik alleen dacht, was dat ze met de flexwet zou gaan en over 3 maanden weer terug zou komen. Maar ze gaat definitief eruit. Jammer.

  Pfff daar hebben we Willempie weer. Ik word echt niet goed van die vent. Ga weg en blijf weg denk ik. Nee hij moet weer een groter rol gaan spelen in de cliffhanger. Ondertussen heeft dat hele Tim gedoe 7 maanden geduurd ipv 6 maanden. Niet dat die ene maand er nog aan toe doet. Die man tikt gewoon niet. Moet ook eens hulp gaan zoeken.

  Ik denk dat Wiet door kan dringen op Sjoerd, dat het hele verhaal rondom Rikki/Anton voor geen meter klopt. Zoals ik nu lees komt Sjoerd er morgen of vrijdag achter dat het verhaal niet klopt. Ik hoor Rikki in de promo schreeuwen “doe niet zo hysterisch” tegen Sjoerd. Sjoerd heeft alle recht om hysterisch te doen. Sterker Sjoerd moet eens met die vrouw van de kinderbescherming gaan bellen, en gaan proberen om de volledige voogdij over Bram te krijgen, totdat Rikki hulp gaat zoeken, en weer normaal kan doen. Dat heeft Rikki ook bij Sjoerd geflikt. Natuurlijk toen hij verslaafd was, was het logisch dat hij Bram niet meer zag, maar Rikki ging van te voren voor iedere scheet naar die vrouw. Ik vind iemand die verzint dat ze is aangerand kan geen goede moeder zijn voor haar kind. Bram is momenteel beter af bij Sjoerd. Bram heeft ook een leuk leven zeg. Toen hij baby was werd er om hem getouw trekt door Sjors/Bing Rikki/Sjoerd. Toen ineens waren zijn ouders niet meer bij elkaar, omdat moederlief verliefd werd op zijn oom. Toen kreeg hij een tijd zijn vader niet te zien omdat hij verslaafd was aan coke. Nu heeft hij een gestoorde moeder. Gaat goed.

 38. @Demy, goed verhaal.

  Maar:

  dat het hele verhaal rondom Rikki/Anton voor geen meter klopt, dat wisten we toch als fans allang. Hebben allemaal met eigen ogen kunnen zien, dat daar niets gebeurd is.

  Maar om Rikki gestoord te noemen, zo zou ik het niet willen benoemen. Let op, ik praat haar actie absoluut niet goed, maar het is een schreeuw om aandacht, die compleet uit de hand is gelopen. Je zag haar ook regelmatig twijfelen, maar ja, ze kon (op die momenten) niet meer terug. Maar dat gebeurt dus uiteindelijk wel in de komende resterende 3 dagen.

  Je moet ook niet vergeten (wat we gemakshalve nu wel doen) wat Rikki in haar toch nog jonge leven al heeft moeten meemaken. Op jonge leeftijd haar moeder verloren en ook niet echt gemakkelijk, erg jong moeder geworden, Rik de gevangenis in. En niet te vergeten haar vriendjes die allemaal met een vriendin van haar vandoor gingen. Of ze daar zelf ook schuldig aan is, (waar er 2 vechten, zijn er 2 schuld) maakt voor haar en haar gevoelens niets uit. Haar gevoel kan ik ook wel verklaren, ze voelt zich door alles en iedereen in de steek gelaten, wat haar opstandig maakt.

  Laten we nu eerlijk zijn, het valt niet echt mee voor een tienermeisje om dit allemaal te moeten meemaken. Want het is o zo gemakkelijk om te denken, zoiets doe ik niet. Want helaas komt dit (valse aangifte van aanranding) ook heel veel voor “in het echte leven”. Om de aandacht hierop te vestigen, want dat doet GTST, met dergelijke maatschappelijk (gevoelige) voorvallen, aan de kaak te stellen, vind ik goed. Dat geldt niet alleen voor deze verhaallijn maar voor meerdere (ook o.a. die van Menno en Lucas – huiselijk geweld)

  Helaas ziet niet iedereen dat altijd zo, en wordt er veel geklaagd, maar eigenlijk worden vaak de verhaallijnen niet goed begrepen.

 39. Gaat Sjors dood… Tim en Sjors waren leuk samen; eindelijk een leuk koppel in GTST. Gaan ze nu al uit elkaar. A.U.B. niet weer Bing en Sjors.. saai en passen niet meer bij elkaar. Tim en Sjors zijn veel leuker samen.

 40. Arme Bram…..een vader die petse zijn opa achter de tralies wil en een moeder die van het pad af is en haar leven verziekt met leugens.
  HET ZULLEN JE OUDERS MAAR WEZEN. ( uit het schaap met de vijf poten) .nanana……

 41. Maar waar is Monica?(de broedkip van Bing) Want zij was alsnog zwanger toen ze even eruit ging, ik denk dat dat ooit ook nog een keer moet gaan komen toch?
  En wat erna de cliff gebeurt, is een hele goeie! Ik denk dat Ludo en Janine weer bij elkaar komen en dat toch nog ooit het verhaal eerlijk word verteld dat Maxime Janine heeft weggepest in die tijd..
  Nina zou sowieso er wel een keer uit moeten op een korte termijn want ze is bijna hoogzwanger wanneer het weer begint…
  En het zou erg jammer zijn als Lorena weg gaat! Maar who knows.. We moeten helaas wachten op een script die uitlekt OF toch pas een keer na eind augustus/begin september!

  SPANNEND!!

 42. Vraag is hoe Willem Sjors daar gekregen heeft. Je kan zo’n ouwe toch wel aan. Maar ja misschien heeft ie haar bedreigd met een pistool. Dat mogen we er zelf bij fantaseren.

 43. Volgens de geruchten gaat er nog iemand tijdens de cliffhanger GTST verlaten. Het moet dan haast Lorena of Bing of Sjors zijn. Of Tim of Ludo? Want Lorena komt in een levensgevaarlijke situatie terecht door Ludo. Misschien wordt ze wel vermoordt? Of misschien weet Lorena Ludo te overmeesteren en ze hem dus `perongeluk“ vermoordt? Of Tim wordt ook aangevallen door Willem en het niet overleeft? Maar dat zou dom zijn als Tim alsnog doodgaat dan had die wel beter weg kunnen blijven en was het niet nodig geweest dat die wegging. Dus dat zal ook wel niet. Bing kan ook of Sjors. Want Sjors heeft al die tijd in het water gelegen en water gaat steeds meer stijgen en stijgen. Misschien is Sjors onderkoeld geraakt en heeft ze veel water binnengekregen? En overlijdt ze en kan Bing haar niet meer redden? Of Bing weet Sjors te redden maar overleeft het zelf niet?

  Ik hoop heel erg dat Ludo Lorena Tim en Sjors wel blijven en hun niks overkomen en het overleven. Dan mag Bing van mij wel weggaan. Maar aan de ene kant Bing brengt de spanning wel want hij heeft 2 kanten. Een kant is die hele aardige goede persoontje. En de andere kant is die gemeen denkt die aan zichzelf enz. Dat is ook wel mooi om naar te kijken. Maar wie zal het zeggen? Misschien is het wel niet waar en blijven ze allemaal erin?

 44. Jammer dat de shortie er nog niet opstaat ik snap het wel het moet spannend blijven en morgen is d=het dan zover hihi 😀

 45. Op nu.nl stond een ‘interview’ met Pip (Wiet) en Everon (Bing).
  Everon zei dat het laatste shot van Bing is (laatste shot van de aflevering! Dus na Bing is de aflevering afgelopen)

  Ik denk zelf dat het dat stukje is waar hij met Sjors in het water ligt.. Dus dat we na de zomer erachter komen of ze het wel of niet hebben overleefd (of alleen 1 nog leeft) maar dat is volgensmij ook wel duidelijk 😛

  @Stefanosandersfan denk niet dat Lorena, Ludo ‘per ongeluk of expres’ vermoordt want Ludo stuurt iemand anders er op af. Dus waarschijnlijk is hij zelf niet op die plek.

 46. IK HEB NET OP RTL LOUNGE DE AFLEVERING VAN VANAVOND GEZIEN.
  ALS JE NIET WILT WETEN WAT ER GEBEURT KIJK DAN NIET VERDER!!!!!!

  Rikki die wou vertrekken naar haar oma in Canada samen met Bram, maar toen had Wiet Sjoerd gebeld en kwamen hij snel naar hun huis waar Rikki bij de taxi stond. Daar hadden ze het uitgepraat zodat Rikki zou blijven maar Rikki had nog steeds niet gezegt dat ze heeft gelogen.

  Toen Maxime het aan Vincent had verteld geloofde hij het eerst niet en zei dat Maxime bij hem uit de buurt moest blijven. Toen ging hij weg met Nina. Maxime zocht steun bij Ludo maar die wou ook niet meer met haar praten. Toen ging ze naar de koning. Vincent had bij toko naar zijn vader gebeld en die zij dat het klopte. Maxime vertelde tegen Jef in de koning dat ze niet zal rusten tot dat Vincent inziet dat ze alles goed bedoelde.

  Janine en Ludo bleven over thuis. Ludo kon het ook niet geloven en was vooral van slag omdat Nina hier de dupe van is. Toen zij Ludo dat ze sterk is en dat ze er wel uit kwam samen met Hem en Janine. Toen legde hij zijn hand op haar hand.

  Anton die ging naar de koning en werd daar meteen aangesproken door Jef maar toen ging hij al gauw weer weg. Toen hij thuis kwam zag hij dat Bianca thuis was. Hij moest huilen op de bank. Bianca ging bij hem zitten en kuste hem.

  Lorena stuurde een bericht dat ze om 2 uur bij een tankstation zou afspreken. Toen ze daar was zag ze een man op een viaduct staan. Ze stuurde hem een bericht dat hij het geld naar beneden moest gooien. Kort daarna belde Laura Lorena. Lorena pakte niet op. Maar ze kreeg daarna een berichtje van Laura dat de politie Lorena zocht omdat ene van Bergen was vermoord. (waarschijnlijk haar advocaat). Hierna kwam de man die op t viaduct stond naar beneden lopen. Toen wou ze vluchten maar toen kwam er ook een auto van de andere kant. En toen ze de andere kant op wou stond die man daar en kon ze geen kant meer op.

  Tim die bleef maar vragen aan Willem waar Sjors was maar hij antwoorde maar niet. Bing die was ongerust omdat geen een van hun opnam. Jef zei dat hij Tim had zien fietsen bij een meer. Daar reed Bing meteen heen. Toen bing aankwam zag hij de fiets van Tim staan. Hij rende naar binnen en vroeg Tim waar Sjors was. Tim zei dat Willem dat ieder moment ging zeggen en toen ging Bing verder zoeken. Uiteindelijk vond Bing haar in het water. Sjors werd toen ook wakker maar was aan het verdrinken. Bing die zwom naar haar om haar los te maken. Toen vertelde Willem aan Tim dat hij Sjors had vastgebonden in het water maar dat ze waarschijnlijk al verdronken was. Tim rende daar toen heen. Uiteindelijk kreeg Bing Sjors los en zwom naar de kant. Toen kwam ook Tim naar de kant rennen. Toen Tim Sjors wou pakken deed Bing een stapje achteruit. Tim die keek verbaasd. Maar Bing die keek heel boos naar Tim. Daar eindigt de aflevering.

 47. Een tip, als je de promo ziet tussen het shot waar Lorena het klepje van haar helm omhoog doet en dat er een auto aan komt scheuren zie je bing rennen. Als je goed kijkt zie je in het midden ongeveer een soort ladder. Kijk je nog beter zie je dat dat de ladder is waar sjors aan is vast gebonden. Dus dan zie je sjors 😉

 48. Haat zomerstop! Want als gtst weer begint dan komt herfts-winter brrrr koud en daar hou ik echt niet van. Enfin, de actuers moeten ook met vakantie.

 49. ik heb ook RTL lounge gekeken, het is de meest saaie clif van GTST allertijden, ongelooflijk slecht. Hiermee kom je de zomer wel mee door.

 50. Marly had in een interview zelf al gezegd dat de cliff van vorig jaar gewoon de beste was, en dat het moeilijk was om deze te kunnen evenaren. Ze had ook gezegd dat de cliff van vorig jaar actie en spannend, en deze is meer een emotionele cliff.

  We kunnen niet verwachten dat na een super saai seizoen we een geweldige cliff gaan krijgen. Als ik het zo lees van GTST is het geen spannende cliffhanger, het had ook een gewone aflevering van GTST kunnen zijn. Ik vond de cliff van 2 jaar geleden ook niet super (toen Jack door Bing werd aangereden, en wie Tim was). Vorig jaar zat ik ik iedere keer op dit forum om te lezen wie de sprong had overleefd. Ik denk niet dat ik deze zomer hier veel op zal zitten, omdat het niet spannend is.

  Op Facebook vinden sommige het niet leuk als we al iets gaan vertellen over de cliff. Dat snap ik, maar deze cliff is wel erg voorspelbaar geweest, omdat het zeker meer dan een half jaar over hetzelfde ging, en meer geen nieuwe verhaallijnen erbij kwamen.

  Maar goed toch zal ik vanavond om 20.00 uur naar GTST kijken. Het is alleen jammer dat ook ik prima de zomerstop door kom, en hoop op een beter seizoen in september.

 51. Ik vond die met het bruiloft ook spannend van Noud en Nina je wist niet wie er allemaal gewond waren wel zag je dat Lucas en Janine gewond waren. Misschien wordt de 5000e aflevering wel spannend wie weet een oude bekende.

 52. Het is ook niet zo’n grote cliff, omdat ze ook al zeiden dat er paar kleine cliffs in de afleveringen zaten, en dat klopte ook wel. De cliffhanger van 2012 was ook niet zo groot met dat Bing jack aanreed.

 53. Heb ook al de aflevering gezien en moet toegeven dat het een van de slechtste is.
  Meestal laten ze je de hele zomer achter met een vraag maar dat is er nu niet want
  bing keek gewoon boos naar tim. Dat was het

 54. Een geliefd persoon verlaat Meerdijk maar is dat voorgoed. Ik denk toch Rikki die gaat naar haar oma toe ze heeft geen flexwet had ze vorig jaar al. Van Nuran weten we dat ze niet meer terugkeert.

 55. Ik heb de cliff ook gezien.
  Het enige spannende vond ik het stuk met Lorena. Ik ben echt benieuwd wat er gaat gebeuren.
  En ik wil ook weten of Sjors nog leeft (maar dat denk ik wel)
  Maar ik heb dan echt geen zin in een Tim/Bing strijd bah, dus ik hoop dat ze gewoon bij Tim blijft

  Iedereen zal zich ook wel weer tegen Maxime keren of dit keer juist niet. Arme Maxime
  En de verhaallijn van Rikke/Anton is dus nog steeds niet voorbij, want ze heeft niks toegegeven -,-
  Nou ja we zullen het zien

 56. Maar eigenlijk zit er in de cliff toch wel een vraag? of Sjors het overleeft heeft maar ik denk zelf van wel. Maar er zou iemand uit gaan en Rikki bleef toch gewoon in meerdijk ( las ik ) dus wie is het dan wel? op zich is het wel logisch dat het niet een hele spectaculaire cliff was na vorig jaar en dit seizoen was al best traag dus zo raar is dat niet. En je kunt ook niet elk jaar iets spectaculairs doen.

   1. Klopt, beste @gtstfites. Maar op de GTST Facebook site, heeft de redactie van GTST gemeld, dat ze hem er niet op zetten om niets te verklappen. In alle eerlijkheid, vraag ik mij af of dat wel de werkelijke reden is. Ik denk dat het puur om de kijkcijfers gaat, men wilt records breken.

    Niet alleen de shortie staat er niet op, ook de aflevering van vanavond niet. (die je normaal vooruit kunt kijken. )

    Kortom mijn mening is, ik vind het ontzettend flauw van GTST, want diegene die RTL Lounge in hun TV pakket/abonnement hebben, konden de aflevering vanochtend wel zien. Beetje met 2 maten meten. Iedereen kan volgens mij wel zelf bepalen, of die de shortie of de aflevering (vooruit dan) wilt zien/bekijken.

    Overigens die geliefde persoon IS Nuran.

    @Fan, spoilers van die week??? Ik hoop dat je weet dan vanavond 4 juli de laatste van dit seizoen is, of bedoel je dat niet??? 🙂

 57. @fan die spoilers zetten ze er nog lang niet op.. pas rond de tijd dat het weer gaat beginnen of twee/een week van tevoren omdat ze dan ook in de gids komen te staan. Maar ook wel logisch dat ze dat er nu nog niet op zetten doen ze eigenlijk nooit.

 58. Nee de cliff waar Sjors beviel en ze vroegen ‘ van wie is de baby?’, was toch echt wel boring. Het hoeft niet altijd actie te zijn met doden toch. Ik hoop wel dat volgend seizoen een stuk beter word. Was allemaal een snoozefest deze keer helaas. Aangezien veel verhalen nu worden afgesloten lijkt het wel een beetje op een reset voor volgend seizoen, das goed.

  1. Als hij dat zal verklappen zou hij direct op straat staan of een hele hoge boete krijgen. Dus ipv van onzin uit te zwetsen zwijg je liever.

 59. Als ik Bing was had ik Sjors gelijk op de kant gemieterd en had ik gekeken of ze nog ademt, hartmassage o.i.d, ze heeft waarschijnlijk water in haar longen, maar nee hij moet eerst 5 minuten met Sjors in zijn armen Tim woest in zijn gezicht hijgen. Zeer vreemd.

  1. Zou ik ook doen. Tim kan er niks aan doen dat Sjors vastgebonden wordt aan de trap in het water. Ga dan reanimeren.

   Over die persoon die vertrekt moet echt Nuran zijn. Ze staat ook tussen de cliffhanger spoilers.

   1. Aan de ene kant kan Tim er niks aan doen nee maar hij had zijn tijd wel beter kunnen besteden dan Willem blijven vragen waar ze is. Hij had in die tijd ook zelf kunnen zoeken en dan was hij eerder geweest dan Bing. Maar het moest zo lopen voor de verhaallijn blijkbaar.

 60. Die blik in de ogen van Bing, dat betekent niet veel goeds, dus ik ben bang dat Sjors dood is. Wie er dan voor Lana gaat zorgen? Bing, Wiet of Janine

  1. Neen, Sjors is niet dood. Die blik van Bing, betekent idd niet veel goeds. Ik denk dat Bing, het Tim kwalijk neemt dat die Willem, Sjors zo in gevaar heeft gebracht/heeft willen vermoorden.

   Bing heeft Tim zien praten met die Willem in die watermolen, maar Bing weet natuurlijk de inhoud van dat gesprek niet, maar Bing denkt dat die 2 (Tim en Willem dus) onder 1 hoedje spelen. Wat natuurlijk eigenlijk absurd is, maar is maar een vermoeden.

  2. Denk dat Bing vooral kwaad is op Tim dat hij Sjors niet zocht en alleen maar stond te lullen met Willem. Zonder Bing was Sjors inderdaad sowieso verzopen

  1. @sassa, Dan heb je er niets van gesnapt. 🙂

   Iedere cliffhanger heeft zijn eigen kracht. Deze (2014) vergelijken met die van het verleden jaar (2013) of andere jaren, is zoals appels met peren vergelijken. (ik hoop dat je deze uitdrukking snapt.) 🙂

   Overigens heb je wel alle 24 cliffhangers gezien EN herinneren???? Als ik wil weten hoe de Cliff van bijvoorbeeld het jaar 1998 of 2000 was, moet ik dus echt gaan terugkijken.

   Verder -> -> smaken verschillen.

 61. Volgens mij is sjors niet dood. ik zag op de gtst site onder de knop shortie een foto van sjors die samen met bing aan de waterkant staan.

 62. Ik heb al een hele lange tijd geen gtst meer gekeken. Ik keek tot de cliffhangers. Wat is er daarna allemaal gebeurd? En Warom zij vicent nee? Is er iets met nout?

Geef een reactie